szarlotka_ja 22.04.15, 20:27 No to pytam oficjalnie - kto ma ochotę za miesiąc dokładnie (22 maj) przyjechać do Krakowa? Czy w ogóle ktokolwiek w tym Krakowie będzie? :> Bo mi się trochę plany posypały i teraz nie wiem co mam zrobić :( Ech... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marisella Re: Kraków 22.04.15, 20:39 Ja mam ochotę, jeśli tylko nic na ów weekend nie wypadnie, ale myślę, że nie :) Z przyjemnością sie z Tobą spotkam, a jakbyś nie miała się gdzie na noc podziać, to zapraszam do mojej agroturystyki ;) Na śniadanie serwują owsiankę, a po obiedzie - Pavlovą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Kraków 22.04.15, 20:47 To piętek jest ;) Za nocleg tym razem podziękuję, bo niestety w sobotę muszę być w pracy, ale mam bus powrotny wieczorem także nie ma problema ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marisella Re: Kraków 23.04.15, 10:28 Dla mnie weekend się już w piątek zaczyna :D (bo jak się chce gdzieś na sobotę i niedzielę wybyć, to w piątek wieczorem najpóźniej trzeba zadek ruszyć :)) A nie dasz Ty rady na sobotę sobie urlopu zorganizować? No weśśśś... Można by jakiś afterek zarządzić, w mieście albo przy ognisku na wsi, czy coś tam ;), odleglejsze miasta ściągnąć (Warszawa aktualnie do Krakowa może dojechać w cenie przejazdu metrem, więc mieliby jeden wykręt mniej, tylko w piątek pewnie się pracą wymigają ;)) Weź tam szefunia zagadaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Kraków 22.04.15, 20:44 szarlotka_ja napisała: > i teraz nie wiem co mam zrobić :( > Ech... Ciekawe co tym razem wymyśli Sil, aby udać, że nie dostrzega tej niby smutnej, a tak naprawdę pełnej nadziei i zachęty, minki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Kraków 22.04.15, 21:18 A Ciebie tu nie widać wśród piszących coś a jaki czujny..... :> Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Kraków 22.04.15, 21:21 bo tu pełno gapiów w szuwarach siedzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Kraków 22.04.15, 21:27 czarny.onyks napisała: > bo tu pełno gapiów w szuwarach siedzi... Naprawdę uważasz, że ja bym był w stanie po jakiś szuwarach d... moczyć i słówkiem przy tym nie pisnąć? Ja? Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Kraków 22.04.15, 21:30 Azaliż Marku..... oszczędź nam może szczegółów, co Ty tam moczysz...... :> Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Kraków 22.04.15, 21:47 carol-jordan napisała: > Azaliż Marku..... oszczędź nam może szczegółów, co Ty tam moczysz...... :> Mógłbym, długo, barwnie i ze swadą opiewać podziwu godne przymioty, ale jak już wspominałem jestem w nastroju takim... liryczno-romantycznym, więc się nie dam sprowokować :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Kraków 22.04.15, 21:32 ...wiesz...w słowach tu wielu mocnych było.... a na spotkaniach ....cichosza;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Kraków 22.04.15, 21:53 czarny.onyks napisała: > ...wiesz...w słowach tu wielu mocnych było.... > a na spotkaniach ....cichosza;) Ale że co? Że niby w ramach gry wstępnej emablować, choćby sprośne krotochwile prawiąc nawet nie zamierzają, tylko od razu z łapami się na tych spotkaniach pchają?! O tempora, o mores! To wszystko przez ten upadek czytelnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Kraków 22.04.15, 21:33 Zostawić. Pożyteczne są: A ona była pięknie opalona Być może czyjaś rozpalona żona Choć bez litości cięły ich komary Złączyć się do pary wpłynęli w szuwary Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Kraków 22.04.15, 21:24 Czujny? Nie żartuj. Przecież to ich "manie się ku sobie" trwa już latami, a te ich ćwierkania ciągnące się na kilka ekranów to pamiętam jeszcze z Samotnych sprzed lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Kraków 22.04.15, 21:28 I tak z dobroci serca przypomniałeś..... och jak słodko i miło z Twojej strony..... :P Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Kraków 22.04.15, 21:41 carol-jordan napisała: > I tak z dobroci serca przypomniałeś..... och jak słodko i miło z Twojej strony. > .... :P To ta wiosna mię tak nastraja - Love Is In The Air... I nie tylko się robię taki liryczny i romantyczny, ale i altruistycznie chciałbym, aby innym też się jako i mnie udzieliło :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Kraków 22.04.15, 21:43 a zakochanyś wreszcie szczęśliwie i z wzajemnością ? ...czy nadal jak wolny ptak... Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Kraków 22.04.15, 22:00 czarny.onyks napisała: > a zakochanyś wreszcie szczęśliwie i z wzajemnością ? Na wiosnę to się przecież ciężko nie zakochać. Na przykład dziś. Niby tylko zwykły biz lunch. Ale ten jej jasny, taliowany, tak bardzo kobiecy i tak bardzo wiosenny trench! Do tego spódniczka przed kolano, szpileczki… Roztańczone słoneczne refleksy wprowadzające pozór figlarnego nieładu w tej tak zawsze perfekcyjnie ujarzmionej grzywce, spod której zwykle przeszywały mnie te jej przenikliwe i do tej pory pełne profesjonalnego skupienia spojrzenia. Czy to tylko zwodnicza gra świateł sprawiła, że dostrzegłem w nich tym razem również jakieś filuterne błyski? Dłoń cofnęła też jakby z lekkim, ale jednak wyczuwalnym, opóźnieniem, gdy sięgnęliśmy razem po ten sam dokument. No i ten uścisk dłoni na pożegnanie – jakby odrobinę mniej stalowy, a nieco dłuższy i taki jakiś serdeczniejszy… > ...czy nadal jak wolny ptak... A dziękuje, ptak zdrowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Kraków 24.04.15, 21:21 Oj, Maruś ....ale pytam o dłuższe zauroczenie...a nie chwilowe i jednostronne;) dobrze, że ptak zdrowy ...to ważne;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Kraków 22.04.15, 22:16 silencjariusz napisał: > Nic nie wymyślę. Znaczy... wybierasz teraz najlepszą z koszul z przeznaczeniem do solidnego odprasowania 21 maja? <w oczekiwaniu odpowiedzi forum wstrzymuje oddech> Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Kraków 22.04.15, 22:27 czemu? nie chciałbyś ruszyć się z hutoru i zapoznać się z szarlottą? why? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Kraków 22.04.15, 22:31 ...nawet nocleg zaproponuję... jak nie wyjadę:> Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Kraków 22.04.15, 22:33 No dobra. Idę prasować koszulę... na jutro. Kraków jest za daleko. Nic na to nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
marisella Re: Kraków 23.04.15, 10:39 Aktualnie to Kraków jest od Białegostoku oddalony o dzień urlopu w piątek, 7h drogi autobusem (podczas której możesz sobie całkiem komfortowo książkę poczytać albo poforumować :)) i 25 zł za bilety w jedną stronę. Heloooołłł! To chyba całkiem dobry deal i wręcz okazyjna cena za możliwość upewnienia się, że Szarlotta cała i zdrowa dotarła do busa wieczorową porą oraz za możliwość powiedzenia jej, choć ten jeden raz, "dobranoc" osobiście do ucha, a nie pisemnie przy tłumie gapiów ;) Nie marudź, tylko składaj wniosek o urlop i bilety rezerwuj! :) Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Kraków 22.04.15, 21:32 Będzie, będzie... tabuny turystów ganiają co dzień wte i wewte. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Kraków 22.04.15, 21:53 To akurat wiem :P Ale czy z foruma ktoś jeszcze będzie się pytam, a Wy mi tu spamujecie :> Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Kraków 22.04.15, 21:56 Podbijamy wątek, co by nie wpadł w czeluście. No chyba się stawią, chociaż to dzień roboczy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Kraków 22.04.15, 22:19 No to OK, to ja też będę :) Tylko jak mi się potem okaże, że Was nie będzie to będę zła :P Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Kraków 22.04.15, 22:33 No tak od południa do wieczora :) Nie sprawdzałam jeszcze odjazdów z Krakowa, ale coś około 21:00 zdaje mi się, odjeżdża ostatni bus :) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Kraków 22.04.15, 22:38 uhmmm... impreze wokół siebie organizujesz a wychodzisz po dobranocce... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Kraków 22.04.15, 23:00 marek mnie ostrzega, a marek mądrze gada. zobacze, ale nie licz na mnie. musiałaby być jakaś dłuższa impreza, żebym ja się dalej ruszył, bo napić się lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Kraków 22.04.15, 23:11 tdf-888 napisał: > marek mnie ostrzega, a marek mądrze gada. > zobacze, ale nie licz na mnie. > musiałaby być jakaś dłuższa impreza, żebym ja się dalej ruszył, bo napić się lu > bię. Ej, no! Od zastawionych sideł (nawet na innych) się nie ucieka, tylko w nie umiejętnie niby ich nie zauważając wpada ;) A te sympatyczne to nawet w ten sposób należy jakoś tak... no... pocieszyć, zrekompensować, na duchu podtrzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: Kraków 23.04.15, 08:10 To przyjedz do Gdyni. Mam tam 23 maja chrzciny jachtu. Będzie impreza:) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Kraków 22.04.15, 22:51 Nie wierz nigdy kobiecie! Jak to ujął był jeden bard. Zwłaszcza w takich kwestiach. Nic tam, że jakoś tak wyszło. Wszystko było elementem misternego planu. Łącznie z tym wczesnym odprowadzeniem do domu autobusem... Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Kraków 22.04.15, 22:59 szarlotka_ja napisała: > Czegoś się tak uczepił? :/ Bo akurat mię się trochę nudziło. Ale już sobie idę :) I nie gniewaj się, nie maiłem nic złych intencji... Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Kraków 23.04.15, 22:11 Czujność Waszą sprawdzam, a bo co? :> I w czym miał rację? :> Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Kraków 23.04.15, 22:31 Szarlotta pomyśli nie tylko o zmianie terminu, ale też i o zmianie miasta, w którym spotkanie forumowe miałoby się odbyć.;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Kraków 23.04.15, 22:45 Nie ma problema, w najbliższą sobotę zapraszam do Bielska :) W pozostałe dni miastem spotkań mianuję Cieszyn :D Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Kraków 23.04.15, 23:07 Niestety, to zupełnie nie moje rejony.;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Kraków 23.04.15, 23:19 No cóż... a zaprosiłabym na słynny deser magnoliowy albo jeszcze bardziej słynne naleśniki Franza Josefa. W żadnym innym miejscu świata takich nie pokosztujecie - tylko w C-nie :D. No ale skoro nikt nie chce przyjechać... trudno :( Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Kraków 23.04.15, 23:24 Jęzorek zeschnie się Szarlottcie na wiór jeśli go Szarlotta wypadniętym pozostawi na noc.:P Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Kraków 24.04.15, 17:17 Łeee... jak mi nie odpadł po wczorajszej wizycie u dentysty to już raczej nie odpadnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Kraków 24.04.15, 08:45 Gdzie to dają? Bo ja byłem w Cieszynie i nie jadłem. To chyba sezonowe? :O Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Kraków 24.04.15, 17:18 Bo się szwendasz w nieodpowiednich miejscach, a poza tym co to za odwiedzanie Cieszyna bez poinformowania? :> Za karę Ci nie powiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Kraków 24.04.15, 21:35 no tak...Witkowi by sie przywiozło...ok.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Kraków 24.04.15, 21:39 Nie, nie, nie :P Witkowi bym też nie przywiozła. Natomiast zapraszam Was do C-na po odbiór osobisty, wiadomo, świeżutkie najlepsze :D Odpowiedz Link Zgłoś
marisella Re: Kraków 26.04.15, 19:02 szarlotka_ja napisała: > Czy ewentualnie możemy zmienić termin? Tak! tak tak! Koniecznie zmieńmy! Bo ja sobie przypomniałam, że przecież 22go to ja będę wylegiwać zwłoki na plaży w Sopocie, kurka wodna... Tak coś mi się właśnie kołatało po łbie, że ten weekend taki jakiś nie do końca wolny może być... Zmieńmy, a przywiozę Ci za to piasek znad morza, co? I muszelkem :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Kraków 24.04.15, 21:01 a o której Ty Szarlotta będziesz? i na ile godzin ? Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Kraków 24.04.15, 21:09 Hmm... myślę, że mniej więcej o tej godzinie co w zeszłym roku. A powrót może późniejszym autobusem, jeszcze się nie zdecydowałam :P Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Kraków 24.04.15, 21:40 No właśnie ja też nie pamiętam :P Ale coś koło 8:00 od siebie wyjeżdżałam i po 11:00 byłam w Kraku :) Odpowiedz Link Zgłoś
apersona Re: Kraków 27.04.15, 12:10 Co wy robicie na tych spędach? Bo może bym się wybrala Odpowiedz Link Zgłoś