Dodaj do ulubionych

nie cierpię tv

26.04.15, 10:39
w niedzielne poranki i przedpołudnia...
jak nie jakieś msze to te mordy oszukańczych poityków i innych ekspierdów w przeróżnych śniadaniach mistrzów pfff pffff w ogóle co za nadęty tytuł.
Obserwuj wątek
    • flirting.shadow Re: nie cierpię tv 26.04.15, 10:44
      a teleranka nie ma? 5-10-15? bo kiedys wlasnie taki rzeczy w niedzielne poranki sie ogladalo...
      • tdf-888 Re: nie cierpię tv 26.04.15, 10:50
        to za wcześnie chyba :) ziarno było o 8 :D
        no nic.. włączyłem se maraton z londynu, niech se biegną. dziś też w waw biegną.
        a popołudnie zarezerwowane dla staruszki :))
        • flirting.shadow Re: nie cierpię tv 26.04.15, 11:13
          jak mozna przez kilka h patrzec jak... biegna? :)
          • tdf-888 Re: nie cierpię tv 26.04.15, 11:23
            przeca że ja nie patrzą na to non stop tylko mam w tle a patrzę se w lapka albo przez okna :)
            poza tym oglądając sport uliczny nie musisz skupiać się tylko na rywalizujących zawodnikach tylko możesz sobie patrzeć na miejscówkę.
            • tdf-888 Re: nie cierpię tv 26.04.15, 11:30
              eee jeszcze lepsze mam. live z tour of turkey. oglądasz i zwiedzasz kraj z poziomu ulicy albo helikoptera.
              • tdf-888 Re: nie cierpię tv 26.04.15, 11:33
                w międzyczasie się ogarniasz, herbatkujesz, organizujesz ewentualną szamę...
                taka leniwa niedziela
                • flirting.shadow Re: nie cierpię tv 26.04.15, 12:10
                  ja sobie wyspe "z" gryllsem obejrzalem i chetnie bym siebie zobaczyl w takiej sytuacji. ciekawe jak dlugo bym dal rade.
                  • czarny.onyks Re: nie cierpię tv 26.04.15, 13:36
                    kobiety też tam sie sprawdzały? czy to tylko ,,zabawa'' dla mężczyzn?
                    • flirting.shadow Re: nie cierpię tv 26.04.15, 13:47
                      tez. mialy swoja wyspe.
      • czarny.onyks Re: nie cierpię tv 26.04.15, 10:53
        teleranka to chyba od dobrych kilku?? lat nie ma...

w ogóle chyba nie ma teraz programów dla młodych w weekendowe poranki...
        • carol-jordan Re: nie cierpię tv 26.04.15, 11:22
          Młodzi na necie siedzą..... :P
          • sadgirl25 Re: nie cierpię tv 29.04.15, 15:05
            Ja ogólnie nie znosze tv,zwłaszcza niekonczacych się seriali,paradokumentalnych tez,wrzeszczacych reklam itd. :(
    • mayenna Re: nie cierpię tv 29.04.15, 16:06
      Wykup jakie HBO czy inny canal+ i po problemie.
      • maruda2 Re: nie cierpię tv 29.04.15, 16:21
        To chyba nie pomoże. Mam wrażenie, że HBO też zeszło na psy.
      • tdf-888 Re: nie cierpię tv 29.04.15, 17:38
        mam wszystkie hbo, cinemaxy, polsaty cyfry plusy, sporty...
        no wszystko płatne z polski mam w full opcji...
        plus zagraniczne fikołki
        i po prostu brak weny. przecież nie włączę w niedzielę rano filmu na półtorej godziny...
        jak się zima skończy, to rano nie ma nartek i stąd mój szoczek. a te mordy polityków i innych mędrców co tydzień - mierżą. wiesz ja włączam tv, żeby sobie laciało w tle, nie mam cierpliwości na oglądanie filmów, a sport jest nieinwazyjny i może se lecieć. to samo kanały info, krótkie szybkie akcje live... - tylko w niedzielę przyłażą te mordy ;/
        filmy jak już to oglądam w nocy po g.22.
        • sadgirl25 Re: nie cierpię tv 29.04.15, 20:23
          To może radia posluchaj w niedzielny poranek,lub książkę poczytaj
          • maruda2 Re: nie cierpię tv 29.04.15, 21:42
            żeś normalnie po bandzie pojechała :-D
          • tdf-888 Re: nie cierpię tv 29.04.15, 21:47
            dziewczyno ja przy książce nie wysiedzę, ani nie wyleżę, bo zaraz mnie wszystko boli i chcę się wiercić. no nosi mnie przy książce nie da rady.
            a radia nie da się słuchać - tylko reklamy i ględzenie. radia nie słucham wcale.
            zazwyczaj włączam tv i latam se po necie. jak sport, to zerkam na tv bardziej, a jak info to mniej.
            • sadgirl25 Re: nie cierpię tv 29.04.15, 21:55
              Ok rozumiem,chcialam tylko dac Ci sugestię,nie musisz z niej korzystać. Ja np. ostatnio nie mam czasu na czytanie,na radio tez nie,tv ogladam raz dziennie jeśli zdążę (informacje,najczesciej na polsacie)
              Kiedyś czytalam troche książek,prasy,filmow tez nie ogladam bo czasu brak :)
            • maruda2 Re: nie cierpię tv 29.04.15, 21:55
              Toż ciekawe jak Ty szkoły zaliczyłeś ? Przecież musiałeś choć trochę do książek zajrzeć :->
              Może po prostu wybierasz nieodpowiednie lektury ? Przy dobrej książce, podobnie jak przy innym fajnym zajęciu, czas mija niepostrzeżenie i niewygód się nie zauważa ;-)
              • tdf-888 Re: nie cierpię tv 29.04.15, 22:21
                no mi się dobrze siedzi przy tv i na necie - najlepiej jednocześnie :)
                a szkoły pokończyłem, bo mam zajebistą pamięć i podzielność uwagi :D
                • maruda2 Re: nie cierpię tv 29.04.15, 22:53
                  I w ogóle jesteś genialny i ja tego wcale nie neguję :-D Tylko nie rozumiem Twojej niechęci do książek :-> Naprawdę sporo tracisz.
    • lilith70 Re: nie cierpię tv 29.04.15, 16:11
      W ogóle nie oglądam od prawie dwóch lat i żyję :)
      • ame_belge34 Re: nie cierpię tv 29.04.15, 22:11
        U mnie tv jest odpalane sporadycznie, z czego częsciej młody cos obejrzy, filmy owszem, ale wtedy wybieram co chcę obejrzeć. Zazwyczaj od 5 rano leci sobie Trójka radiowa i jest ok. A ksiązki to już nałogowo :-D
        • lilith70 Re: nie cierpię tv 29.04.15, 22:27
          Też słucham Trójki albo Radia Rock. Filmy na DVD lub w necie. Mało kiedy włączam telewizor. Nie czuję nawet takiej potrzeby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka