Dodaj do ulubionych

dziś piatek!

29.04.15, 14:54
(w każdym razie dla mnie :P)
więc czas na kolejny głupkowaty test ;)

Jakiej narodowości jest Twoja dusza?
moja jest brazylijska :P

Twoja dusza jest brazylijska
Masz bardzo żywiołową osobowość. Swoim poczuciem humoru, śmiechem i miłością wywierasz pozytywny wpływ na innych. Promieniujesz niezwykle zaraźliwą radością. Twoja żywiołowość przenika Ciebie i wszystkich, którzy mieli szczęście Cię poznać. Myślenie o Tobie wywołuje uśmiech na twarzy.

widzicie jakie mieliście szczęście mnie poznać ;)
Obserwuj wątek
    • maruda2 Re: dziś piatek! 29.04.15, 14:59
      mnie też tak wyszło :-> ale w moim przypadku to chyba jakaś ściema :-P
    • kama265 Re: dziś piatek! 29.04.15, 15:20
      o matkooo....
      Twoja dusza jest
      holenderska
      Cechuje Cię szczerość, uczciwość i niezwykła pomysłowość. Masz nienasycony głód wiedzy i prawdy. Jesteś osobą rozsądną i rzadko kiedy działasz nierozważnie. Już w dzieciństwie Twoja mądrość wykraczała poza przeciętność. Jesteś wzorem dla wielu i Twoje zdanie jest traktowane poważnie, a arogancja jest Ci obca z uwagi na serdeczne usposobienie. Życie wiele Cię nauczyło, a Ty chcesz tę wiedzę przekazać innym. Jesteś prawdziwym autorytetem!
      • witamina_b12 Re: dziś piatek! 29.04.15, 15:22
        :D :D :D

sorry :D :D
        • kama265 Re: dziś piatek! 29.04.15, 15:25
          no! nie wiedziałaś co? ja też nie wiedziałam, żem taka rozsądna :D :D :D
          • ame_belge34 Re: dziś piatek! 29.04.15, 15:39
            No Kochane ! ja jestem Szwajcarską duszą, wbrew nickowi :-D

szwajcarska
            Nie sposób Cię nie lubić. Cechuje Cię współczucie, poczucie godności, troskliwość i bezwarunkowa miłość do bliźnich. Twój poziom empatii jest wyjątkowy – jasno rozumiesz, co przeżywają inni. Życie ma wiele wzlotów i upadków, lecz Tobie udaje się przez nie przedzierać z głową do góry. Gdy ktoś o Tobie myśli, automatycznie przypomina sobie o Twojej empatii i poczuciu dumy.
      • mayenna Re: dziś piatek! 29.04.15, 16:09
        Moja też:) Czas umierać:)
        • mayenna Re: dziś piatek! 29.04.15, 16:11
          Bo jeśli jakiś naród uważam za najnudniejszy na świecie to sa to Holendrzy....
    • maruda2 Re: dziś piatek! 29.04.15, 15:58
      zrobiłam test jeszcze raz zmieniając niektóre odpowiedzi i nadal mam brazylijską duszę :->
      • kama265 Re: dziś piatek! 29.04.15, 16:00
        nie uciekniesz od przeznaczenia :>
    • lilith70 Re: dziś piatek! 29.04.15, 16:16
      Też jest brazylijska, nic nowego :)

Twoja dusza jest
      brazylijska
      Masz bardzo żywiołową osobowość. Swoim poczuciem humoru, śmiechem i miłością wywierasz pozytywny wpływ na innych. Promieniujesz niezwykle zaraźliwą radością. Twoja żywiołowość przenika Ciebie i wszystkich, którzy mieli szczęście Cię poznać. Myślenie o Tobie wywołuje uśmiech na twarzy.
      • facet699 Re: dziś piatek! 29.04.15, 19:38
        ja też ;)
        • lilith70 Re: dziś piatek! 29.04.15, 19:47
          Eeee to większość z nas ma przodków z Brazylii ;)
    • czarny.onyks Re: dziś piatek! 29.04.15, 20:50
      nie wiem naprawdę, dlaczego jestem ...włoska:D
      ...i niestety troszkę nieprawdziwe to :>:>

Twoja dusza jest
      włoska
      Masz pełne optymizmu, pogodne usposobienie. Zazwyczaj cieszysz się pełnią życia, lecz gdy ktoś nadepnie Ci na odcisk, potrafisz się ostro wściec. Uwielbiasz dobrze zjeść, wypić dobre wino i dobrze wyglądać. Rodzina jest dla Ciebie niezwykle ważna, nawet bardziej od przyjaciół. Lubisz podróżować, ale spędzanie świąt bez mamy jest dla Ciebie absolutnie wykluczone.
    • beja_81 Re: dziś piatek! 29.04.15, 21:03
      łeeee...francuska
    • silencjariusz Re: dziś piatek! 29.04.15, 21:29
      Twoja dusza jest francuska
      Jesteś osobą szczerą, troskliwą i niezwykle lojalną. Twoja zaraźliwa pasja wnosi dużo miłości do codziennego życia ? nie tylko za pomocą słów, ale i czynów. Twoje przyjaźnie są wieczne i niełatwo jest je zniszczyć. Ludzi, których lubisz, wspominasz zawsze dobrze. Twoi przyjaciele mają szczęście, że Cię poznali.
    • szarlotka_ja Re: dziś piatek! 30.04.15, 23:18
      Moja dusza jest włoska.

Masz pełne optymizmu, pogodne usposobienie. Zazwyczaj cieszysz się pełnią życia, lecz gdy ktoś nadepnie Ci na odcisk, potrafisz się ostro wściec. Uwielbiasz dobrze zjeść, wypić dobre wino i dobrze wyglądać. Rodzina jest dla Ciebie niezwykle ważna, nawet bardziej od przyjaciół. Lubisz podróżować, ale spędzanie świąt bez mamy jest dla Ciebie absolutnie wykluczone.

Opis nawet pasuje do mnie :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka