Dodaj do ulubionych

Jest super...

22.05.15, 01:52
... nie ma co mędzić. Inni maja gorzej i w ogóle o co ci chodzi gościu? Masz co jeść, na łeb ci nie pada i jeszcze nadwyżki finansowe na różne pierdoły masz. No mam... i chuj z tego.
Jasne, podobno pieniądze szczęścia nie dają, ale dużo wygodniej płacze się w Bentleyu niż na przystanku autobusowym. :>
Pewnie zaburzę trochę linię forum, ale motyle, sparowanie i takie tam inne jednorożce gówno dają. Szczególnie w przypadku kiedy ktoś na wejściu jest walnięty, bo przenosi tę skazę na wszystko czego się dotknie. Nie szukaj zbawienia w innych, skoro nie możesz go znaleźć w sobie - jak pewnie mógłby napisać Paulo Coelho zarabiając na tym walizę dolarów. Zresztą psych powtarza to samo, zarabiając może trochę mniej, ale to dla mnie nic nie znaczy, bo i tak nie ogarniam tej kuwety.
Czy jakaś puenta się pojawi? No wypadałoby, ale nie bardzo widzę jaka mogłaby, poza standardowym:
Eeech, po głębszym zastanowieniu jednak mam to głęboko w dupie.
Obserwuj wątek
    • marisella Re: Jest super... 22.05.15, 07:50
      Jovian, nie mam pojęcia co się stało, nie brzmi to dobrze, ale wierzę, że dobrze będzie. Musi być.
      Trzymaj się tam, no...

(a płacze się akurat bez różnicy tu czy tu ;))

Dla Ciebie, prawie jak Koeljo:

https://40.media.tumblr.com/d52984d8cdb4d54c17110f4e181bbd95/tumblr_nhhwd74iOj1u354bfo1_1280.jpg

Uszy do góry :)
    • margott70 Re: Jest super... 22.05.15, 08:38
      Ponieważ jestem w zadziwiająco podobnym nastroju to się odniosę

jovian napisał:

> ... nie ma co mędzić. Inni maja gorzej i w ogóle o co ci chodzi gościu? Masz co
      > jeść, na łeb ci nie pada i jeszcze nadwyżki finansowe na różne pierdoły masz.
      > No mam... i chuj z tego.

Jak chuj jak nie chuj. Chyba,że całe życie je miałeś to nie masz porównania.

> Jasne, podobno pieniądze szczęścia nie dają, ale dużo wygodniej płacze się w Be
      > ntleyu niż na przystanku autobusowym. :>
      > Pewnie zaburzę trochę linię forum, ale motyle, sparowanie i takie tam inne jedn
      > orożce gówno dają.

Jak nie dają jak dają. Poczucie bezpieczeństwa, mocne dowartościowanie. Ktoś kto wymyślił,tę miłość to miał całkiem niegłupi pomysł;)
      Szczególnie w przypadku kiedy ktoś na wejściu jest walnięty,
      > bo przenosi tę skazę na wszystko czego się dotknie.
      No ludzie czasem nas rozczarowują, tak już jest.

Nie szukaj zbawienia w inn
      > ych, skoro nie możesz go znaleźć w sobie - jak pewnie mógłby napisać Paulo Coel
      > ho zarabiając na tym walizę dolarów. Zresztą psych powtarza to samo, zarabiając
      > może trochę mniej, ale to dla mnie nic nie znaczy, bo i tak nie ogarniam tej k
      > uwety.
      > Czy jakaś puenta się pojawi? No wypadałoby, ale nie bardzo widzę jaka mogłaby,
      > poza standardowym:
      > Eeech, po głębszym zastanowieniu jednak mam to głęboko w dupie.
      Tak, też wczoraj miałam nie najlepszy dzień i po zastanowieniu też mam to głęboko.
    • carol-jordan Re: Jest super... 22.05.15, 08:42
      Jak mnie się wydawało, że stałam się "walnięta" (w moim tego słowa rozumieniu.....) i jak miałam wrażenie, że bardziej niszczę niż buduję, to odsunęłam się od innych, żeby ich tym moim "walnięciem" nie zarazić, a co gorsze nie ranić. A już na pewno nie wchodziłabym w związek, będąc w takim stanie "rozwalenia".
      Pewnie mówienie Ci:
      będzie dobrze..... mija się teraz z celem.... ale trzymam kciuki, żeby było znośnie....
    • czarny.onyks Re: Jest super... 22.05.15, 09:02
      chciałabym powiedzieć, że to minie...ale różnie z tym bywa...
      i obawiam się, że nie tylko Ty jeden masz tak....
      czasem dopada nas chandra, dół...albo coś poważniejszego...i nie widzimy wyjścia...

choć ja w motylach, w miłości upatruję jednak dużo dobrego;)

mam tylko nadzieje, że nie jest to zaraźliwe jak katar...
      choć katar mija po 7 dniach....
      • ame_belge34 Re: Jest super... 22.05.15, 09:31
        Mija, mija, pozostawia szramy niestety ....
        Mijanie jest najtrudniejsze ...
    • facet699 Re: Jest super... 22.05.15, 09:37
      suma szczęścia to to co możesz od siebie dać i ktoś chce ci ofiarować.
      Jak już to nastąpi to i motyle się mogą pojawić i spojrzenie może się może zmienić. Może to jednak wszystko urban legend jest... no raczej czasami komuś się to jednak zdarza.
    • czarny.onyks Re: Jest super... 22.05.15, 09:51
      aaa...chciałam Ci jeszcze Jovi uzmysłowić...że takich ,,walniętych'' w różny sposób jest więcej...

;)
      • facet699 Re: Jest super... 22.05.15, 10:18
        jak nie większość :D
    • kama265 Re: Jest super... 22.05.15, 10:13
      nie wiem, czy to pocieszające, czy węcz przeciwnie, ale .... wszyscy jesteśmy tutaj walnięci i każdy z nas ma skazę, jak nie kilka skaz ...
      • witamina_b12 Re: Jest super... 22.05.15, 10:14
        ja bym poszła nawet dalej... że nie tylko tutaj tacy są ;)
        • kama265 Re: Jest super... 22.05.15, 10:25
          tak jest ... pełno nas walniętych wszędzie, opanowujemy świat, pełzająca rewolucja :D
      • czarny.onyks Re: Jest super... 22.05.15, 10:26
        dajże spokój...

...i nie mów tego tak głośno :D :D :P :D
    • maruda2 Re: Jest super... 22.05.15, 10:43
      Trzepnęło Cię, nie ma co ... I pewnie będziesz wolał przesiedzieć w jaskini. Ale wiesz, jak chcesz pogadać to jesteśmy - zrozumiemy, potrząśniemy co tam chcesz ;-)
      • czarny.onyks Re: Jest super... 22.05.15, 10:46
        maruda2 napisała:
        > potrząśniemy co tam chcesz ;-)

Marudooooooooooooooooooooo....o tej porze...dzieci nas czytaja :D
        • maruda2 Re: Jest super... 22.05.15, 11:03
          Jednego przecinka brak i wyszło, co wyszło ;-) Ale w sumie ... jak człowiek w potrzebie to wieszzz :-D
          • margott70 Re: Jest super... 22.05.15, 11:15
            maruda2 napisała:

> Jednego przecinka brak i wyszło, co wyszło ;-) Ale w sumie ... jak człowiek w p
            > otrzebie to wieszzz :-D
            Pochylić się nad potrzebującym trzeba...
            • czarny.onyks Re: Jest super... 22.05.15, 11:17
              już dwie się pochylają......

:D :D
              • carol-jordan Re: Jest super... 22.05.15, 12:05
                Ja również się pochylam, żeby nie było żem nieczuła....... :P :>
          • czarny.onyks Re: Jest super... 22.05.15, 11:17
            przecinka???

:D :D :D :D

błagam...choram i napady śmiechu źle na mnie działają, bo płuca chcą mi wyskoczyć:P
      • jovian Re: Jest super... 23.05.15, 19:32
        Posiedziałem i powoli wyłażę. Ale i tak nie podoba mi się to co na zewnątrz widzę.
        Ale propozycja potrząsania czym tam zechcę wygląda dość kusząco. :)
        • maruda2 Re: Jest super... 23.05.15, 21:16
          jovian napisał:

> Posiedziałem i powoli wyłażę. Ale i tak nie podoba mi się to co na zewnątrz wid
          > zę.
          > Ale propozycja potrząsania czym tam zechcę wygląda dość kusząco. :)
          >
          znaczy nie jest tak źle, jakby się zdawało :-P
    • czarny.onyks Re: Jest super... 22.05.15, 11:39
      a tak z ciekawości...

czy ktoś z Was dziś.......jest zadowolony z tego, co ma...z miejsca w którym się znajduje...dosłownie i w przenośni.....

czy ciagle macie niedosyt i ochotę na jeszcze więcej?
      • carol-jordan Re: Jest super... 22.05.15, 12:04
        Zadowolonam. :)
        Ale z ochotą na jeszcze..... :D Jakby nie ta ochota, to życie ciężkostrawne by było jak dla mnie.....
      • margott70 Re: Jest super... 22.05.15, 12:08
        Ja w sumie jestem...nawet i bardzo...tylko pogodzenie interesów wszystkich z którymi jestem związana czasem mnie przerasta...
      • maruda2 Re: Jest super... 22.05.15, 12:13
        Tak jak poniżej - nie jest źle. Ale mam niedosyt. Niektóre braki mogłabym uzupełnić i planuję to zrobić, tylko teraz leń mnie dopadł. Na inne nie mam za bardzo wpływu. A w każdym razie nie taki, żeby tylko własnym działaniem coś zmienić :->
        • czarny.onyks Re: Jest super... 22.05.15, 12:17
          no nie,.......

przesadziłyście z tym optymizmem...w ciągu niecałej godziny już 3 zadowolone:>:>
          nie tak miało być....

.....bo mnie jest źle....:>
          • maruda2 Re: Jest super... 22.05.15, 12:24
            bo chcemy, żebyś się optymizmem zaraziła :-)
            • carol-jordan Re: Jest super... 22.05.15, 12:31
              O to to...... :D
      • beja_81 Re: Jest super... 22.05.15, 20:15
        i dziś i wczoraj, jutro też mam taki zamiar...

i chce trochę więcej, nawet łapki po to wyciągam, ale wiadomo jak jest... ;)
    • apersona Re: Jest super... 22.05.15, 20:29
      A co cię Jovi tak akurat naszło na sarkazm nadżyciowy?
      • jovian Re: Jest super... 23.05.15, 19:29
        A tak mnie weltschmerz dopadł.
    • jovian Re: Jest super... 23.05.15, 19:42
      To miłe że się drogie panie (i pan też) zainteresowały jakimś pacjentem z internetu, podziękować chciałem. ;)
      Ale raczej nie ma zbyt dużej szansy na mijanie i polepszanie. Jak mówi stare przysłowie: 'Lepiej to już było'.
      No cóż trzeba wziąć na klatę, choć czasem uwiera.
      • czarny.onyks Re: Jest super... 24.05.15, 14:42
        można tez pomyśleć....teraz jest dobrze...bo gorzej to dopiero będzie....

;)
        • jovian Re: Jest super... 25.05.15, 00:42
          Można, ale to dość naciągane jest. ;)
    • czarny.onyks Re: Jest super... 24.05.15, 14:42
      a to tak samo z siebie ....czy kobieta zawiniła...jakaś;)
      • jovian Re: Jest super... 25.05.15, 00:44
        Całokształt, żadnych kobiet sprawczych nie zanotowano. :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka