landryneczka_truskawkowa 15.09.04, 12:22 chcialem sie napisac na liste obecbnosci. Czy inni takze obecni ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oldpiernik Re: Witam Wszystkich 15.09.04, 12:36 :) coraz mniejszejsze landrynkowości... witam :) OLD Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Witam Wszystkich 15.09.04, 15:46 No patrzcież, Petera przywiało... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
landryn_mniejszy Re: Witam Wszystkich 15.09.04, 15:47 Hmmmm, a już myślałem, że to jakiś podszywacz.. Odpowiedz Link Zgłoś
landryneczka_truskawkowa Re: Witam Wszystkich 16.09.04, 11:08 To juz moje mutacje sie pojawily ????? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Witam Wszystkich 16.09.04, 11:11 i tak nie mam pojęcia, które landrynkowe wizyty są najsłodsze ;)) OLDBEZCUKRU Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Witam Wszystkich 16.09.04, 13:57 nadmiar słodyczy może być szkodliwy dla zdrowia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
landryn_mniejszy Re: Witam Wszystkich 16.09.04, 19:41 edzioszka napisała: > nadmiar słodyczy może być szkodliwy dla zdrowia ;) > Już my o tym wiemy najlepiej.. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
landryn_mniejszy Re: Witam Wszystkich 16.09.04, 19:40 landryneczka_truskawkowa napisał: > To juz moje mutacje sie pojawily ????? O przepraszam, chóru z tobą nie zakładałem. Odpowiedz Link Zgłoś
landryneczka_truskawkowa Re: Witam Wszystkich 16.09.04, 21:57 widze, że kulegen przezywajet mutacje to juz wiem "z kond" ten Landyn mniejszy :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
landryn_mniejszy Re: Witam Wszystkich 16.09.04, 23:33 Nie tylko wielkości ale i smaki mam różne. Kwaśny bywam i zgorzkaniały. A kolega? Nie dość, że tyci to zaledwie w jednym smaku. Transkrypcja truskawkowa: (miej tylko wieleości alei sanki na rożnie. a kule gra ???? Niedość życi w zalewie jednej.) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Witam Wszystkich 18.09.04, 11:16 Witaj łobuziaku..:) wagarowałeś i listy obecności dawno nie podpisywałeś!?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Witam Wszystkich 20.09.04, 22:28 gatta13 napisała: > A dzie lista? > > gatta_niepodpisana Gatto..lista na zielonej plamie:) a tu..dowolność "podpisywaczy":) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Witam Wszystkich 20.09.04, 22:27 peter.steele napisał: > Juz podpisałem :) popraw swoją frekwencję..:)..bo ... .. ...... ......!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Witam Wszystkich 21.09.04, 08:57 a...no ja jestem... gdzieś taam pomiędzy sałatka z poru...kubkiem .. zimnej kawy i stosem papierów... ale jestem..:-) pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Witam Wszystkich 21.09.04, 14:41 Peterowski... No nareszcie wróciłeś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Witam Wszystkich 21.09.04, 16:52 też się cieszę mam słabość do stali, zwłaszcza szlachetnych :) OLDNIERDZEWNY Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Witam Wszystkich 25.09.04, 11:24 przywitałeś się.. i znowu się zapodziałeś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Witam Wszystkich 25.09.04, 12:49 zapodziewa się ze stalową konsekwencją ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma serdeńko.. 25.09.04, 13:50 ups....sardynko! wychodź szybko z puszki:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: serdeńko.. 02.10.04, 15:02 zapodziewaczy los niełatwy OLDZAPODZIANY Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: liczydełko pyta 15.10.04, 19:16 liczne przypadki nieoczekiwanych zniknięć prowokują mnie do rozmyślań a może jakieś sny zimowe sie szykują? to nic, że jescze za wcześnie... OLDNIEMIŚ Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: liczydełko nie myślało.. 18.10.04, 10:24 miśleć jest rzeczą misią a liczyć, liczydełkową OLDSENETNCE hehe;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Witam Wszystkich 22.10.04, 23:52 peter.steele napisał: > mało tu obecnych osób :((( chyba mówisz o sobie ..że mało tu bywasz!?:) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Witam Wszystkich 23.10.04, 10:05 sądziłem, ze wiecej tu osób bywa więc dlatego chciałem tu stworzyc liste obecnosći, aby każdka osoba po zalogowaniu sie wpisała sie i tak jak tutyści piszą po ścianach jakis budynkow tak samo tu chciałbem abys sie wpisywali taki typowy pamietnik , że tu sie było. Im wiecej spisów tym lepiej. Mam nadzieje, że juz wszyscy "kapiszi"? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Witam Wszystkich 24.10.04, 20:54 peter.steele napisał: > tak jak tutyści > piszą po ścianach jakis budynkow tak samo tu chciałbem abys sie wpisywali taki > typowy pamietnik , że tu sie było. > Mam nadzieje, że juz wszyscy "kapiszi"? ..kapewu:) niom.. ja wróciłam własnie z Poznania.. i widziałam taką turystyczną "twórczość" na parkanach.. np. taką: "jutro zabawa, przebiorę się za butelkę z winem" Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Witam Wszystkich 25.10.04, 18:56 non capisco niente tylko liste podpisać i co? w kimono? a wy łapserdaki do roboty... zima za pasem, a tu komin krzywy piwniczka pusta gospodarz diabli wiedza gdzie.... OLDWŁÓCZĘGA Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Witam Wszystkich 26.10.04, 15:59 oldpiernik napisał: > gospodarz diabli wiedza gdzie.... > a wy łapserdaki > do roboty... ktoś pytał się.. jak wygląda "poganiacz forumowy"?:) no dobra.. dobra już idę do..:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Witam Wszystkich 26.10.04, 08:42 przejeżdżałam tędy więc też nabazgrolę TU BYŁAM... tylko zwolnić trochę muszę ;)), może nawet zatrzymam się na chwilę... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: liczydełko wita 27.10.04, 18:33 zupełnie przeciętny gospodarz wita z ekstremalną szarmanterią (tu szuuuuus kapciem) OLD:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: liczydełko wita 28.10.04, 08:59 oldpiernik napisał: > zupełnie przeciętny gospodarz wita z ekstremalną szarmanterią > (tu szuuuuus kapciem) > > OLD:) łaaaaaaaał.....wyszeptała.... Zaskoczona ekstremalnym, szarmanckim szuuuuuuusem kapci ;)) Odpowiedz Link Zgłoś