carol-jordan 28.06.15, 10:36 Lilka mnie natchnęła :D www.youtube.com/watch?v=-M517K7H4tg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carol-jordan Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 10:40 "Nagle świat się mieści w Twoich oczach......." Kiedyś to były teksty....... www.youtube.com/watch?v=0NIBAiIzRWM Odpowiedz Link Zgłoś
lilith70 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 11:58 Niemożliwe, żem muzą się stała :P Nie mogę wejść w linka bo jestem na iPadzie i mam jakiegoś nieaktualnego jutuba :| Odpowiedz Link Zgłoś
lilith70 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 12:21 A już wiem, co żeś tam wkleiła ;) Przestań tak nawoływać bo listonosz będzie żądał dodatku za pracę w trudnych warunkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 12:24 Listonosz dzisiaj nie chodzi.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 12:22 "Puste koperty" Liluś..... :D Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 12:28 lilka natchnęła? a kto pustą kopertę puścił? Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 12:30 Jasne......... Ty Ty Ty. :> Piłeś coś? Ile? I po co? :> :> Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 12:37 jeszcze nie, bo niedługo jadę po swoją panią :) tylko butelkę oshee i 4 harbaty :P Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 12:38 Tdf nie przeginaj. Możesz sobie zrobić duże kuku... Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 12:54 uhum.. no przecież pisałem, że jeszcze nie. ale moja jedzie ze mną na zakupy i już wiem, że kupi się i winko i piwko i wódkę i miód :D Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-l-a-j-a Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 13:11 Przepraszam za pytanie (i może stwierdzenie) ale dziwi mnie to niezmiennie... Twoja kobieta nie ma nic przeciwko Twojemu (nad)używaniu /nie wiem oczywiście jak to wyglada w rzeczywistości, czy wypite ilości, które tu podajesz sa prawda czy tylko tworem Twojej bujnej wyobraźni/? Traktujecie się nawzajem poważnie czy to tylko zabawa, bo miło kogoś mieć... do sportów wszelakich czy przykrywania kocykiem? Booo... dziwne jest to, że jej to nie przeszkadza.. Wiem, wiem... bierzemy z całym dobrodziejstwem inwentarza i nikogo nie zmieniamy, by do naszych potrzeb pasował... Sorki jeżeli się zapędziłam, a nie jest to na miejscu i nie powinnam.. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith70 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 13:20 Być może nie orientuje się jeszcze ile on tak naprawdę wypija. W pewnym stadium alkoholizmu tolerancja na alkohol zwiększa się i osoby postronne nie zawsze zdają sobie sprawę ile osoba mająca problem z alkoholem wypiła, a może być już po kilku piwach. A są też kobiety o niskiej samoocenie, którym to nie przeszkadza, byleby mydlił oczy, spoglądał z uwielbieniem i prawił komplementy. Zdesperowane lub bezrefleksyjne. Albo....same nadużywające. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith70 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 13:22 Myślę że każdy z nas wobec Tadeusza zapędza się z uwagi na.....no żal chłopa po prostu! Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-l-a-j-a Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 13:35 Nie wydaje mi się żeby Tedek wybrał kobietę o niskiej samoocenie badź zdecperowana, a na pewno nie bezrefleksyjna. Ale... mogę się mylić... Lili, jeżeli kogoś traktujemy poważnie, komlementy i uwielbienie to mało, zależy nam na tej drugiej osobie, dbamy nie tylko o siebie ale przecież też o nia... Jeżeli jest się blisko, dostrzega się ilość wypitego alkoholu... ilość z dziś i z wczoraj też. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 13:42 Właśnie. Sęk w tym na ile Tadeusz nas wodzi za nos. Bo odnoszę wrażenie, że tylko się podśmiewa z naszych tu gdybań na swój temat. A może lubi być w centrum zainteresowania? A może to, że babki się zamartwiają to dodatkowy powód do barwnych opisów swoich jakże ciekawych dań zjadanych i na kolację i na śniadanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith70 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 14:20 Taka możliwość również Istnieje. Lubi jak świat się kręci w okół niego i sprzedaje nam te wódczane opowieści Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 17:25 no więc tak: bo nie mam czasu czytać wszystkich poszło 200ml strumbasa ja 3 kielonki ona jeden. i idzie winko. i jest miło :P ona teraz robi musake - takie coś z bakłażanem. pijemy winko i takie tam... ona wie o moich ilościach - raczej na bieżąco zdaję jej relację z przebiegu dnia - no wiadomo, tak to powinno wyglądać w szanującycm się związku. ja po prostu nie odpierdalam a kobita ma ze mnie pożytek więc co ma mnie ograniczać? nieee, nie wkręcam was z ilościami... ani z niczym innym też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: do wszystkich....... ;) 29.06.15, 17:12 Królowa życia i król Co raz mniej jawy, co raz więcej alkoholi Oh, Barleycorn, powieki oczom duszy stul Oboje wiemy jak samotność nocą boli Królowa życia i król Wódeczka raz, bo świta Pod czaszką kac zgrzyta Wszystko załatwi ten ból Odpowiedz Link Zgłoś
lilith70 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 14:18 Aglaja - myślisz że mądrzy faceci zawsze wybierają mądre dziewczyny? Nic bardziej mylnego...bo to zależy w jakim celu się wybiera ;) Co do rozpoznania, niestety, ale mający problem potrafią się dobrze maskować...zależy jak długo ze sobą są, bo jeżeli ten związek to świeża sprawa, może dziewczyna/kobieta wpierwszych miesiącach nie być do końca zorientowana, jakie to ilości są łykane przez Tadzia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 15:00 teraz jeszcze nie przeszkadza a i Tadziu potrafi w siebie wlać i niewiele po nim znać to i refleksji na razie nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś