Dodaj do ulubionych

do wszystkich....... ;)

28.06.15, 10:36
Lilka mnie natchnęła :D
www.youtube.com/watch?v=-M517K7H4tg
Obserwuj wątek
    • carol-jordan Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 10:40
      "Nagle świat się mieści w Twoich oczach......."
      Kiedyś to były teksty.......
      www.youtube.com/watch?v=0NIBAiIzRWM
    • lilith70 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 11:58
      Niemożliwe, żem muzą się stała :P
      Nie mogę wejść w linka bo jestem na iPadzie i mam jakiegoś nieaktualnego jutuba :|
      • lilith70 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 12:21
        A już wiem, co żeś tam wkleiła ;)
        Przestań tak nawoływać bo listonosz będzie żądał dodatku za pracę w trudnych warunkach ;)
        • carol-jordan Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 12:24
          Listonosz dzisiaj nie chodzi.... ;)
      • carol-jordan Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 12:22
        "Puste koperty" Liluś..... :D
    • tdf-888 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 12:28
      lilka natchnęła?
      a kto pustą kopertę puścił?
      • carol-jordan Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 12:30
        Jasne......... Ty Ty Ty. :>
        Piłeś coś?
        Ile?
        I po co? :> :>
        • tdf-888 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 12:37
          jeszcze nie, bo niedługo jadę po swoją panią :)
          tylko butelkę oshee i 4 harbaty :P
          • carol-jordan Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 12:38
            Tdf nie przeginaj. Możesz sobie zrobić duże kuku...
            • tdf-888 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 12:54
              uhum..
              no przecież pisałem, że jeszcze nie.
              ale moja jedzie ze mną na zakupy i już wiem, że kupi się i winko i piwko i wódkę i miód :D
              • a-g-l-a-j-a Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 13:11
                Przepraszam za pytanie (i może stwierdzenie) ale dziwi mnie to niezmiennie...
                Twoja kobieta nie ma nic przeciwko Twojemu (nad)używaniu /nie wiem oczywiście jak to wyglada w rzeczywistości, czy wypite ilości, które tu podajesz sa prawda czy tylko tworem Twojej bujnej wyobraźni/?
                Traktujecie się nawzajem poważnie czy to tylko zabawa, bo miło kogoś mieć... do sportów wszelakich czy przykrywania kocykiem?
                Booo... dziwne jest to, że jej to nie przeszkadza.. Wiem, wiem... bierzemy z całym dobrodziejstwem inwentarza i nikogo nie zmieniamy, by do naszych potrzeb pasował...

Sorki jeżeli się zapędziłam, a nie jest to na miejscu i nie powinnam..
                • lilith70 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 13:20
                  Być może nie orientuje się jeszcze ile on tak naprawdę wypija. W pewnym stadium alkoholizmu tolerancja na alkohol zwiększa się i osoby postronne nie zawsze zdają sobie sprawę ile osoba mająca problem z alkoholem wypiła, a może być już po kilku piwach.
                  A są też kobiety o niskiej samoocenie, którym to nie przeszkadza, byleby mydlił oczy, spoglądał z uwielbieniem i prawił komplementy. Zdesperowane lub bezrefleksyjne. Albo....same nadużywające. Kropka.
                  • lilith70 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 13:22
                    Myślę że każdy z nas wobec Tadeusza zapędza się z uwagi na.....no żal chłopa po prostu!
                  • a-g-l-a-j-a Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 13:35
                    Nie wydaje mi się żeby Tedek wybrał kobietę o niskiej samoocenie badź zdecperowana, a na pewno nie bezrefleksyjna. Ale... mogę się mylić...

Lili, jeżeli kogoś traktujemy poważnie, komlementy i uwielbienie to mało, zależy nam na tej drugiej osobie, dbamy nie tylko o siebie ale przecież też o nia...
                    Jeżeli jest się blisko, dostrzega się ilość wypitego alkoholu... ilość z dziś i z wczoraj też.
                    • carol-jordan Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 13:42
                      Właśnie. Sęk w tym na ile Tadeusz nas wodzi za nos. Bo odnoszę wrażenie, że tylko się podśmiewa z naszych tu gdybań na swój temat. A może lubi być w centrum zainteresowania? A może to, że babki się zamartwiają to dodatkowy powód do barwnych opisów swoich jakże ciekawych dań zjadanych i na kolację i na śniadanie.....
                      • lilith70 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 14:20
                        Taka możliwość również Istnieje. Lubi jak świat się kręci w okół niego i sprzedaje nam te wódczane opowieści
                      • tdf-888 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 17:25
                        no więc tak:
                        bo nie mam czasu czytać wszystkich
                        poszło 200ml strumbasa ja 3 kielonki ona jeden.
                        i idzie winko. i jest miło :P
                        ona teraz robi musake - takie coś z bakłażanem.
                        pijemy winko i takie tam...
                        ona wie o moich ilościach - raczej na bieżąco zdaję jej relację z przebiegu dnia - no wiadomo, tak to powinno wyglądać w szanującycm się związku.

ja po prostu nie odpierdalam a kobita ma ze mnie pożytek więc co ma mnie ograniczać?

nieee, nie wkręcam was z ilościami... ani z niczym innym też ;)
                        • witamina_b12 Re: do wszystkich....... ;) 29.06.15, 17:12

Królowa życia i król
                          Co raz mniej jawy, co raz więcej alkoholi
                          Oh, Barleycorn, powieki oczom duszy stul
                          Oboje wiemy jak samotność nocą boli
                          Królowa życia i król
                          Wódeczka raz, bo świta
                          Pod czaszką kac zgrzyta
                          Wszystko załatwi ten ból
                    • lilith70 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 14:18
                      Aglaja - myślisz że mądrzy faceci zawsze wybierają mądre dziewczyny? Nic bardziej mylnego...bo to zależy w jakim celu się wybiera ;)

Co do rozpoznania, niestety, ale mający problem potrafią się dobrze maskować...zależy jak długo ze sobą są, bo jeżeli ten związek to świeża sprawa, może dziewczyna/kobieta wpierwszych miesiącach nie być do końca zorientowana, jakie to ilości są łykane przez Tadzia ;)
                • facet699 Re: do wszystkich....... ;) 28.06.15, 15:00
                  teraz jeszcze nie przeszkadza a i Tadziu potrafi w siebie wlać i niewiele po nim znać to i refleksji na razie nie ma ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka