czarny.onyks 29.06.15, 19:40 ostatnie dni to dużo małych i większych szaleństw....:D..i brak czasu na net:D ....oo i widzę, że niektórzy tęsknili:P :D :P ..ale wiecie....nie warto być samemu.... marnują się nasze dobrodziejstwa;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Ożesz... 29.06.15, 20:36 Łuuuuuuuuu, serce na głównej. Jak nic Onksowa się zakochała :D Gratulejszyn ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Ożesz... 29.06.15, 20:51 a gdzie tam:P serce dla Was.......byście się kochali:P Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Ożesz... 29.06.15, 20:58 Akurat :P Nam tu oczu nie zamydlisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Ożesz... 29.06.15, 20:56 Moim największym szaleństwem ostatnimi czasy było wrzucenie czarnej skarpety do białego...... :> Ale za dobre płyny chyba kupuję bo nawet to mi nie wyszło...... :P Odpowiedz Link Zgłoś
flirting.shadow Re: Ożesz... 01.07.15, 13:13 niedawno tadek po latach zaczal cos o jakiejs pannie przebakiwac, teraz onyks o jakims sparowaniu. to nie moze byc przypadek. gratulacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Ożesz... 01.07.15, 13:37 :> Flirtuś...a Tobie może też gratulować, co?:>;) Odpowiedz Link Zgłoś