witamina_b12 09.07.15, 18:18 ...kanapka :D Moja: rukola, camembert, pomidor (sol, pieprz) Mniam :) A Twoja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Ulubiona... 09.07.15, 18:35 Pieczywo, masełko, sałata, wędlinka ze wskazaniem na salami, ser ze wskazaniem na gouda, pomidor, ogóras, szczypiorek i rzodkiewka. Duuużo rzodkiewki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Ulubiona... 09.07.15, 20:59 Metka albo feta, cykoria i sos tabasco. :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Ulubiona... 09.07.15, 21:06 świeży, chrupiący wiejski chleb....masło prawdziwe wiejskie wytłaczane w maselnicy...czy jak to się nazywało;)....wiejska kiełbasa i ogórek małosolny......... ///orgazm.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Ulubiona... 09.07.15, 21:30 niestety tamto to rzadkość... więc bagietka np. z samym masłem czosnkowym.... albo bagietka, ser capriese, rukola, pomidor malinowy plus szczypiorek....i oczywiście sół z pieprzem do smaku..... Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Ulubiona... 09.07.15, 21:22 pieczona pierś z kurczaka + suszone pomidory + sałata Odpowiedz Link Zgłoś