czarna33 16.09.04, 23:52 Mało nas..coraz mniej,coraz rzadziej..Chyba sobie gdzies poszliśmy daleko na inne fora czy co?Mylę się ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: Chyba się rozproszyliśmy... 17.09.04, 00:07 czarna33 napisała: > Mało nas..coraz mniej,coraz rzadziej..Chyba sobie gdzies poszliśmy daleko na > inne fora czy co?Mylę się ? Chciałbym żebyś się myliła. Znalazłem tu wspaniałe towarzystwo i niemiłe dla mnie byloby go stracić z jakiejkolwiek przyczyny, choćby i z rozproszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Chyba się rozproszyliśmy... 17.09.04, 10:46 No ja ostatnio obiecałem Doćkowi zdecydowaną poprawę i zgodnie z obietnicą będę teraz cześciej, zresztą wypada żeby osoba która sygnuje to forum własnym nickiem była na nim możliwie czesto obecna. A co z resztą ... gdzie Ejno i cała inna rebiata? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Chyba się rozproszyliśmy... 17.09.04, 11:03 Mnie jest glupio pisac, jak nie wiem, co sie dzieje w Lublinie i okolicach;)) Niby nie ja jedna spoza tego regionu, ale jakos tak... No w kazdym razie czytam caly czas;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Chyba się rozproszyliśmy... 17.09.04, 16:51 Slotna jak Cię kopnę jak kiedy spotkam przy najbliższej okazji!!! A od kiedy to jest forum Lublin aaa? Vhyba Ci sie Fora pomięszały :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Chyba się rozproszyliśmy... 17.09.04, 20:34 No własnie, słotna, pisz co u ciebie i jak tam piekni węgrzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Chyba się rozproszyliśmy... 18.09.04, 18:49 Hehe, jak piekni Wegrzy to nie wiem, bo juz tem nie bywam (a buuuu)... Wszyscy pojechali i zostawili mnie Angolom na pozarcie. Ale na szczescie znalazlam sobie nowe towarzystwo i znow weekend w Londynie spedzam;) U mnie suuuper. Niestety, Ryza, zamerykanizowalam sie doszczetnie;) Juz nie bakam skromnie, ze 'no w porzadku...' ale mowie wprost;)) Jest rewelacyjnie, bardzo, bardzo mi sie podoba i jestem hm, jakby to ujac... wyjatkowo pozytywnie nastawiona do zycia;) Widze, jak wyglada tu sprawa pracy, jakie sa warunki, wiem jak tam moj angielski (wczesniej nie wiedzialam;)) i wiem, ze jesli mi sie noga w Polsce podwinie, nie bedzie konca swiata. No;)) PS A swoja droga zaczynam kurs w SCOLA, a nie ma tam samych operek z Polski i Slowacji, jak sie obawialam. Jest mnostwo facetow - niektorzy z takiej np Szwecji;)) Tacy wysocy blondyni z niebieskimi oczami.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Slotna!!! 17.09.04, 23:45 Ja tez z poza Lublina !! :))) A pisze czasami!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Chyba się rozproszyliśmy... 17.09.04, 20:07 Ciezki tydzien cholera byl, wracalam o nienormalnych porach, styrana jak malo kto no a w przyszlym tygodniu musze sie uczyc bo 27 mam egzamin teoretyczny z prawka;/, ale bedzie mnie troche wiecej:) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores :(:(:(:(:(:(:(:(:( 13.10.04, 21:06 Coraz mniej Was tu widze!! Szkoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(( Nie ma czasu ,czy ochoty?? Tylko szczerze!! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: :(:(:(:(:(:(:(:(:( 13.10.04, 23:03 Szczerze?! Tak najszczerzej, to mam taki zapierd***, że nie ma czasu taczki załadować. W konsekwencji, wracając dzień w dzień, łacznie z sobotami (!) do domu po 10-11 godzinach tyrania na okrągło, w stałym stresie, pod nieustającą presją zirytowanej tłuszczy - nie ma się siły na pogawędki dłuższe i pada się z nóg. Często rano budzę się w ubraniu i przy zapalonym świetle... Nie wiem, ile tak można?!! Oni uważają, że można... Ale, lada moment coś wystrzeli. Okaże się co. Czy moje serce, czy kontrola z Inspekcji Pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: :(:(:(:(:(:(:(:(:( 13.10.04, 23:07 Co sie dzieje w tym kraju?! Ejno tez ma sajgon w robocie!!Kiedy nie dzwonie to ona padla na morde i nie ma sily gadac!!Kurcze to ja mam naprawde nudne zycie(czytaj:SPOKOJNE) w poronaniu do Was!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: :(:(:(:(:(:(:(:(:( 13.10.04, 23:13 Tak wygląda "polska wersja kapitalizmu", gorsza niż zachodnioeuropejski "drapieżny kapitalizm" wieku XIX. To raczej jest zbliżone do azatyckiej postaci kapitalizmu... i nawet niewolnictwa, gdzie już małe dzieci zagania się do katorżniczej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: :(:(:(:(:(:(:(:(:( 13.10.04, 23:23 A wszystko przez to ze robisz to co mogła by robic jeszcze jedna osoba PO prostu szefowie nie zatrudniaja nowych bo ich na to nie stac a ci co sa i tak musza robic za dwóch a dostaja ze jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Czarny Humor" dla Docka !! 13.10.04, 23:41 Juz dawno Hess to twierdził:) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Czarny Humor" dla Docka !! 14.10.04, 21:28 A ja się z tym zgadzam, bo jak jestem zestresowany to czasem nie ma nic lepszego jak praca. Czysta praca fizyczna pozbawiona wselkiego wymiaru filozoficznego. Nic dzienwgo, że wielu facetów lubi po pracy chwycić za kosiarke i przelać na trawe te wszystkie swoje żale jakie gromadzą sie w nim np w pracy. Ok ale wracając do tematu ... do sławetnego rozproszenia. Dla siebie samego mam pewne małe wytłumaczenie, bo ostatnimi czasy byłem lekko zapracowany. Po pierwsze malowałem drzwi w mieszkaniu (te takie wewnętrzne oddzielające poszczególne pomieszcenia). Co prawda to w sumie pracy nie było za wiele, ale jakoś schodziło mi to wszystko w racy ślimaczym tempie. No a po drugie już poważnie ostatnimi czasy wykonywałem z moim ojcem kominek w domku na wsi. I z tym mimo dosyć szybkiego tempa zleciało nam znacznie więcej czasu. Na koniec ... znów mam zajęcia, więc i to uszczupla troche ogrom mojego wolnego czasu. No i tyle mam na swoje usprawiedliwienie ... wiem że mało, ale więcej chyba nie będzie :P. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Chyba się rozproszyliśmy... 14.10.04, 21:46 Jestem..bardzo rzadko bo po prostu padam na pysk:(Wieczorami kiedy mogę cokolwiek napisać widzę kanapę(dziś jest wyjątek) i po prostu idę spac..Rano wstaję o 6-tej i mam wtedy powera,żeby cokolwiek zrobic w domu i napisać na Forum ,ale wtedy tu nikogo nie ma:(Nie mam juz siły,czasu i checi,zeby przesiadywac tu po nocy.Trochę się pozmieniało..Ale lubiem wszystkich tak samo jak kiedyś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Chyba się rozproszyliśmy... 20.10.04, 22:20 czarna33 napisała: > Mało nas..coraz mniej,coraz rzadziej..Chyba sobie gdzies poszliśmy daleko na > inne fora czy co?Mylę się ? I kto to mówi :P. A rozproszyć to chyba faktycznie rozproszyliśmy się po jaskiniach w poszukiwaniu zimowego snu. Niektórzy już chyba nawet zapadli w ten wielomiesięczny sen :P. Wstawać Miśki, jeszcze nie pora na spoczynek, słońce jeszcze świeci :) i całkiem ciepło jest. Nawet nie spadł jeszcze pierwszy snieg. Odpowiedz Link Zgłoś