maruda2 24.08.15, 09:36 Na razie koniec urlopu. Jutro trzeba iść do pracy :-( I znów pewnie bedę miała problemy ze wstawaniem rano. Choć cholerka w czasie urlopu tego nie mam :-> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lounger Re: Jak mię się nie chce 24.08.15, 09:42 W dni wolne wstaje się przyjemniej i chętniej, coś w tym jest. Człowiek ma więcej czasu na przyjemności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Jak mię się nie chce 24.08.15, 10:20 Dokładnie. Ja w soboty wstaję wcześniej niż w tygodniu często :). Czyli koło 06:00. Odpowiedz Link Zgłoś
lounger Re: Jak mię się nie chce 24.08.15, 11:08 Aż tak nie szaleję :D 7:00 to jest moja godzina. Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Jak mię się nie chce 24.08.15, 18:26 Co za herezja, w weekend nie ma takiej godziny, dzień zaczyna się od 10:37. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Jak mię się nie chce 24.08.15, 22:20 jovian napisał: > Co za herezja, w weekend nie ma takiej godziny, dzień zaczyna się od 10:37. :) > pod warunkiem, że zwierzyna wyrozumiała będzie :-> a zazwyczaj nie jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Jak mię się nie chce 25.08.15, 10:36 Oj tam, oj tam, zawsze można na autopilocie wstać, wrzucić sierściuchom coś do michy i zalec ponownie w barłogu. ;) Trochę bardziej skomplikowana sytuacja jest jak się mieszka z canisem familiarisem - wtedy do autopilota trzeba dodać program uwzględniający szybki oblot okolicznych trawników - ale też da się zrobić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lounger Re: Jak mię się nie chce 25.08.15, 10:10 To jako licealistka albo studentka po nocnej balandze ;) Teraz im później wstaję tym większy ból głowy. Zmarnowany dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Jak mię się nie chce 24.08.15, 10:28 Mi jeszcze tydzień lenistwa został, ale ten czas tak szybko leci... Odpowiedz Link Zgłoś
green.amber Re: Jak mię się nie chce 24.08.15, 10:48 to jeszcze się bumeluje się?? ładne rzeczy... ;) a rano to o której jest, że tak orientacyjnie zapytam?? a ja się zastanawiam, czy to, że połamało mnie przed urlopem, oczywiście mam nadzieję, że do urlopu przestanie się wygłupiać, oznacza, że w trakcie już nie będzie takich akcji czy jednak, że to niczego nie gwarantuje... ;) Odpowiedz Link Zgłoś