16.09.15, 09:05
nadchodzą ostatnie upały tego lata, stwierdziłem, że w sumie to mało w tym roku było plażingu, a teraz już tam będzie puściej niż było, więc powstał spontaniczny pomysł, że wsiadam w auto i jadę do piasek (pod krynicą morską) :P daję se 2h na spakowanie i wyjście ;)
Obserwuj wątek
    • tdf-888 Re: sponton 16.09.15, 09:28
      ale lapka i modem lte biere. tak że.. bede z wami, bo wiem, że to onyksowi sprawia radość :)
      • kama265 Re: sponton 16.09.15, 10:28
        do Piasków jedziesz, nie do Piasek ;) super tam jest, piękna dzika szeroka plaża.
      • czarny.onyks Re: sponton 16.09.15, 11:43
        o jak milusio......:D
        • witamina_b12 Re: sponton 16.09.15, 12:26
          tia... łapką zapiaszczy se lapka i będzie, że przez Ciebie ;)
          ...zobaczysz ;)
    • robert.83 Re: sponton 16.09.15, 15:59

Ale.. gdzie tu pytanie?
      Czy mamy lajkować po prostu? :D
      • czarny.onyks Re: sponton 16.09.15, 16:03
        A nie nie......to tylko kolejna porcja informacji z życia Tadeusza:P

....i zawsze można do Niego dołączyć;)
        • maruda2 Re: sponton 16.09.15, 16:50
          a jednak nic nie pisze, może Mu się piaseczek dostał ... tu i ówdzie ;-)
          • tdf-888 Re: sponton 16.09.15, 17:39
            jusz, jusz...
            nadaje
            piero po 12 ruszyłem, 4 godziny jazdy w tym 2 stopy na siusiu.
            zasięgu lte nima (a specjalnie z domu router wziąłem z sim), więc marnuję na was transfer z fona :>
            dojechawszy, rzeczy przeniesione, dziś to już nawet chyba nad morze nie wyjdę, tylko klanik, pifka, wódka i jointy :D zabrałem se tu nawet pulpety w puszce, jeszcze z danii :D jest kuchenka, są naczynia, odgrzeję, pod wódkę będzie idealne
            a jutro rower wytargam z fury, ręcznik w plecak i gdzieś pojadę kontemplować. pusto tu jak nie wiem, chyba nikogo nie zapoznam :P
            • kama265 Re: sponton 16.09.15, 17:52
              sam pojechałeś?
              • tdf-888 Re: sponton 16.09.15, 18:00
                ano sam ;/
                wolałbym z kobitą, ale nie zawsze da się, a ja stwierdziłem, że jak mam się nudzić w domu, to wolę pożegnać lato w piaskach.
                w drodze mi się nudziło mega a nawet nikogo chętnego na stopa nie było ;]
                • kama265 Re: sponton 16.09.15, 18:15
                  a w piaskach to nawet w sezonie nie było tłumu ;)
                  • tdf-888 Re: sponton 16.09.15, 18:21
                    tia wieemmm...
                    zazwyczaj jeździłem do krynicy, ale czasem się tu przyjeżdżało i tu zawsze ch..em wiało ;)
                    na razie na tyle co z samochodu widziałem i tu na spacerniaku (podwórko od kwatery) to sami emeryci :O :O
                    ja na razie kończę sobie puszeczkę jacka danielsa z colą mix; potem wezmę brąka w plecak, po rower i nad morze koić duszę. wodę po drodze kupić, to jaką herbacinę człowiek se na wieczór zrobi...
                    • kama265 Re: sponton 17.09.15, 08:29
                      z psami na plażę do Piasków jeździłam w tym roku. super było :)
                      • tdf-888 Re: sponton 17.09.15, 10:17
                        i pewnie sikały na środku plaży? :>
                        ja to wczoraj, żeby piasku, w któym siedzimy, nie zasikiwać, to do morza wlazłem nószki przy okazji mocząc :D
                        padłem wczoraj aż miło :P lekko w palnik dałem, ale należało mi się, teraz herbatki piję, no jak w domu, tvp info i siedze tu dopóki potwór nie wyjdzie ze mnie.
                        • kama265 Re: sponton 17.09.15, 13:45
                          nie, raczej sikały na wydmach :> mam dobrze wychowane psy :-P
            • carol-jordan Re: sponton 16.09.15, 17:58
              Ja tam czekam na fotorelację..... :D
              • czarny.onyks Re: sponton 16.09.15, 18:00
                Carola ja Cię proszę.......nie podpuszczaj ....

bo nie mogę cały czas pilnować co wyprawiacie:P
              • tdf-888 Re: sponton 16.09.15, 18:13
                tym razem tylko na priv... :D
                • carol-jordan Re: sponton 16.09.15, 18:36
                  Bardzo dobrze. Czekam. :P
                  • tdf-888 Re: sponton 16.09.15, 21:27
                    doczekasz się, jak świnia nieba...
                    albo i wcale :P
                    • czarny.onyks Re: sponton 18.09.15, 14:53
                      :>...
                      wiem, że się uwielbiacie....ale nie można ciut milej:>:>
                      • carol-jordan Re: sponton 18.09.15, 18:31
                        Prawda, że urocze to było? :>
                        Ja tam do Tdfa nic nie mam, jedynie brak konsekwencji mnie irytuje.... :P
    • szarlotka_ja Re: sponton 16.09.15, 18:45
      Za robotę byś się wziął :>
      • green.amber Re: sponton 17.09.15, 12:33
        a co jeśli jego nie-roboczy sposób życia jest słuszniejszą słusznością?? ;)
        • szarlotka_ja Re: sponton 18.09.15, 19:18
          Musiałabym to sprawdzić. Na wszelki wypadek zagrałam dzisiaj w ekstra pensję ;p
    • tdf-888 Re: sponton 16.09.15, 21:49
      https://s2.ifotos.pl/mini/2015-09-1_sparenq.jpg

i tak se tu żyje
      siedze w trójce z łazienka ofkos, ciasno tu btw tylko rodzina w takiej trojce by wyzyla, ale mi po sezonie jest dorbze, 50 zika bule za te kwartire
      wodeczka poszla, rower wprowadzilem na kwadrat, bo nie chce schizowac i se ogladam telewizornie.
      nad morzem bylo zajebiscie.. mialem kocyk, polozylem sie i wyluzoiwalem, az sie bauemm ze zasne i mnie ktos iebie z roweru, wiec stwierdzilem, ze sie nie wyluzuje, bo nie chciao mi sie rowera przysuwać pod członki, żeby kątrolować, więc wstałem i zjechałem na kwaterę, cały kilometr od plaży, acz króćej się nie da za bardzo bo las oddziela, chyba że spanko na plaży, kiedyś tak zrobimy z kobito mojou.
      takie to tam.. pokoj bez kaloryferów, dobrze że ciepło
      teraz joincik i piffko oraz dokument tvp1, ole!
    • tdf-888 Re: sponton 17.09.15, 11:52
      nooo...
      jako-tako podszykowany, w południe gotowy do wyjścia, tak jak w domu ;)
      naczynia umyte, nie będę taki, dziś już tu nie gotuję, zjem coś na oucie. teraz oshee w koszyk, do sklepu po jakieś brąki, banan w plecak i ruszam w stronę ruskiej granicy przy tej rocznicy.
      • facet699 Re: sponton 17.09.15, 14:11
        wojny nie wywołaj :D
        • kama265 Re: sponton 17.09.15, 14:59
          i potem będzie jak wywołałem III wojnę światową :)
    • tdf-888 ojojoj.. :((( 17.09.15, 23:50
      chcecie się pośmiać?
      wszystko fajnie było dziś do obiadu, poplażowałem do 16 i się udałem coś zjeść, zamówiłem fląderkę (na starter) oraz goląbki. no i piwko...
      no i se tak sączę odstawiam, tu telefon, tu sałatki przynosi, i nie wiem, na co spojrzałem, ale nie na szklankę, wziąłem do ust... i ała ugryzła mnie osa :/ w górną wargę.
      dopiłem piwo, zjadłem ile mogłem, a wara spuchła jak po botoksie oraz gęba!
      zaczęło mnie wszystko swędzieć. wystraszyłem się, że skończę jak sałacka, zadzwoniłem na 112, powiedziałem co jest grane i miałem sam zdecydować, czy chcę karetkę czy czekać. stwierdziłem, że nie chcę tu siary robić w okolicy, a poza tym ciekawe jak bym potem stamtąd wrócił, jak samochód tu, więc wsiadłem w furę i do szpitala 50km do nowego dworu gdańskiego.
      od razu mnie wzięli, dostałem 3 kroplówki i zastrzyk ze sterydem w dupę.
      trochę zeszło acz dalej wyglądam jak muminek albo ryszard kalisz.
      masakraaaa...
      mieliby wódkę, to bym wódkę zamówił i na pewno spojrzał na kieliszek a nie tak beznamiętnie ze szklanką...
      • tdf-888 Re: ojojoj.. :((( 17.09.15, 23:59
        i żeby nie było, że bez fotek dziś...
        dalej już rosja:
        https://s10.ifotos.pl/mini/2015-09-1_spasrhx.jpg

no i to co najfajniejsze - wkoło niedeptany piasek i cała plaża moja :)
        https://s5.ifotos.pl/mini/2015-09-1_spasrhs.jpg

spuchniętej mordy nie dam, kobicie wysłałem, żeby się troche martwiła, że wcale tak dobrze tu bez niej nie mam ;)
      • maruda2 Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 00:13
        czyli wszystko przez nie-picie wódki :-> oj biedaku, współczuję
        • tdf-888 Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 09:58
          kuźwa a od razu mi się tam nie spodobało: barman-kelner-zagadywacz-cwaniak...
          przynosił coś.. ja skonczyłem pisać esemeska do kobity (dobrze że nie wpadło mi do głowy, że to przez nią :P) i żeby no nie wiem.. no nie chciałem już w kolejną interakcję z nim wchodzić, i jakoś tu niby to, niby telefon, chwyciłem jeszcze za szklankę, żeby już nic nie mówił do mnie ;/
          kuźwa teraz po nocce poszło mi pod oko, ale delikatnie z ust zaeszło, teraz górną wargę mam trochę jak kaczyński - nie podobam się sobie :)
          ale spoooko, plan wyjazdu nie został zakłócony - podrywu żadnego tu nie przewidywałem.
          • maruda2 Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 10:33
            a to może on Ciebie podrywał, a Ty taki niedostępny ;-)
            • kama265 Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 10:51
              hehe :D :D :D
          • kama265 Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 10:51
            w tym jedynym hotelu w Piaskach?
      • facet699 Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 09:58
        wódką jedzenia nie zapijesz, co najwyżej odwrotnie ;)
      • witamina_b12 Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 11:51
        z takimi ustami to....
        ...mogą Cię deportować jako afrykańskiego uchodźce ;) :D :D
        • kama265 Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 11:55
          matko hahah :D :D :D
          • witamina_b12 Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 12:49
            no co?
            boję się o Tadeuszka :D
        • czarny.onyks Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 14:56
          az tak ...urósł w oczach ? :D :D
      • flirting.shadow Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 14:00
        Widzisz? Jak nie miales kobiety, to zyles sobie bezpiecznie i szczesliwie :)
        • witamina_b12 Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 14:10
          przeciez własnie pojechał BEZ kobiety... dlatego nieszczęście go spotkało :D
          • flirting.shadow Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 14:35
            Pojechal bez, ale to nie znaczy, ze karma go opuscila ;)
            • czarny.onyks Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 14:55
              ...a wiadomo co mu tam w głowie siedziało...

to i los zadziałał....:P
            • tdf-888 Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 19:11
              masz rację! a'propos karmy...
              zamiast łazić po garkuchniach z piwem i irytującym barmanem, było se samemu coś ugotować.
              a nawet była taka myśl... stwierdziłem, że w sumie się naplażowałem, czasu trochę było (bo to g.17), to może bym se kupił jakiś słoiczek i ze 4 ziemniaki i ugotował. tym bardziej, że wódki tam nie podawali, a na kwaterze bym se pichcił i akurat na klanik by było. to finał był taki, że klanik przepadł, bo musiałem na izbę jechać. i chyba dorbze zrobiłem.. kto wie, co by było dalej ze mną...
      • czarny.onyks Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 14:55
        matko z córką....
        dobrze, że Ci się nic nie stało...

pijesz jakieś wapno?
        • czarny.onyks Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 14:56
          no i ten...tego....

na przyszłość uważaj, co wkładasz do ust.....;)
        • tdf-888 Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 19:06
          no kazali 2x wapno i jakąś clatrę 20mg zapisal. zaraz sprawdzam czy można przy tym pić wódkę, bo dal3ej spuchnięta morda, acz usta już prawie wcale, to jakiś czerwony się zrobiłem, ale to może od opalenia - 3h na plaży wczoraj, nawet się wykąpałem (wśród galeretek - meduz :)), jaka woda ciepła była!
          a dziś to już piździawka, ale słońca też było.
          • maruda2 Re: ojojoj.. :((( 18.09.15, 21:35
            lepiej uważaj z kąpiółką z meduzami :-> jeszcze się jaka do Ciebie przyssie i nowy kłopot gotowy ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka