facet699 Re: Do pań [sonda] 03.10.15, 16:44 oj mamy dwie sondy, tak to jest jak sie posta pisze godzinę w trakcie innych spraw. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Do pań [sonda] 03.10.15, 16:54 Twoja jest ogólniejsza. Więc jak coś, to niech Onyks moją wyrzuci. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Do pań [sonda] 04.10.15, 21:46 a nie można po prostu przyjąć, że niektórzy lubią po prostu co innego niż Ty Silu?:) i nie musi to być kicz? ..spotykani do tej pory mężczyźni nie mieli nic przeciwko świecom....a niektórzy sami nawet dbali o nastrój... ......więc co, kto lubi....ale najłatwiej kpić z innych;) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Do pań [sonda] 04.10.15, 21:50 Odwróćmy pytanie. Nie można po prostu przyjąć Onyksie, że niektórzy lubią co innego niż Ty Onyksie?:) Nie kpię, mam odmienne zdanie od Twojego. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Do pań [sonda] 04.10.15, 22:32 taaak?? no popatrz...inaczej odczytuje Twoje intencje...... ja przyjmuję...i nie mam z tym problemu, że inni lubią co innego....:):) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Do pań [sonda] 04.10.15, 22:34 świeczunie to nie czysta i jawna kpina:> poza tym można zwyczajnie lubić pewne rzeczy, a takiej odpowiedzi brakło.... Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Do pań [sonda] 04.10.15, 22:37 Onyksiuniu, kpina? Ależ skąd Ci to przyszło do główki? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Do pań [sonda] 04.10.15, 22:39 coś Ci się stało ..Silu??? ...dobranoc...może noc będzie dla Ciebie zbawienna i uleczy... Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 09:43 Powiedz mi, Silu, czemu sonda jest tylko dla Pań?:) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 16:55 Bo opinie panów mnie nie interesują. Ze względu na to, że do panów nie zalecam się. Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 16:59 Chyba najwazniejsze to nie robuc czegos wbrew sobie i przytym przyjmujac poze meczennika lub zfochowanego. Dotyczy to obu plci i wszelkich aktywnosci wzgledem siebie... od gotowania obiadu po zapalanie swieczuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 17:12 Bo jesli Tobie bedzie towarzyszylo poczucie przebywania/tworzenia/uczestniczenia w kiczu to o zadnej romantycznej atmosferze nie moze byc mowy. Ja z romantyzmu wybieram sniadanie do lozka zamiast swieczuszek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 17:15 Cóż romantycznego jest w okruszkach w pościeli?;) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 17:33 Mozna je wydziobywac jako te romantyczne gołąbki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 17:51 masz psa Witka, to Ci wyliże ;) te okruchy rzecz jasna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 18:09 Taaa jest wylizane okruchy sa czyste ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 18:18 :D Świntuch ;) bo jak można kruszyć w łóżku Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 17:14 Też tak mi się wydaje. I proszę Cię Witka, pisz "świeczki" bo inaczej podpadniesz Onyksowi. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 22:58 podpaść? błagam Cię:D ..te zdrobnienia....ten styl rozmowy...to trochę takie...protekcjonalne...i lekceważące... oczywiście zaraz napiszesz, że źle odczytuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 17:25 No to dobrze, że się do mnie nie zalecasz... tylko czemu mój/inny męski głos w dyskusji miałby Ci przeszkadzać w zalotach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 17:34 W zalotach by mi nie przeszkadzał nic a nic. Interesuje mnie jednak to, co kobiety( nie mężczyźni) myślą na temat świeczuń i serduszeczek. Więc Twój udział w sondzie fałszowałby wyniki (zakładając naiwnie, że w sondzie udział wzięłyby same kobiety). Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 17:50 ale wiesz, Sil, jeśli my nawet nie przepadamy za świeczkami (przepisy popż, te sprawy), to może Ci się trafić akurat taka przepadająca. I wtedy klops... Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 17:51 Ok, teeeeraz rozumiem. No to jakby co to nic nie kliknąłem:). Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 17:49 ok Robert, to poweidz, jakie jest Twoje zdanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Do pań [sonda] 06.10.15, 10:07 Ale mam alergię na zachowania typu, że kobieta, nie dając żadnego sygnału, ma wgrany jakiś scenariusz rodem z harlekina a ja mam się w to wpasować. Domyślić, wpasować i jeszcze być wdzięcznym za tę możliwość :). Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Do pań [sonda] 06.10.15, 10:10 o widzisz, a ja mam alergię jak facet myśli, że skoro w tv pokazali i jego była wymagała takich zabiegów, to ja będę w niebo wzięta z powodu tych świeczek, stanę z radości na głowie i zrobię salto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Do pań [sonda] 06.10.15, 11:07 No a tu bym go bronił:) W końcu co złego w tym, że facet bierze inicjatywę i wykorzystując to co wie (ze źródeł, które miał dostępne) próbuje zrobić Ci dobrze? Szczególnie na początku może bazować tylko na doświadczeniach i analogiach. Co innego, gdyby facet WIEDZIAŁ, że tego nie lubisz a mimo to wpierał Ci takie zagrania i oczekiwał salta w kabinie prysznicowej (ze świeczkami;)). Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Do pań [sonda] 06.10.15, 11:24 wie, że mi to wisi ;) nie no, na początku, jak nie wiedział, to starałam się zamaskować moje zniecierpliwienie ;) ;) teraz już wie ale czasem musi bo się udusi. Taki mi się romantyk trafił (hehe za karę chyba -taka karma) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Do pań [sonda] 06.10.15, 10:42 mimo wszystko rzadko zdarza się tak, że kobieta nie daje żadnego sygnału i tylko liczy na męską domyślność. jeśli pani czyta romanse albo w kinie wybiera komedie romantyczne, tudzież zachwyca się serduszkami w dniu świętego walentego, to chyba masz jasność w temacie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Do pań [sonda] 06.10.15, 11:03 No więc w moim świecie, jasność w temacie to jest wtedy, kiedy dziewczyna siada koło mnie, nawiązuje bezpośredni kontakt wzrokowy i mówi "kochanie, lubię świeczki". Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Do pań [sonda] 06.10.15, 11:10 noooo.... taki komunikat to też można różnie interpretować:D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Do pań [sonda] 06.10.15, 11:18 bożesz... nie ciągnijmy juz tematu...:D .......bo teraz będziesz mi się kojarzył ...z grubą świeczką:D :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Do pań [sonda] 06.10.15, 16:48 Dokładnie. Wysyłane sygnały... Też coś... Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Do pań [sonda] 06.10.15, 16:53 No nie mowcie panowie, ze nie dzialaja na Was pozawerbalne sygnały wysyłane przez kobiety.... To przrkresla caly nasz seksapil ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Do pań [sonda] 06.10.15, 16:57 E tam cały. Tylko z pół:). Pozostaje jeszcze werbalny seksapil: Werbalno-intelektualny :). Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 21:09 Pewnie się mylę, ale wydaje mi się, że jak się kogoś lubi/kocha/szanuje to powinno się iść czasem na kompromis. I jeżeli druga połówka lubi świece, róże i serduszka to korona z głowy nie spadnie jeżeli od czasu do czasu się poświęci i przygotuje taki wieczór tematyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 21:33 Rozumiem, że jeśli partnerowi Szarlotty przyjdzie chętka na orgietkę, to Szarlotta weźmie w niej udział (przytrzymując koronę na głowie ma się rozumieć).;) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Do pań [sonda] 05.10.15, 22:01 a co miałeś na myśli pisząc o orgietce? Bo jednak czym innym jest zapalenie nielubianej świeczusi w sypialni, a czym innym namawianie partnera/partnerki do zachowań seksualnych, których nie toleruje :-> Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Do pań [sonda] 06.10.15, 11:11 Silu...innymi słowy....w związku nie tolerujesz żadnych ustępstw, żadnych kompromisów..żadnych realizacji fantazji? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Do pań [sonda] 06.10.15, 11:16 jak żadnych, coś wczoraj o orgietkach wspomniał, aż Szarlotkę przestraszył :-P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Do pań [sonda] 06.10.15, 11:23 ...aaaa...to dwie świece w sypialni są be............ale już orgietki do zaakceptowania...no no.... Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Do pań [sonda] 06.10.15, 11:26 może ma fiksację na temat zagrożeń ppoż? no weź zrozum człowieka no ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Do pań [sonda] 06.10.15, 11:31 kiedys taka z laterenką co siedziała w liściahc z ksiązką też mu się nie podobała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Do pań [sonda] 06.10.15, 11:42 o właśnie. Wyczuwam w Silu wrażliwość na sprawy ppoż. :D ej Silu, a może Ty do OSP się zapisz? za mundurem panny sznurem ponoć ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś