laelia 11.04.02, 14:06 pierwszy raz w tym ponurym tygodniu zaświeciło słoneczko, za 2 godziny znikam z pracy i radosna jestem jak skowronek. Buziaczki dla wszystkich :)*** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: A U MNIE 11.04.02, 14:07 laelia napisał(a): to buziaczki! PA! > pierwszy raz w tym ponurym tygodniu zaświeciło słoneczko, za 2 godziny znikam z > > pracy i radosna jestem jak skowronek. Buziaczki dla wszystkich :)*** Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: A U MNIE 11.04.02, 14:11 dzięki, ale jeszcze dwie godzinki pracuję ciężko :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A U MNIE 11.04.02, 14:09 dzieja sie cuda wianki, wszystkie kompy dostaly pomieszania procesorow i jedyna rzecz jaka moge zrobic to wejsc .... do netu;)piekne, czyz nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: A U MNIE 11.04.02, 14:12 bomba, może to jakiś wirus i da się rozesłać? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A U MNIE 11.04.02, 14:14 powiem jedno, zepsuj serwer, spal bezpieczniki i rozwal dwa haby czy jak to sie nazywa, sukces gwarantowany;)robota lezy i kwitnie, a akurat wszyscy cos chca. niech to szlag! ps. tez ide do domku za 2 godzinki, czeka mnie mycie samochodu, wlasnoreczne, juz sie ciesze;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A U MNIE 11.04.02, 14:50 i to nawet calkiem przyjemne, az sie w domu siedziec nie chce. chyba sie gdzies puszcze wieczorem;) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: A U MNIE 11.04.02, 15:05 Ogród botaniczny w Alejach jest już otwrty i mnóstwo roślin cudownie kwitnie :) Odpowiedz Link Zgłoś