Dodaj do ulubionych

Paris Hilton

18.11.15, 13:00
To, co się zdarzyło w Paryżu - to straszne - i to w ogóle nie o tym.
Ja nie mogę się nadziwić Amerykanom, że na pierwsze info z Paryża, szukali Paris Hilton.. i wielu myślało, że chodzi właśnie o Paris i że jej się coś stało.

symbole popkultury...
Obserwuj wątek
    • candied Re: Paris Hilton 18.11.15, 13:38
      Amerykanie Paris Hilton widują w telewizji, a Paryż najwyżej na filmach w postaci wieży Eiffla za oknem. Co tam wybuchy, terroryści i śmierć. Ważny jest złamany paznokieć celebrytki.
      • trololinka123 Re: Paris Hilton 18.11.15, 13:53
        mnie to w ogóle nie dziwi. Na pewno w niektórych grupach w USA więcej ludzi wie kto to jest Paris Hilton, niż w jakim kraju jest Paryż. Takie czasy. Swoją drogą naprawdę lepiej żeby się coś Paris Hilton stało, niż tyle niewinnych osób w paryżu.
    • omfg69 Re: Paris Hilton 18.11.15, 14:37
      no jak chcą walczyć ze zgniłym zachodem, to zamach na paris hilton to w sumie niezły pomysł. Tzn. życzę jej jak najlepiej, ale Paris Hilton koncentruje w sobie wszystko co najgorsze w "zachodniej" kulturze
      • innecos Re: Paris Hilton 18.11.15, 18:38
        takich gwiazdek jak Paris Hilton jest więcej - jak już idziemy tym tokiem myślenia.. ale nie wiem, czy to jednak dobry trop.

wg mnie zagrała też wyjątkowa amerykańska naiwność i elementarny brak wiedzy o świecie
        • stary_dziad_borowy Re: Paris Hilton 19.11.15, 12:47
          #prayforparis ja się akurat za nią poradzę, Paryż sobie poradzi, a tej pani przydadzą się nasze modlitwy. A więc Paris Hilton dziś koronka pójdzie za ciebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka