Gość: Sylwia IP: *.multibiblioteka.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 17:41 którzy interesują się psychotroniką,lubią wycieczki rowerowe i maja wiele fajnych pomysłów na jesienno zimowe wieczory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morganistic synchronizacja :) 22.09.04, 19:28 na jesienne wieczory proponuje Roberta Moonroe i jego plyty to synchronizacji polkul mozgowych. :) satysfakcja gwarantowana pozdrawiam T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie warszawiak Re: szukam fajnych ludzi z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 18:24 niestety muszę Cię zmartwić w tym mieście nie ma fajnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalarepa nie prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 18:51 bardzo sie mylisz. ja jestem warszawiakiem i jestem bardzo fajny, i nawet jezdze na rowerze, o! Odpowiedz Link Zgłoś
kemocik Re: szukam fajnych ludzi z Warszawy 23.09.04, 18:54 hm pierwsze nie wchodzi w rachube .........drugie tez nie bo nie mam roweru..co nie znaczy ze nie lubie wycieczek ..ale sa rozne napedy ..by odbyc jakas fajna wycieczke;)) Odpowiedz Link Zgłoś