Gość: michal IP: *.elda.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:25 szukam kochanki z warszawy czy jest jakas odwazna? prosze pisac na michal3341@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: szukam kochanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:34 ja też szukam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: szukam kochanki IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.09.04, 11:34 A ja nie! :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
serniknazimno Re: szukam kochanki 29.09.04, 11:57 :) ja też nie ale zawsze można próbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
serniknazimno Re: szukam kochanki 29.09.04, 12:11 i bardzo mi miło, ja ze swojej strony moge zaoferowac to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: do sernikanazimno IP: *.epsa.pl 29.09.04, 12:52 Ty serniczku szukasz ....kochanki? ...oj....hihihihi POZDRAWIAM))). Odpowiedz Link Zgłoś
serniknazimno Re: do sernikanazimno 29.09.04, 14:04 Gość portalu: ona napisał(a): > Ty serniczku szukasz ....kochanki? > ...oj....hihihihi POZDRAWIAM))). kochanki jednej, dwóch kilku :)- dawno się nie odzywałaś w wątku "głównym" !!!, pozdrawiam również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cran503 Re: szukam kochanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:36 to trzeba byc odwazna,zeby byc czyjas kochanka ? czy Twoja kochanka byc jest trudno ? ja bym sie porwala ale za daleko jestem, no chyba ze masz mieszkanie dla swojej wybranki ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: znaczy się chcesz przyjąć wadliwą postawę.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 12:23 a wadliwa postawa żonatego mężczyzny, to dupa z boku. Oj chłopie, kochanka to kłopoty murowane no i dodatkowe wydatki, po zsumowaniu taniej wychodzi wizyta w agencji. Odpowiedz Link Zgłoś