Dodaj do ulubionych

SZUKAM MĘŻA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 12:07
Hi

Mam 44 lata, jestem z wawy i szukam fajnego faceta. Musi być młody duchem,
lubić muzykę i naturę, grzeszyć inteligencją i cierpliwością do mnie, być
optymistą bo ja jestem pesymistką, mieć w sobie dużo ciepła i radości bo mnie
raczej tego brak. No cóż - szukam słodkiego misia, który zaopiekuje się mną.
Nieco późno..ale jak mawiają..
Obserwuj wątek
    • Gość: man Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.globit / 217.98.57.* 29.09.04, 13:48
      ja 30 ale tez zony szukam
      • Gość: Gabi Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 17:33
        Czyżbyś sądził, że opisane cechy są kobiece? Ja tak nie uważam
        • Gość: man Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.globit / 217.98.57.* 29.09.04, 18:02
          mysle ze sarkazm zbyteczny, a opis byl oczywisty
          pozdrawiam
          • Gość: Gabi Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 18:19
            To Twoją wypowiedź odebrałam jako sarkastyczną, stąd mój wpis
            • Gość: man Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.globit / 217.98.57.* 29.09.04, 19:00
              trafila kosa, a kamien na to- zeby kozka nie skakala- to by slimak pokaz rogi
              pozdrawiam bez zlosliwosci
      • Gość: Usia Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.kom.pl 03.10.04, 19:36
        A ja 27 i tego jednego, ale jeszcze nie meza.....
    • Gość: Gabi Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:46
      Hmm...smutno mi samej, a nikt się nawet nie odezwie.
      • Gość: expercik Re: było napisać "24", IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:47
        to byś szybko znalazła pierdółko :)
        • Gość: Gabi Re: było napisać "24", IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 22:01
          Dzięki :-). Ech... a ja wtedy nie szukałam, głupia
          • Gość: expercik Re: było napisać "24", IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 23:02
            Na drugi raz połóż się - nim się przewrócisz :)
            • Gość: Gabi Re: było napisać "24", IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 23:14
              E tam... leżenie nigdy mnie jakoś nie pociągało. Już wolę wywrotki.
              • Gość: expercik Re: było napisać "24", IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 23:15
                To się połóż, zanim ten wymarzony się przewróci :)
                • Gość: Gabi Re: było napisać "24", IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 23:28
                  Expercik starasz się być dowcipny jak widzę. Doceniam starania.
                  • Gość: expercik Re: "dowcipny" to może potem, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 23:42
                    jak się bardziej poznamy - teraz poprzestańmy może na "doustnym" :)
                    • Gość: Gabi Re: "dowcipny" to może potem, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 23:51
                      just ignored forever - euthanasia should be obligatory in case of such idiots
      • crimen Re: SZUKAM MĘŻA 30.09.04, 22:33
        Głośno krzyczysz że szukasz męża i dziwisz się że tłoku nie ma???To poważny
        błąd w sztuce:)))
        • Gość: Gabi Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 23:35
          Crimen - caps lock mi się zaciął:-). Od jakiegoś czasu ma takie skłonności, gdy
          jesień idzie.
          • crimen Re: SZUKAM MĘŻA 30.09.04, 23:42
            Skłonności do krzyku, czy poszukiwań?Bo jedno wyklucza drugie:)))
            • Gość: Gabi Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 11:37
              Poszukuję zdecydowanie czytających ze zrozumieniem.
              • crimen Re: SZUKAM MĘŻA 03.10.04, 19:00
                Właśnie to usiłowałem Ci wytłumaczyć.Facet czytający ze zrozumieniem na
                słowo "małżeństwo" wpada w stany lękowe i dyskretnie rozgląda się za drogą
                odwrotu:)
                • Gość: ff Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.10.04, 19:16
                  :) oj tak!! zdecydowanie ... szukaja odwrotu i to nie tylko ci wolni;)
                  natomiast oni nie zawsze maja odwage by to zrobic.... NIESTETY!!!!!!!!!!!
                  • Gość: Gabi Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:08
                    Oj Panowie

Ja też uciekałam na sam widok propozycji w oczach. No a teraz szukam sobie
                    niezobowiązująco ... pewnie nie znajdę.... w sumie lubię moją wolność, czasem
                    tylko nieco mi smutno.
                    • crimen Re: SZUKAM MĘŻA 04.10.04, 00:21
                      Witaj w klubie:)
                    • Gość: zaiste Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 00:59
                      Cześć Gabi. Miło piszesz - w tym sensie, ze od razu sie nie obrażasz, nie
                      dąsasz, etc. Ale w końcu jesteś już duża dziewczynka, więc może i trochę madrą.
                      To, co teraz napisze to nie jest tak za bardzo kontra Tobie, ale widzisz moje
                      obserwacje sa takie, że jesteśmy otoczeni ludźmi, którzy bardzo, ale to bardzo
                      ciągle czegoś chcą. Piszesz, ze szukasz męża i jaki ma być. A nie przyszło Ci
                      do głowy, że może warto by bylo napisac co Ty masz do zaoferowania (ogolnie na
                      razie, w koncu to forum publiczne)? Widzisz (jescze raz pisze, ze to nie tak
                      zupelnie do Ciebie, bo Cie nie znam i nie chcialbym urazić), ale prawie
                      wszystkie moje "nadąsane" kolżanki ze studiów zostały same. Taki syndrom
                      księzniczki na sprzedaż (pojde za tego, kto wiecej zaoferuje). A tu nagle
                      okazuje się, ze towar nie wart takiego zachodu jakiego by trzeba, aby go dostac
                      bo i jakość nie ta i z towarem klopoty różne się wiążą, itd., itp.. Ale, ale
                      rozgadałem się, a nie w tym rzecz, abym ja tu gadał. Zyczę Ci dobrze i pewnie
                      coś fajnego Ci się zdarzy, ale uważaj, bo na takie chętne Panie to czyhają
                      różnej masci oszuści i po co Ci takie doświadczenie? No to na razie - pa :)

• Gość: Gabi Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 01:27
                        Ja nawet często obrażam się i dąsam jak tylko mam na kogo. Hmm...co ja mam do
                        zaoferowania... nie mam bladego pojęcia.. co można mieć do zaoferowania - poda
                        mi ktoś proszę jakieś przykłady?
                        • Gość: zaiste Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 01:32
                          OK, wystarczy. Bardzo milo odpowiedziałaś :) Przeciez wiadomo, ze to i tak
                          wychodzi "w praniu". Ja chciałem tylko zaznaczyć pewien problem. Może zresztą
                          niepotrzebnie ten post napisałem. Dobranoc, milych snów :)
    • Gość: Gabi Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 16:45
      Ależ pogoda! Az sie wszyscy do siebie uśmiechają bez powodu. A ja nie mam się w
      kim zakochać!! Panowie!!! Sama ze soba mam rozmawiać? Rozpaczczczcz!
      • Gość: Gabi Re: SZUKAM MĘŻA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 01:08
        Hej Gabi

jak tam Twoje poszukiwania?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka