30.09.04, 08:18
Karolaka nie ma naprawde, Was wspolwielbicieli tegoz tez wymiotlo, starych
ani nowych przystojnych mezczyz w ogole, nawet Dzyndzel sie zmyl, zamiast nam
dokuczac. Jesienna depresja czy jak?
Obserwuj wątek
    • zarlaczka Re: Co jest? 30.09.04, 10:12
      Bez Karolaczka smutek wszystkich ogarnął. Stąd to. Odkryłyśmy wszystkie
      starannie skrywane sekrety Dzyndzelka, więc też sobie poszedł. I chyba jednak
      nie działają na facetów gołe baby.
      • aniela Re: Co jest? 30.09.04, 10:48
        taka ja np to poszlam do wojska. ale na krotko.
    • kwik Re: Co jest? 30.09.04, 11:06
      zglaszam sie :)
    • cover_wielki Re: Co jest? 30.09.04, 11:56
      Milta spragniona tłumów jesteś ?
      • miltonia Re: Co jest? 30.09.04, 22:00
        Eda, Te koteczki moze Gitek przygarnie? Raz, ze ma blisko po odbior, dwa, ze ma
        warunki dla nich, trzy, ze sama widzialas, jak uwielbia gdy po nim male stadko
        sie przeleci. No i niech ktos zaprzeczy, czyz poetka nie miala racji piszac, iz
        jedyne co Bogu sie udalo to koty.
        Cover, nie tlumow a wybranych;)
        • cover_wielki Re: Co jest? 30.09.04, 22:54
          miltonia napisała:

> Cover, nie tlumow a wybranych;)

A możesz sprecyzować ? no bo liczba mnoga, a ze karolak to całę forum wie a kto
          jeszcze ?
          • miltonia Re: Co jest? 01.10.04, 20:59
            cover_wielki napisał:

> A możesz sprecyzować ? no bo liczba mnoga, a ze karolak to całę forum wie a
            kto jeszcze ?

Za duzo chcesz wiedziec, Cover.
            • cover_wielki Re: Co jest? 01.10.04, 22:38
              miltonia napisała:

> cover_wielki napisał:
              >
              > > A możesz sprecyzować ? no bo liczba mnoga, a ze karolak to całę forum wie
              > a
              > kto jeszcze ?
              >
              >
              > Za duzo chcesz wiedziec, Cover.

No cóż Milta, taki zawód ;) Każdy ma jakąs gębe do wyżywienia ;)...no to kto ?
              • miltonia Re: Co jest? 02.10.04, 13:02
                Cover, idziesz na latwizne w tym swoim zawodzie, wiec czeka Cie zawod.
    • umfana Re: Co jest? 30.09.04, 16:43
      jejejejej jakie piekne malenstwa!!!!szkoda ze nie moge ich miec :(((
      P.S.
      Nawet mi brakuje dzyndzla...
    • zarlaczka Re: Co jest? 30.09.04, 20:48
      Eda, takich rzeczy się nie robi. Całą siłę swej woli muszę wytężać, żeby nie
      lecieć i brać te cuda.
    • pan_pndzelek Jestem mój ty torbiszonku, już jestem... 01.10.04, 00:28
      Jestem mój ty torbiszonku, już jestem znowu. Cieszysz się? Bo, że jemioła z
      karłaczką zachwycone to jestem więcej niż pewien... Musiałem słońca
      południowego zażyć... żeby sił starczyło was tarmosić moje wy lampucerki...
      • miltonia Re: Jestem mój ty torbiszonku, już jestem... 01.10.04, 21:01
        yhyhy, slonca, dobre sobie. Pewnie zgarneli cie do izby wytrzezwien, gdy sie
        badziales w rowie w sztok pijany.
        • pan_pndzelek Re: Jestem mój ty torbiszonku, już jestem... 01.10.04, 23:09
          Tak mój torbiszonie! Dla ciebie to mogę się nawet pobadziać w rowie, możemy się
          nawet razem tam pobadziać (cokolwiek to słowo by nie znaczyło)...
          • zarlaczka Re: Jestem mój ty torbiszonku, już jestem... 02.10.04, 10:48
            Ale co słoneczka nałapał badziając się w rowie, to jego.
            • pan_pndzelek Re: Jestem mój ty torbiszonku, już jestem... 02.10.04, 14:07
              Karłaczko! My razem z Mieloną i Jemiołą zapraszamy cię do wspólnego pobadziania
              w naszym przytulnym rowie...
              • zarlaczka Re: Jestem mój ty torbiszonku, już jestem... 02.10.04, 15:53
                Rowy i salony mnie nie interesują. Pobadziać to ja się wolę w przytulnej
                knajpce, z przytulnym facecikiem.
          • miltonia Re: Jestem mój ty torbiszonku, już jestem... 02.10.04, 13:04
            Nenene, Dzyndzel. Rowy rowy sa twoje, ja pozostane na salonach.
            • pan_pndzelek Re: Jestem mój ty torbiszonku, już jestem... 02.10.04, 14:06
              Chcesz się dalej badziać na salonach? Znowu skandal będzie i wstyd moja ty
              Mielono!!!
              • miltonia Re: Jestem mój ty torbiszonku, już jestem... 02.10.04, 15:06
                Alez ty jednak drobnomieszcanski jestes, a i koltunstwo Ci nie obce. Toz
                skandale na salonach sa ozywcze, a wstydzic sie powinien ten, co sie nimi
                gorszy.
    • j_karolak Re: Co jest? 01.10.04, 08:35
      Jestem chwilowo, ale tylko po to by sprawdzić, co się dzieje.

No i zasmucony wielce jestem. Kociej sierści nalazło na forum, więc musiaem ją
      sprzątnąć, czyli usunąć.

Przykro mi, że usunięcie to dotknęło postów Edzioszki, ale proszę drogą Edę o
      nietrkatowanie tego osobiście. Jeżeli wkleisz Edzioszko kochana zdjęcia psów,
      to nie tylko, że ich nie usunę, ale nawet nagrodzę Cię miejscem w opisie forum.

I tak na przyszłość, proszę postów o kotach tutaj nie zamieszczać. Tyczy się to
      także anieli, ktora pisała coś o wojsku, a przcież wiadomo, że gdzie normalnie
      mamy do czynienia z pięknym ptactwem o żółtych dzióbkach, tam w wojsku są koty.
      Wojsku przeto mówię także nie.
      • aniela Re: Co jest? 01.10.04, 16:30
        o! Karolak o mnie napisal!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka