miltonia 03.10.04, 21:48 na czesc Karolaka ulozyc? Bo bez niego jakos tutaj nieswojo, a tak moze by zrezygnowal z tego awansu, czy czym go odciagaja od netu, i powocil na nasze lono. Tyle, za ja nie mam natchnienia, wiec Wy sie postarajcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zarlaczka Re: A moze by tak pean 03.10.04, 23:48 Milton, nie podlizuj się Januszkowi. I tak do Ciebie nie wróci. Nie możesz pojąć, że On kocha tylko mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: A moze by tak pean 04.10.04, 00:10 Januszek świntuszek- to propozycja tytułu. moze zanadto pochlebcza (w swietle opinii Pań, ktore nie mialy okazji doswiadczyc jednak), ale to ma byc klamliwy pean a nie dokument z zycia przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A moze by tak pean 04.10.04, 14:20 To jasne, ze klamliwy! Bo prawda jest smutna i okrutna. Tyle, ze tworczyn nie widze jakos, tylko tytul mamy. Na poczatek dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: A moze by tak pean 05.10.04, 09:32 Nie ma mnie tu, bo gdzie indziej być muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A moze by tak pean 06.10.04, 09:13 Wlasnie Karolak. Naleza nam sie chyba jakies slowa wyjasnienia. Gadaj natychmiast, czemu juz nie siedzisz w necie godzinami? Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: A moze by tak pean 06.10.04, 09:59 Zachorowalem. Ambicje mnie dopadły. CHoroba może nie jest szczególnie poważna, ale nie przebiega też bezobjawowo. Jak się wyleczę - wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A moze by tak pean 06.10.04, 10:24 Dosc enigmatycznie piszesz. Prosze natychmiast kawe na lawe wylozyc, Karolak. Jakie ambicje i na co jestes chory? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: A moze by tak pean 06.10.04, 17:39 yhy przechodze mimo nucac niezobowiazujaco: "do kariery wy sie pchacie jak do pralki brudne gacie" Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A moze by tak pean 07.10.04, 01:48 Tyle, ze dotad Karolak sie do kariery nie pchal, podobnie jak jego brudne gacie do pralki. Jakas przemiana w nim nastapila czy przetrzezwial, normalnie jestem cala zaskoczona? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: A moze by tak pean 07.10.04, 18:26 to ten niz atmosferyczny. licze na to ze mu przejdzie, z piwreszym sniegiem Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A moze by tak pean 07.10.04, 19:02 Sadze, ze szybciej, chyba ze zima wczesna bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: A moze by tak pean 08.10.04, 08:41 miltonia napisała: > Sadze, ze szybciej, chyba ze zima wczesna bedzie. Brak Ci wiary, choć nie brak podstaw. Podstaw do braku wiary, nie do wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: A moze by tak pean 08.10.04, 12:10 Karolak, jedyne w co wierze, to w slabosc Twego charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś