Gość: dzyt IP: 80.48.251.* 17.04.02, 13:18 z Poznania i okolic :)))))) a co mi szkodzi :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leopard Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... 17.04.02, 13:23 Jak patrzę na globus to Paryż też jest w okolicy Poznania - czyli każdy ma szansę! Zgłaszać się łobuzy!:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... IP: 80.48.251.* 17.04.02, 13:25 no właśnie - zgłaszać się !!! :)))))))))))) a skąd patrzysz na ten globus cio? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... 17.04.02, 13:29 Córuchna, a Ciebie co ugryzło ? Jeden Ci nie wystarczy z tego Poznania ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... 17.04.02, 13:35 Przy jednym bananie każda małpa... parafrazując tego kota i dziurę :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... IP: 80.48.251.* 17.04.02, 13:36 Leo... a Ty za kogo tu robisz cio? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... 17.04.02, 13:41 Z powodu permanentnej poprawy pogody nabrałem kpiarskiego poczucia humoru. No ale już spadam i nie zawracam d. :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... 17.04.02, 13:50 nie spadaj tylko naganiaj chetnych... :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... IP: 80.48.251.* 17.04.02, 13:35 oj Tatku Ty sie nie znasz... - casting muszę przeprowadzić nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... 17.04.02, 13:43 No dobra, ale ostroznie, co by ten casting po 9 miesiacach sie nie powtórzył :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emperor kurna Dzytka inny przedzial bo sie nie lapie!!!! IP: 62.29.137.* 17.04.02, 13:50 Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: kurna Dzytka inny przedzial bo sie nie lapie!!!! 17.04.02, 13:52 rany boskie wyszlam za szczeniaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Gość portalu: emperor napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: kurna Dzytka inny przedzial bo sie nie lapie!!!! 17.04.02, 13:53 chyba juz dawno trabilem ci moj wiek! :) jasmina_tdi napisał(a): > rany boskie wyszlam za szczeniaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: kurna Dzytka inny przedzial bo sie nie lapie!!!! 17.04.02, 13:55 no tak wprost to nigdy nie powiedziales buhuhuhuhuuuuuuuuuuuuu.............!!!! emperor napisał(a): > chyba juz dawno trabilem ci moj wiek! :) > Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: kurna Dzytka inny przedzial bo sie nie lapie!!!! 17.04.02, 13:59 to teraz mowie! raz na zawsze! 27/11 - moje 23 urodziny:) zadowolona? :) jasmina_tdi napisał(a): > no tak wprost to nigdy nie powiedziales buhuhuhuhuuuuuuuuuuuuu.............!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: kurna Dzytka inny przedzial bo sie nie lapie!!!! 17.04.02, 14:00 uhm :))))) wszystkiego najlepszego kochanie! emperor napisał(a): > to teraz mowie! raz na zawsze! > 27/11 - moje 23 urodziny:) > > zadowolona? :) > Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: kurna Dzytka inny przedzial bo sie nie lapie!!!! 17.04.02, 14:04 to zabrzmialo jak do synka! a poza tym mamy doiero kwiecien, a ja strzelec jestem czyli listopad, nie? chcesz rozwodu? dlaczego? ty naprawde mozesz byc moja mamusia? :)))) jasmina_tdi napisał(a): > uhm :))))) wszystkiego najlepszego kochanie! > Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt no to... 17.04.02, 14:10 nie będę dla Ciebie starszą panią... bo do pół roku się nie liczy... :( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasminko... 17.04.02, 13:59 to bierz empcia!!!!!!!!!! jest cool tylko dla mnie troche za smarkaty! dam mu rozwod bez zadnych cyrkow :)) dzyt napisał(a): > nie podburzaj mi tłumu... > :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Jasminko... 17.04.02, 14:02 kochanie, ale ja lubie starsze panie:) dla mnie kobiety sa jak wino i mam mercedesa! :)))) jasmina_tdi napisał(a): > to bierz empcia!!!!!!!!!! jest cool tylko dla mnie troche za smarkaty! dam mu r > ozwod bez zadnych cyrkow :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt ? 17.04.02, 14:04 Panie Em... chcesz dwie sroczki za ogon pociągać cio? ja chyba tez będę dla Ciebie starsza pani... :) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: ? 17.04.02, 14:07 to ty tez o lasce chodzisz? :))) dzyt napisał(a): > Panie Em... chcesz dwie sroczki za ogon pociągać cio? > ja chyba tez będę dla Ciebie starsza pani... > :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 17.04.02, 14:11 tycko pół roku nas dzieli... :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 17.04.02, 14:13 to extra, jeszcze mam szanse cie troche wytresowac!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 17.04.02, 14:21 to bedzie proste! juz nie z takimi dawalem sobie rade:) najpierw kilka cieplych slowek, komplementow, obiecanek o gwiazdkach z nieba:))) a gdy juz jest owinieta wokol palca, to robisz z nia co chcesz:)))) hahaha!!!! smutne ale prawdziwe:)))) dzyt napisał(a): > to spróbuj *,-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 17.04.02, 14:22 ja się owijam wokół czegoś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 17.04.02, 14:29 a skad wiesz czy ci pozwole ? :))))) dzyt napisał(a): > ja się owijam wokół czegoś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 17.04.02, 14:36 przeciez to Ty chciałeś tresować... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 17.04.02, 14:53 tak, wiec owijasz sie gdy mam na to ochote:) dzyt napisał(a): > przeciez to Ty chciałeś tresować... Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 17.04.02, 14:55 a cio z tego będę miała Władco mój.... grrr... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 17.04.02, 15:05 satysfakcje ze to ty a nie inna:))))) dzyt napisał(a): > a cio z tego będę miała Władco mój.... grrr... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 17.04.02, 15:12 najpierw casting! musisz zwrocic na siebie moja uwage!:))))) dzyt napisał(a): > kiedy pierwszy seans? > :) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 17.04.02, 15:18 powiedz cos o sobie: - co lubisz, - jak wygladasz - co potrafisz najlepiej:)))) dzyt napisał(a): > mniam... > zaczynaj... Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 17.04.02, 15:21 emperor napisała: > powiedz cos o sobie: jestem Dzytka... > - co lubisz, tresowanie... > - jak wygladasz Tatko przecie mówił, że ślicznie > - co potrafisz najlepiej:)))) to już musisz sam sprawdzić... mniam Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 17.04.02, 15:26 3 x error sloneczko:((( to nie sa prawidlowe odpowiedzi:( jako podpowiedz - musisz trafic w moj gust:) dzyt napisał(a): > emperor napisała: > > > powiedz cos o sobie: > jestem Dzytka... > > > - co lubisz, > tresowanie... > > - jak wygladasz > Tatko przecie mówił, że ślicznie > > - co potrafisz najlepiej:)))) > to już musisz sam sprawdzić... > mniam Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 17.04.02, 15:32 mam duże oczka, lubię spacery, najlepiej robię niespodzianki :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: kurna Dzytka inny przedzial bo sie nie lapie!!!! 17.04.02, 13:53 a jaki to by miał byc ten nowy przedział? > > no to troszkę nakłam... nie wiesz jak komisję oszukać? ale cicho sza... ja Ci nic nie sugeruję... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: kurna Dzytka inny przedzial bo sie nie lapie!!!! 17.04.02, 13:57 ja nie umiem klamac! zmniejszysz przedzial, przerzyjesz druga mlodosc, zaznasz nowych niezapomnianych wrazen:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Jeśliś starszy od... 17.04.02, 14:02 gimnazjalisty - to czadu... masz wejsciówkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... 17.04.02, 13:51 ale zobacz - zostałbyś młodym dziadkiem... nie chcesz mieć takiego bobaska w domku?... pamietasz jak Twoja Dżytunia malutką była? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... 17.04.02, 13:56 No pamietam, i pamietam jak Ciebie z mamusią kąpaliśmy w wanience - jeszcze gdzies zdjęcia leżą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt no, no Tatuśku... 17.04.02, 14:01 pamietam ino te kąpiele... dreszcz do tej pory robi mi się na ciele... na samo wspomnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: no, no Tatuśku... 17.04.02, 14:03 Ale jak skończyłaś 18 latek, to już uparłaś sie, że sama bedziesz sie kapać ! p.s.: a te dreszcze to od zimnej wody, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: no, no Tatuśku... 17.04.02, 14:06 a pamietasz jak w zeszłym roku myłeś mi plecy? . no gdzie od wody... nie pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: no, no Tatuśku... 17.04.02, 14:16 No pamiętam Twoje plecki kropelkami wody zmoczone i pianką mydełka - ale wtedy własnie miałas jeszcze siedemnaście wiosenek :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: no, no Tatuśku... 17.04.02, 14:21 a wiesz, że wycięłam ten pieprzyk na... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: no, no Tatuśku... 17.04.02, 14:40 No wiem, ale tylko troszeczke wyżej ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: no, no Tatuśku... 17.04.02, 14:44 a od której części nóżki troszeczkę cio? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: no, no Tatuśku... 17.04.02, 14:52 No już przestań, ten taki malutki, w kształcie serduszka pieprzyk :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: no, no Tatuśku... 17.04.02, 14:54 z drugiej strony mam teraz ładniejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: no, no Tatuśku... 17.04.02, 14:58 Ale też tam, gdzie ten pierwszy - ale skąd on tam się wziął, ostatnio go nie widziałem ?:) Oj, dawno się nie widzieliśmy córcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: kiedy 17.04.02, 15:12 No przecież, jak Ci "walnęła" ostatnio "18-stka" to juz nie chciałaś, hę ?:)) dzyt napisał(a): > tatku umyjesz mi plecki? Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: kiedy 17.04.02, 15:17 a czy dla Tatki nie mogę zrobić wyjatku... plecki mi umyje... pogadamy... zobaczy nowy pieprzyk... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: kiedy 17.04.02, 15:35 Pogadamy o nowych, Twoich wielbicielach, przed którymi sie tak daleko schowałaś od tatusia :)) Nawet tatus telefonu ni ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: kiedy 17.04.02, 15:49 Ale se niedawno kupiłem nowy, nieprawdaż ?:) dzyt napisał(a): > mamcia też zabrała? > i cio teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: kiedy 17.04.02, 15:50 ciiiiiiiiiii, bo mamcia usłyszy i się zgłosi... a z czego bedę godzinami wydzwaniała... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: kiedy 17.04.02, 16:12 E tam, nie znajdzie nas, kupiłem ten telefonik od złodzieja :) dzyt napisał(a): > ciiiiiiiiiii, bo mamcia usłyszy i się zgłosi... > a z czego bedę godzinami wydzwaniała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 14:02 u mnie zabrałam je po rozwodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt mamcia... 17.04.02, 14:07 tylko nikomu nie pokazuj... bo sie nie opędzę od tłumów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: mamcia... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 14:18 nie bój sie dziecko, bedziemy z tatusiem selekcjonowac kandydatów do Twoich wdzięków :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: mamcia... 17.04.02, 14:21 teraz to już mamcia za duzo byś chciała... idź się kłócić z Tatkiem... poselekcjonuję siama.... siama... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Brawo córeczko, tak trzymaj !:))) 17.04.02, 14:28 Tylko żebyś mi sie do mamuśki nie wrodziła, O !, brrrr :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re:Brawo córeczko, tak trzymaj !:))) 17.04.02, 14:40 chyba nie ma szansy, bo ja przecie tyleeeeee Twoich genów przejęła... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Brawo córeczko, tak trzymaj !:))) 17.04.02, 14:49 Oki, wierzę Ci, ale profilaktycznie musze od czasu do czasu sprawdzic i dopilnować :) dzyt napisał(a): > chyba nie ma szansy, bo ja przecie tyleeeeee Twoich genów przejęła... Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re:Brawo córeczko, tak trzymaj !:))) 17.04.02, 14:53 przecie ja cały tatko... no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Brawo córeczko, tak trzymaj !:))) 17.04.02, 15:37 Zalezy, co przez to rozumiesz Córciu :)) dzyt napisał(a): > przecie ja cały tatko... no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re:Brawo córeczko, tak trzymaj !:))) 17.04.02, 15:51 wypisz-wymaluj... ładna po tatku... miła po tatku... zaradna po tatku... i... po tatku... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Brawo córeczko, tak trzymaj !:))) 17.04.02, 16:20 hmmm.....:) nic nie rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re:Brawo córeczko, tak trzymaj !:))) 18.04.02, 09:28 a to czego Tatko nie łapie cio? chce się Tatko mnie wyprzeć? cio? swojej Dzytki? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Brawo córeczko, tak trzymaj !:))) 18.04.02, 09:36 No niby podobna - ale trzeba byłoby sie zapytać mamusi, ale ja z nią nie gadam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: mamcia... 17.04.02, 14:26 korespondencyjnie, lub netem ! :) Gość portalu: oona napisał(a): > nie bój sie dziecko, > bedziemy z tatusiem selekcjonowac > kandydatów do Twoich wdzięków :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: mamcia... 17.04.02, 14:39 no co Ty Tata! przecie Ty mi wierzy cio? swojej Dżytuni... skarbkowi swojemu... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: mamcia...Córcia 17.04.02, 15:01 No niby wierzę, ale wiesz, po ostatnich moich przejściach z kobietami ..:))) dzyt napisał(a): > no co Ty Tata! przecie Ty mi wierzy cio? > swojej Dżytuni... skarbkowi swojemu... Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Córcia 17.04.02, 15:04 zawsze po Twojej stronie sie opowie... ale nie mów mamci, bo zasmutnieje... a wtedy popocieszac będzie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: mamcia...Córcia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 15:22 men_ napisał(a): > No niby wierzę, ale wiesz, po ostatnich moich przejściach z kobietami ..:))) > > dzyt napisał(a): > > > no co Ty Tata! przecie Ty mi wierzy cio? > > swojej Dżytuni... skarbkowi swojemu... żle Ci było,mój ex-ie ze mną????? dobra,nie musisz odpowiadac:))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: mamcia...Córcia 17.04.02, 15:29 No niby nie, ale guza se nabiłem, jak zleciałem z tej huśtawki :) Gość portalu: oona napisał(a): > men_ napisał(a): > > > No niby wierzę, ale wiesz, po ostatnich moich przejściach z kobietami ..:) > )) > > > > dzyt napisał(a): > > > > > no co Ty Tata! przecie Ty mi wierzy cio? > > > swojej Dżytuni... skarbkowi swojemu... > > żle Ci było,mój ex-ie ze mną????? > dobra,nie musisz odpowiadac:))))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: mamcia...Córcia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 15:32 przeciez delikatnie Cię zepchnęłam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: mamcia...Córcia 17.04.02, 16:22 A czy kopniak potrafi byc delikatny, hę ?:) a skorpion bez jadu ?:) Gość portalu: oona napisał(a): > przeciez delikatnie Cię zepchnęłam > :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: mamcia...Córcia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 16:27 gdzie masz ten jad,moja miłości? to raczej ja odczuwam Twój :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: mamcia...Córcia 18.04.02, 09:39 Mój ?????????????? No może troszkę, jak to zawsze po rozwodzie :) Gość portalu: oona napisał(a): > gdzie masz ten jad,moja miłości? > to raczej ja odczuwam Twój > :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: mamcia... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 14:41 oczywiście,ze nie będziemy w realu urzadzac im castingu, jeszcze doszłoby do porozwodowego prania brudów miedzy tatusiem i mamusią, chlopaki by sie przestraszyły,nawiały, i nasza córeczka zostałaby starą panną:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Taaaaak, a mój tatus mnie uprzedzał ..... 17.04.02, 14:13 Najpierw to niby tylko mniłość ble, ble, ble - a potem dawaj, wszystko zabierają, O !:) Gość portalu: oona napisał(a): > u mnie > zabrałam je po rozwodzie > :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Taaaaak, a mój tatus mnie uprzedzał ..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 14:16 nie przesadzaj, tylko zdjęcia,mieszkanie i samochód:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Taaaaak, a mój tatus mnie uprzedzał ..... 17.04.02, 14:18 Całe szczęście, że firma na ciocię i wujka zapisana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Taaaaak, a mój tatus mnie uprzedzał ..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 14:19 jedna tak...:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Taaaaak, a mój tatus mnie uprzedzał ..... 17.04.02, 14:31 pozostałe też, mam liczna rodzinę, i sliczna córeczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Taaaaak, a mój tatus mnie uprzedzał ..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 14:38 śliczna córeczka po ślicznym tatusiu, jakżeby mogło byc inaczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt tu śliczna córunia... 17.04.02, 14:42 tylko błagam nie gódźcie się... chyba, że nadal bedziecie mi oboje dawać kieszonkowe... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: tu śliczna córunia...Nie bój bidy 17.04.02, 14:47 podwoję Ci kieszonkowe !:)) Z nami wszystko było wielkie: i mniłość i rozstanie, i awantury :) dzyt napisał(a): > tylko błagam nie gódźcie się... > chyba, że nadal bedziecie mi oboje dawać kieszonkowe... Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: tu śliczna córunia...Nie bój bidy 17.04.02, 14:51 jakiego ja mam siuper tatkę... ach........ Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Taaaaak, a mój tatus mnie uprzedzał ..... 17.04.02, 14:45 Wiem o tym od dawna, szczególnie jak zdjęcia porównuje :))) A cos Ty taka miła - chcesz jeszcze coś wyszarpnąć z nie-mojego mająteczku, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: to nie będzie 17.04.02, 15:04 A na co Ci ta kasa, przecież córciu wszystko Ci kupuję :)) dzyt napisał(a): > zgody? hura! > będę mieć więcej kasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Taaaaak, a mój tatus mnie uprzedzał ..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 14:50 men_ napisał(a): > Wiem o tym od dawna, szczególnie jak zdjęcia porównuje :))) > > A cos Ty taka miła - chcesz jeszcze coś wyszarpnąć z nie-mojego mająteczku, > hę ?:) a tak,na wszelki wypadek tak sobie kombinuje,ze moze tego wujka,na ktorego jest Twoja firma przepisana poderwe no i znów Cie bede miała w rodzinie a,ze z rodziną lepiej zyc w zgodzie...sam rozumiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Taaaaak, a mój tatus mnie uprzedzał .....Oona 17.04.02, 15:05 Ja tez żyje w zgodzie z rodziną - ale tego wujka profilaktycznie odstawie jutro od korytka, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Taaaaak, a mój tatus mnie uprzedzał .....Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 15:24 która godzina? a ile sie leci do Las Vegas?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Taaaaak, a mój tatus mnie uprzedzał .....Oona 17.04.02, 15:32 Jakieś 12-14 godzin, to zalezy od połączeń ! łał, dzwonie do prawnika .. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Taaaaak, a mój tatus mnie uprzedzał .....Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 15:34 za pózno!stukam w klawiaturke z samolotu a wujek siedzi obok i patrzy na mnie z czułością i mniłością w oczach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Taaaaak, a mój tatus mnie uprzedzał .....Oona 18.04.02, 09:41 Hi, hi - następny NAIWNIAK !!!!!!!! :) Gość portalu: oona napisał(a): > za pózno!stukam w klawiaturke z samolotu > a wujek siedzi obok > i patrzy na mnie z czułością > i mniłością w oczach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Taaaaak, a mój tatus mnie uprzedzał ..... 17.04.02, 14:19 lodówkę z tej taty kawalerki i satelitę... pamiętam, bo na ply...cośtam było ustawione Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Dzytka, ty plociuchu :))) 17.04.02, 14:34 Ciiiiiiiiicho, mamusia nie wiedziała o tej kawalerce - to była taka garsoniera słuzbowa :)) i nie weszła do podziału majatku :) dzyt napisał(a): > lodówkę z tej taty kawalerki i satelitę... > pamiętam, bo na ply...cośtam było ustawione Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Dzytka, ty plociuchu :))) 17.04.02, 14:38 jus nie bede :( a mogę tam iść z (...)? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dzytka, ty plociuchu :))) 17.04.02, 14:43 Z kim do cholerki ?!!! A poza tym będziesz sie gnieździła w takiej klitce, kupie Ci córcia wieksze :) p.s.: za to plotkowanie siem nie gniewam, ale klapsy i tak będa za karę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Dzytka, ty plociuchu :))) 17.04.02, 14:45 jak mi kupisz większe tak jak obiecałeś... to sobie klapsuj... tylko nie za mocno... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Dzytka, ty plociuchu :))) 17.04.02, 14:50 Men, nie chciałbyś mnie adoptować? Wezmę tę kawalerkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Laelia 17.04.02, 14:55 E tam, a nie chciałabyś zostać macochą dla Dzytki ?:))) laelia napisał(a): > Men, nie chciałbyś mnie adoptować? Wezmę tę kawalerkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Laelia 17.04.02, 14:57 ej Tatko... czy Ty mi chcesz koło p... zrobic ciemno? kawalerka moja ma byc w spadku co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dzytka, spoko 17.04.02, 15:07 przeciez obiecałem wieksze, nio ?:) Poza tym ja nie taki stary, co by o spadku mysleć dla slicznej córeczki !:) dzyt napisał(a): > ej Tatko... czy Ty mi chcesz koło p... zrobic ciemno? > kawalerka moja ma byc w spadku co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Dzytko ! 17.04.02, 15:14 Ty jednak wrodziłas sie troszke do mamy :( :)) dzyt napisał(a): > miła, a kieszonkowe duże dasz? cio? Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Dzytko ! 17.04.02, 15:20 ja tylko sprawdzam czy odda wszystko dla Ciebie Tatko? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dzytko ! 17.04.02, 15:24 Dla mnie czy dla Ciebie malutka kapitalistko, cio ?:) dzyt napisał(a): > ja tylko sprawdzam czy odda wszystko dla Ciebie Tatko? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Laelia 17.04.02, 15:10 laelia napisał(a): > a rozwód już pełnomocny? A okres narzeczeński to pies ?:) A wiesz, co to znaczy intercyza ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia INTERCYZA 17.04.02, 15:16 to dokument, który zgodzę się podpisać (jeśli udadzą Ci się zaloty oczywiście) i o podpisanie którego Ty zapomnisz poprosić (oczywiście) :)* Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: INTERCYZA 17.04.02, 15:27 Zakładasz w ogóle, że mi sie nie uda ?:)) cholera - zapomnielismy o pewnym romantyku, który w Tobie sie podkochuje :) laelia napisał(a): > to dokument, który zgodzę się podpisać (jeśli udadzą Ci się zaloty oczywiście) > i o podpisanie którego Ty zapomnisz poprosić (oczywiście) :)* Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: INTERCYZA 17.04.02, 15:35 ja nie zapomniałam, po prostu się z Tobą droczę :))) poza tym, to była moja pierwsza propozycja małżeńska, a to coś znaczy dla dziewczyny, nawet mimo intercyzy :)* Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: INTERCYZA 17.04.02, 15:40 Noooo Tak, dostałem kosza .., czarną mi podano polewkę:( :) laelia napisał(a): > ja nie zapomniałam, po prostu się z Tobą droczę :))) > poza tym, to była moja pierwsza propozycja małżeńska, a to coś znaczy dla > dziewczyny, nawet mimo intercyzy :)* Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: INTERCYZA-córcia 17.04.02, 15:42 Mamy jedna kandydatke z głowy - tylko sie ze mną droczyła, a za innym tęskni :) Masz jakąs nową kandydatke na oku ?:) dzyt napisał(a): > Tatko mów kogo mam Ci pomóc wyeliminować... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: INTERCYZA-córcia 17.04.02, 15:53 Co by krew z serduszka wysysał albo mamonkę z kieszonki ?:)) dzyt napisał(a): > może wampierka byś chciał? Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Tatuśku... 18.04.02, 09:31 idę na imperkę, jak spotkam kogoś dla Cię to dam znać :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tatuśku... 18.04.02, 09:48 Imprezka, tak rano ?:))) Chyba muszę sie zastanowić , czyś Ty naprawde moja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dzytka, ty plociuchu :))) 17.04.02, 14:56 Kurde, wyczuwam tu pewna cechę mamusi u Ciebie - materializm :))) dzyt napisał(a): > jak mi kupisz większe tak jak obiecałeś... > to sobie klapsuj... tylko nie za mocno... Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Dzytka, ty plociuchu :))) 17.04.02, 14:59 ja tylko dbam o to, żebys miał się gdzie podziać tak na wypadek odkrycia Twojej kryjówki przez detektywów mamci... ja mater...listka? zobacz nawet nie umiem takiego czegoś nazwać... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dzytka, ty plociuchu :))) 17.04.02, 15:22 No dobra, przeciez zawsze Ci wierzyłem :)) A znasz jeszcze inne ciche kąciki do ukrycia sie przed mamcią ?:) dzyt napisał(a): > ja tylko dbam o to, żebys miał się gdzie podziać tak na wypadek odkrycia Twojej > kryjówki przez detektywów mamci... > ja mater...listka? zobacz nawet nie umiem takiego czegoś nazwać... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Dzytka, ty plociuchu :))) 17.04.02, 15:47 dzyt napisał(a): > *,-) no... hmmmmmm .....:) A fe, skąd je znasz córciu ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... 17.04.02, 15:39 takie mlode pyry, strasznie sknerowate sa:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... 17.04.02, 15:46 cześć Kituś, właśnie dostałam propozycję małżeństwa, będę to oblewać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... 17.04.02, 15:49 gdzie, mozna o tym poczytac, pogratuluje oblubiencowi gustu artystycznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... 17.04.02, 15:51 Czyżby jednak na imprezce"2xM itd ..":)) laelia napisał(a): > cześć Kituś, właśnie dostałam propozycję małżeństwa, będę to oblewać :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... 17.04.02, 15:48 bo tatke na Ciebie Kituś naślę... powiem, żeś mi krzywdę chciał wyczynić... dzytka uczynna... dzieli pyrami... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... 17.04.02, 15:51 chyba razem z tatkiem utluczemy te pyry, kiedy, Ci chcialem krzywde zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... 17.04.02, 15:54 a nie chciałeś... tatk.o czekaj nie bij jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: od 25 do 30 lat - Panów - chetnie poznam... 17.04.02, 16:24 oki malutka :))czekam :) dzyt napisał(a): > a nie chciałeś... > > tatk.o czekaj nie bij jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Kitek 17.04.02, 15:59 poczytać można wyżej :)**** uciekam dzisiaj, baw się dobrze i śpij słodko Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 buziaczki Storczyku.......... 17.04.02, 16:03 i nie zadawaj sie z niepewnym elementem:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No własnie Kituś, mamusi Dzytki namąciłeś, 17.04.02, 16:17 i widzisz, do czego doprowadziłes ?:) Chcesz mi teraz córe bajerować, hę ? :) dzyt napisał(a): > bo tatke na Ciebie Kituś naślę... powiem, żeś mi krzywdę chciał wyczynić... > dzytka uczynna... dzieli pyrami... Odpowiedz Link Zgłoś