Gość: iwa IP: *.stacje.agora.pl 17.04.02, 14:18 Czy są tu jakieś fakne chłopaki ? Odezwijcie się ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emperor Re: chłopaki 17.04.02, 14:24 czesc malenka, jak masz na imie? zgubilas sie w tym tlumie? :) Gość portalu: iwa napisał(a): > Czy są tu jakieś fakne chłopaki ? Odezwijcie się ! Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: chłopaki 17.04.02, 14:25 widzisz Iwa... takie właśnie czarusie tu są... :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: chłopaki 17.04.02, 14:27 Dzyt! ty mnie nie rozumiesz! to jest milosc od pierwszego postu! cos mi mowi ze to ona, moja wymarzona:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Cysorz, Ty sie lepiej nie usmiechaj 17.04.02, 14:37 ciwcz lepiej tak jak Ci zalecono: konfitury..... konfitury.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Cysorz, Ty sie lepiej nie usmiechaj 17.04.02, 14:40 nie rozumiem po co to zalecenie:( i dlaczego ploszysz moja nowa potencjalna ofiare? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Cysorz, Ty sie lepiej nie usmiechaj 17.04.02, 14:43 to napisz jej jeszcze, że jesteś nieletni, świeżo po rozwodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Cysorz, Ty sie lepiej nie usmiechaj 17.04.02, 14:50 Laleczka, umiesz liczyc? jaki nieletni? a rozwodu nie bylo:))) laleczka napisał(a): > to napisz jej jeszcze, że jesteś nieletni, świeżo po rozwodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Cysorz, Ty sie lepiej nie usmiechaj 17.04.02, 15:19 miało być małoletni :)* Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Cysorz, Ty sie lepiej nie usmiechaj 17.04.02, 15:22 ale w zamian DUZE ZYCIOWE DOSWIADCZENIE, we wszelkich dziedzinach:))) laleczka napisał(a): > miało być małoletni :)* Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Cysorz, Ty sie lepiej nie usmiechaj 17.04.02, 15:33 Laleczka pod wrazeniem? tylko nie mow ze sie zakochalas:)))) laleczka napisał(a): > no, no, no :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Cysorz, Ty sie lepiej nie usmiechaj 17.04.02, 15:42 Cesarz, aby mnie w sobie rozkochać musiałbyś się znacznie bardziej postarać, słonko :) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Cysorz, Ty sie lepiej nie usmiechaj 17.04.02, 15:43 prosze wskazowki !!!! to dla mnie bardzo wazne :) laelia napisał(a): > Cesarz, aby mnie w sobie rozkochać musiałbyś się znacznie bardziej postarać, > słonko :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Cysorz, Ty sie lepiej nie usmiechaj 17.04.02, 15:48 1. nigdy, pod groźbą śmierci nie nazywać mnie laleczką !!! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Cysorz, Ty sie lepiej nie usmiechaj 17.04.02, 15:50 tak mi sie twoj nick kojarzy:))) teraz punkt 2 prosze:) laelia napisał(a): > 1. nigdy, pod groźbą śmierci nie nazywać mnie laleczką !!! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Cysorz, Ty sie lepiej nie usmiechaj 17.04.02, 15:55 2. więcej wyobraźni 3. spontaniczności 4. mniej gadania, więcej działania 5. uczucie szczere 6. gorące serce i podrywanie obcych panienek ograniczyć don 20 godzin na dobę :) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Cysorz, Ty sie lepiej nie usmiechaj 17.04.02, 16:02 laelia napisał(a): > 2. więcej wyobraźni - juz widze rozowe sloniki z serduszkami na uszkach, biegajace wokol twego nicka > 3. spontaniczności - teraz wlasnie tak zareagowalem i zawsze tak robie gdy jesyes blisko > 4. mniej gadania, więcej działania - to w swoim czasie, bo na razie mam rece zwiazane z klawiatura > 5. uczucie szczere - gdyby nie bylo szczere, to bym tego nie pisal > 6. gorące serce - plonie od urodzenia, to moa natura > i podrywanie obcych panienek ograniczyć don 20 godzin na dobę :) - tylko na tobie mi zalezy:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Cysorz, Ty sie lepiej nie usmiechaj 18.04.02, 09:58 emperor napisał(a): > laelia napisał(a): > > > 2. więcej wyobraźni - juz widze rozowe sloniki z serduszkami na uszkach, > biegajace wokol twego nicka > > 3. spontaniczności - teraz wlasnie tak zareagowalem i zawsze tak robie gdy > > jesyes blisko > > 4. mniej gadania, więcej działania - to w swoim czasie, bo na razie mam re > ce > zwiazane z klawiatura > > 5. uczucie szczere - gdyby nie bylo szczere, to bym tego nie pisal > > 6. gorące serce - plonie od urodzenia, to moa natura > > > i podrywanie obcych panienek ograniczyć don 20 godzin na dobę :) - tylko n > a > tobie mi zalezy:) > Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Cysorz, Ty sie lepiej nie usmiechaj 18.04.02, 10:13 emperor napisał(a): > > > laelia napisał(a): > > > > > 2. więcej wyobraźni - juz widze rozowe sloniki z serduszkami na uszka > ch, > > biegajace wokol twego nicka, - tak, tak,tak > > > 3. spontaniczności - teraz wlasnie tak zareagowalem i zawsze tak robi > e gdy > > > > jesyes blisko - och > > > 4. mniej gadania, więcej działania - to w swoim czasie, bo na razie m > am re > > ce > > zwiazane z klawiatura - :( > > > 5. uczucie szczere - gdyby nie bylo szczere, to bym tego nie pisal - serce mi zadrżało > > > 6. gorące serce - plonie od urodzenia, to moa natura - :) > > > > > i podrywanie obcych panienek ograniczyć don 20 godzin na dobę :) - ty > lko n > > a > > tobie mi zalezy:) - i oby tak dalej :))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: chłopaki 17.04.02, 15:30 Oj naiwniaki- zobaczcie sobie na adres tej co watek zalozyla. Babka koniunkture nakreca, a glupiemu stoi :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: chłopaki 17.04.02, 15:47 Gorzej. Mysle, ze to sam Adas sie w spodnice przebral! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś