Dodaj do ulubionych

CYCEK??????

18.04.02, 10:22
Mati, nobel dla Ciebie:))

oplulam monitor ze smiechu.
Obserwuj wątek
    • mathildae Re: CYCEK!!!!!! 18.04.02, 10:32
      to bedzie taka nasza malutka zemsta:)
      • saqqara Re: CYCEK!!!!!! 18.04.02, 10:34
        cholera, uwazaj, on ma moj numer telefonu;)
        • mathildae Re: CYCEK!!!!!! 18.04.02, 10:36
          spoko, my jestesmy dwie:)
          straszy, ze zmieni forum
          podpuszcza nas;)
          • saqqara Re: CYCEK!!!!!! 18.04.02, 10:38
            on sobie z jedna rady dac nie moze, to o dwoch mowy nie ma;)
            slabiutki jest, slyszalam:))))
            • laelia Re: CYCEK!!!!!! 18.04.02, 10:43
              podzielcie się, też bym się chciała pośmiać
              • emperor LALECZKA 18.04.02, 10:48
                nie twoj biznes! :)
                kobietki jakies filmy maja, nie wiedza co pisza:)))))
                nie przejmuj sie tym i zapomnij:)

laleczka napisał(a):

> podzielcie się, też bym się chciała pośmiać

• laelia Re: LALECZKA 18.04.02, 10:52
                  hi, hi to już sobie mogę powyciągać wnioski, a one nawet słówka nie pisnęły :)
                  • emperor Re: LALECZKA 18.04.02, 10:56
                    blednych wnioskow nie wyciagaj!
                    jeszcze sobie cos ubzdurasz, a to jest zarazliwe:(((
                    a wiesz co o tobie mysle:)))

laleczka napisał(a):

> hi, hi to już sobie mogę powyciągać wnioski, a one nawet słówka nie pisnęły :)

• laelia Re: LALECZKA 18.04.02, 11:04
                      no dobrze zastosuję zasadę domniemanej niewinności, ale tylko z powodu tego co
                      myślisz :)))
                      • emperor Re: LALECZKA 18.04.02, 11:32
                        jestes boska!

laleczka napisał(a):

> no dobrze zastosuję zasadę domniemanej niewinności, ale tylko z powodu tego co
                        > myślisz :)))

• laelia Re: LALECZKA 18.04.02, 11:42
                          wiem :)
            • emperor MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 10:45
              ... wiecie co mi mozecie zrobic? :)))
              • saqqara Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 10:50
                chcialbys :))
                • emperor Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 10:52
                  a ty nie? :)
                  • saqqara Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 10:53
                    jaaaaasne:)
                    • emperor Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 11:32
                      chyba sie musze wziazc za ciebie:)))
                      • mathildae Re: CYCEK sie podniecil;) 18.04.02, 11:34
                        • emperor Re: CYCEK sie podniecil;) 18.04.02, 11:37
                          wrrrrrrrrrr!!!!!
                          spoko. wyluzuj kobitko, mnie to nie grozi! bynajmniej przed kompem:)))

marthadela napisał(a):

• saqqara Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 11:34
                        juz probowales i pamietasz co bylo? "zmeczony dzisiaj jestem" ;)))
                        • emperor Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 11:38
                          bo tak bylo:)))
                          a wtedy nic nie probowalem, sprawdzalem tylko grunt:)))
                          • saqqara Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 11:44
                            no i jak to sprawdzanie oprocz tego ze Ty byles zmeczony a jak mialam
                            slodziutki glosik;))
                            • emperor Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 11:51
                              musze przyznac ze calkiem, calkiem, ujdzie w tlumie:)))
                              grunt podatny na bajere,
                              po prostu moj typ:)))))
                              • saqqara Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 11:55
                                Twoj typ to taki co ujdzie w tlumie??;))
                                poddatny na bajere??? kiedy mnie Misiu zbajerowales??

• emperor Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 12:06
                                  po prostu wyprzedzam terazniejszosc:)))

saqqara napisał(a):

> Twoj typ to taki co ujdzie w tlumie??;))
                                  > poddatny na bajere??? kiedy mnie Misiu zbajerowales??
                                  >

• saqqara Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 12:11
                                    uuuu, taki pewny jestes? ;)
                                    • emperor Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 12:14
                                      a cos w tym zlego?
                                      wiesz ze historia lubi sie powtarzac:)))) a patrzac na doswiadczenia z
                                      przeszlosci.....
                                      • saqqara Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 12:21
                                        emperor napisał(a):

> a cos w tym zlego?
                                        > wiesz ze historia lubi sie powtarzac:)))) a patrzac na doswiadczenia z
                                        > przeszlosci.....

znowu bedziesz zmeczony a ja bede miala dziwny akcent:))))
                                        • emperor Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 12:23
                                          wyobraz to sobie z troche wiekszym rozwojem sytuacji:)))
                                          • saqqara Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 12:59
                                            przez telefon?:)))
                                            • emperor Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 13:11
                                              a pozniej .... :)
                                              • saqqara Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 13:17
                                                Ty pojdziesz na obiad a ja przestane lubieznie przeciagac gloski:)))
                                                • emperor Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 13:23
                                                  :))) jaka ty masz dobra pamiec niewiasto!
                                                  wiesz ze z przeciagania glosek jest nic! kazdy towar wokol gloski przeciaga:)))
                                                  • saqqara Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 14:53
                                                    ale te towary nie przeciagaja tak jak ja;)

a pamietam dobrze, bo uwaznie slucham. o!:)
                                                  • emperor Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 14:58
                                                    bo ty troche inny rodzaj towaru jestes:))))
                                                  • saqqara Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 15:08
                                                    do czego pijesz:))
                                                  • emperor Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 15:21
                                                    nie rozumiem!
                                                    nie zajerzdzaj slangiem warszawskim, bo zachile ci krakowski zapodam:)))
                                                  • saqqara Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 15:25
                                                    sie poprawiam, robie mordke w ciup i trzymam kolana razem:)

napisales ze ja inny towar jestem, ciekawi mnie co miales na mysli;))

• barthezz Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 15:44
                                                    apetyczny, lecz tylko wirtualny:)))
                                                  • saqqara Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 15:47
                                                    wirtualny? wybacz, ale przez telefon chyba nie brzmie jak z matrixa?;)

ps. to "tylko" mi sie podoba, czuje smutek w literkach...;)
                                                  • barthezz Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 15:52
                                                    raczej bym to nazwal "obejscie sie samym smakiem", no moze troche smutku lub
                                                    zalu tam jest:)

a ten sygnal to pozdowienia:))) (krakowski zwyczaj)
                                                  • saqqara Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 15:58
                                                    troche smutku jest? milo mi:))

dziekuje za pozdrowienia:))

• barthezz Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 16:02
                                                    lubisz gdy ludzie smuca sie z twego powodu?
                                                  • saqqara Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 16:05
                                                    nie, ale przyjemna jest mysl, ze ktos jest smutny, poniewaz mnie nie ma. wtedy ja
                                                    wyskakuje jak krolik z kapelusza i robie sarprajs:))

• barthezz Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 16:08
                                                    to zrob!
                                                    a bedzisz miala taka fajna kitke jak kroliczki Playboy'a? :)
                                                  • saqqara Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 16:11
                                                    czy ja wygladam na zwierzatko tresowane reagujace na haslo: "to zrob"??
                                                    jak mnie przekonasz ze jest Ci bardzo smutno to wtedy... hu nołs:)

a po diabla mi kitka, przeszkadzac jedynie bedzie;)ale o uszy sie postaram..;)
                                                  • barthezz Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 16:18
                                                    wiesz ile lez wylalem, nocy nie przespalem, nie moge jesc, a kazda moja mysl
                                                    skierowana jest ku tobie:(((

ale te kitki sa extra, a pozniej to i tak bedziesz musiala sciagnac:))))
                                                  • saqqara Re: MARTADELA & SZAKIRA 18.04.02, 16:28
                                                    calkiem dobrze zaczales, reszta jutro, juz uciekam:)

pa, caluski dla Ciebie:)
                                                  • mathildae Re: Cyckowi marzy sie 18.04.02, 17:44
                                                    bal u boku Saqqary;)
                                                    chyba chodzi o bal 'Ksieza i Kokoty'...
                                                    :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka