dzyt 19.04.02, 10:56 Buziaczek dla Ciebie Cmok! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oona Re: Maleńki... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 11:01 dla kogo córeczko tym razem? ...że się z matczyną troską zapytam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Maleńki... 19.04.02, 11:02 Mamcia Ojciec się mnie wypiera... coś mu naopowiadała w tej ostatniej kłótni cio? może o czymś Mamciu nie wiem cio? wciąż do tego samego...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Maleńki... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 11:08 my się z tatusiem nie kłócimy, tylko od czasu do czasu porzucamy, dla podniesienia temperatury uczuć w naszym małżeństwie:)) wciąż do tego samego? czyli do naszego wspólnego narzeczonego?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Maleńki... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 11:17 od przybytku głowa nie boli, zwłaszcza narzeczonych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Maleńki... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 11:23 mascotte napisał(a): > bo ja wiem, hiba trza spróbować :) wszystkiego w zyciu trza sprobowac, ..że rzucę kolejnym staropolskim powiedzeniem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Maleńki... 19.04.02, 11:29 albo nie cio? nie kce spróbować cio? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Maleńki... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 11:31 nie to nie :))) dlatego nie spróbuje wrzucic wypełnionej ankietki+3 fotki(w tym jedna TAKA) do skrzynki mascotte,ok?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: Maleńki... 19.04.02, 11:37 ni to ni i tak nie wiem czy w tym roku zdążył bym ją przejrzeć, tyle tego że :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Maleńki... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 11:40 :))))) nie wierzę, proszę o przesłanie kilku pod adres oona@poczta.itd w celu udowodnienia, mogę tez ewentualnie służyc pomocą w weryfikacji:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: Maleńki... 19.04.02, 11:44 przykro mi lecz obowiązuje USTAWA O OCHRONIR DANYCH OSOBOWYCH :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Maleńki... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 11:50 e tam,teoria:) a poza tym jak przeslesz mi te ankietki to one beda jeszcze bardziej chronione niż u Ciebie, te dane, bo nikt sie nie domyśli,że ankietki wysłane do Ciebie znajdują sie u mnie nio?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Maleńki... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 11:55 jak nie moa to nie moa- boa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Maleńki... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 12:04 takie dłuuuuuuugie coś co robi sssssssss:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Maleńki... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 12:32 a,też,ale to inna,zubożona odmiana boa w tej wersji,z gęsich piór i kolorze różowym, ssssssssss i efekty duszące we własnym zakresie:) Odpowiedz Link Zgłoś