beti_deb 13.10.04, 10:08 Ma ktos ochotę poznać miła i wrażliwą 22 letnią kobietę z Wawy? Szukam stałego związku lub przyjaźni.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
worja Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 13.10.04, 10:12 baaaaaaaaarrrrrrrrrrdddddddddzzzzzzzoooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
beti_deb Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 13.10.04, 10:17 Chciałabym poznać mężczyzne w wieku 22-28 lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
worja Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 13.10.04, 10:24 a to pech mimo to pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wobooz Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 13.10.04, 13:19 Wiekiem i płcią się kwalifikuję ;)))) Jednak o spotkanie w najbliższym czasie z mojej strony będzie raczej trudno... : ( Odpowiedz Link Zgłoś
beti_deb Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 13.10.04, 15:17 Jesli ktos ma ochote pogadac to prosze o numery gg,tak będzie szybciej:) Wooboz-ale poznać sie możemy,prawda?Przez gg na przykład. Pozdrowionka dla wielbicieli puszystego ciałka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: *.teldom.pl / *.teldom.pl 14.10.04, 07:43 ja jestem puszysta przez to mam problem ze znalezieniem faceta Odpowiedz Link Zgłoś
beti_deb Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 14.10.04, 09:07 tak jak i ja:) kazdy powtarza,ze sa tacy co lubią sie przytulic do takiego własnie ciałka,ale ja takich nie poznaje.Wiem,ze są tacy,ale czemu tak trudno trafić na nich i cieszyc się szczęściem i miłością???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: worja Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:26 wprost uwielbiam i zapewniam ze jest ich wielu jednkze szukacie wsrod mlodych niedoswiadczonych nieznajacych piekna i wspanialosci prawdziwych kobiecych cial Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 14.10.04, 12:27 a gdzie tacy sa??? sama jestem "puszysta" i nie spotkalam mezczyzny ktory UWIELBIALBY takei cialka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: worja Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:31 w bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justusz Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: *.stnet.pl 14.10.04, 16:44 skad ta totalna chandra. I tak sie rozprzestrzenia. To nieprawda ze nikt WAS nie lubi. JA UWIELBIAM PUSZYSTE PANIE. Pozdrawiam puszkowio i zwiewnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak.. Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 16:54 a ty jestes facet? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa31lodz Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 15.10.04, 04:24 Dzięwczyny,nos do góry,bo jest mnustwo facetów którzy uwielbiają takie kobietki jak my.Sama od zawsze jestem ogrąglutka,ale uważam to za swój atut,a nie wadę.Myślę,że trudności ze znalezieniem faceta nie wynika z puszystości,a z kompleksów ,które z Was wypływają.Zapewniam,że jeśli popracujecie nad sobą w sensie psychicznym,nabierzecie pewności siebie,nie zapominając oczywiście o dbałości o siebie Wasza puszystość będzie BARDZOOO OK,bo wcale nie jesteśmy gorsze od innych(szczupłych) kobiet,tylko różnimy się od siebie.Przecież świat byłby smutny i szary,gdyby każdy wyglądał podobnie.JESZCZE RAZ ZAPEWNIAM- WIELUUUU LUBI PUSZYSTE!!!Pozdrowionka i powodzenia w pozytywnym myśleniu!!!Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justusz Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: *.stnet.pl 15.10.04, 05:52 Swiete słowa. Cos dziwnego sie porobilo w nas w wyniku presji społecznej. sczególnie kobiety tego doswiadczaja. jakies modelki,kosmetyki i wydumane wzorce stworzone przez inne kobiety kanony piekna. I nie jest prawda ze własnie mezszczyznom te kanony i kryteria musza odpowiadac. mam troche lat, jestem mezszczyzna i moim wzorcem piekna zawsze była kobieta puszysta.Na takie zwracam uwage w sensie erotycznym takie lubie takich pożadam takie cenie jako partnerki. I ztym spuszczaniem glowy tez masz racje to chyba o kompleksy chodzi anie pecha zwiazanego zpuszystoscią. Glowa do góry...i patrzec odwaznie na swiat mile Panie. On jest piekny i wart patrzenia. pozdrawiam puszkowo-zwiewnie . Odpowiedz Link Zgłoś
innocent40 Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 17.10.04, 07:37 ewa31lodz napisała: > Dzięwczyny,nos do góry,bo jest mnustwo facetów którzy uwielbiają takie kobietki > > jak my.Sama od zawsze jestem ogrąglutka,ale uważam to za swój atut,a nie > wadę.Myślę,że trudności ze znalezieniem faceta nie wynika z puszystości,a z > kompleksów ,które z Was wypływają.Zapewniam,że jeśli popracujecie nad sobą w > sensie psychicznym,nabierzecie pewności siebie,nie zapominając oczywiście o > dbałości o siebie Wasza puszystość będzie BARDZOOO OK,bo wcale nie jesteśmy > gorsze od innych(szczupłych) kobiet,tylko różnimy się od siebie.Przecież świat > byłby smutny i szary,gdyby każdy wyglądał podobnie.JESZCZE RAZ ZAPEWNIAM- > WIELUUUU LUBI PUSZYSTE!!!Pozdrowionka i powodzenia w pozytywnym myśleniu!!!Ewa SŁUSZNIE:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 20.10.04, 15:38 a ja mam wrazenie, ze puszyste babki faceci zaczynaja lubic dopiero w okolicach 40 lat. a co my mamy ze soba zrobic teraz?? :) calusy Odpowiedz Link Zgłoś
beti_deb Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 15.10.04, 09:17 Dzięki za wypowiedzi :) Nie jest ze mna tak źle- nie tonę w kompleksach,lubie siebie,no może tylko czasami brakuje mi wiary w siebie.Doskonale zdaje sobie sprawę z tego,że sa amatorzy puszystosci ale jest ich mały procent i chyba mieszkaja daleko ode mnie :) Pozdrowionka dla wszystkich.... W szczególności dla tych,ktorzy kochaja sporo ciałka... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.04, 19:10 Przestancie tak zachwalac ta puszystosc bo jeszcze ludzie pomysla ze to cos dobrego. Lekka nadwaga- to rozumiem ale co za duzo to nie ZDROWO i to dosłownie. Niestety puszystosc szkodzi chociazby na serduszko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justusz Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: *.stnet.pl 17.10.04, 07:33 to nie zachwalanie. Ale puszystosc to tez nie powód do kompleksów. Z szerokiego grona Pan które poznałem w zyciu mimo wszystko puszyste zawsze byly radosniejsze ,weswelsze, milsze... ByłY NATURALNE i SZCZERE. Moze dlatego ze nie zadzierały nosa jak inne lalki Barbie które co chwila w lusterko zerkaja i oceniaja jak niewiele im brakuje do idealu modelki. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 17.10.04, 07:35 świete słowa :))))))) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
innocent40 Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 17.10.04, 07:35 beti_deb napisała: > Ma ktos ochotę poznać miła i wrażliwą 22 letnią kobietę z Wawy? > Szukam stałego związku lub przyjaźni.... Chętnie Cie poznam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
beti_deb Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 18.10.04, 08:52 innocent40 napisał: > > Chętnie Cie poznam:-))) Cieszę sie bardzo.Jeśli jesteś z przedziału wiekowego 22 -28 zapraszam na gg - 7975020 :) Odpowiedz Link Zgłoś
beti_deb Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 19.10.04, 11:36 Hmmm...Czy to znaczy,ze te jesienne wieczory będę spędzać sama? :( :( :( Naprawdę nie ma kogoś z kim można by było pójść do kina czy na zwykłą kawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puszysta Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 15:17 Ja mam 29 lat i tez jestem puszysta i dotad nie znalazłam nikogo chyba sie pogodziłam ze juz zawsze bede sama :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK1 Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: 62.17.253.* 21.10.04, 16:15 Hej Dziewczyny co z wami sie dzieje??? dlaczego takie smetne wywody - osobiscie lubie puszyste dziewczyny (tzn zalezy co uwazamy za puszyste, gdyz to jest wzdgledne ...::)) tylko jest jeden warunek Odpowiedz Link Zgłoś
beti_deb Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 22.10.04, 09:17 A ile masz lat i skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 19:13 a 178 może być :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_adzik777 Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 02.11.04, 23:25 ja tez jestem puszysta, a od 2 lat to juz przeszłam swoje możliwości.Mam 24 lata od roku jestem szcześliwą mężatką.A wczesniej nigdy nie byłam sama. Gdybys chciała o tym porozmawiac to polecam się.Moze uda mi się coś ci doradzić.nie załamuj się i nie bierz nawet pod uwage mysli że zawsze będziesz sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: port hell Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: *.dwi.uw.edu.pl 24.10.04, 16:18 drogie panie puszyste ,a kogo szukacie? kogos na stale, czy kochanka? na kochanka to ja sie pisze - stale zwiazki nie[i to nie ma nic z puszystoscia, z zadna nie] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justusz Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: *.stnet.pl 24.10.04, 18:53 nie zmieściłem sie w zakreslonych kryteriach. jaka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
beti_deb Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 25.10.04, 09:04 Milka,a jakie 176? Nadal wieje samotnością..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały_slipknot Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: *.autocom.pl 30.10.04, 20:10 grube i kobiecość? chyba kpisz ! nie w naszym społeczeństwie!!! grube są spisane na straty!! w polsce panuje moda na szkapy z talią osy i nogami jak zapałki o blond włosach i błękitnych oczach no i biuście co najmniej DD...... smutne ale prawdziwe! współczuje wam kobietą że faceci hetero chcą mieć tylko idealne babeczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 31.10.04, 09:12 ciekawe jak tym facetom bedzie z tymi cud blondynami kiedy juz pobeda ze sobą ze 4 lata i te cuda załozą gacie po kolana i wałki na łeb a peta do ryja ....i nie beda do tego potrafily wody ugotowac...????zaloze sie ze bedzie więcej postów typu : Szukam radosnej puszystej do niezobowiązującego sexu (żonaty)!!!;)) faceci jestescie żałośni i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 23:08 hehehe dlaczego zakladasz ze dziewczyna szczupla nie bedzie potrafila zagotowac wody? Kobieta ktora nie jest gruba i potrafi o siebie zadbac nie odrazu musi byc glupia babrbie...i zrozumcie to w koncu zapuszczone babuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betusia nie kłóćcie się IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.04, 09:26 Wiadomo,ze są ładne i szczupłe myslące z głową o przyszłości,ale sa i takie,które nawet nie umieja zamieść podłogi(znam osobiście).Także sa i leniwe puszyste,dlatego tutaj nie ma sie co spierac między jakością szczupłej czy puszystej do roli dobrej żony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leśny Re: nie kłóćcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 09:35 Wszedł leśny i uznał za stosowne się włączyć, ocenić, dopowiedzieć. O, on uwielbia blond barbie. Znany z tego jest. To ideał. Wszystkie by chciały ale nie wszystkie mogą być blond. I nie wszystkie głupie są, wręcz przeciwnie. O, one sprytne, one dobrze wiedzą czego chcą. Na ten przykład, to lesnego była, ona piękna, obcasy 15 cm, Pamela, bardzo sexy i co, wody nie umie gotować? Nie. Umie gotować i ona nawet greke zna. Że o innych obcobrzmiących językach nie wspomni tu lesny. A wszystkim co nie mają blond piękność to się wydaje że taka to zaraz głupia być musi. Leśny zaprzecza. Blond lalki piękne, to przedmioty adoracji leśnego. Tyle, on pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: nie kłóćcie się IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 03.11.04, 17:23 Leśny, czy ty masz guz na móżdżku? Bo pieprzysz bez sensu jakieś bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupła Re: nie kłóćcie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 21:41 Nie wiem, czy leśny ma guz na mózgu, ale wiem, że jestem szczupła, blond, w głowie mam poukładane w miarę przyzwoicie i wody na herbakę nie przypalam :-))) A tak poważnie - brak adoratora nie zależy od gramatury. Nie to, że dziewczyna jest puszysta stanowi przeszkodę. Powodów proponuję poszukać gdzie indziej. Poza tym zawsze te zbędne kilogramy można zrzucić, to tylko kwestia diety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123nikt Re: nie kłóćcie się IP: *.stnet.pl 07.11.04, 02:42 Tylko po co je zrzucać.? Odpowiedz Link Zgłoś
kushiro Re: nie kłóćcie się 07.11.04, 08:42 widać marynarzu z za wielkich wód przypływasz i stąd nieznajomość jednej z wielkich indywidualności Forum.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joa344 Re: nie kłóćcie się 07.11.04, 09:36 sexappeal wynika wcale nie z tuszy tylko to jest cos co kobieta w sobie ma lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
greedypiggy Wnętrze bez znaczenia 07.11.04, 18:22 Jeśli kobieta jest gruba to facetów nie interesuje co ma w sobie. Czy ma sexappeal czy nie, czy jest miła, mądra,czy jest z nią o czym porozmawiać. Liczy się tylko wygląd. I nie ma znaczenia czy jest ładna czy nie lecz czy jest CHUDA. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 07.11.04, 18:59 Nie wiedziałam że nadrzędną wartością kobiety jako dobrej żony, po za rzecz jasna tym, że nie musi za dobrze wyglądać, ma być umiejętność zamiatania podłogi i gotowania (przynajmniej)wody. A ja, głupek, myślałam że świat idzie do przodu, i moja kobiecość to coś więcej niż wzorowo zamieciona podłoga, umyte gary i ugotowany obiad. O cholera, i na dodatek jak będę mieć czelność ważyć mniej niż 70 kg, mieć blond włosy, to mąż mnie porzuci dla jakiejś puszystej damy na niezobowiązujący sex!!!O święta naiwności!!!!!!!!! Rzucam studia i lecę poszukac jakiejś miotły!!!!!!!!1 :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilith0 Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 22:06 tak super, tylko dla koneserow galeria.rozrywka.net.pl/data/media/1/ALEKSAND.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti_deb Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.12.04, 09:21 nadal aktualne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.04, 15:44 hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
beti_deb Re: Puszyste- prawdziwa kobiecość ... 13.12.04, 09:55 nadal aktualne :) Odpowiedz Link Zgłoś