Dodaj do ulubionych

Babole i inni. Tom III.

• wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:03
      Ja jednak uważam, że bzykanie smakuje tylko w tradycyjny sposób.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:07
        tzn?
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:03
      Lizanie zresztą też, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:04
      Czyli jesteś totalnie zimna, a słowo "sex" traktujesz jak wabik na frajerów, którzy później najwyżej mogą dostać w nos.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:05
      Mnie się tylko udało, aczkolwiek nachodziłem się trochę i nastałem, hm.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:08
        z czym Ci się udało?
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:12
          No nie wciągnęłaś mnie w swoje nęcenia.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:17
            jestem ostatnia osoba, która by przyszłego kandydata wabiła. Facet musi sam chcieć, być ze mną. Jeśli tego nie chce to rozglądam się za innym- nie tracąc czasu na złudzenia.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:12
      Już chyba 5 lat temu z tego powodu wpadałaś w złość najgorszą z możliwych, nazywając mnie tchórzem i wyzywając od śmieci. Nie pamiętasz?
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:19
        śmieci? nigdy bym nie użyła takiego zwrotu. To nie w moim stylu. Tchórzem owszem, mogłabym nazwać.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:14
      Nie chce się chwalić (nie uważam się za masochistę), ale taki łatwy, to ja nie jestem.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:19
      Ja jestem jak James Bond.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:20
        tzn? bo mi się nasuwają tylko negatywne określenia 😂
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:19
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:22
        akurat na tym J.B. byłam w kinie, więc pamiętam tę piosenkę :) z którego to roku?
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:27
          Nie wiem z którego roku, bo nie byłem na tym filmie. Chyba lata 90. Sprawdź.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:33
            tak...rok 1997- jutro nie umiera nigdy
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:22
      Ale nos, to ona (Sheryl Crow) ma też taki długi jak ty, hm. Podobno długi nos to duże potrzeby, hm.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:23
        w bravo girl to wyczytałeś? czy w pani domu?😂
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:26
      Mi się zdaje (nie wiem gdzie to jest udowodnione), że ludzie wobec innych używają (w afekcie) określeń, które były używane w stosunku do nich. Hm.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:31
        że co? ktoś mnie nazwał tchórzem? hm. nie przypominam sobie. Ja mam wysoki poziom IE, wiec znam rózne definicje opisujące ludzi
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:37
          Ha ha ha ha ha ha ha ha. Nikt cię nie nazwał tchórzem. ha ha ha ha ha ha. Ja cię nazwałem tu chyba raz. I jak wiesz (wiedzą tu wszyscy) miałem jak najbardziej do tego powód. Po prostu stchórzyłaś. A mnie latami chciałaś wmówić, że ja chcę, bardzo, ale się boję. Ja się nawet śmierci nie boję.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:44
            widzisz jak dosadnie biorę Twoje teksty do siebie hahahaha, ze nawet przeoczyłam ten fakt, ze tak mnie nazwałeś. Ja Ciebie traktuje jak BOTA, jak taki wesoły interaktywny pamiętnik, który coś tam chlapnie w odwecie.
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:50
              Nie takie chlapanie w odwecie. To są fakty - nie ma powodu, żeby ktoś (kobieta) zachowywała się w stosunku do mnie tak, jak ty pisałaś. Mam na myśli jakieś oczekiwania, które nigdy nie miały podstaw. Jakieś bajki, te straszne i wstrząsające. Np. braci Grimm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:29
      Czyli się nie zgadza. Masz małe potrzeby. A to co piszesz, to tylko wabik na frajerów - to się akurat zgadza, hm.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:37
        mam potrzeby adekwatne do uczucia jakim mnie i ja jego darzy mężczyzna z którym jestem. Jeśli jestem tylko ja zaangażowana to mi szybko mija
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:39
          Ależ to twoja sprawa. Nas to nie dotyczy.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:42
            dokładnie, moja sprawa. To co? odpisać temu przystojnemu? Choć ta astrologia mnie blokuje, ble
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:46
              Mnie się pytasz czy odpisać? Ha ha ha ha ha ha ha ha. Nadal chcesz, żebym był jak pies ogrodnika (błagasz o to), mimo, że nie znam tej roli? Do swojego psychiatry zadzwoń. Hm, naprawdę. Inaczej to ja za doradztwo od ciebie biorę 1200 zł.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:40
      Nie było nic, i nic nie będzie. Zrezygnuj z tego szantażu.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:47
        zastanawiam się czy 12 listopada to na 100% dzień wolny od pracy? hm. chyba napiszę do pani domu, bo tam można liczyć na jakaś przy głupawą odpowiedź. Tak samo jak na fb wkurzona żona- tam to dopiero mam bekę. Jak można radzić się niedouczonych kobiet zamiast zapytać jakiegoś specjalistę?
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:51
          A dlaczego więc pytasz się mnie? Co ja mam z tym wspólnego?
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:53
          Specjalistę od naciągania zbłąkanych kobiet po wstrząsach wszelakich życia i pożycia. Ha ha ha ha ha ha ha.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:54
          Ja już dawno ci pisałem. Ja podjąłbym się wyleczenia ciebie, ale za 800 000 euro.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:54
          Och, nie, sorry, stawka wzrosła 900 000, euro.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 15:01
        pogadaj z Agnieszka, bo ja juz mam inne zajęcie, pa
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 15:13
          Och, straszne, och. Możliwe, że wrócisz dopiero za 2 lata, och.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 15:20
            WAZ, ja wiem, ze Ty szukasz bogatej. Jakbym miała taką koleżankę, której nie lubię to bym jej zaproponowała spotykanie z Toba, a Ty byś żył z jej kasy...
            Tacy są własnie faceci z cafesrafe... wyzywają kobiety od materialistek, a sami są materialistami i zależy im tylko na kasie
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 15:25
              Ale nie masz tych 900 000 czy się zastanawiasz? Od taty weź.
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 15:28
                dla Ciebie? buahahahaha
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 15:27
              Albo z banku. Wymyśl coś.
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 15:29
                męcz Agnieszkę lub Kaśkę, może Ci da buahahaha
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 15:31
              Zbajeruj Wczorajszego (on szuka sensu życia, bo wie, że mu się życie kończy), spienięży cały swój majątek, A Ty uciekniesz z ta kasą ze mną gdzieś do ciepłych krajów.
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 15:34
                (brak słów)
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 15:36
                  Więc działaj.
                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 15:39
                    materialista
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 15:44
                      Z czegoś trzeba żyć. Ha ha.
                      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 15:48
                        tak jak napisałam...od razu jak szukasz kobiety to wpisz, że lubisz bogate ahahahahaha
                        a Agnieszka H. nie jest bogata?
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 15:51
                          Jaka Agnieszka, weź przestań znowu pieprzyć. Ja nie znam żadnych twoich znajomych. Jak jest szczupla, sexy i bystra, to chętnie poznam.
                          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 15:53
                            hahahaha, ty chcesz bogata, wiec Ty przestań pieprzyć materialisto
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 15:58
                              No ja Ci płacić nie będę. Ha ha ha.
                              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 16:06
                                to Ty korzystasz na mojej obecności, bo strona żyje...chociaż z drugiej strony to ja nie wiem jakie tu są układy buahahahahaha
                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 16:13
                                  Buha buha, tylko nikt się tu nie rucha. Aha aha..
                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 16:15
                                  Pewnie chciałbyś, żebym ja ci dziękował, kłaniał sie, i jeszcze wysyłał szampana, hm.
                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 16:26
                                    niekoniecznie, ja lubię pomagać słabszym 🤗😊🤩
                                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 16:30
                                      Jak lubisz pomagac to załatw te 900 000. Aha aha aha.
                                      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 16:43
                                        a co? masz długi?
                                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 17:12
                                          To, czy ja mam długi, to ci zaraz Wczorajszy odpowie. On na pewno będzie się starał wykorzystać tę okazję, coby mi (w głupi i typowy dla niego sposób) dogryźć.
                                          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 17:15
                                            ooo, to taki rozwazny i ma dlugi. Nieprawdopodobne😱. Jak to sie stalo?
                                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 17:17
                                              Ale pomożesz?
                                              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 17:25
                                                A czy jak ja potrzebowalam pomocy to byles? To juz masz odpowiedz. Jesli mi ktos pomogl w zyciu to moze byc pewny, ze tez mu pomoge. Czasem dlug wdziecznosci splace po latach, ale splace.
                                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 17:32
                                                  Ja Ci miałem w czymś pomóc,
                                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 17:33
                                                  ?
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 17:35
                                                    nie masz nic do roboty?
                                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 17:34
                                                  Ty naprawdę żyjesz w dwóch światach. To się chyba nazywa schizofrenia, hm.
                                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 17:34
                                                  Ty naprawdę żyjesz w dwóch światach. To się chyba nazywa schizofrenia, hm.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 17:36
                                                    ja mowie ogolnie...moj pamietniku😂
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 17:38
                                                    Jak to ogolnie? Że co ogólnie? Że zobowiązywać kogoś (obcego) do czegoś?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 17:41
                                                    Ogólnie kogoś zobowiazywac, toż to partnerstwo jest. Ja niczego z Tobą nie podpisywałem.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 17:58
                                                    tak jak pisalam wczesniej. Dla mnie jestes botem. Pisze z nudow. Jak pojawi sie w moim zyciu ktos ciekawy to jemu poswiece czas. To przejsciowy etap. Tylko teraz szukam rozwaznie, dlatego to trwa juz 2lata😂
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 18:05
                                                    No mam nadzieję, że do końca życia masz jeszcze trochę czasu.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 18:10
                                                    ja planuje do wakacji, aby gdzies razem pojechac. A Ty moze jakiejs sponsorki poszukaj, bedziesz maskotka, a do tego splaci Twoje dlugi. Taka bogata mamusia.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 18:59
                                                    Na wczasy z mamuśką przed pięćdziesiątką, która 24 godziny na dobę myśli o swoich dzieciach? Hm, musi to być totalny desperat. A w dodatku taki działa też na nerwy takiej mamuśce. Hm, poroniony pomysł. Ale życzę powodzenia. Nie mój interes.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:01
                                                    dziwne...myslalam, ze bedziesz mnie wspieral😂
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:03
                                                    W czym?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:06
                                                    Skąd ci do głowy przyszło, że jakiś bot z forum jakiegoś, zwanym cafesrafe, będzie cię wspierał? Wspierać cię powinni ojcowie twoich dzieci, to dla nich przecież ciężko pracujesz.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:18
                                                    nooo wspieraja...ostatnio nawet exa brat dzwonil😂😂😂 pozalilam mu sie to od razu ex stal sie pokorniutki😂😂😂 i jeszcze dodatkowa kase przelal😋 Wspiera mnie nie tylko moja rodzina ale i exa nr 1😉. Rodzina nr 2chce zebysmy sie zeszli😂😂😂. Och WAZ, ale mam ubaw z tego wszystkiego.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:22
                                                    A cały dzień siedzisz na cafesrafe. Ha ha ha ha ha. Ja też mam ubaw z tego.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:24
                                                    Podejrzewa, że inni też tu mają ubaw z tego. Ha ha ha ha ha ha ha. I o to chodzi.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:26
                                                    dokladnie! Powinienes mnie nosic na rekach (letka jestem) za to ze Ciebie tu wspieram. Trzeba przyznac, ze 2 boty dobraly sie😂😂😂
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:27
                                                    Ile ważysz?
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:29
                                                    54, ale wczoraj pan doktor wmowil mi, ze nie moge wazyc wiecej jak 52kg😂, na oko mnie badal! Dobrze, ze sama dbam o swoje zdrowie, bo takie badanie to smiechu warte....
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:34
                                                    A Ty ile wazysz?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:35
                                                    Jakieś 80.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:42
                                                    ufff, to super😆
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:28
                                                    Przy tych 152 cm to nie powinnaś ważyć więcej jak 45 kg.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:30
                                                    nooo obrazasz mnie😡 plus 10cm
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:34
                                                    Te 10, to chyba te szpilki, w których nie potrafisz chodzić, hm.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:41
                                                    potrafisz, ja jestem urodzona do szpilek😂
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:25
                                                    Więc jak to jest z tym wspieraniem. - Wszyscy cię wspierają, a ty chcesz jeszcze wsparcia z mojej strony? Hm.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:27
                                                    takkkkk😊. Ciezko znalezc drugiego takiego wariata jak ja, a Ty idealnie pasujesz do tego schematu! Ciekawe jaki jest ruch na stronie jak my piszemy🤔
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:26
                                                    Jak mi coś przelejesz, to będę i ja cię wspierał.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:31
                                                    Ty to mnie wspierasz duchowo😂😂😂
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 17:36
                                                    na co kase wydales?
                                              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 17:25
                                                A jak to sie stalo? W chu.ja ktos Cie zrobil?
                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 16:27
                                    aha, jakbyś mnie znał to byś wiedział, ze nienawidzę szampana :)
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:40
      Odlot totalny (ihihihihhihihihihihihiih).
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:45
        nooo na odlotach też chyba siedzisz co???
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:58
        nie mam czasu na gadki...moze ktoś inny przyjdzie, pa
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:46
      Jaka astrologia? Ktoś ci wywróżył, że ten właściwy, jeden jedyny to ja? Hm.
    • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 15:51
      WAZ, ja marnuje na ciebie czas, zamiast się zając Makrami.
      To przynajmniej mi się przyda w życiu.
      pa
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:49
        WAZ, dawaj...powiedz jaki jest Twoj ideal kobiety...tylko juz nie pisz, ze ma byc bogata
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:52
          Taka, która mało mówi, często naturalnie i słodko się uśmiecha, gotuje zdrowo i smacznie, nigdy nie odmawia, śpi dużo mniej ode mnie, jest energiczna, wyrozumiała jak anioł (anioł chyba taki jest, hm), oraz pieści i głaszcze tyle ile potrzebuję.
          • claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 20:55
            kup se kota:)
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:53
          Aaaa, i sprzątać musi umieć. To znaczy ma być zawsze czysto, a ja mam nie wiedzieć kiedy to zrobiła.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:57
            i co jeszcze?
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:01
              Raczej mała :)
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:10
                nie mala, a kompaktowa🙄
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:14
                  Kompaktowa? Hm. Mała też ma wszystko, hm.
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:15
                  Kompaktowy, to jest VW Golf, hm.
                • ciumciurumcium Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:15
                  Pisałam o pięknie obiektywnym. Ma ono jeszcze i tę zaletę, że się nie znudzi.
                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:24
                    Ale najpierw ja pisałem o kobiecie. Facet przy kobiecie potrzebuje zapomnieć o wszystkim, również o boskich proporcjach.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:23
            Gusttavo Lima- Balada...slyszales? 🤗🤗🤗 Widze, ze masz towarzystwo, wiec ja sie moge zajac robota, pa🎧
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:27
              Ejdżowa, ja nie mam 15 lat i nie jestem dziewczynką, hm.
              • ciumciurumcium Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:37
                Age, zwalniam pole :-) nie mam czasu na wirtualne pierdu pierdu... wpadłam tylko zobaczyć czy dobrze się macie :-) dobrej nocy.
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:48
                  Och, wirtualne pierdu pierdu, och, jakie to straszne, och.
                • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:51
                  my z WEZEM zawsze sie dobrze mamy...nawet jak sie gryziemy😉😊 choc to chwilowe jest zazwyczaj🙂
                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:55
                    Na festyn dobre. Ja ostatnio nawet lubię/trawię discopolo.
                • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:06
                  Dobrej nocy Cium😊
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:50
                WAZ to piosenka o bzykaniu😉 myslalam, ze lubisz takie😂
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:54
                  Coś jak bara-bara?
                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:54
                    nooo😉
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:57
                      Że ci ten smartfon do kibla nie wpadł, hm.
                      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 21:00
                        😂😂😂Jeszcze nie...powinienes sie cieszyc🙂
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:59
                      Ja naprawdę zastanawiam się nad jakąś opłatą za ten całodniowy kontakt tu ze mną. Zbyt jesteś z tego zadowolona, żeby mieć to gratis, hm.
                      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 21:00
                        sex?
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 21:02
                          Może być sex. Na jakimś parkingu przed marketem.
                          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 21:12
                            chcesz zeby nas zamkneli? Toz to jest nielegalne. To nie wchodzi w gre😂
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 21:16
                              Mam dziś dobry humor. Jutro może być 5 000.
                              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 21:20
                                zauwazylam, ze mega mily jestes, az to do Ciebie niepodobne😳
                                No to gdzie ten seks? Jakies cywilizowane miejsce chce.
                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 21:23
                                  Jakie cywilizowane, hm. Dla mnie każde jest dobre. Seks jest zwierzęcy.
                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 21:29
                                    uwazam, ze nie ma co ludzi deprawowac. Warto ten czas spedzic tylko we dwoje. Chyba, ze z papla sie ma do czynienia😂 to wygada wszystko😡
                                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 21:34
                                      Co?
                                      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 21:43
                                        nie lubie jak o szczegolach intymnych ktos gada do innych
                                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 21:45
                                          Och, dobra historia zawsze jest dobra (ihihihihihihihihihiih).
                                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 21:49
                                          A to nie ty niedawno tu opisywałaś jak cię ktoś tam w kuchni posuwa od dołu?
                                          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 21:51
                                            ja?😳🤔🙄😒 w kuchni od dolu. Ze co? Nawet se nie mogiem wyobrazic takiej pozycji😂
                                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 21:53
                                              No to na taborecie chyba, hm.
                                              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 21:58
                                                wiesz co? Nie bede se nic wyobrazac, bo narobisz czlowiekowi tylko smaka. Ty lepiej powiedz, czemu Atlasa wrzuciles?🤔
                                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:02
                                                  Miałem ochotę na coś z trzewi.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:04
                                                    z czego? Trzewi?

WAZ- kara dozywocia na 10liter? To?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:08
                                                    Małżeństwo
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:11
                                                    oj, wez. Nie bawie sie z Toba😤😡😀
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:11
                                                    a co to ta trzewia?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:13
                                                    Wątroba.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:18
                                                    trzewia to bardziej narzady wewnetrzne...a gdzie to tak sie mowi, ze watroba to trzewia? To jakis regionalizm?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:22
                                                    Zmęczona czy zakochana?
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:25
                                                    zmeczona jestem, normalne...zakochana, a w kim?🤔 cos mnie ominelo?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:27
                                                    No we mnie, przecież, hm.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:29
                                                    niestety, to uczucie jest mi obce. To przez nadmiar czasu. Tylko.
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 21:18
                              Jak my zrobimy tę płatność, hm.
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 21:00
                      Na początek 50 zł tygodniowo. Myślę, że to fair cena.
                      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 21:13
                        slabo sie cenisz😊
          • claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 20:56
            Są takie roboty odkurzające za jedyne 200 PLN:)))))
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:11
              Chyba faktycznie sobie kupię kota, hm. Pies to sam nie wytrzyma, hm.
        • ciumciurumcium Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 19:58
          Ideał piękna opiera się na geometrii.
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:03
            Mylisz Ciumka kobietę z architekturą, hm.
            • ciumciurumcium Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:05
              A często symetrii.
              • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:08
                Do budowli nie możesz się tak przytulić, żeby zapomnieć o jej geometrii czy symetrii, hm.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:05
            Zlota zasada🙂
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:49
      Aczkolwiek jeśli trzeba zrobić jakąś przepierkę, to ja to rozumiem. Nie każdy ma czas całego tego świata tak jak ja. Ha ha ha.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 20:54
        hahahaha, ja piszac z Toba praktycznie wszystko poprasowalam, zrobilam pranie i rozwiesilam je, posprzatalam lazienke i jeszcze ogarnelam 5dzieci😂. Ja nie marnuje czasu...choc mnie korci, aby sie polozyc i poczytac. Teraz Mumia T.G. na tapecie🙂
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:17
      I have all the time in the world. To make you mine.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:28
        a po co? Na co?😒
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:27
      Skacze tu cały dzień koło mnie radosna, że aż się do ciebie przyzwyczajam, hm.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:32
        nie musisz, serio. Ty znajdziesz kolejna tinderowa ja kolejnego pustaka i git. Na kilka lat zapomnimy o sobie i tak w kolo Macieju...
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:28
      "sz"
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:30
      Kiedyś ci proponowałem taki związek netowy, to się oburzyłaś i parę ch. posłałaś. A tu teraz proszę, hm.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:33
        mam chwile to pisze. Nic mi nie proponowales.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:35
          Nie?
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:40
            serio, nie mnie. Tyle tych bab jest w Twoim zyciu, ze nie wiesz co do ktorej mowisz i co ktorej proponujesz. Moze warto to notowac?
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:43
              Ty w ogóle nic nie pamiętasz, bo nie wiesz do kogo gadasz. Ty tylko myślisz o sobie. Kiedyś tak napisałem, a ty się żachnęłaś i wykrzyknęłaś, że nie. Jak naburmuszona smarkula. Chciałaś abym upadł na kolana i prosił cię o spotkanie w realu, a ja wtedy nawet przez chwilę o tym nie myślałem, bo jesteś wariatka.
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:45
                czemu wariatka?, a teraz zmieniles zdanie, bo co? Bo mnie poznales?
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:47
                  Jesteś nieobliczalna i niebezpieczna.
                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:49
                    tzn?
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:51
                      Udajesz miłą i sympatyczną, a potem wysysasz z niego życie.
                      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:53
                        ale jak? Ja jestem zawsze mila...no chyba, ze sie bronie to wtedy nie jestem.
                      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 09:44
                        z kogo wysysam życie?
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:32
      Dziś czuję się, jakbym był z tobą w związku, hm. I kłóciliśmy się, i podczas czyszczenia kibla coś do mnie gadałaś, i wesoła jesteś (bo jesteś tu ze mną, hm).
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:35
        to fakt, dogaduje sie z Toba. Malo kto mi pasuje, a Ty potrafisz wkupic sie mentalnie w moje laski🙂
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:37
          Wkupić się w łaski? Czym?
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:39
            gadaniem🙂 tego mi potrzeba
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:44
        poza tym byc w zwiazku? To daleka droga... ja potrzebuje dotyku, przytulenia, calusa- i zapewnienia, ze jestem najwazniejsza osoba i w sercu i ogolnie😊 to dopiero jest zwiazek.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:46
          Dopiero jak znalazłaś satysfakcjonującą cię pracę, to się zmieniłaś. Znacząco. Prawie że nie do poznania. Ale diabeł w tobie siedzie, ja wiem, hm.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:49
            ta praca nie daje mi satysfakcji. Ja zamierzam zmienic na taka do ktorej bedzie mi sie chcialo chodzic. Teraz chodze do pracy, bo musze z czegos zyc. Nic wiecej...
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:37
      Prośbami czy groźbami?
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:41
        do mnie to mozna tylko prosba cos zalatwic
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:45
          Ty chciałaś, abym się korzył i robił z siebie idiotę, coby nasycić twojego potwora w tobie.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:46
            potwora? Daje duzo z siebie i duzo oczekuje. Tylko tyle.
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:48
              Dajesz, hm. Chyba jak najpierw wszystko dostaniesz z tej drugiej strony, hm.
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 09:51
                daję, jeśli czuję, ze jestem dla tej drugiej strony ważna...jeśli tego nie czuje nie daję😂🤗😏
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:49
      Gdybym ja był kochliwy i słaby, tobym już przepadł dawno przez ciebie, dobrze to wiesz.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:51
        oj, widze, ze walczysz sam ze soba... odkryles, ze Ci jednak zalezy i to Cie boli?
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:53
          Na czym mi zależy?
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:55
            na kims procz Ciebie 🙂
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:56
              Co?
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:58
              Pamiętaj o tych 50 zł i wymyśl jak to zrobić anonimowo, bo inaczej radio ci wyłączę.
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 09:49
                że co? jasniej. jakie radio?
                poza tym, ja wnioskuję o kartę stałego klyenta, gdzie mogiem wypełnić specjalne dokumenty, aby się o taki plastik ubiegać? mam nadzieję, że to nie jest dodatkowo płatne?
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:57
        jak komus jest dobrze ze soba to tego nie zmienisz, nawet jak robisz cos wbrew sobie, pa Cudnych snow😊
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 10:30
        prawda jest taka, że jeśli dwojgu ludziom zależy na sobie to nie bronią się przed tym tylko starają się stworzyć coś pięknego razem. Pierwszy raz spotkałam się z tym, ze ktoś pokazanie, ze mu zależy traktuje jako grzech. Ty się ciesz, ze ja mam tyle cierpliwości do Ciebie...kiedyś mi tego brakowało i zobacz do czego nas to doprowadziło...?
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:49
      Jesteś jak wampir. Dobrze to wiesz.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:51
        nie jestem, bo ja poprawiam samopoczucie, a nie pogarszam.
        • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:52
          WAZ, idziemy spac. Dobranoc. Jutro tez jest dzien😘
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:53
            A idź w ...
      • claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 22:52
        miłosne serenady:), dobry wieczór
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 16:41
      Pacz Ejdżowa jakie sobie lustro kupiłem - "Słońce", w sam raz na jesienną porę.
      I do tego świeczkę zapachową - "woodsmoke", zapach jaki najbardziej lubię.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/sf/qj/mnjf/GihGkxnaCFFm8QTpxB.jpg
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 16:53
        śliczne :)
        gdzie to lustro będziesz trzymał?
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 16:55
          Na ścianie.
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 17:05
            Albo w kiblu na drzwiach, hm.
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 17:06
              Selfie se będę strzelał siedząc na sedesie, hm.
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 17:11
                masz pomysly😂
                • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 18:18
                  WAZ, jakby to lustro bylo srebrne to by mi do swiecznikow/lampionow pasowalo😍
      • claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 18:09
        pozłacana tandeta
        • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 18:17
          jak ja lubie, jak ktos sie wtraca, gdy nie jest pytany.😤😤😤😡😡😡 Przeciez WAZ swoja wypowiedz skierowal do mnie😒 nooo chyba, ze jest inna ejdzowa, a na to sie nie zgadzam😡yhy😡
          • claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 18:33
            a mi się nie podoba i basta!
            • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 18:38
              aha😂😂😂😂😂odnotowane hihihi
            • ciumciurumcium Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 18:42
              nie no, ha ha...lustereczko prima sort, ładniuśkie, ale jak to w strategii handlowej bywa, każdy, dosłownie każdy towar da się sprzedać w myśl zasady "przyjdzie gupi, to kupi" - jedno zwykłe lustro a już nie ma najmniejszych wątpliwości o guście nabywcy :-)
              • claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 18:50
                tak, wieś tańczy i śpiewa....
                • ciumciurumcium Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 18:55
                  ciekawy ile sobie policzył ten ekhm "designer" :-) koniec świata :-)
                  • ciumciurumcium Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:01
                    Jedno co mi się podoba to to ,że go bronisz. To jest po prostu sympatyczne i buziak za to :-) Na Twoim miejscu zrobiłabym dokładnie to samo, ale poniewaz jestem na swoim, mogę z ręką na sercu i szczerze ocenić - lustro rozpacz.
                    • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:07
                      Ja zawsze WEZA bede bronic😊 on ma pasowac mnie, a nie komus🙄 no jeszcze by tego brakowalo😂😂😂😉😊
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:10
                      Miałem kupić włoskie w drewnianej oprawie za 1300, ale kupiłem kolonialne, indyjskie z blachy, pozłacane, za niecałe 300. Jestem bardzo zadowolone, spełnia moje oczekiwania - wewnętrzną potrzebę.
                      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:20
                        ja tu tyram z WEZEM od wczoraj, a on wydaje od razu kase na duperele😂
                        zart, ale jakos tak mi sie skojarzylo😊😉😁
                        • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:24
                          wow jaki dzis tu ruch nickow, jak na marszalkowskiej😉 to chyba przez pogode, co?
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 18:55
                Cium, jest takie angielskie przyslowie, ze dla jednych cos jest skarbem, a dla innych ta sama rzecz jest smieciem. Summa summarum, WAZ chyba wiesza lustro😂 bo znikl
              • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:07
                Ha ha ha ha. Ha ha ha. A twoja niebieska wersalka to był pokaz gustu nad gustami, Ciumka. Ha ha ha ha. Ha ha ha ha. W zasadzie tylko czekałem, aż pokażesz swoją prawdziwą twarz. Ha ha ha ha. Ha ha ha ha.
      • lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:13
        Kurde. Muszę przyznać, że mi się podoba. Może dlatego, że lubię motyw słońca. (słonecznik..np...).
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:28
          Mogę ci ABC sprzedać za 690.
          • ciumciurumcium Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:32
            Pokaż mi swoje lustro, a powiem ci kim jesteś :-) Swoją droga gdzie twój słynny dystans do świata i siebie? jak chłopczyk urażony, bo zamiast oklasków i podziwu była krytyka.
            • lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:39
              Cium. Kiedyś proste mi się podobały. A teraz takie mniej proste. Mam lustro w złotej ramie. By Ikea. Nigdy nie mów nigdy :)
              • ciumciurumcium Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:45
                Nigdy nie mówię nigdy :-) może być złote, może być w jakimkolwiek kolorze i kształcie, z ramą taką czy siaką lub bez, może być proste klasyczne, może być wycudaczone. Ważny smak i efekt końcowy, estetyka.
                • ciumciurumcium Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:48
                  No i śmiać mi się chce :-)))) napisałam,że lustro mi się bardzo nie podoba, a w odwecie usłyszałam, wreszcie pokazałaś swoją prawdziwą twarz. Co za gó...arz :-)
                • lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:49
                  :)
            • lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:42
              Tu się zgodzę z Tobą. Wcionsz lubi krytykować, ale nie siebie.
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:49
              Oklaski miałem wcześniej od Ejdżowej. Twoja krytyka mnie nie rusza, gdyż już dawno okazałaś dość ograniczone poczucie estetyki w postomodernistycznych czasach - mam tu na myśli tę lampę zrobioną z koszuli nocnej na zdjęciu tego łoża w kolorze granatowym. A mój odwet był adekwatny do twojej dzikiej ochoty wyżycia się na mnie, do czego ja (bez żadnego poczucia żenady, jak zawsze, ihihihihihihihihih) dałem ci dziś jak na talerzu. Dama oceniłaby to inaczej, ty zrobiłaś tak, jak potrafisz. Nie może tu być tak, że ktoś z zadartym nosem wyśmiewa się z czyjegoś gustu, zapominając o swoich wpadkach w tym kontekście. W dodatku nie rozumiejąc ani formy przedmiotu, ani potrzeby kupującego właśnie takie lustro.
              • lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:53
                Po h... ihi się skupiać na innych. Kurde ileż można widzieć negatywy w innych. Wcionsz to samo. Ile ty masz lat?
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 20:02
                  ABC, ja, gdybym bał się krytyki, tobym nie grał tu takiej pajaca, jakiego z siebie robię. Opanuj się, bo ten temat był tu podniesiony chyba 7 lat temu, i nie tylko przez jedną osobą. Ja tu zostałem, bo moja formuła się tu sprawdza - cokolwiek przez to rozumiesz. W końcu to ty tu za mną chodzisz, a nie ja za tobą. ABC, opanuj się (proszę po raz drugi).
                  • lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 20:07
                    Proszu tsia. Jak zaczynasz się tłumaczyć (że robisz z siebie pajacen) to coś tam pęka. To forum wolne dla wszystkich. Chłodzących i nie.
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 20:10
                      Że co, ABC? Robienie z siebie pajaca to bardzo wyzwalający i jednocześnie wdzięczny, a także inteligentny sposób na tę śmiertelną powagę kogoś takiego jak ty, ABC. Wiem kim jestem, wiem co chcę przez to osiągnąć, na razie jeszcze mnie to bawi. Ciebie wcale nie musi - pisałem to już setki razy, ci.
                      • lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 20:15
                        Och.
              • claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:54
                Skoro potrzebujesz.... słońca w złotej ramie, typu wieś tańczy i śpiewa..... to nie waż się krytykować wytworów mojego pędzla, hehehehe, masakra to lustro, kiepski gust, ale o nich się nie dyskutuje:)
                • claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:56
                  W dodatku mi się kojarzy z .... jakimś indiańskim bądź staroegipskim symbolem, może Re? To wnosi złą energię do pomieszczenia...
                  • ciumciurumcium Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 20:04
                    Faktycznie, trzeba być prawdziwą damą, żeby docenić kunszt lampy zrobionej z koszuli nocnej lub złotej ramy rozpaczliwego lustra. Jedyna nadzieja w tej świeczce zapachowej ha ha :-))) wood cotam? ;-)
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 20:22
                      Och, Ciumka, hm. No dobra, damą nie jesteś. Więc wyluzuj trochę i doceń to lustro (z przymrużeniem oka) oraz tę koszulę nocną (przywodzącą na myśl poranne bzykanie w tym wygodnym łożu), która zainspirowała projektanta do takiego właśnie efektu.
                • lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 20:01
                  Denerwujesz się Claude, że jesteś krytykowana za swój wybór, a sama to robisz. W stosunku do innych. Czyli zemsta.
                  • claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 20:05
                    Zemsta jest słodka.... :), nie podejrzewałam, że spodoba się mu taki przedmiot, skoro krytykował moje wiejskie (chińskie) pejzaże. Brak logiki.
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 20:05
                  Claude, gdybyś mnie tu znała i rozumiała, wiedziałabyś, że mnie ta krytyka nie zraża, nawet, jeśli wypomniałem Ciumce jej niebieską wersalkę. Wystawiłem to, co chciałem kupić. Reszta to jest element tworzenia tuta szoł (o czym już pisałem). Dobrze jest. Ja nawet bym zapłacił te 300 zł za coś, co mi się nie podoba, aby tylko zrobić tu takie poruszenie. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha.
                  • claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 20:07
                    nie kupuj takich rzeczy i nie wieszaj na ścianach, jeżeli chcesz, bym kiedyś Cię odwiedziła
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 20:11
                      Claude, ABC ma rację. Strasznie sprzeczne sygnały wysyłasz, hm.
                      • claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 20:18
                        Życie jest sprzeczne, pełne uczuć i sytuacji ambiwalentnych. Mówią, że dla chcącego - nic trudnego. Nie zupełnie.... mój mózg jeszcze walczy.
                  • lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 20:08
                    Weź się nie pogrążaj. Proszu.
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 20:16
                      ABC, ja tłumaczę, gdyż uważam, że jest taka potrzeba. I to wszystko. Gdybym ja się przejmował twoim uwagami typu "weź się nie pogrążaj", toby mnie już tu dawno nie było. Nikt, kto czuje dyskomfort tu, nie pozostaje tu i nie odpowiada w sposób spokojny i rzeczowy, no i nie tworzy (ihihihihhiihihih) dalej tu na luzie tak jak ja. Aczkolwiek są tu też tacy, którzy nie mogą zdzierżyć, a jednak wciąż tu przychodzą, siedzą tu i czytając namiętnie. Ha ha ha ha ha ha ha. Chyba wiesz o kogo mi tu teraz chodzi? Ha ha ha ha ha ha. W pierwszej kolejności mam na myśli ciebie, ABC.
                      • lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 20:37
                        Tak tak masz rację wcionsz. Ihi ihi. Razem 643788. Ja ja. Och.
          • lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 19:37
            Po ch...
      • la_chanson Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:09
        Temat: lustro (+ poboczne)?
        Nie znam się (na "poprawnych" gustach) - to się wypowiem. 8)
        Jest efektowne. Trudno wobec takiego wytworu wyobraźni przejść obojętnie (co dało się tu zauważyć. ;)
        Moim zdaniem - ta rama - to są pióra, a nie promienie słońca.
        Musiałabym się przyjrzeć z bliska tej "blasze". Na zdjęciu wygląda na błyszczącą, ale widać, że odbija się w niej światło. Bez tego może jest bardziej matowa, przypominająca mosiądz (wtedy bardziej by mi się podobało niż takie "na wysoki połysk")
        Stylistyka nawiązująca do etno - co akurat jest na plus.
        W żadne "złe energie" wysyłane przez symbole staroegipskie i tego typu zabobony - nie wierzę. Feng shui tak naÓcza czy może ociec Rydzyk? ;)
        (Miałam kiedyś sąsiadkę, która latała na spotkania jakiegoś duszpasterstwa akademickiego, i powiedziała mi, że kadzidełka, którymi pochwaliłam jej się w windzie, bo pachniały cudnie - dałam jej powąchać przez pudełeczko, haha - więc, że: kadzidełka są grzechem. ;D )
        Ale do meritum. Lubię sztukę użytkową. I inspiracje etniczne - ogólnie - też.
        Nie lubię jednak, gdy w przedmiotach użytku codziennego, forma przeważa nad treścią (a przy tym lustrze dokładnie tak jest). No i kompletnie mi się ten zdobniczy styl nie komponuje z prostymi, białymi, minimalistycznymi w formie i treści - kafelkami w tle.
        Do wnętrza bardziej stonowanego, do przedpokoju, do ciemnego drewna... jako jedyny element zdobiący - to tak. Tam by w pełni oddało swój blask i efekt (nawet ten matowy). Możliwe, że nawet miałoby w sobie trochę magii, hm.
        No. To powiedziałam co wi(e)działam. 8)
        • lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:13
          I przy okazji dopie...łaś paru osobom. Tak lekko jak te pióra z lustra.
          • la_chanson Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:15
            Może i tak. Ale i tak jeszcze nie wszystkim. ;)
            • lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:18
              Nie oczekuję, że na forum dopie...sz sobie. Ba. W głowie nawet.
            • la_chanson Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:31
              Nie napisałam np. tego, że nie może być damą kobieta, która uważa (za Lelem), że określanie kobiety per "dupa" nie jest obraźliwe. Wcale. Nawet wtedy, gdy odnosi się do starszej kobiety, która odważyła się wstawić swój wizerunek.
              Ani damą być nie może osoba, która z góry ma posegregowane, komu zawsze przyzna rację, a komu zawsze dopie*** i skrytykuje - poczynając od torby po poezję. :) Bo se tak postanowiła i zasięgnęła języka u "starszyzny plemiennej", zanim jeszcze zaczęła się udzielać i wyrobić sobie własne zdanie.
              W przypadku takich osób - faktyczne przekonanie nie mają racji bytu. Jest "gra interesów" - dla kogo być miłym, bo się "zwróci", z kim dąć w jedną trąbę (bo w kupie raźniej), a kogo tępić, bo wchodzi w paradę i odstawałoby się od "stada".
              Ogólnie - żmijowatość, zacietrzewiona wredota i małość (skrzętnie ukrywana, ale dla wprawnego oka - szybko rozpoznawalna) - również nie jest cechą dam. Ani nawet po prostu: fajnych kobiet.
              No i damą być nie może ta, co uważa że dla niej salony, a Marek Kondrat nie może doczekać się audiencji u rzeczonej. ;D Tu - po prostu: beczka dr-win. :)
              • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:35
                Przecież już zostało tu napisane, że Ciumka damą nie jest. Po co więc te twoje wypociny, Lurneta? Znowu moje argumenty bierzesz za swoje nadmuchując je tylko jeszcze większą ilością słów, które mają dać ci tu splendor sprawnej w słowie?
                • claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:38
                  patrz na priv
                • la_chanson Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:38
                  Zanim ty to o Ciumce napisałeś i zauważyłeś w ogóle - ja o tym pisałam 100 razy. A dziś był 101. Jeśli uznam za stosowne - powtórzę jeszcze raz, albo 100. I generalnie: uj ci do tego. :)
              • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:41
                Twoja krytyka tego "z góry ma posegregowane" jest czystą hipokryzją, gdyż właśnie ty się składasz wyłącznie z formułek i schematów, wyuczonych z różnego rodzaju poradników. Finezji, fantazji, własnego myślenia jesteś pozbawiona, choć tak usilnie nad tym pracujesz, aby mieć polot, kopiując to, co zostało napisane setki tysięcy razy, a co tak rzadko pasuje tu do wszelakiego kontekstu, do którego zawsze chcesz dorzucić tu swoje 3 grosze.
                • claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:44
                  tracisz czas na heretyków:)
                  • la_chanson Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:58
                    Właśnie! Trać go na nawróconą. ;D Zresztą - wtedy to nie będzie przecież strata. Same zyski. Zwłaszcza, gdy to będzie (wreszcie! och) na priv. ;)

Mimo wszystko oraz wbrew pozorom: jestem za. Trać czas lub zyskuj go - dla tych na swoim poziomie. Ja nie będę rozpaczać z powodu "pominięcia" twoją uwagą. ;)

(To do Ledwieżywego. Wyjaśnienie na wypadek, gdyby "kwiat inteligencji" tego forum samodzielnie nie był w stanie się zorientować. ;)
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 22:04
                      "Kwiat inteligencji" jest twoim wymysłem. I jest to właśnie dowód na twoją sztywność, poprzez twoje próby przeszczepienia schematów z tekstów zgoła o innym charakterze, kontekście, i w ogóle nie z tego świata. Dobrze to wiesz, ale dalej brniesz, bo te kalki są z dobrego źródła, ale lepiej, aby tam zostały, jeśli nie potrafią się tu odpowiednio zaadoptować.
                • la_chanson Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:47
                  Zdziwisz się... Ale piszesz o sobie. Serio.
                  Schemat - to właśnie ty masz na drugie. Zero kreatywnego myślenia.
                  I te "twoje opinie" - to też w sporej mierze plagiaty. Kilka powtórzonych po moich opiniach. Nie tylko dziś.
                  Najzabawniejsze (dla mnie), że uważasz je za własne i przez siebie odkryte. :)
                  Strzel se baranka w ścianę.
                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:51
                    Ha ha ha. Niczym mnie nigdy tu nie zaskoczyłaś, niczym nie zainspirowałaś. Jeśli ktoś by prześledził wszystkie moje wpisy dokonane przez wszystkie te lata (nie mogłem planowo działać na efekt takiej analizy po 6 latach) pod kontem mojej opinii o tobie, to sprawa jest jednoznaczna: cenię cię jako korektorkę, i to wszystko.
                    • la_chanson Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 22:08
                      wcionszrzywy napisał:

> pod kontem mojej
                      > opinii o tobie, to sprawa jest jednoznaczna

Buahhaha. Nie mam nic do dodania. Goń się, ty "koncie". ;D
                      Pod "kontem" - zwłaszcza użyteczności - to se możesz tę, co ci się tak nadstawia, oceniać.

Refleksja intro: Nie mam pojęcia, jak to się stało, że kiedyś (na samym początku) takiego lebiegę i przygłupa miałam za całkiem inteligentnego gościa.
                      Albo się wtedy myliłam, albo nastąpił totalny regres.
                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 22:10
                        Hipokrytka Lurneta przyczepiła się do informacji Claude "priv", zapominając (jak idiotka kompletna) o swoich "masz wiadomość" do swojego Przyjaciela (przez duże "P"), którego sprawdziła wirtualnie tu parę tygodni temu. Ha ha ha ha ha ha ha.
                        • la_chanson Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 22:18
                          Napisałam Yesterdayowi raz: masz wiadomość. Gdy pisał, że wysyła coś do mnie na maile gazetowe (których nie posiadam). Uznałam, że skoro szuka mnie pod @gazeta.pl - sam takim mailem dysponuje. Stąd, w odpowiedzi, by już nie błądził, dałam mu znać. :)
                          Raz. :)
                          Cepelia prosi cię tu o odbieranie jej privów tak często i gęsto, że staje się to kabaretowe. :)

I dobra rada korektorki - nie używaj słów, których znaczenie - wydaje ci się jedynie, że znasz. Np. stała w twoim repertuarze "hipokrytka", "hipokryzja" itp. Serio. :)
                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 22:21
                            Ale naprawdę nie potrafisz zrozumieć, że masz dowód na to, że jesteś zakłamana, co w poniższym wpisie sama potwierdzasz, ale dalej brniesz, jakby to, co u innych krytykujesz w sposób szyderczy, ciebie nie dotyczyło?
              • lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:49
                Nie umiesz odpuścić. Ot.
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:52
                  No właśnie, ABC. Szkoda (szkoda dla ciebie).
                  • lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:59
                    Endforewerjang.
          • claudemonety2 Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:16
            Przeceniasz .... główkowała godzinę :)
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:26
              Nie tylko główkowała godzinę, ale przez parę dni się czaiła. Ha ha ha ha ha ha ha.
              • lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:30
                Jednak lubisz dopierdzielac innym udając niewiniątko. Wcionsz.
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:45
                  Weź ty ABC w końcu się jakoś rozwijaj w tej krytyce mojego tu postępowania. To już naprawdę nudne jest, a nawet wkurzające (nie od dziś), jak ty od tylu lat ciągle to samo zdanie. Naprawdę, hm. Nie czujesz tego? Przecież nic tym nie zyskasz. Ja się nie będę tu biczował, naprawdę. Spróbuj w inny sposób. Kombinuj, myśl, poradź się swojego psychiatry.
                  • lapinn Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:52
                    Nie rób drugiemu co tobie niemiłe. Wcionsz.
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:54
                      To znaczy co? Ja tu mam inną rolę, niż się użalać nad losem tych, którzy w wieku lat 45 nie wiedzą o co tak naprawdę chodzi, hm.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:22
          Weź, Lurneta, nie produkuj się, bo ci wyszło, jakbyś chciała wszystko upchać w jednym worku, a nic tak specjalnie z tego nie potrzebujesz (do wyważonej oceny). Tak, jest pozłacane, i wygląda całkiem dobrze, jak na pozłacane - wszystko w kościołach, w zamkach, w muzeach, jest pozłacane. Tak jak budynki zabytkowe mają przeważnie fasadę z cienkiej warstwy kamienia naturalnego, a nie są w całości z marmuru. A te kafelki, to sufit podwieszany, hm. Lustro to ma przykuwać uwagę, odwracać uwagę, błyszczeć, rozweselać, wywoływać efekt "wow", czyli bawić i być w każdej chwili gotowe do wyniesienia go do piwnicy. Kto tego nie rozumie, ten niech się nie produkuje już więcej, bo wystarczy.
          • la_chanson Re: Babole i inni. Tom III. 25.10.18, 21:35
            Haha. Dobra, nie tłumacz się. ;)
            A ja - piszę, gdy mi się podoba. Pisać. Niekoniecznie lustro. ;) Choć dziś wyszła wersja compactowa. I git.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka