shameeka 26.01.08, 09:51 jest ktos... kto teraz ja pisze?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iminlove Re: praca magisterska... 26.01.08, 11:21 Jeszcze nie. Ale coś czuję, że moja pani promotor przyciśnie mnie w przyszłym semestrze... Nie mam zielonego pojęcia, o czym pisać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: praca magisterska... 26.01.08, 18:00 a jaka dziedzinee studiujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: praca magisterska... 27.01.08, 20:52 nie martw się Atuś, od kwietania mnie również czeka pisanie magisterki... narazie o tym nie myślę... ale kurna, zapowiada się ciekawie :D Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: praca magisterska... 27.01.08, 22:19 ja Kozminski :) no ja zaczelam pisac. i chyba juz potrzebuje wsparcia. ciezka praca :( Odpowiedz Link Zgłoś
iminlove Re: praca magisterska... 27.01.08, 23:03 Będzie dobrze:) O ile uda mi się wymyślić temat:)) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: praca magisterska... 28.01.08, 18:24 heheh ja tez zaraz bede musiala napisac 1 rozdzil pracy a nawet tematu jeszcze nie wymsylilam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: praca magisterska... 30.01.08, 11:21 eee dziewczyny, my takie zdolne i MONDRE to sobie damy radę :D Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: praca magisterska... 30.01.08, 18:50 rasgeea napisała: > eee dziewczyny, my takie zdolne i MONDRE to sobie damy radę :D No baaa....ja dzisiaj pobiłam swój rekord i zdałam 3 przedmioty (co prawda zxaliczeniowe ale tez się liczą ;)) i jestem padnięta ale jak samoocena mi wzrosła :D Odpowiedz Link Zgłoś
beduinka Re: praca magisterska... 31.01.08, 20:08 shameeka napisała: > jest ktos... kto teraz ja pisze?? > :) ja przechodziłam przez to w zeszłym roku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: praca magisterska... 03.02.08, 12:26 Ja piszę i bronię w tym roku. eh... Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: praca magisterska... 03.02.08, 15:55 a na jakim etapie jestes??? keidy masz zamiar sie bronic?? Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: praca magisterska... 03.02.08, 22:10 Jestem na etapie wstępu, rozdziału pierwszego, ale to zaledwie kilka stron. Powoli kompletuję badania, które mam zawrzeć w pracy. Planuję obronę w czerwcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 dzizasssssss....... 04.02.08, 08:50 musze napisac prace i obronic sie do wrzesnia... TEGO ROKU.. <zalamka> inaczej nie dosc ze nie skoncze studiow to szef zapowiedzial ze nie da mi umowy na nieokreslony.. oczywiscie jeszcze nie zaczelam, a wczoraj promotor powiedzial (tym ktorzy w ogole poszli na seminarium..) ze przez 30 lat pracy nie spotkal sie z takim lekcewazacym stosunkiem do pisania pracy...... buuuuu.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: dzizasssssss....... 04.02.08, 08:59 damy rade :) ja musze sie obronic do konca wrzesnia zaczelam dopiero... chcialabym czesniej sie obroni jesli udaloby sie bedziemy sie wspierac !! :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: dzizasssssss....... 04.02.08, 12:47 dziewczyny!!!! trzymam za Was bardzo mocno kciuki!!!! cholernie mocno!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vasco83 Re: dzizasssssss....... 19.02.08, 22:40 Dziewczęta, czym wy się przejmujecie? Ja powinnam obronić się w zeszłym roku, skreślili mnie z lisy studentów (buuuu), ale mam czas na obronę do grudnia 2008 (jakieś pocieszenie). Praca stoi w miejscu od roku, bo zachciało mi się ambitnie pisać pracę na podstawie własnych badań, a teraz nie wiem jak je opracować. Po wstępnej obróbce danych obaliłam wszystkie hipotezy założone na początku badania - bomba normalnie! Wszyscy z mojego seminarium już się obronili, promotor wydzwania kiedy przyślę mu całą pracę, cała rodzina pyta kiedy w końcu będę magistrem. Ja to mam przerąbane!!! Jutro muszę koniecznie napisać chociaż parę stron (publiczne deklaracje mobilizują do działania). Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: dzizasssssss....... 19.02.08, 22:52 To jak cie wykreslili z listy zstudentow to mozna bronic magisterke?? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: dzizasssssss....... 20.02.08, 08:25 iii ja się zastanawiam nad tym ;) ja to jak tak dalej pójdzie to mnie wywalą :( Odpowiedz Link Zgłoś
vasco83 Re: dzizasssssss....... 20.02.08, 19:49 Po skończeniu studiów i otrzymaniu absolutorium status studenta byłby nieopłacalny dla uczelni (stypendium), reszty społeczeństwa i gospodarki (ulgowe bilety). A moja baaaaaardzo skrupulatnie licząca pieniążki poznańska uczelnia ekonomiczna nie mogłaby sobie na to pozwolić. Po otrzymaniu absolutorium student jest skreślany z listy z możliwością obrony w ciągu roku od daty skreślenia lub ma możliwość wznowienia się w ciągu roku (po to, żeby się obronić) lub bierze repetę ostatniego semestru, która mu przysługuje i pisze pracę. Wariant zależą od uczelni/wydziału. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: dzizasssssss....... 22.02.08, 22:21 noooo i wszytsko dziewczynki jasne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Pomożcie wymyślić temat :D 23.02.08, 01:21 Jak w temacie...jestem tabula rassa.. myślałam coś o Biz'ach możę...najpierw w Czechach ale nie wiem cy nie za ambitnie bo cięzko może byc z materiałami no a tak lokalnie miejsko to nie wiem czy nie za mało ambitnie...no i w ogóle już sama nei wiem:( GEneralnie obszary to UE, UGW, Porozumienia gospoadarcze wszlkiej maści, współpraca gospodarcza, BIZ, i co tam jeszcze może podrzucicie? kierunek: Międzynarodowe Stosunki (gospodarcze, specjalność handel - więc prosze nie sugerujcie mi nic o finansach bo się zastrzelę) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Pomożcie wymyślić temat :D 24.02.08, 23:01 wszedzie te stosunki :D moze... 1. Proces dostosowania polskiego transportu do wymagań Unii Europejskiej. 2. Przyczyny, formy i skutki napływu kapitału zagranicznego do Polski. 3. Międzynarodowe organizacje gospodarcze. 4. Handel zagraniczny wobec wyzwań globalizacji i integracji gospodarczej . A w ogóle to uważam, że jeśeli pociągałoby CIę pisanie o Czecvhach to czemu nie?? :)) Fajny temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Pomożcie wymyślić temat :D 24.02.08, 23:21 Hmmm dobre dobre...się zastanowię naprawdę dzięki. Ty masz już jakieś doświadczenie w wymyslaniu tematów? Ty tez stosunki?? Odpowiedz Link Zgłoś
blue.eyed.monika Re: praca magisterska... 07.03.08, 17:54 cześć, też borykam się z tym problemem na m.... ponoć najgorszy jest początek...a później z górki. Patrząc na to, jak ciężko jest mi siąść na 4 literach i sklecić kilka zdań... oj nie wróżę rewelacji. Dodatkowo usłyszałam ostatnio historię o obronie-na finansach, na lubelskiej politechnice obronę oblało siedmiu studentów...na prostym pytaniu: wyjaśnij pojęcie-finanse :/ Na szczęście nie jestem na PL :) Pozdrawiam piękne magistrantki! Odpowiedz Link Zgłoś
jowkakotka Re: praca magisterska... 11.10.16, 15:27 Jeśli męczycie się z waszą pracą magisterską polecam portal pisanieprac-ogloszenia24.pl/ gdzie znajdziecie mnóstwo ofert osób które napiszą pracę za was! Ja z niego korzystałam i za niską w sumie cenę napisali mi super pracę Odpowiedz Link Zgłoś
nostrascriptrix Re: praca magisterska... 23.01.18, 20:22 Pomagamy opracować: prace magisterskie, inżynierskie, licencjackie inne Naszym atutem jest 10 letnie doświadczenie. Cechują nas profesjonalizm, terminowość, rzetelność wykonywanych prac. Proponowaną pomoc realizujemy kompleksowo od A do Z, - konstrukcja plany; - rozdziały; - podsumowanie; - bibliografie, przypisy, formatowanie tekstu; - przygotowanie do ewentualnej obrony pracy; Gwarantujemy odpowiedni poziom oferowanej pomocy. Pozyskujemy materiały z rzetelnych i wiarygodnych źródeł, opartych na rekomendowanej literaturze w danej dziedzinie, a nie przypadkowych źródłach internetowych. Każde zlecenie jest traktowane indywidualnie Nasze dziedziny - Administracja, - Bankowość, - Filozofia, - Geografia, - Handel Zagraniczny, - Historia, - Hotelarstwo, - Informatyka, - Kulturoznawstwo, - Literaturoznawstwo, - Logistyka, - Marketing, - Medycyna, - Ochrona Środowiska, - Pedagogika; - Politologia, - Public Relations, - Socjologia; - Spedycja, - Stosunki Międzynarodowe, - Turystyka, - Transport - Zarządzanie. Inne obszary naukowe. Jeśli dziedzina, która Państwa interesuje nie została wymieniona, nie znaczy, że nie możemy przygotować opracowania. Skontaktuj się z nami aby dowiedzieć się więcej. Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom możemy zredagować również prace innego typu: - Plany i konspekty, - Badania statystyczne ( wraz z opracowaniem), - Artykuły itp. Zapraszamy do współpracy! 794 669593 Odpowiedz Link Zgłoś