Dodaj do ulubionych

POCHODZIŁAM PO FORACH

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 18:51
raczej się zdołowałam - nie wiadomo czy traktować wszystkie wpisy z
przymrużeniem oka - zakładając, że wszyscy (!) oszukują - taka niby zabawa w
chowanego i oszukanego, czy taktować poważnie(!) i tylko poważnie. Nie ma
złotego środka - tak jak w życiu - trzeba wierzyć w swoje szczęście, że trafi
się na normalnych ludzi (jeszcze normalnych). Ale podobno normalni na forach
nie siedzą... Juz o nic nie pytam. Wpisy jakiekolwiek i te zgryźliwe, miłe i
zupełnie niemiłe też mile widziane. Poczekamy - zobaczymy - poćwiczmy szare
komórki! Chociaż to...
Obserwuj wątek
    • schizoo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 20:41
      nogi Cie nie bolą ???
      • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:08
        rozumiem, że to taki dowcip...
        :)
        • schizoo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 21:14
          gdzie ten dowcip???
          Nic nie widze.....
          • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:20
            gdybym napisała, że pochodziłabym po forum, to można było by mniemać, że jest
            to forum (rynek), ale tak?... więc nie dowcip - a to szkoda...
            • schizoo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 21:25
              tak,czy siak jak ktoś chodzi...to nogi muszą boleć ;-)
              • debi_bebi Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 21:26
                Ale chrzanisz! Można chodzić samochodem ;)
                • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:29
                  można i za samochodem - tyle, że ciężko pchać
                  • debi_bebi Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 21:32
                    No tak, maluchy już na wymarciu. Za to jak się pcha takiego koloska, to nie ma
                    się siły narzekać na co innego ;)
                    • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:35
                      na wymarciu - nie na wymarciu - sprowadzamy czynnie zza zachodniej granicy
                      następców kondycją godnych malucha :)
                      • debi_bebi Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 21:48
                        ale jaka mamy z tego satysfakcję :) takie pchanie to jest pchanie!
              • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:27
                a Ty dalej z tymi nogami!
                :)
                • schizoo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 21:28
                  moje nogi w porządku...ja nigdzie nie chodziłem.....
                  • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:30
                    to pewnie nie wiesz, co dzieje się na innych podwórkach.
                    nie mów tylko, że to mało zajmujące! czasami warto wyjść za płot (dlatego
                    wyrzuca się koty za płoty - ale głupotyyyyyyyyy!)
                    • debi_bebi Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 21:43
                      Albo sie wrzuca kamyki do czyjegos ogródka. A nuż huku narobią? ;)
                      • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:45
                        a jak odrzucą?
                      • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:45
                        pewnikiem będzie wojna!
                        • debi_bebi Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 21:49
                          wojna to juz chleb powszedni. Że też nie wymyślą czegoś nowego :)
                          • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:52
                            był już stan wojenny w pokoju, to może pokój w stanie wojny? ale to też już
                            było przerabiane...
                            a może kosmiczny pokój?? cokolwiek to oznacza - brzmi dumnie, pompatycznie -
                            tak na miarę naszych czasów!
                            • debi_bebi Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 21:58
                              Tak! Kosmiczny pokój to coś pięknego. A do tego np. kosmiczny Nobel. Ciekawe,
                              czy jakiś chętny by się znalazł :)
                              • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:01
                                tak, niewątpliwie dla nas przypadło by nagród co najmniej kilkanaście - np. w
                                dziedzinie kosmicznych .............. (tu mamy naprawdę czym się pochwalic!
                                jesteśmy wyjątkowi).
                                • debi_bebi Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 22:06
                                  Nooo :) Wszędzie się potrafimy wepchać, nawet tam, gdzie nas nie chcą ;)
                                  • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:08
                                    to znaczy jednak - wszędzie
                                    • debi_bebi Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 15.10.04, 06:20
                                      nawet tam, gdzie nam się tylko zdaje, że powinniśmy być
    • debi_bebi Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 21:17
      Bo chodzisz po niewłaściwych :)
      • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:21
        ale w końcu tu trafiłam :)
        • debi_bebi Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 21:21
          Jest lepiej? :)
          • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:23
            na razie tak jakoś, ale sie rozkręca
            • schizoo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 21:27
              oj to trzeba szybko poskręcać,bo jeszcze odpadnie.....
              • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:31
                rozsupła się
                • debi_bebi Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 21:33
                  Jak mój lewy but. Ciągle mi to robi ;)
                  • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:36
                    a to drań - chodzi na lewniznę!
                    • debi_bebi Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 21:42
                      Kurcze, nie pamiętam, a może to był prawy? ;)
                      • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:44
                        jednak potrzebny supełek ;)
                        • debi_bebi Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 21:50
                          Co 5 minut. Wiesz, jakie to irytujące? ;)
                          • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:53
                            to może takie wsuwane? albo na zamek?
                            • panna_marianna Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 21:58
                              lepsze na rzepy ;)
                              • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:02
                                ale rzepy się czepaiją! :)
                                • debi_bebi Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 22:09
                                  czepiają, i to nie tylko psiego ogona! Co za demagogia z tymi psami ;)
                            • debi_bebi Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 21:59
                              Wsuwane na zamek, albo zamykane na wsuwkę. A najlepiej na zasuwkę, bo to
                              bardziej edukacyjne :)
                              • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:03
                                na skobelek to chyba nie pasuje, co?
                                • debi_bebi Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 14.10.04, 22:05
                                  Absolutnie nie, za mało skomplikowany ;)
                                  • Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:07
                                    to może zostańmy przy sznurówkach, ale należałoby zawiązać na bardzo
                                    skomplikowany supeł - niech się sznurówka męczyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!
    • toja_ja Re: POCHODZIŁAM PO FORACH 15.10.04, 08:11
      Hej! najlepiej jeszcze zamknac oczy.
      Polglowkow wszedzie pelno, nie tylko na forum.
      Jeszcze normalni tez sie trafiaja.
      Wytrwalosci i celnego oka.
      Buziaczki przesylam.

• Gość: indygo Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.karlino.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 08:34
        miłego dnia i mi w tym też miłej pracy! już piątek! trochę szarawo za oknem -
        nie będę dzisiaj chodziła po forach. poczekam, może trafią się jeszcze normalni
        = chociaż oni też czekają... to poczekajmy razem :))))))))))))
    • Gość: abc Re: POCHODZIŁAM PO FORACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 10:13
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka