Dodaj do ulubionych

Słoneczko dla Magnolii

20.04.02, 15:43
codziennie wysyła jeleniogorzanin:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 15:46
      ściemaaaaa
      nie ma słoneczka we Wrocławiu od dwóch dni:(
      :)
      • kitek1 zgłosze sie sama,obiecuje!:) 20.04.02, 15:47
        zgłosze sie sama,obiecuje!:)
        • Gość: oona Re: zgłosze sie sama,obiecuje!:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 15:49
          Kitek zaczynasz byc upier..y niczym
          Mario w stosunku do Kubka
          • kitek1 Re: zgłosze sie sama,obiecuje!:) 20.04.02, 15:50
      • jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 20.04.02, 15:49
        i dlatego jej wysyłam do rąk własnych,prosto ze słonecznej jeleniej góry,jak
        złożysz zamówienie na codzienne promienie to nie ma sprawy zawsze co nieco
        podeślę:)
        • Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 15:51
          może nie będę naduzywać Twojej zyczliwości:))
          ale dziekuje za dobre chęci,
          pozdrawiam:))
          • kitek1 zgłosze sie sama,obiecuje!:) 20.04.02, 15:52
          • jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 20.04.02, 15:54
            Gość portalu: oona napisał(a):

> może nie będę naduzywać Twojej zyczliwości:))
            > ale dziekuje za dobre chęci,
            > pozdrawiam:))
            dziękuje za pozdrowienia,życzę wielu słonecznych dni w twoim życiu i w twoim
            mieście,pa:)

• Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 15:56
              dziękuję,wzajemnie,
              a na początek-udanego weekendu!:))

• jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 20.04.02, 16:01
                Gość portalu: oona napisał(a):

> dziękuję,wzajemnie,
                > a na początek-udanego weekendu!:))
                bardzo miły początek znajomości,dziękuje,życzę dużo słońca i uśmiechu:)
                >
                >
                >

• Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 16:07
                  bardzo miły początek znajomości,dziękuje,życzę dużo słońca i uśmiechu:)

ach,nie będę może wykorzystywała niecnie nieobecnosci Magnolii,
                  która bywa tu tylko od pon.do piątku:))
                  ale z okazji weekendu pouśmiecham się do Ciebie,powiedzmy,ze w jej imieniu:))

• kitek1 nie mow, uneczko ze nagle taka uczciwa sie..... 20.04.02, 16:13
                    zrobilas,
                  • jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 20.04.02, 16:14
                    dziękuje za usmiechy,Magnolia razu pewnego prosiła mnie o wysłanie codziennych
                    promieni słoneczka do Wrocka,więc to czynie,bez względu czy tutaj jest czy
                    nie,wszystkim nam nalezy sie troszeczkę uśmiechu,słoneczka i radości w tym
                    szarym codziennym życiu:)
                    • Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 16:20
                      tak,a zwłaszcza gdy połowa weekendu
                      tj.sobota jest spędzona w pracy,jak w moim przypadku:(
                      tak,ze nawet pochmurne niebo niezbyt mnie dziś martwi:)
                      W Jeleniej Górze jest rzeczywiście słonecznie??:))
                      • jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 20.04.02, 16:27
                        w tej chwili świeci pięknie,tą pracą to się tak nie przejmuj u mnie to
                        normalka,od poniedziałku do poniedziałku non stop,z dwutygodniową przerwą
                        wakacyjną,już nie mogę się lipca doczekać, mam załatwiony wyjazd na
                        urlop/doginam jak japończyk/ :)
                        • Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 16:33
                          jeleniogorzanin napisał(a):

> w tej chwili świeci pięknie,tą pracą to się tak nie przejmuj u mnie to
                          > normalka,od poniedziałku do poniedziałku non stop,z dwutygodniową przerwą
                          > wakacyjną,już nie mogę się lipca doczekać, mam załatwiony wyjazd na
                          > urlop/doginam jak japończyk/ :)

ja odrabiam teraz w soboty dni"około długoweekendowe"
                          a wiec weekend 1-3 majowy bedzie baaaaardzo długi:))
                          oby tylko pogoda dopisała!
                          pracujesz od pon.do pon.???rany boskie!
                          dlaczego?!:)))
                          to pracoholizm czy przymus?:)
                          dawne hasło"Polska drugą Japonią"wcielasz w zycie na swój sposób?:)
                          • jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 20.04.02, 16:39
                            prowadze firme i mam wszystko na swojej bani niestety ja odrabiam za siebie
                            samego,wam to dobrze w zyciu,ja nie chciałem się wiecznie uczyć więc muszę
                            doginać w świątek piątek i niedziela:)
                            • Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 16:46
                              ale za to jestes sam sobie sterem,żeglarzem i okrętem
                              i nie musisz sie martwic co tez Twojemu
                              pracodawcy np.dziś strzeli do głowy i czy ma aby dobry humorek:)
                              • jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 20.04.02, 17:08
                                ja stoję po drugiej stronie barykady,ja wiem co moi pracownicy o mnie miłego
                                mówią,takie życie:)
    • jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 20.04.02, 17:13
      czmycham do roboty,pozdrawiam cię bardzo:)))
      • Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 17:17
        pa pa:))
        a ja zaraz czmycham do domu,
        pozdrawiam!:))
    • Gość: Magnolia Re: Słoneczko dla Magnolii IP: 195.205.73.* 22.04.02, 08:13
      Podziękowania,
      ale słonecznie na forum się zrobiło...
      > codziennie wysyła jeleniogorzanin:)))

• kitek1 Re: Słoneczko dla Magnolii 22.04.02, 08:20
        witam magi,
        o przecudnym G....:)
        • Gość: Magnolia Re: Słoneczko dla Magnolii IP: 195.205.73.* 22.04.02, 08:50
          kitek1 napisał(a):

> witam magi,
          > o przecudnym G....:)

Kiteczku podoba Ci się moje ,,g" w Ma'g'nnolia?
          • kitek1 Re: Słoneczko dla Magnolii 22.04.02, 09:00
            tez,
            i voice w fonie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka