jeleniogorzanin 20.04.02, 15:43 codziennie wysyła jeleniogorzanin:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 15:46 ściemaaaaa nie ma słoneczka we Wrocławiu od dwóch dni:( :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 zgłosze sie sama,obiecuje!:) 20.04.02, 15:47 zgłosze sie sama,obiecuje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: zgłosze sie sama,obiecuje!:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 15:49 Kitek zaczynasz byc upier..y niczym Mario w stosunku do Kubka Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: zgłosze sie sama,obiecuje!:) 20.04.02, 15:50 zgłosze sie sama,obiecuje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 20.04.02, 15:49 i dlatego jej wysyłam do rąk własnych,prosto ze słonecznej jeleniej góry,jak złożysz zamówienie na codzienne promienie to nie ma sprawy zawsze co nieco podeślę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 15:51 może nie będę naduzywać Twojej zyczliwości:)) ale dziekuje za dobre chęci, pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 zgłosze sie sama,obiecuje!:) 20.04.02, 15:52 zgłosze sie sama,obiecuje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 20.04.02, 15:54 Gość portalu: oona napisał(a): > może nie będę naduzywać Twojej zyczliwości:)) > ale dziekuje za dobre chęci, > pozdrawiam:)) dziękuje za pozdrowienia,życzę wielu słonecznych dni w twoim życiu i w twoim mieście,pa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 15:56 dziękuję,wzajemnie, a na początek-udanego weekendu!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 20.04.02, 16:01 Gość portalu: oona napisał(a): > dziękuję,wzajemnie, > a na początek-udanego weekendu!:)) bardzo miły początek znajomości,dziękuje,życzę dużo słońca i uśmiechu:) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 16:07 bardzo miły początek znajomości,dziękuje,życzę dużo słońca i uśmiechu:) ach,nie będę może wykorzystywała niecnie nieobecnosci Magnolii, która bywa tu tylko od pon.do piątku:)) ale z okazji weekendu pouśmiecham się do Ciebie,powiedzmy,ze w jej imieniu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie mow, uneczko ze nagle taka uczciwa sie..... 20.04.02, 16:13 zrobilas, Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 20.04.02, 16:14 dziękuje za usmiechy,Magnolia razu pewnego prosiła mnie o wysłanie codziennych promieni słoneczka do Wrocka,więc to czynie,bez względu czy tutaj jest czy nie,wszystkim nam nalezy sie troszeczkę uśmiechu,słoneczka i radości w tym szarym codziennym życiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 16:20 tak,a zwłaszcza gdy połowa weekendu tj.sobota jest spędzona w pracy,jak w moim przypadku:( tak,ze nawet pochmurne niebo niezbyt mnie dziś martwi:) W Jeleniej Górze jest rzeczywiście słonecznie??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 20.04.02, 16:27 w tej chwili świeci pięknie,tą pracą to się tak nie przejmuj u mnie to normalka,od poniedziałku do poniedziałku non stop,z dwutygodniową przerwą wakacyjną,już nie mogę się lipca doczekać, mam załatwiony wyjazd na urlop/doginam jak japończyk/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 16:33 jeleniogorzanin napisał(a): > w tej chwili świeci pięknie,tą pracą to się tak nie przejmuj u mnie to > normalka,od poniedziałku do poniedziałku non stop,z dwutygodniową przerwą > wakacyjną,już nie mogę się lipca doczekać, mam załatwiony wyjazd na > urlop/doginam jak japończyk/ :) ja odrabiam teraz w soboty dni"około długoweekendowe" a wiec weekend 1-3 majowy bedzie baaaaardzo długi:)) oby tylko pogoda dopisała! pracujesz od pon.do pon.???rany boskie! dlaczego?!:))) to pracoholizm czy przymus?:) dawne hasło"Polska drugą Japonią"wcielasz w zycie na swój sposób?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 20.04.02, 16:39 prowadze firme i mam wszystko na swojej bani niestety ja odrabiam za siebie samego,wam to dobrze w zyciu,ja nie chciałem się wiecznie uczyć więc muszę doginać w świątek piątek i niedziela:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 16:46 ale za to jestes sam sobie sterem,żeglarzem i okrętem i nie musisz sie martwic co tez Twojemu pracodawcy np.dziś strzeli do głowy i czy ma aby dobry humorek:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 20.04.02, 17:08 ja stoję po drugiej stronie barykady,ja wiem co moi pracownicy o mnie miłego mówią,takie życie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: Słoneczko dla Magnolii 20.04.02, 17:13 czmycham do roboty,pozdrawiam cię bardzo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Słoneczko dla Magnolii IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 17:17 pa pa:)) a ja zaraz czmycham do domu, pozdrawiam!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Słoneczko dla Magnolii IP: 195.205.73.* 22.04.02, 08:13 Podziękowania, ale słonecznie na forum się zrobiło... > codziennie wysyła jeleniogorzanin:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Słoneczko dla Magnolii 22.04.02, 08:20 witam magi, o przecudnym G....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Słoneczko dla Magnolii IP: 195.205.73.* 22.04.02, 08:50 kitek1 napisał(a): > witam magi, > o przecudnym G....:) Kiteczku podoba Ci się moje ,,g" w Ma'g'nnolia? Odpowiedz Link Zgłoś