Dodaj do ulubionych

Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś fajnego?

03.03.20, 16:41
Od kilku lat szukam na forach randkowych sympatycznego Pana z Warszawy lub okolic i nic. Czy mam sobie dać spokój? Czasami czuję się samotnie i przydałby się ktoś miły do towarzystwa ale ogólnie daję radę :ćwiczę, chodzę na rower, do kina, teatru, spotykam się że znajomymi na brydżu. Co myślicie? Odpuścić?
Obserwuj wątek
    • rir Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 04.03.20, 11:22
      jeżeli , a jak piszesz jest tak niemozliwym znalezienie ...sympatycznego pana to może jakąś sympatyczna kobietę szybciej ?
      • anabenka Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 05.03.20, 13:14
        Sympatyczne kobiety to mam stałe wokół siebie😉
        • rir Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 09.03.20, 19:12
          daj namiary takiej w okolicy 55 gdyz zainteresowany jestem
    • stasi1 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 07.03.20, 10:51
      Pewnie może ale wybór jest zdecydowanie trudny, faceci krócej żyją więc tylko największa ofiara losy w tym wieku nie ma kobiety. Chyba że świeży wdowiec(na pogrzebach by dobrze było szukać, niestety)
    • l.george.l Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 10.03.20, 02:28
      A żonatych bierzesz pod uwagę? Teoretycznie może trafić się 60-letni wdowiec, ale czy zaglądałaś do rocznika statystycznego, ile jest chętnych na miejsce jego zmarłej żony? Poza tym weź pod uwagę, że 60-latek, który wykazuje zainteresowanie kobietami i jest zdrowy, ma jeszcze spory apetyt na seks. A jak jest z tym u Ciebie? Suchość pochwy, brak libido - to niestety po menopauzie chyba dość częste przypadki. Dlatego 60-latek w pierwszej kolejności będzie rozglądać się za paniami przed menopauzą.
      • rir Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 24.03.20, 15:53
        dobrze to ujełes, jednak taka/taki stasi1 te też nie jest bez szans przecież
        • stasi1 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 27.03.20, 10:06
          Na szczęście nie jestem zainteresowany kobietami w tym wieku. Nawet nie interesują mnie te które ty chciałbyś poznać. Na nie mam jeszcze trochę czasu. Inna sprawa że przez tą koronę wszystko się pozmieniało
          • rir Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 27.03.20, 10:19
            to dobrze
            • stasi1 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 28.03.20, 09:08
              Nie dobrze bo siedzę w domu a bym gdzieś wyszedł na miasto. A nikt nie chce tego zrobić ze mną
              • rir Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 28.03.20, 09:43
                niejaki ...dulski w moralnosci pani dulskiej chadzał po dywanie a odbywajac przy tym dalekie wycieczki na wawel , czy inne krakowskie okolice. mogą tak inni mozesz i ty
    • mlody-romantyk Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 13.08.20, 06:38
      unoxd2@wp.pl > zapraszam serdecznie :)
    • stasi1 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 23.01.21, 10:16
      Do mojej sąsiadki wdowy już na emeryturze przyplątał się jakiś gość, nawet kawaler
      • 6r6 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 23.01.21, 11:54
        Perspektywa emerytury też mogła tu mieć znaczenie
        • stasi1 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 23.01.21, 17:13
          Niekoniecznie. On pracował w jej zakładzie, niby firma duża ale mogli się znać. Więc teoretycznie on też może, ma emeryturę. Swoją drogą widziałem ich na rowerze jak wracali z grzybów. Ona pierwsza on za nią 100 metrów.
          • 6r6 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 23.01.21, 21:20
            To że idąc razem nie trzymali się za ręce może mieć różne powody. Może nie chcieli ujawniać innym charakteru ich związku a możliwe też , że kobieta ta nie dba o higienę osobista i dlatego on trzymał się na dystans.
            • stasi1 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 24.01.21, 08:56
              Kobieta jest zadbana jak na te swoje 60 lat więc ten powód raczej nie straszny. Może tak wypadło on dłużej w tym lesie i właśnie ją doganiał
              • marco_5 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 24.01.21, 11:42
                jak to w lesie na lonie natury, ..moglo dojsc delikatnie mowiac do sytuacji intymnych i cus tam nie wyszlo :(
                dala poniesc sie nerwom i tracac panowanie nad soba wkurzona poszla :) ..a on 100 metrow za nia !
                • 6r6 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 24.01.21, 15:55
                  Śmiała hipoteza ale mozna też inna wysnuc z opisanej sytuacji. Otóż w owym lesie doszło do miłosnych uniesień i oboje byli u bram raju. Później zaś trzymając się za ręce opuścili gestwine. Kobieta ( imię nie ustalone ) niesiona niebywałym szczęściem dopiero co odbytej kopulacji ( a po 34 latach abstynencji) tak się spieszyła podzielić swoim szczęściem z mamą że partner jej nie mógł nadążyć i...i stąd te 100 metrow
                  • staurois Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 24.01.21, 17:37
                    Haha ....co za opowiastka.
                    • marco_5 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 24.01.21, 22:54
                      tak mysle, ..czy w tym lesie nie bylo proby gwaltu, przemocy ? pytanie, kto dopuscil sie niepraworzednosci..?
                      fakt, ze ta kobieta pierwsza opuscla las ...to argument, ktory nie swiadczy o jej niewinnosci !
                      ciekawa sprawa...hm
                      • 6r6 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 25.01.21, 01:34
                        Trudno stwierdzić co tak naprawdę stało się tam w lesie. Brak świadków i monitoring miejski tam nie sięga. Należałoby wdrożyć śledztwo i przesłuchać strony. Czy w ogóle popełniono czyn występny ? Od kiedy to pasja zbierania grzybów jest czynem przestępczym ? Nie, to mi wygląda na wspólne grzyb obranie podczas którego doszło do konsumpcji okreslonego gatunku grzybkow a które zawierają pewne substancje halucogenne.Efektem tego był szybki marsz po środki przeczyszczajace . osobnik męski zażył więcej więc i nieco spowalnial marsz
                  • stasi1 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 25.01.21, 08:52
                    Kobieta akurat ma ustalone imię i t nawet związane z rajem, to już prędzej on nie. Tak źle z tą abstynecją to raczej nie było mąż gdzieś 5 lat temu zmarł a chyba najmłodsze dziecko ma mniej niż te 34 lata, nawet jakby z listonoszem(akurat u mnie to trudno chyba zawsze to była ona) to i tak musiała to robić
                    • marco_5 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 25.01.21, 10:28
                      na pewno Ewa, to juz wiem wszystko na ten temat, ...nie jednego juz wykonczyla...
                      przez taka (podobno) swiat jest taki wspanialy....Araby maja po kilka zon, a Europejczycy problemy w lesie ...
                      • stasi1 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 25.01.21, 16:30
                        Czepiasz się. Ci arabowie mogą teoretycznie mieć te 4 żony ale rzadko się to zdarza.
                        • marco_5 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 25.01.21, 18:41
                          tylko 4 ? to chyba ci sredniej klasy :)
                          widzialem pare razy Arabow ze swoimi kobietami na zakupach...z pewnoscia bylo wiecej jak cztery !
                          mozliwe, ze byly z nimi kandydatki na przyszle zony :)))
                          • stasi1 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 26.01.21, 08:50
                            Albo byłe żony
                            • marco_5 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 26.01.21, 10:26
                              mozliwe, ...mezczyzni sa tacy dobroduszni, w niektorych wypadkach moralnosc nie pozwala nam zadawac komus rany,...nawet po rozwodzie ! wiadomo przysiegalo sie przed oltarzem....
                              • birn Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 30.01.21, 14:38
                                Ale tylko z pierwszą żoną
                    • stasi1 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 18.10.25, 10:23
                      Teraz ma już drugiego partnera
    • michalek77 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 25.01.21, 11:15
      Na pewno nie będzie łatwo, ale jednak trzeba spróbować kogoś poznać! Nigdy nie jest na to za późno.

Ja myślę, że wiek tu nie ma znaczenia, samotna pani ma duże szanse by poznać fajnego faceta, bo przecież samotnych mężczyzn nie brakuje, ogłoszenia Pan szuka Pani na tej stronie to prawie tysiąc mężczyzn, którzy szukają? Jedni seksu, drudzy stałej znajomości, miłości?

Bo jak wspominałem wcześniej nigdy nie jest za późno by kogoś poznać. Jestem ciekaw, czy udało się autorce tej dyskusji poznać kogoś?

• stasi1 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 27.01.21, 09:51
        Pewnie pozytywnie bo później jej tutaj nie było
        • 6r6 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 29.01.21, 22:07
          Obys miał rację , ale mamy cały czas pandemię chińskiego wirusa przecież
          • birn Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 30.01.21, 19:49
            Pandemia trwa ale kobieta ja pokona : )
            • marco_5 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 30.01.21, 21:05
              pandemia,...co poniektore nawet diablu daja rade...😷 👹
              • birn Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 30.01.21, 21:39
                Pewne porażki Marco nie czynią z ciebie pokonanego. Z pewnością i ty opętasz którąś z niewiast.
                • marco_5 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 31.01.21, 11:46
                  Nicku Birn, skad jakies tam porazki , opetania niewiast..wszystko troche zagadkowe i nieuzasadnione ..:)
                  • birn Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 31.01.21, 12:25
                    Opętania a co do uczuciem piekielnej mocy do ciebie Marco. Znaczy takiej siły kochania.
                    • marco_5 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 31.01.21, 15:21
                      nadal mgliscie, ..w pewnym sensie jak gdyby podchody harcerskie, powiazane z sklonnosciami do przygod..
          • stasi1 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 31.01.21, 09:38
            Jak znikneła to jeszcze wirus nie działał
            • birn Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 31.01.21, 18:30
              Miejmy całkiem uzasadniona nadzieję , że pani ta od dawna cieszy się posiadaniem męćizny a który niczym cień kroczy za nią droga ku wspólnemu szczesciu
              • marco_5 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 31.01.21, 19:53
                jesli jest mowa naprawde o wspolnym szczesciu ? to pobrzmiewa juz lekko wzruszajaca romantycznoscia..
                chyba ze cos zostalo troche wyolbrzymione...
                • birn Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 01.02.21, 07:26
                  Ich pożycie intymne Marco zostawmy w spokoju.
              • stasi1 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 01.02.21, 09:26
                Albo stwierdziłą że i tak tutaj nic nie spotka a przelewać otak sobie to bez sensu
                • marco_5 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 02.02.21, 10:40
                  dla mnie interesujace jest moje zycie intymne, ....jak z Toba ? ... kim Ty jestes w ogole Nicku Birn ?
                  • birn Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 02.02.21, 11:51
                    Człowiekiem jestem nicku Marco 5. Takim samym a jako i Ty. Nie spodziewałeś się chyba , że pisze to lemur czy też żyrafa ?
                    • 6r6 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 02.02.21, 12:18
                      Witamy , witamy w naszym gronie Człowieka. Trochę jednak szkoda ,że nie jesteś zwierz. Ludzi bowiem tu jak mrów a zwierza jak na lekarstwo. Ot czasem leniwie tu polegające / zalegające raszple pokażą swoją zwierzęcość bo przecież nie kobiecość.
                    • marco_5 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 02.02.21, 17:49
                      Birn - nadal zagmatwanie, nieczytelnie, cus tam naprowadzajac na inne Nicki wspominasz niezrozumiale ..
                      ogolnie probujesz pisac abstrakcyjnie, w normalnych przypadkach takie rozmowy nie przynosza radosci...
                      nie mowiac o innych sprawach.....zastanawiajace, jakie cele maja takie nicki ?
      • birn Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 02.02.21, 18:04
        Wiadomo coś o tym jak potoczyły się losy założycielki posta, znalazła tego jedynego ? Szkoda , że osoby tu piszące później porzucają wątek bez slowa
        • marco_5 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 02.02.21, 18:42
          tak prowokuja przewaznie co poniektore kobiety ... prawdopodobnie z powodu braku laku albo swiezego powietrza...najpierw pokerowa zagrywka, intryga, podjazdy...i od razu poprawia sie samopoczucie !
          a ja trzymalem przez caly czas kciuki, aby ulozyly sie losy zalozycielki tego posata...
        • stasi1 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 04.02.21, 11:38
          Jednak czasami zdarza się że są kontynuacje
    • izunia697 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 04.02.21, 23:43
      tutaj na pewno kogoś znajdziesz
      www.hotrandeczki.pl
      • birn Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 05.02.21, 16:48
        A płacić będziesz po 5 zł za odebrana / wysłana wiadomość spreparowana przez obsługę tego portalu z fałszywych profili a które rzekomo tworzone są dla dobra klientów i celem sprawdzenia poprawności portalu . twoja karta kredytowa ugrzęźnie na miesiące w upierdliwej procedurze wypisania się z tego g..... Ale o tym ....uczynna ...izunia698 tu nie wspomni
        • 6r6 Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 06.02.21, 19:48
          tutejsze izunie , moniczki itp. naganiaja na zlodziejskie portale szukajac jeleni
    • lowiczwawa Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 26.06.25, 08:37
      Odważ się do mnie odezwać, jestem Piotr Łowicz. Na what'sap. 502313993
    • szggg Re: Czy po 60-tce nie można już znaleźć kogoś faj 14.10.25, 20:21
      Trudno jest, faceci po 60 tce sa z reguły obleśni
      • aroden tak.... 14.10.25, 23:12
        szggg napisał(a):
        > Trudno jest, faceci po 60 tce sa z reguły obleśni

a kobiety z reguly tlustawe...

myle sie ?
        • szggg Re: tak.... 15.10.25, 14:56
          Raczej częściej są zadbane zule to gównie mężczyźni, siwi, z brzuchem, z indolencją penisa. Śmieszne, aby wymagać od kobiety po 60 figury modelki miala ciążę poród, ale facet nic nie musiał, a się zapuścił.
          • aroden tia... 15.10.25, 22:33
            szggg napisał(a):

> Raczej częściej są zadbane zule to gównie mężczyźni, siwi,

- siwi - to nie ich wina, dobrze , jesli nie lysi...

z indolencją penisa.

- a tacy to do kobiet nie startuja, bo i po co ?
            • szggg Re: tia... 16.10.25, 16:31
              O co chodzi z tą suchością pochwy? Sprawdzałaś namacalnie?
              • dunajec1 Re: tia... 18.10.25, 15:18
                Palcem nie musiala, wibrator nie mogl wejsc, trzeba bylo wazeliny.
          • aroden Re: tak.... 09.12.25, 14:47
            szggg napisał(a):

> Raczej częściej są zadbane - zule to gównie mężczyźni, siwi, z brzuchem, z indolencją penisa.
            Śmieszne, aby wymagać od kobiety po 60 figury modelki ....

- a rownie smieszne jest obrazanie sie na siwizne mezczyzny 60+...

capito ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka