Dodaj do ulubionych

ZOCHA - PRZEGINASZ !!!!!!!!!!!!!!

01.11.04, 13:40
Zawsze byłm po Twojej stronie, ale to, że usunąłeś moją odpowiedź dla tego
piotrusia p......, to już jest szczyt.
Skoro preferujesz niedouczonych nazistów, to masz chłopie problem.
Obserwuj wątek
    • Gość: grysik Re: ZOCHA - PRZEGINASZ !!!!!!!!!!!!!! IP: 80.240.168.* 01.11.04, 15:57
      zocha niczego nie przegina To pisałas nierozwaznie pochwwały hitlera ,wermachtu
      w negatywnym zestawieniu z sowietami.
      Potem dalaś popis obelzywych słow w stosunku do osoby która cie skrytykowała.
      Czytajac Twoje posty sadziłem ze jestes chodzaca inteigencja i kultura ale
      okazało sie zo to tylko makijaz pod którym ukryta jest prawdziwa nutura. taki
      stek obelzywych słów w dodatku w wydaniu mieniacej sie kulturalna kobiety
      czytałem po raz pierwszy.
      Wiec niczemu sie nie dziw i nie powołuj sie na podszyte prosba o wspólczucie
      konszachty z moderatorem.
      Zreszta moj wpis tez został usuniety aczkolwiek nie wiem dlaczego.
      • inna-bajka Re: ZOCHA - PRZEGINASZ !!!!!!!!!!!!!! 01.11.04, 16:13
        Jakie pochwały Hitlera, Ty chyba nie zrozumiałeś o czym pisałam. Hitler nie ma
        z tym nic wspólnego, chodziło mi o zwykłych ludzi, którzy są wmanewrowani w te
        głupie wojny.
        Natamiast jesli hcodzi o moje słownictwo, to moze masz rację. Ale nikt nie
        będzie uwłaczał mojej babci, którą uważam za osobę mądra i oczytaną. Ona też
        była zwykłym człowiekim, który musiał to wszystko przejść.
        Jest taka seria świetnych książek, rórznego autorstwa np: "Historia Anglików",
        czy "Historia Francuzów" itp. Tam jest opisana historia z punktu widzenia
        zwykłych ludzi, nie tych, którzy mieli dbać o ich dobrobyt i spokój.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka