inna-bajka 01.11.04, 13:40 Zawsze byłm po Twojej stronie, ale to, że usunąłeś moją odpowiedź dla tego piotrusia p......, to już jest szczyt. Skoro preferujesz niedouczonych nazistów, to masz chłopie problem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grysik Re: ZOCHA - PRZEGINASZ !!!!!!!!!!!!!! IP: 80.240.168.* 01.11.04, 15:57 zocha niczego nie przegina To pisałas nierozwaznie pochwwały hitlera ,wermachtu w negatywnym zestawieniu z sowietami. Potem dalaś popis obelzywych słow w stosunku do osoby która cie skrytykowała. Czytajac Twoje posty sadziłem ze jestes chodzaca inteigencja i kultura ale okazało sie zo to tylko makijaz pod którym ukryta jest prawdziwa nutura. taki stek obelzywych słów w dodatku w wydaniu mieniacej sie kulturalna kobiety czytałem po raz pierwszy. Wiec niczemu sie nie dziw i nie powołuj sie na podszyte prosba o wspólczucie konszachty z moderatorem. Zreszta moj wpis tez został usuniety aczkolwiek nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: ZOCHA - PRZEGINASZ !!!!!!!!!!!!!! 01.11.04, 16:13 Jakie pochwały Hitlera, Ty chyba nie zrozumiałeś o czym pisałam. Hitler nie ma z tym nic wspólnego, chodziło mi o zwykłych ludzi, którzy są wmanewrowani w te głupie wojny. Natamiast jesli hcodzi o moje słownictwo, to moze masz rację. Ale nikt nie będzie uwłaczał mojej babci, którą uważam za osobę mądra i oczytaną. Ona też była zwykłym człowiekim, który musiał to wszystko przejść. Jest taka seria świetnych książek, rórznego autorstwa np: "Historia Anglików", czy "Historia Francuzów" itp. Tam jest opisana historia z punktu widzenia zwykłych ludzi, nie tych, którzy mieli dbać o ich dobrobyt i spokój. Odpowiedz Link Zgłoś