kitek1-steropian 28.04.02, 12:58 założyłem sobie nowego nicka,to ja wasz skundlony pies kitek!!!!!!!! hau,hau,hau...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xp Re: kitek1-steropian... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 13:02 a czemu nie styro lub staro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: kitek1-steropian... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 13:03 Iksus- szkoda nerwow i czasu na to indywiduum :o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: kitek1-steropian... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 13:04 W koncu widac, ze Magnolia i Uneczka dokonaly wlasciwego wyboru, zadajac sie z facetem o takiej umyslowosci! Prawie mu dorownuja. Ale ja sie niczego innego nie spodziewalem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: kitek1-steropian... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 13:09 to jeden chujek? ja bym nie rozważał tu umysłowości tylko wykonał jakieś ruchy trzebaby chyba pozdrowic admina i popracować niestety trochę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: kitek1-steropian... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 13:14 Tutaj jest kopia posta Maas z Forum Warszawa Prosze uwaznie przeczytac :-/ Autor: maas@poczta.gazeta.pl Data: 25-04-2002 13:33 -------------------------------------------------------------------------------- Witam, sprawa konfliktu na forum warszawskim osiagnela rozmiar zmuszajacy nas do reakcji. Przypominam zatem, ze: - wlamywanie sie do skrzynek pocztowych i udostepnianie innym ich zawartosci jest karalne w rozumieniu Kodeksu Karnego oraz Regulaminu Forum, podobnie jak ujawnianie cudzych danych osobowych. - lzenie innych osob z powodu ich preferencji w czymkolwiek jest sprzeczne z Netykieta i Regulaminem. - zakladanie i uzywanie loginow typu antyeela, antysloggi jest w zalozeniu sprzeczne z Netykieta. Nie wspominam o sprzecznosci powyzszych z dobrym wychowaniem i obyczajami przyjetymi w kulturalnym spoleczenstwie, bo to oczywiste. Proponuje odkreslic to, co sie dzialo do tej pory przyslowiowa gruba kreska i jednoczesnie zapowiadam, ze datujace sie od tej chwili przewinienia tego typu beda karane zgodnie z regulaminem: kasowaniem, blokada IP. W skrajnych przypadkach rozwazymy zablokowanie loginu. Przepraszam za surowy ton, ale wydaje sie to konieczne. Pozdrawiam i zycze wielu ciekawych dyskusji o Warszawie :-) Maas (admin) Tutaj jest adres tego typka: Re: sa tez tacy Autor: Gość portalu: jebmario Data: 27-04-2002 19:08 adres: *.dami.pl / 192.168.0.* Jest to Jeleniogorzanin- amant naszych 2 mentalnych blondynek: Magnolii i Oonej! Reszte sobie dospiewaj :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ty kabel internet, jest dostepna w nast. miastach 28.04.02, 13:18 W chwili obecnej usługa DamiNet oferowana jest w czterech miastach: Radom, Rzeszów, Jelenia Góra, Legnica. Jak wygląda instalacja? Po podpisaniu umowy na korzystanie z oferty DAMI-NET, technik firmy DAMI dokona instalacji łącza oraz modemu kablowego. Podłączenie łącza internetowego w mieszkaniu posiadającym instalację telewizji kablowej DAMI polega na niewielkiej modyfikacji istniejącego przyłącza telewizji kablowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ty kabel internet, jest dostepna w nast. miastach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 13:21 czyli nasz dzidzius z jelonki moze za niedlugo TV nie ogladac :o)) A to sie magnolia zdziwi, kiedy sloneczek nie bedzie mogla ogladac :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: kitek1-steropian... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 13:11 nie no daj spokój dziewczynom, myślę że nie wiedzą z kim mają do czynienia ale zadziałaj, bo wypada zadziałać Odpowiedz Link Zgłoś