Gość: kasia28 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 11:34 co robic w ten weekend jako "swiezy" singiel..? ;-) gdzie pojechac, zeby odpoczac, pooddychac swiezym powietrzem i sie nie zanudzic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peterli Re: WEEKEND 11-14.11, POMYSLY dla singla 06.11.04, 20:41 tja....to jest troche skomplikowane...ale czy lubisz cos robic, moze jakis koncert albo dobra wystawa....ale napewno nie siedz w domu bo to rzuca sie na nerwy....znam to za dobrze bo tez sam siedze mimo, ze znam kogos od dluzszego czasu ale to nie jest tak jak sobie wyobrazilem.... pojedz do lasu albo nad morze...to pomaga piter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: WEEKEND 11-14.11, POMYSLY dla singla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 21:08 ale jak nad morze? tak sama? ok, tylko nie wiem, czy kilka dni to nie za wiele za myslenie, mimo ze lubie morze...a zeby pojsc do lasu to tez nie trzeba az 4 dniowego weekendu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
peterli Re: WEEKEND 11-14.11, POMYSLY dla singla 06.11.04, 21:17 oczywiscie, ze nie ale jak masz troche wolnego czasu to korzystaj go dla siebie i nie musisz az tak daleko wyjezdzac, obejzyj co jest takie ciekawe w twojej okolicy, zawsze znajdziesz cos fajnego a rozmyslania na temat bylego zwiazku nie sa az tak dobre. lepiej zazyj swirzego powietrza i odetchnij gleboko....:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolczatek1 Re: WEEKEND 11-14.11, POMYSLY dla singla 07.11.04, 02:07 Zależy jaki odpoczynek.Jeżeli psychiczny polecam górki.Pochodzisz cały dzień ,zmęczysz ciało ale umysł idealnie odpocznie.Praktykuję to od paru lat.Działa.Jak dobrze zaplanujesz trase to i ludzi spotkasz niewiele. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oley Re: WEEKEND 11-14.11, POMYSLY dla singla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 21:25 Ja ostatnio mialem takie dni, to wsiadłem w samochód i pojechałem przed siebie. Tak się stało że wysiadłem dopiero w Pradze. Było zajeb..ie, poznałem dużo spox ludzi z wielu zakątków świata. A wszystko to dzięki jednej osobie, której już nie lubie. Pomysł jak pomysł, ale było super. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: WEEKEND 11-14.11, POMYSLY dla singla 07.11.04, 21:33 Ja ostatnio zrobiłam podobnie. Ponad 1.000 km, aby się przytulić do kolesia, który nigdy nie będzie mój, ale jest jak oaza z zimnym piwkiem po tygodniu szurania po pustyni. Też kogoś tam poznałam, ale ... nie chce mi się o tym gadać. Ja chcę w Bieszczady, upolować jakiegoś żubra z sokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: WEEKEND 11-14.11, POMYSLY dla singla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 12:59 No tak, jak ma się samochód, żadna samotnia nie straszna..... chociaż jak mieszka się w mieście- to i samochód nie potrzebny... najważniejsze WYJŚĆ Z DOMU....ja ZMUSZAM SIĘ za każdym razem ale potem jestem zadowolony... ach te samotne weekendy....albo weż dyżur w pracy , :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: WEEKEND 11-14.11, POMYSLY dla singla IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 08.11.04, 13:06 Ciekawy wątek - też jestem zainteresowana. Gdybym miała samochód poprostu bym wsiadła zapakowała jedzonko i pojechałabym w Bory Tucholskie na Kaszuby. Pochodziła, poobserwowała przyrode wsiadła do samochodu, zajdła pyszne kanapeczki popiła herbatka z cytryną .A że nie mam auta więc będę siedziała w domu,obejrze film - bo ileż można chodzić po swoich okolicach pozdrawiam 30latka Trójmiasto Odpowiedz Link Zgłoś
bukem Re: WEEKEND 11-14.11, POMYSLY dla singla 09.11.04, 10:57 jedź ze mną na sesje fotograficzną wszystkich nadmorskich miejscowosci. Gwarantuję zimno, wiatr, grzane piwo i transport. Niestety na reszte musimy się zrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia28 Re: WEEKEND 11-14.11, POMYSLY dla singla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:30 fajny pomysl ;-) a tak powaznie myslalam o tym, ze pojechac do trojmiasta i dalej hel itp, tylko nie bardzo mam ochote na te podroz ...myslalam dlatego,zeby zostwiac auto i jechac pociagiem, sama jeszcze nie wiem, aco ty dokladnie planujesz i kim jestes ;-) Odpowiedz Link Zgłoś