ceper_pepper 07.11.04, 10:31 Trzeba zacząć zarabiać na emeryturę. Jutro o 8.00 zwarty i gotowy będę juz na swoim miejscu pracy. Powiem tylko, że załapałem się do roboty w tej samej branży co Czarna i Ejno, aczkolwiek w innej firmie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna33 Re: Koniec laby... 07.11.04, 10:36 Jezus Maria!!!!!!!!!To już nic gorszego nie mogłes znaleźć?? Zniknie Ci ten usmiech niedługo zapewne.Szkoda Pepera...naprawdę szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Koniec laby... 07.11.04, 11:06 Już widzę ten cień zamiast peppera... No , to teraz oby do emerytury :) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Koniec laby... 07.11.04, 14:31 Narazie ci gratuluje znalezienia pracy, za jakis czas bedziemy razem lzy wylewac nad szklanka :) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Koniec laby... 07.11.04, 15:51 Mimo wszystko gratulacje mnie też niegługo czeka to samo co Ciebie :/. Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Koniec laby... 09.11.04, 12:19 Czelkamy na relacje z pierwszego dnia :] Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Koniec laby... 09.11.04, 12:48 na razie przez miesiąc będą mnie szkolić (i jeszcze płacą za to ;). Relacja z pierwszego dnia będzie więc na początku grudnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Koniec laby... 09.11.04, 12:54 ceper_pepper napisał: > na razie przez miesiąc będą mnie szkolić (i jeszcze płacą za to ;). Relacja z > pierwszego dnia będzie więc na początku grudnia :) hm, czyzbyś nie siedział w okienku tylko coś bardziej skomplikowanego? Pamietam, ze jak Konkubent pracowal przez chwię w branży to szkolili go tylko kilka dni i to praktycznie? Odpowiedz Link Zgłoś