Dodaj do ulubionych

Szukam ładnej, niezależnej kobiety

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 18:35
Mam 36 lat, przystojny, inteligentny, szaten 179cm/73kg, manager z Warszawy.
Szukam ładnej, niezależnej kobiety 28-40 lat celem niezobowiązujących spotkań
(ew. erotycznych).
Mile widziane foto. Nie szukam sponsoringu i nie sponsoruję. Gwarantuję
dyskrecję. Napisz 01r@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Liżąca Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety IP: *.chello.pl 10.11.04, 18:37
      wal się samcu sam
    • Gość: zx A żona gdzie mieszka? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.04, 13:06
      Chcesz coś mieć "na boku" ?
    • Gość: piecyk gazowy Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.11.04, 13:07
      Manager?
      • mati_77 Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 13:10
        Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Manager?

A co ty Manager, panienek do agencji szukasz?
    • Gość: mirra przystojny? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.04, 13:16
      jakbyś był przystojny to nie szukałbyś kochanki przez net tylko na żywo
      leciałyby na Ciebie laseczke
      • Gość: piecyk gazowy Re: przystojny? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.11.04, 13:21
        I inteligentny!
    • libressa Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 13:18
      _Manager_ do tego _szaten_,
      nowy zawod i kolor
      no, no czego to ludzie nie wymyśla

• inna-bajka Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 13:31
      Cholera ! Już miałam pisać.
      Ale niestety jestem zależna od pracy, skarbowego, zusu, znaków drogowych, pór
      roku, grawitacji, słońca, czynności życiowych, nóg... można nawet pokusić się o
      stwierdzenie, że jestem przez to wszystko ubezwłasnowolniona.
      • mati_77 Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 13:58
        Kurde tonapisz do mnie. ja szukam takiej ubezwlasnowolnionej. Chetnie sie
        zaopiekuje.
        • inna-bajka Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 14:07
          Jeśli 77 to rok urodzenia, to odpadasz z gry.
          • mati_77 Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 15:05
            nie no to jest wiek. A tak na serio to przykro mi, chyba sie poplacze. Moja
            ostatnia milosc byla 10 lat starsza, pozdrawiam Inna Bajko!
            • inna-bajka Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 15:12
              Wiesz, z natury sie nie uprzedzam, ale zawsze, poprostu zawsze jak jakiś nawet
              rok młodszy się mnie uczepi, to potem sa kłopoty.
              • mati_77 Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 16:54
                Czy poczulabys sie lepiej gdybym powiedzial ze jestem o rok starszy? Nie masz
                racji, zawsze jezeli sie w cos angazuje to ide na calosc. Poza tym przeciez ja
                niczego nie sugeruje. A ze mna na pewno nie mialabys klopotow. Poza tym ja
                zasze wybieralem kobiety starsze, nawet jezeli rownolatki to i tak byly
                wszytkie starsze, poniewaz urodzilem sie w grudniu! Milego wieczoru...
                • inna-bajka Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 16:58
                  Wszyscy tak mówicie, niestety. A potem są kłopoty, zawsze i nie chcecie się
                  odczepić. Nawet faceci w moim wieku. A mam 30
                  • mati_77 Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 17:21
                    tylko 30 lat i takie poglady? Zachowujesz sie jak Pani z wielkim stazem, nie
                    tylko towarzyskim, ale nie namawiam. Ja wiem jaki jestem a ty nie powinnas tego
                    podwazac. ZAwsze mozesz napisac maila i wtedy... Pozdrawiam
                    • inna-bajka Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 17:24
                      Dzięki. Miło z Twojej strony, że potrafisz być taktowny wobec moich uwag.
                      • mati_77 Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 17:27
                        No a co ja moge? Jestem wobec Ciebie bezsilny. Chociaz okazaloby sie ze jestes
                        miloscia mojego zycia to i tak niewiele teraz moge zrobic. CHociaz gdybym mocno
                        chcial...
                        • inna-bajka Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 17:33
                          Naprawdę, jesteś słodki. I to też jest problematyczne w młodszych facetach,
                          zakochujecie się po godzinie, no najdalej 30 min po spotkaniu wysyłacie sms-y z
                          wyznaniami i ...
                          ...się zaczyna. Nie wiem czy to jest jakaś reguła. Nie mowię, że nie jest to
                          miłe, ale zapala wszystkie lampki ostrzegawcze.
                          • mati_77 Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 17:40
                            przepraszam czy ja powiedzialem ze sie zakochuje? Ja dostalem nauczke juz 2 razy
                            i wiecej tego bledu nie popelnie, tak szybko. Mnie boli cos innego, ja nie
                            potrafie, ciezko mi jest, nie lubie tego, czuje sie zle, gdy wychodze od panny z
                            lozka mowiac "Czesc". Nie chce byc psotzregany jako cham, ale jezeli o czysty
                            uklad to wystrczy ze zawzemy go przed sypialnia i po sprawie ;-)
                            • inna-bajka Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 17:45
                              Tak. To nigdy nie działa. Układ proszę bardzo, ale jeszce mi się nie zdażyło by
                              on to rozumiał tak samo jak ja. Zaczynają się pytania, gdzie jestem, co robię,
                              czemu sie nie odzywam i tak dalej, i tak dalej.
                              A ostatnim razem miałam jazdę przy moich znajomych, bo pisałam sms-a do kumpla
                              z Wrocławia. I po co mi to było. Teraz się mijamy na ulicy, on nosek do góry,
                              mnie się chce śmiać.
                              • mati_77 Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 17:48
                                Jestes z Wroclawia? Fajne miasto, ja Mazury wiec pozostaje korespondencja, ale
                                we Wrocku bede w polowie grudnia. Widocznie trafialas na nieodpowiedzialnych
                                facetow. No chyba ze lubisz byc traktowana instrumentalnie przez starszych
                                facetow. Ale mnie to wlasnie pociaga w starszych kobietach, ze potrafia byc
                                konkretne. Bez zaangazowania.
                                • inna-bajka Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 17:55
                                  Nie jestem z Wrocławia, ani z Mazur, poprostu dużo podróżuję po południowej
                                  Polsce z racji zawodu.
                                  I nie mów o mnie per "starsza kobieta", bo jakoś się dziwnie czuję ;)
                                  Nie chodzi o to, że nie chcę lub nie potrafię się zaangażować, ale nie chcę
                                  tego teraz, jeszcze nie.
                                  • mati_77 Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 18:04
                                    Ja powiiedzialem "Strasza Pani" to przepraszam, nie mialem tego na mysli, ja po
                                    prostu dla tego samego powodu dla ktorego ty wolisz straszych od sibie ja wole
                                    wyzsze wiekiem ode mnie. JAk juz wspomnialem bylem z kims 8 lat, od laski ktora
                                    jest ode mnie 10 lat starsza. Chociaz teraz nei sypiamy ze soba i nie jestesmy
                                    juz od roku, utrzymujemy dobre kontakty i bywa milo.

Ja juz zmykam dzis, wieczor sie zaczal i ja zaczynam, pa!
    • vulavula Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 15:22
      Manager gdzie, to bardzo ogolne okreslenie
      • Gość: ŻYCZLIWY Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 17:45
        Inna Bajko gadaj dłużej ,to będziesz szukać ptaszka w rozporku 40 latka a nie
        26latka.A może stary wiotki fajfus jest lepszy?Znalazła się niedostępna...
        Cholera.Chyba się nbrałem.
        • inna-bajka Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 17:52
          Może pogadasz z moja matką, ona też tak lubi sobie pobiadolić.
          • mati_77 Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 17:53
            ale ty zadziora jestes, coraz bardziej zaczynasz mnie intrygowac
            • inna-bajka Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety 11.11.04, 17:57
              No w pracy tez mam taka opinię.
    • Gość: Wacus Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety IP: *.tg / *.tg-evenwood.co.uk 12.11.04, 11:16
      Hm a moze byc mlody przystojny i niezalezny?
      • Gość: imagine Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.11.04, 11:32
        hehe dobre..... a moze od razu jakas orgia, albo trojkacik...:P
        • Gość: pol Re: Szukam ładnej, niezależnej kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 18:24
          wy not
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka