rnax 30.04.02, 16:22 Każdy ma prawo do orgazmu. I nie ważne jaką drogą do niego dochodzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathildae Re: PRAWO DO ORGAZMU !!!! 30.04.02, 16:32 ciag dalszy wypowiedzi: ostatnie badania zaprzeczyly jakoby istnialo kilka rodzajow orgazmu. orgazm jest tylko jeden, choc roznie bywa przezywany. oddaje glos doktorowi L-S;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: PRAWO DO ORGAZMU !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 13:39 wydawało mi się!!! że orgazm jest przeżyciem czy też doznaniem, a nie obietywną kompilacją - i jej apogeum - napięcia nerwowego, a dokładnie sexualnego zatem przeżycie jest jedno tylko różnie przeżywane? z punktu widzenia modalności zmysłowych czemu smak banana (żeby nie odbiegać zbyt od tematu:)) jest zawsze jeden i bardzo podobnie przeżywany? powiązanie orgazmu z psychiką, a zatem nastawieniem, powoduje, że w mojej opinii badania wyszły z gruntu fałszywej, sztucznej restrykcji, zatem przekreślam ich wynik :-) wieloma różnorodnymi częstokroć niepowtarzalnymi orgazmami pozdrawiam niniejszym wszystkie ich współogranizatorki byłe i następne oraz tę jedyną najlepszą dla mnie:) ps życie też jest jedno tylko różnie przeżywane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exPanBog Re: PRAWO DO ORGAZMU !!!! IP: *.cyfronet.krakow.pl 01.05.02, 22:18 A jednak coś z tego psychoseksu i w Tobie siedzi... Jako specjalista od orgazmów na Małopolskę niniejszym wypowiem się całkowicie autorytatywnie: jeśli chodzi o orgazmy są oczywiście różne, zupełnie inne orgazmy uzyskuje się np. w wyniku ćwiczenia tantra-jogi. Przy odpowiednim oddychaniu także płeć męska może wydłużyć orgazm z marnych paru sekund do kilku minut. Taki orgazm na pewno różni się od zwykłego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta o w morde jeza IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 14:53 " Każdy ma prawo do orgazmu. I nie ważne jaką drogą do niego dochodzi..."Pewnie ze tak !Nawet pedofil ma prawo do orgazmu albo morderca,zabijajacy na tle seksualnym,Niewazne jaka droga dochodzi sie do orgazmu,wazne zeby go przezyc.No to ide zapolowac na jakiego facia.najpierw go udusze a krojac jego cialo bede przezywac wielokrotny orgazm... chle,chle,chle;))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: o w morde jeza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 14:59 Samanta, strzał w dziesiątkę, gratulacje :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: o w morde jeza IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 15:28 Czesc maryjko:) Strrrasznie dawno cie nie"widzialam" ale to nic dziwnego skro tu tak rzadko zagladam:)) Buziaczki cieple dla ciem!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp o jeżu! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 15:53 w ten sposób rozumując strach zawołać, że każdy ma prawo do jednego posiłku dziennie, bo oczywiśćie samcia z maryjo wcielą się w konibalki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: o jeżu! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 15:56 ja jezdem prosta kobita i mam proste skojarzenia jak widac;)))) Jeden posilek dziennie kojarzy mi sie wylacznie z ...rasowym psem;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: o jeżu! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 16:16 ok do MINMUM jednego posiłku :) jak to człowiek musi precyzyjnie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: PRAWO DO ORGAZMU !!!! IP: *.ewndsr01.nj.comcast.net 06.05.02, 03:11 jak do tego dojsc? mozesz powiedziec wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś