Dodaj do ulubionych

KATOWICE - spotkanie :)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 14:28
Jesli ktos jest z Katowic,tak jak ja, to moze zorganizujemy spotkanie - ludzi
odwiedzajacych to forum i milo spedzimy czas przy kawie.Czasem warto zawrzec
nowe znajomosci i pogadac o niczym istotnym.
Jest pare osob chetnych ????
Ja mam ponad 30 lat,wiec fajnie byloby gdyby ktos byl w wieku zblizonym do
mojego.Mam meza,wiec prosze nie traktowac tego jako oferte matrymonialna.
Szukam raczej nowych przyjaciol by czasem pogadac o czymkolwiek.
Pozdrawiam.:)
Obserwuj wątek
    • aniabania25 Re: KATOWICE - spotkanie :) 27.11.04, 20:02
      mam pytania;

jeśli tak, to gdzie?
      i czy masz zamiar przyjść z mężem?
      • wietka Re: KATOWICE - spotkanie :) 27.11.04, 20:22
        no chyba, ze mąż też forumowicz!
        a tak w ogóle to jestem za :)
        • Gość: stas Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:02
          A dupy dasz?
    • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:45
      Witam wszystkich!! Nie moglam sie wczoraj odezwac, bo bylam na imprezie
      andrzejkowej :)
      Co do spotkania, to jak najbardziej przyjde z mezem a Wy jak chcecie-sami lub z
      osoba towarzyszaca, wybor nalezy do Was. Ja mam nadzieje, na poznanie
      fajnych,nowych osob, z ktorymi z czasem moze zawiaza sie blizsze znajomosci,by
      spotkac sie od czasu do czasu lub zorganizowac jakas impreze.Nigdy jeszcze z
      nikim nie poznalam sie za pomoca internetu, na brak znajomych nie narzekam a
      jednak chcialabym poznac nowe towarzystwo:) w koncu w zyciu monotonii jest
      najwiecej a chwil sluzacych do rozrywki jest najmniej i o to chodzi by sobie
      zycie ubarwiac :)
      Piszcie czy jest wiecej osob chetnych to wtedy umowimy sie w centrum Katowic i
      pojdziemy gdzies na kawe, poznac sie, pogadac,posmiac - po prostu milo spedzic
      czas :):):)
      Napiszcie czy macie chec no i w jakim wieku jestescie?...przynajmniej w
      przyblizeniu :P
      Pozdrawiam
    • Gość: Też z Katowic Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.238.90.155.adsl.inetia.pl 28.11.04, 14:00
      Fajny pomysł. Ale myślę sobie że można byłoby się "zorganizować" w karnawale i
      przy okazji troszkę pobalować. Miałam okazję widzieć takie spotkanie znajomych
      z internetu "U Michalika" - choć sama w nim nie uczestniczyłam. Ci ludzie
      naprawdę świetnie się bawili. Gdyby rzeczywiście znalazła się grupa chętnych
      może coś by z tego wyszło. Ja mam 39 lat i chętnie przyjdę z mężem. "Stas-a"
      nie miałabym ochoty poznać i dobrze zrobi jak zmieni forum. Pozdrawiam.
    • ewelinal1 Re: KATOWICE - spotkanie :) 28.11.04, 14:40
      ja..też ...z Katowic
      ja.. tez..po wczorajszej ...andrzejkowej...:-)
      ja.. też bardzo chetnie ...sptotkam się z Wami...

pozdrawiam
    • aniabania25 Re: KATOWICE - spotkanie :) 28.11.04, 15:19
      ja też mam męża, dlatego się pytam.
      obawiam się, że jak bym go zabrała to wykorzystałby tą okazję żeby się uchlać,
      a tego nie lubię, bardzo.
      znowu iść samej, jak wszyscy będą w parach też mi się nie uśmiecha.
      kurczę, no mam problem...

a lat mam o jeden więcej niż w nicku.
      • ewelinal1 Re: KATOWICE - spotkanie :) 28.11.04, 15:51
        Aniu ..ja bede sama... tzn ..nie mam męza..:-)
        wiec ..bez obaw...
        Bedzie nas ..juz dwie,...
      • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:14
        Aniu, nie ma problemu, jesli lepiej bedziesz czula sie przychodzac bez
        partnera, to tak zrob a poza tym, sama nie bedziesz bo w koncu mamy sie spotkac
        po to, by sie poznac i milo spedzic czas:) Czym wiecej nas bedzie tym weselej.
        Teraz tylko tak sobie mysle, ze w tych naszych Katowicach nie przychodzi mi
        zadne ciekawe miejsce na spotkanie.Hmm tutaj nic nie ma :(
        Macie jakies ciekawe propozycje ????
    • Gość: goya Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:42
      ...sie piszemy :) tzn ja i moja brzydsza , przysiegla polowa . mozemy robic za
      dinozaury bo mamy mocne "4" z przodu (tzn ON ;). no i wydaje nam sie ze
      zdazylibysmy moze jeszcze wypic ta kawe PRZED KARNAWALEM :)
      goya
      • Gość: Stas Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 20:54
        nie martwcie sie dziewczyny Stas bedzie z Wami - tylko dobrze sie umyc i podmyc
        tylki. do spotkania
        • Gość: E333 Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:26
          wredny szowinista... Ty się podmyj... wiadimo, jak z Katowic, to górnik... tacy
          się rzadziej myją...
          • mario2 Re: KATOWICE - spotkanie :) 30.11.04, 07:55
            Jak nie z katowic, to idiota- wiadomo, tacy rzadziej mysla!
            • Gość: Kryni@ Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.238.85.55.adsl.inetia.pl 30.11.04, 17:21
              Myślę że takiego jołopa trzeba po prostu zignorować, może wtedy zmieni forum.
              Pozdrawiam wszystkich oprócz tego jednego bez względu na to skąd jest.
              • wietka Re: KATOWICE - spotkanie :) 30.11.04, 20:48
                rozumiem, ze E333 nie będzie - za brudno, za prymitywnie...
                • ewiku Re: KATOWICE - spotkanie... do Wietki 03.12.04, 21:31
                  wietka napisała:

> rozumiem, ze E333 nie będzie - za brudno, za prymitywnie...

będę... nic się nie martw... blisko mam...
                  • wietka Re: KATOWICE - spotkanie... do Wietki 03.12.04, 21:38
                    nie martwię sie, ale nie lubie bzdurnych, nieprawdziwych stereotypów - Sląsk-
                    górnik- prymitywny- brudny
                    jestem slązaczką i to mnie boli...
                    • ewiku Re: KATOWICE - spotkanie... do Wietki 04.12.04, 14:58
                      wietka napisała:

> nie martwię sie, ale nie lubie bzdurnych, nieprawdziwych stereotypów - Sląsk-
                      > górnik- prymitywny- brudny
                      > jestem slązaczką i to mnie boli...

ja też jastem Hanyską... wprawdzie "krojcowaną"... ale tu sie urodziłam i
                      wróciłam po latach na obczyźnie...
                      za te stererotypy... sorki... to mój prywatny protest przeciwko niektórym
                      faktycznie nie zawsze domytym śląskim facetom... reszta jest absolutnie ok...
                      po tylu latach "gdzie indziej" zrobiłam sie trochę zgryźliwa... sorki...pozdr...
                • clea99 Re: KATOWICE - spotkanie :) 05.01.05, 16:38
                  Wietka macham Ci palcem, nie wcinaj się Ty jesteś z Warszawy i tam nie jedziesz!
    • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:21
      Musze przyznac,ze rzeczywiscie jest nas bardzo malo, ktorzy wyrazili ochote na
      spotkanie.Jako ciekawostke powiem,ze na zupelnie innym forum dziewczyny z
      Trojmiasta rzucily haslo,ze moze warto byloby sie poznac i wyobrazcie sobie,ze
      bylo ich ponad 150!! Zebraly sie gdzies w parku, bo przeciez tak liczna grupa
      nie mialy szans wladowania sie do jakiegos pubu na piwo :)
      Co do naszych Katowic, zawsze jest licho...i albo ludzie przygnebieni
      codziennymi sprawami i nie maja juz ochoty ruszyc tylka z domu i poznac kogos
      nowego, albo sama nie wiem,co jeszcze moze byc przyczyna.
      Jesli zglosi sie wiecej osob, to proponuje spotkanie ok.11 grudnia 2004
      (sobota) i umowimy sie tutaj na forum co do miejsca spotkania.Czekam jeszcze na
      propozycje chetnych osob, no i wybor miejsca,gdzie mozemy sobie posiedziec i
      milo spedzic czas.Pozdrawiam :)
      • Gość: Celestyna Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:18
        Jeszcze ja, jeszcze ja!!:) Dopiszcie mnie do listy!!! Jestem z Pszczyny moge
        przyjść???:)))
      • mirina Re: KATOWICE - spotkanie :) 14.12.04, 22:08
        Serdecznie pozdrawiam Katowice! Ja jestem z Gdańska, więc na spotkanie z Wami
        się nie wybiorę, chciałabym się jednak spytać na jakim forum umawiały się te
        dziewczyny z Trójmiasta? Zajrzałam na fora regionalne, ale jakoś nie mogłam się
        doszukać wątków dotyczących tego. No i życzę wielu udanych spotkań! :)
    • Gość: kobieta Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:31
      są jakieś ograniczenia wiekowe?
      • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:04
        Kobieta, nie ma zadnych ograniczen ani wiekowych ani na plci.Chodzi o to,by
        porozmawiac z osobami zupelnie nieznanymi a moze takimi,z ktorymi sie
        zaprzyjaznimi.Do spotkania wystarcza dobre checi, poczucie humoru odwaga.
        Pozdrawiam :)
        • Gość: Kobieta Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:13
          jeżeli tak, to wchodzę... będę śledzić rozwój sytuacji... i dam znać...pozdr...
          • ksiegowymafii Re: KATOWICE - spotkanie :) 01.12.04, 18:59
            Witam!
            Jestem za!Mam 30 latek i o ile bede..(11 akurat chyba nie bede mogl ale jesli
            week pozniej bedzie to chetnie.
            Jestem rowniez za tym aby byla nasza maskotka "Stas".
            Jestem za tym aby wreszcie pognebic matolka:).
            Jestem za aby jesli bedzie spotkanie w plenerze, to moze sie jakos
            poprzebieramy dyskretnie?Czy to za powazny wiek na taka inwencje?:).
            Pozdrawiam i bede sledzic watek i chetnie poznam ludzi podobnyh wiekowo a ktos
            pisal, ze ma kolo 40.To mysle zaden problem.To nie casting.
            Do zobaczenia
    • Gość: aga Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:11
      Z racji tego że ja ostatnio tez jakos strasznie zapragnełam poszerzyc nieco
      krąg znajomych tez bym sie na to pisała...tyle że w weekendy rzadko bywam w
      domu...no ale nastepny akurat mam wolny, więc byłoby przyjemnie się spotkać :)
      POZDRAWIAM
    • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:07
      Jezeli nie odpowiada Wam termin 11.12.04 to mozemy to przesunac o tydzien,tylko
      pamietajcie, ze pozniej niedlugo sa swieta i coraz trudniej bedziemy miec
      chwile wolna w przedswiatecznej gonitwie.W zwiazku z tym, wpisujcie termin jaki
      Wam pasuje i wybierzemy ten dzien, za ktorym opowie sie jak najwiecej osob.Ja
      sie dostosuje,ale proponuje soboty, poniewaz wiadomo weekend w wiekszosci mamy
      wolny i mozna wlasnie poswiecic czas na spotkanie.Oczekuje propozycji -
      pierwsza: 18.12.2004
      Pozdrawiam :)
      • ewiku Re: KATOWICE - spotkanie :) 03.12.04, 21:34
        Gość portalu: Dziewczyna napisał(a):

> Jezeli nie odpowiada Wam termin 11.12.04 to mozemy to przesunac o
        tydzien,tylko
        >
        > pamietajcie, ze pozniej niedlugo sa swieta i coraz trudniej bedziemy miec
        > chwile wolna w przedswiatecznej gonitwie.W zwiazku z tym, wpisujcie termin
        jaki
        >
        > Wam pasuje i wybierzemy ten dzien, za ktorym opowie sie jak najwiecej osob.Ja
        > sie dostosuje,ale proponuje soboty, poniewaz wiadomo weekend w wiekszosci
        mamy
        > wolny i mozna wlasnie poswiecic czas na spotkanie.Oczekuje propozycji -
        > pierwsza: 18.12.2004
        > Pozdrawiam :)

... może być... ustal miejsce i czas... pozdr...
      • Gość: goya Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 09:39
        ;) nam 18 pasuje , w koncu nie jest to impreza wyjazdowa zeby sie specjalnie
        przygotowywac , a tylko (az? :) kawa w DOBRYM ! gronie ;) przez kilka godzin
        (1-2-3) . nooooo, chyba ze to ma byc OD 18 :) Do .....cholera wie kiedy . to
        wtedy chociaz szczoteczke do zebow staremu kupie ;)
        a ze na slasku wszedzie jest blisko, smiesznie umawiac sie na kawe ptrzez
        miesiac , ustalac terminy , miejsca to :
        OSWIADCZAMY , ze my co drugi (a czasami codziennie ) pijamy kawe w EURO CAFE w
        Plejadzie w bytomiu. najczesciej ok. 17-18 i "obrabiamy" d..y przechodzacym
        deptaczkiem zakupowiczom ;) . Dzisiaj tez wybieramy sie na kawe z amaretto o
        16" , jesli ktos z Was bedzie w poblizu to zapraszamy do stolika (poobrabiamy
        wspolnie :) (na naszym stoliku beda 2 (!) "lampki-podgrzewacze" (normalnie
        jest 1) . a ze nie mamy barborki w rodzinie wiec dzisiejszy temat : obrabiamy
        zony gornikow :D
        pozdr.
        goya
    • ewiku Re: KATOWICE - spotkanie... cd... 05.12.04, 21:04
      Hanysy kochane... dyć nos W - wa zaś wyprzedzo... a my sie dajemy... kaj my sie
      potracili?... radźcie... gibko!...
      • Gość: goya Re: KATOWICE - spotkanie... cd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 21:02
        Zaprawde .... nie znajdzie sie chetny/chetna/chetni do towarzyskiego wypicia
        kawy i ...poklachania ? ;) nikomu nie po drodze Bytom (Plejada Cafe Euro) ?
        babki sie tam juz na nas dziwnie patrza kiedy "kosimy" ze stolika obok druga
        lampke i stawiamy przed soba. Fakt , nie jest zbyt kameralnie , ale kawe daja
        dobra , siedzenie sa wygodne , cos tam sie zawsze dzieje przed oczami (gdyby
        braklo tematow do rozmowy:). A na kameralnie zawsze mozna sie umowic juz
        osobiscie ;) My (z moja brzydsza polowa) i tak kawimy i kawic bedziemy tamze co
        dzien , lub co drugi gdzies tak w okolicach 17-19 . Zaproszenia - AKTUALNE ;)
        • ewiku Re: KATOWICE - spotkanie... cd... 06.12.04, 21:22
          myślałam, że robimy jakieś większe spotkanie... do Bytomia mi faktycznie nie po
          drodze... jestem dużo bardziej na południu...
          • ewelinal1 Re: KATOWICE - spotkanie... cd... 06.12.04, 21:45
            ups...dawno mnie tu.........
            Widze.. checi na spotkanie ...mineły ...szkoda...
            hmm.. aa...moze taa.. pod "Zabką" na Stawowej...(Katowice)potem pomyslimy co
            dalej....
            piatek...np ... lub sobota...najblizsza...
            Co Wy na to...?

pozdrawiam...
            • ewiku Re: KATOWICE - spotkanie... cd... 06.12.04, 21:54
              poczekajmy może do piątku... znając nasz pęd do zebrań... deklaracje nadejdą
              dopiero pod koniec tygodnia...
              • ewelinal1 Re: KATOWICE - spotkanie... cd... 06.12.04, 22:03
                ewiku napisała:

> poczekajmy może do piątku... znając nasz pęd do zebrań... deklaracje nadejdą
                > dopiero pod koniec tygodnia...
                >

ok...czekam i się pisze...

pozdrawiam...jeszcze mikołajkowo...:-)
    • Gość: Kasiulla Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.sosnowiec.net.pl 07.12.04, 18:26
      Chętnie, chociaż czy przyjmiecie dziewczyne z Zagłębia?
      • ewiku Re: KATOWICE - spotkanie :) 07.12.04, 18:55
        spokojnie... też górniczy region...
        • wietka OK, Ewiku :) 07.12.04, 22:56
          rozumiem, codziennie jeżdze środkami komunkacji miejskiej i problem
          " niedomycia" nie jest mi obcy,
          a ze jesteś " krojcokiem"...no cóż, nikt nie jest doskonały ;)))
          • ewiku Re: OK, Ewiku :) do Wietki... 08.12.04, 12:57
            dzięki za uznanie... ważne jest, nie kim się ktoś urodził... tylko kim
            został... lub jest... pozdr...
      • ewelinal1 Re: KATOWICE - spotkanie :) 08.12.04, 10:00
        Kasiula..i ja chwilowo...z zagłębia...bywa............:-)
        pozdrawiam
    • ewelinal1 Re: KATOWICE - spotkanie :) 08.12.04, 10:01
      aaaaaaaaaa piątek juz...juz...
      nie ma chętnych?
      • Gość: goya Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 19:55
        mysmy sie juz (w)pisali [2 os.] :) [to jakas knajpka na stawowej? i ktora
        godzina?] . pytanie zasadnicze : CZY TAM SIE PALI ??? jako ewentualna
        alternatywe podajemy knajpke na pietrze w IKEI . sa tam wieksze , okragle
        stoliki ktore spokojnie pomieszcza kilka osob [ bo tloku do listy zapisow jakos
        nie widac] .
        • ewelinal1 Re: KATOWICE - spotkanie :) 08.12.04, 22:25
          W IKEI.....oj nieeeeeeee... na Stawowej ..knajpek..od groma...:-)
          1. Ewelinal...

się wpisałam..
          kto następny,,,?
          • Gość: goya Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:41
            dzis piatek i co dalej? my sie piszemy.
    • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:06
      PODSUMOWANIE:
      Z racji tego,ze jutrzejszy termin podany przeze mnie, nie wszystkim osobom
      odpowiadal z racji wyjazdow (pare topikow powyzej) ustalilam tez nieco
      wczesniej,ze spotkanie nastapi 18.12.2004.
      Ze wzgledu na to,ze nie wszystkie osoby moze sa z Katowic, wiec proponuje
      miejsce spotkania pod teatrem Wyspianskiego,poniewaz jest w rynku i wiadomo,ze
      kazdy tam trafi. Zeby juz nie zmieniac wiecej terminu podaje co nastepuje: :)
      Spotkanie - Katowice-Rynek-pod teatrem Wyspianskiego godz. 16 - 18.12.2004

LISTA OSOB WYRAZAJACYCH CHEC DO SPOTKANIA:
      1. Ja z mezem :)
      2. goya z mezem
      3. aniabania25
      4. wietka
      5. Tez z Katowic z mezem
      6. ewelina1
      7. Celestyna
      8. Kobieta
      9. ksiegowymafii
      10. aga

Jezeli cos pokrecilam to przepraszam :P

Lista jest wciaz otwarta, wiec jest jeszcze tydzien, grono uczestnikow moze sie
      powiekszyc :)
      Napiszcie czy Wam odpowiadam termin i miejsce? Pozdrawiam
      • Gość: Też z Katowic Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.238.87.58.adsl.inetia.pl 10.12.04, 20:00
        Witajcie!!!!
        Chociaż nic nie pisałam to śledziłam rozwój sytuacji ale tylko dlatego, że 11-
        ty wybitnie mi nie pasował. Za to mam nadzieję że 18-go dotrzemy do celu.
        Tymczasem pozdrawiam wszystkich. Trzymajcie się cieplutko bo słupek rtęci leci
        w dół.
    • Gość: Kasiulla Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.sosnowiec.net.pl 10.12.04, 22:29
      Ja też, ja też!
      • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 12:13
        Witam! Nie zagladalam tutaj przez weekend i widze, ze tylko jedna osoba jeszcze
        wyrazila chec na spotkanie, dopisalam Cie Kasiulla do listy oczywiscie :)

LISTA OSOB WYRAZAJACYCH CHEC DO SPOTKANIA:
        1. Ja z mezem :)
        2. goya z mezem
        3. aniabania25
        4. wietka
        5. Tez z Katowic z mezem
        6. ewelina1
        7. Celestyna
        8. Kobieta
        9. ksiegowymafii
        10. aga
        11. Kasiulla

Chcialabym wierzyc,ze chociaz tyle osob przyjdzie na spotkanie, ale jak widac
        po ilosci chetnych ( ktora i tak pewnie sie zawezi) mozna wyciagnac wnioski,
        jaki stosunek ludzie maja do takich spotkan. Ja wciaz mam nadzieje,ze wsrod
        Was, spotkam interesujace osoby, z ktorymi o niczym niezobowiazujacym bedzie
        mozna pogadac, posmiac a moze z czasem umowic na kolejne spotkania by oderwac
        sie nieco od rzeczywistosci i troche poszalec :P
        Chcialabym wiedziec, jaki macie stosunek do tego typu spotkan i jesli juz
        spotykaliscie sie z kims z neta, jak to wypadlo? :)
        Czekam na opinie.
        Pozdrawiam cieplutko....

• zaq28 Re: KATOWICE - spotkanie :) 13.12.04, 13:08
          leniwy jestem i nie chce mi sie szukac w postach kiedy to spotkanie jest?? :)
          moze bede mogl przyjsc
        • Gość: Też z Katowic Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.238.84.74.adsl.inetia.pl 13.12.04, 15:18
          Witam. Ja osobiście co prawda nie brałam udziału w takim spotkaniu, ale jak już
          wcześniej wspomniałam miałam okazję obserwować spotkanie ludzi z "czata" na
          Interii. Bardzo fajnie się bawili, dla większości było to już któreś z kolei
          spotkanie. Z tego co wiem, to spotykają się co jakiś czas w innym mieście.
          Robili naprawdę sympatyczne wrażenie zgranej towarzyskiej paczki. My jesteśmy
          chyba w troszkę lepszej sytuacji bo jakby nie było "miejscowi". Może ktoś
          jeszcze do nas dołączy a jak nie to i tak powinno być przyjemnie, czego sobie i
          Wam życzę.Pozdrawiam.
    • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 21:25
      No i co bedzie z naszym spotkaniem???? bo widze,ze nikt wiecej nie potwierdza
      swojego przybycia, wiec sami widzicie,ze wyglada to tak, jakby kompletnie NIC z
      tego mialo nie wyjsc :( Juz zaczelam sie zastanawiac, czy jest sens w ogole na
      to spotkanie wyruszyc. A moze termin znow nie odpowiada lub calkowicie checi
      opadly??? Ciezko naprawde z ludzmi ze Slaska cos zorganizowac, bo sa zawsze
      bierni. Jak widze na innym forum, jak opowiadaja jak przebiegaja spotkania, jak
      sie bawia to az zazdroszcze, ale niestety to nie bylo u nas, ale na drugim
      koncu Polski :(:(:(
      • ewelinal1 Re: KATOWICE - spotkanie :) 14.12.04, 22:50
        eeeeeeeech....
        nadal..
        moze "Zabka" na Stawowej...
        ja ...przyjde...
        ok..ruszcie to cuś..:-)
        • Gość: goya+ma_goy Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 12:28
          :))))) no co jest??? wydawalo nam sie ze wszystko (duzo?) juz
          jest "dopieszczone" :) . SOBOTA , 18.12.br godz. 16 , pod "Wyspianskim" :)
          mozna postawic autko na parkingu wjezdzajac od ul.Warszawskiej w ul.Szkolna i
          przecznice od niej ul.Teatralna :) no a teraz knapka .... nie daleko jest ich
          mnostwo , ci ktorzy moga byc ze 30 min wczesniej mogli by pospacerowac wokol
          i "wykukac " cos na tyle luznego zeby moglo siasc tak ok.10 osob (tyle
          szacujemy z "przesiewu" ;) jasne ze wygodniej bylo by OD RAZU spotkac sie w
          lokalu , ale znajac nasza "polska nature" dogadywac by nam sie przyszlo do
          grudnia 2005 ;) my postaramy sie zrobic maly rekonesans w piatkowe dopoludnie
          (goya ma juz urlop swiateczny !!! :) po centrum katowic i moze cos ciekawego
          wyszukamy . jak mozecie wpadnijcie do tego watku w piatkowy wieczor :) jesli
          cos pokrecilem to poprawcie mnie (oby szybko !:)
          ma_goy
          • Gość: wietka Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.org 15.12.04, 15:08
            szkoda, ze to 18:( - u mnie rodzinna impreza: urodziny syna
            myślę też , ze ludzie nie mają czasu przed świętami, ale po Nowym Roku...w
            karnawale...:)
            • Gość: ma_goy Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 19:33
              > szkoda, ze to 18:( - u mnie rodzinna impreza: urodziny syna
              > myślę też , ze ludzie nie mają czasu przed świętami, ale po Nowym Roku...w
              > karnawale...:)

....bedzie to (nastepne) ktore rozpoczelo watek :)
              ma_goy
              • ewelinal1 Re: KATOWICE - spotkanie :) 15.12.04, 19:51
                a..ja bede..
                napewno
    • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 13:01
      Musze przyznac, ze jestem w kropce :( Czesc z Was,pisze,ze przyjdzie na
      spotkanie, pozostale osoby,ktore wczesniej deklarowaly chec przybycia,teraz
      maja inne, wazniejsze sprawy i sama do konca nie wiem czy to w ogole dojdzie do
      skutku.Jezeli mamy sie zaslaniac,ze ida swieta,wiec porzadki w domu i cala
      bieganina z tym zwiazana, to moze w ogole przelozmy spotkanie, na okres po
      swietach i wtedy moze w koncu SPOTKANIE dojdzie do skutku.Po prostu,brakuje
      zdecydowanych odpowiedzi na TAK, a boje sie, ze te osoby,ktore i tak sa
      chetne,powoli rowniez sie wykrusza :( W zwiazku z tym,chyba nie ma sensu
      wychodzenie z domu w sobote,bo i tak, nikogo raczej nie spotkam. :( W wiekszym
      gronie byloby weselej.Teraz naprawde sama sie waham..
      Co Wy na to? i co o tym sadzicie ?
      I czy jest szansa, ze po swietach w koncu znajdziecie czas by sie spotkac i
      pogadac ???? troche zwatpilam :(:(:(
      • Gość: ma_goy Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:24
        ....i ty brutusie ? ;)
        a niech przychodzi kto chce i moze , bedzie mniej ludzi bedzie latwiej znalezc
        miejsce w knajpce :) ci co nie przyjda , potem moga ewentualnie dopraszac sie
        wrazen . kawe w dobrym towarzystwie zawsze warto wypic , a moze zanim dojdzie
        faktycznie do spotkania z pelnym rytualem i w ramach.... to bedzie juz nie
        jedna kawa :) w bilansie strat i zyskow .... stracic mozna (w co nie wierze)
        jakies godziny soboty (miast siedzenia przy kompie:) , zyskac ..... baaardzooo
        duzo , bo .... jako rzeklem dobre towarzystwo . my z goya bedziemy na pewno ,
        jesli nie bedzie nikogo i tak wpadniemy na kawe z ....czym slodkim ?:)
        pozostalym chetnym NA PEWNO zrobimy miejsce przy stoliku , a ze ze soba sie
        nie nudzimy wiec NA PEWNO bedzie milo :)
        aha, mozemy "zebrac" kogos po drodze bytom-katowice :)
        ma_goy
        • ewelinal1 Re: KATOWICE - spotkanie :) 17.12.04, 08:46
          hmmmm... szkoda :-(
    • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 11:37
      Kochani!!!
      W zwiazku z tym,co pisalam wczesniej,ze ida swieta i kazdy ma cos do
      zrobienia,ja rowniez jutro sie nie pojawie,ale OBIECUJE,ze po swietach sie
      spotkamy,bo w koncu w tym celu zalozylam ten topik :)
      Nawet gdybym miala stac pod "Wyspianskim" tydzien i zapuscic korzenie,to bede
      czekala na Was, poniewaz wiem,ze ze to spotkanie dojdzie do skutku.Przeciez do
      3 razy sztuka :):):)
      Poki co zycze Wam wszystkim spokojnych i wesolych Swiat i do zobaczenia:):):)
      Po swietach sie tutaj odezwe. Pozdrowionka i buziaczki...
      • Gość: Też z Katowic Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.238.88.82.adsl.inetia.pl 17.12.04, 15:13
        A to mnie pocieszyłaś!!! Naprawdę!!! Bo dopadło mnie coś na kształt wczesnej
        grypy i wolałabym weekend spędzić w łóżku - wszak w poniedziałek winnam być w
        pracy.Moja połówka natomiast sama raczej by się nie wybrała . Tak więc chyba
        pozostaje nam karnawał. Tak czy owak będę Was tu odwiedzać i śledzić rozwój
        sytuacji. Ja także życzę wszystkim radosnych, rodzinnych i zdrowych świąt. Na
        noworoczne życzenia jeszcze przyjdzie czas. Pozdrawiam wszystkich.
    • Gość: Kasiulla Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.sosnowiec.net.pl 17.12.04, 22:23
      Szkoda!! Szkoda!! Szkoda!!! A ja tak liczyłam - i cóż. Trzymam kciuki.
      Pozdrawiam wszystkich z listy!
    • Gość: goya Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 15:13
      i NIC TO NAS NIE OBCHODZI!!! :)))
      wlasnie za chwile wychodzimy (wyjezdzamy) , tylko ma_goy wyjdzie jeszcze z
      pieskiem :) jedziemy pod wyspianski, jesli ktos tam bedzie niech nas odbierze
      (jasno niebieskie punto) , bedziemy tam jakies 2 papierosy i idziemy do zabki
      (?) jakos sie rozgrzac :) mam nadzieje ze na tyle chetnych osob , chociaz z
      jedna sie spotkamy :) a jak nie (a jak tak) to przyobiadzimy sobie w
      katowicach i...... dopiero zobaczycie wieczorem :)
      goya + ma_goy
      • ewelinal1 Re: KATOWICE - spotkanie :) 18.12.04, 16:30
        No ladnie ...:-( a ja dopero weszlam....
        eeeeech
    • Gość: goya Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 12:03
      bylismy wczoraj w katowicach pod wyspianskim i pod zaba.cienki interes.brzydka
      pogoda,szarowa.musimy na spotkanie miec jakis znak rozpoznawczy.bo wczoraj
      chodzilismy od czlowieka do czlowieka i pytalismy czy ktos moze na nasze
      spotkanie i ludzie strzsznie dziwnie na nas patrzyli.nikt sie nie
      zjawil.pomyslcie o znaku roznawczym i moze jednak spotkanie pod dachem.my
      bylismy wczoraj i bedziemy nastepnym razem.
    • Gość: goya Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 12:07
      bylismy wczoraj w katowicach pod wyspianskim i pod zaba.cienki interes.brzydka
      pogoda,szarowa.musimy na spotkanie miec jakis znak rozpoznawczy.bo wczoraj
      chodzilismy od czlowieka do czlowieka i pytalismy czy ktos moze na nasze
      spotkanie i ludzie strzsznie dziwnie na nas patrzyli.nikt sie nie
      zjawil.pomyslcie o znaku roznawczym i moze jednak spotkanie pod dachem.my
      bylismy wczoraj i bedziemy nastepnym razem.pozdrawiamy i wesolych swiat.
      • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 15:19
        Goya, przykro mi,ze nie zaproponowalam spotkania pod dachem i ze akurat
        trafiliscie na brzydka pogode, ale chyba juz pozniej nikt nie deklarowal
        przyjscia pod "wyspianski" jak napisalam, ze lepiej bedzie, jesli spotkamy sie
        po swiatecznej bieganinie.Akurat to,przyszlo mi do glowy,bo jest w samym
        centrum. Co do hasla, to nic nie pisalam, bo oczywiste wydawalo mi sie, ze
        kazdy bedzie pytal o "FORUM" a dokladnie o spotkanie, ale jesli ma byc jakis
        znak rozpoznawczy, to cos na pewno wymyslimy i dzieki przedmowczyni, za
        sugestie i podpowiedzi :)
        Macie racje, ze nastepnym razem umowimy sie w konkretnym, krytym miejscu by
        nikomu nie bylo zimno :P
        Jeszcze raz zycze wszystkim zdrowych,spokojnych i radosnych Swiat Bozego
        Narodzenia i do zobaczenia po swietach !!!

PS. Prosze sie nie przejesc i uwaga na osci :P
        • Gość: goya Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:26
          nich ci nie bedzie przykro.wyprobowalismy i wiemy co zmienic.my po swietach
          bedziemy bedziemy na spotkaniu jak wyznaczysz kiedy.znak rozpoznawczy to dobry
          pomysl.czekamy na termin spotkania.zyczymy wszystkim zdrowych spokojnych
          swiat.pozdrawiamy wszystkich.
          • Gość: Też z Katowic Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.238.91.68.adsl.inetia.pl 21.12.04, 18:35
            Goy-ki kochane. Chyba jedyni jesteście niezniszczalni (patrz - konsekwentni).
            Bardzo liczę na to, że Was poznam. Tymczasem życzę bardzo pięknych, rodzinnych
            i radosnych Świąt dla Was, "Dziewczyny" i wszystkich tych, którzy tu zaglądają.
            Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: CHEYENNE Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: 217.97.145.* 19.12.04, 12:42
      Witam!
      Kilka malych rad ;)
      Jezeli organizujecie spotkanie to po krotkich ustaleniach po prostu podajcie
      miejsce i czas, nie dyskutujcie, zawsze znajdzie sie ktos, komu nie bedzie
      odpowiadac ;-)
      Im atrakcyjniejsze miejsce wybierzecie, tym wiecej osob przyjdzie - chociazby
      po to, aby milo spedzic wieczor. Niekoniecznie beda zainteresowani Wasza
      grupa ;-) I koniecznie ,koniecznie musicie wymyslec jakis znak rozpoznawczy,
      wystarczy, ze jedna osoba zglosi sie jako "wabik" np. ubierze...czerwona czapke!
      Inwencja nalezy do WAS!
      Pzdr, Cheyenne
    • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:45
      Kochani, napiszcie jak po swietach ??? czy nie odeszla ochota na
      spotkanie??? :) i jakie plany na Sylwestra ???:)
      • Gość: ma_goy Re: KATOWICE - spotkanie :) (bis) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 22:34
        ;) ja mam sluzbowy "lajcik" a goya .... urlop do poczatkow stycznia ,
        zatem ......dalej swieta :) lodowka pelna (kupujemy tylko chleb i prase :) ,
        piesek rozpieszczony (wysypia sie ) przeto .....oby ten tydzien trwal jak
        najdluzej :))))
        a przydalo by (nam) sie , bo odpuscilismy planowanie sylwestra i dlatego rzucam
        watek bis :
        1. albo natychmiast cos sie tu w ramach slaskiego miniforum zorganizuje (u
        kogo?!!) ,
        2. albo podpowiecie cos na cito ;)
        3. albo ktos nas gdzies do jakiejs niezobowiazujacej (w kreacje) knajpki
        zaprosi
        4. albo .....podpadówa ;) bedziemy wypominac temu gronu CALY ROK zaniedbanie
        NAS :))
        i prosze sie nie ociagac z propozycjami , bo ostatnich ..... gryza psy (mamy
        bernardynka , jakies 85 kg:)
        m+g
      • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:20
        Na Sylwestra mamy byc u kolegi :) ale przyszedl mi do glowy taki pomysl, ze nic
        nie stoi na przeszkodzie, zebysmy spotkali sie w rynku w Katowicach i bedziemy
        sie bawic ze wszystkimi....co Wy na to ????
        • Gość: goya Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:53
          ok. :) traktujemy to jako zalazek pomyslu (pogoda , nasz przestraszony
          petardami pies, temperatura .... a poza tym mamy rynek w C.V.- bylo ....hmmmm,
          wowczas moze fajnie ale dzisiaj nas to juz pewnie mniej rajcuje :). czekamy na
          dalsze pomysly :)
          g+m
          • Gość: ma_goy Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 14:55
            (cyt) "Zabrze
            31 grudnia 2004 r. w Multikinie w Zabrzu odbędzie się wyjątkowa filmowo -
            muzyczna impreza sylwestrowa. Impreza przygotowywana jest dla około 1000 osób.
            Cena 90 pln od osoby.
            W cenę biletu wliczony jest ciepły i zimny poczęstunek ...."
            reszte poczytajcie sobie na stronie multikina :) to jest zreszta temat dla
            wszystkich kin w polsce . bylismy w zeszlym roku , bylo..... sympatycznie , ale
            warunkiem jest by isc wieksza paczka. tam i tak trudno o stoliki. dlatego jesli
            znajdzie sie troche chetnych na impreze w zabrzu (i to szybko zdecydowanych!!!)
            to jestem gotow skoczyc po bilety ;) mozemy zalatwic sprawe dojazdu (na impreze
            i spowrotem 3 osob, jedno znas i tak nie pijace:). no i jest to jedna z
            nielicznych imprez gdzie towarzystwo nie misi byc (zreszta najczesciej nie
            jest) PARAMI :)
            no to teraz do szybkiego podejmowania decyzji :)
            ma_goy
            • ewelinal1 Re: KATOWICE - spotkanie :) 28.12.04, 16:37
              Witaj...
              jestem zainteresowana...nawet bardzo!!! ..lecz na 100 %moge jutro wieczorem
              odpowiedziec....
              Pozdrawiam....
              • Gość: goya Re: KATOWICE - spotkanie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:22
                fajnie ;)
                sciagnij poczte , masz wiadomosc :)
                g

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka