Dodaj do ulubionych

WSZYSTKIM MATURZYSTOM

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 08:08
Polamania pior dzisiaj!
Kwiatow kasztana na stoliczku postawic, obowiazkowo miec na sobie cos
pozyczonego, pisac pozyczonym piorem, nazrec sie rzodkiewek i wszystko pojdzie
jak z platka.
Tylko na sciaganiu nie dac sie zlapac!
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 08:16
      i zeby osoby z komisji nie byly tak gluche jak moj "profesor" od biologii;)
      • Gość: mario2 Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 08:17
        Mialas pytanie z fizjologii kobiety?
        Przeciez pomoce naukowe mialas przy sobie!
        • Gość: Ronja Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM IP: 212.244.252.* 09.05.02, 08:19
          A dziewczyny niech czerwone gacie ze studniówki na sobie mają:)))))

I dużo paproci niech stoi na stole komisji...;)
          • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 08:24
            hahaha, M2, jasne. "pomoce naukowe" na stol i do dziela!!:)))

ps. pisalam z ukladow krwionosnych kregowcow, mialam sobie zyly wypruc?

i zeby kanapki byly dobre, moje byly obrzydliwe, strasznie mnie to rozproszylo;)
            • Gość: mario2 Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 08:26
              Jak kanapki niedobre- jest szansa, ze sraczki dostana,
              a wtedy jest powod do wychodzenia do klopa!
              • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 08:27
                wuchodzenie do klopa ma sens jesli idziesz tam zeby sciagi w rajstopach
                poogladac a nie zeby z biegunka walczyc!
                • Gość: mario2 Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 08:30
                  Jedno nie przeszkadza drugiemu.
                  Ale ja bylem glupi! Nioe mialem rajstop na maturze!
                  • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 08:40
                    pewnie ze nie przeszkadza, ale walczac z biegunka tracisz czas, ktory mozna
                    spozytkowac na ogladanie rajstop.

rajstopki albo dluga spodniczka na ktorej od spodu przyszywalo sie kartki, potem
                    w czasie matury spodniczke wolno do gory i ....;)
                    • Gość: mario2 Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 08:42
                      spodniczke wolno do gory... i ten palant z biologii nie dosyc, ze gluchy, to
                      jeszcze slepy ? :o)
                      • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 08:48
                        nie siedzialam w pierwszej lawce, moze dlatego nie zauwazyl? wogole to stary
                        duren byl, nosil sweterki w serek z serkiem do tylu, mial zawsze dziure pod
                        pacha oraz wiecznie przyciasne spodnie, ktore uwypuklaly to i owo, brrrr.
                        • Gość: mario2 Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 08:49
                          Ale mature zdalas, pomimo takich.... widokow?
                          • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 08:51
                            ba! pewnie ze tak! nie uwierzysz, nawet na studia mnie przyjeli;)
                            • Gość: mario2 Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 08:53
                              Ale wtedy juz pomoce naukowe na stol wylozylas?
                              Albo pisalas z ukladu moczowo-plciowego mezczyzn?
                              • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 08:57
                                nie musialam nic wykladac, wystarczyl moj jezyk.
                                nie pisalam, ale odpowiadalam, tym razem z historii, wiec uklad moczowo-plciowy
                                mezczyzn nie byl "w temacie" chociaz moze i powinien?
                                • Gość: mario2 Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 09:00
                                  Polaczenie w Twojej wypowiedzi Twojego jezyka w kontekscie ukladu moczo-
                                  plciowego mezczyzn - maja na wzgledzie zdanie egzaminu.... daje duzo do
                                  myslenia :o)
                                  • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 09:14
                                    bylam pytana ze znajomosci jezyka i nie mialo to zadnego zwiazku z zadnym z
                                    ukladow czlonkow komisji;))
                                    • Gość: mario2 Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 09:32
                                      ani z ich czlonkami?
                                      • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 10:17
                                        tym bardziej.
                                        • Gość: mario2 Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 10:27
                                          biedna :o(
                                          • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 10:37
                                            czy ja wiem? samodzielna dziewczynka jestem.
                                            • Gość: mario2 Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 11:51
                                              a raczki cie nie bola z tej samodzielnosci?
                        • tygrysek_ Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 08:51
                          cześć wam mordki!:))

..ej Saqqara, a może on specjalnie chciał cos uwypuklić!!:)))
                          • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 08:53
                            Czesc Pregusie:))

prosze, przestan, ja mam NAPRAWDE bogata wyobraznie;)
                            chociaz w sumie to ja nie musialam sobie nic wyobrazac, bylo, jakby to
                            powiedziec, podane na talerzu;))
                            • tygrysek_ Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 08:58
                              ...no to wyobraź sobie tego profesora z uwypukleniami a napewno zrobi ci się
                              miło i gorąco!!:))

..a tak swoją drogą to wy też macie swoje sposoby jak chcecie
                              co nieco uwypuklić !!!!!:)))
                              ( o ile jest co uwypuklać!!:))))

tygrysek...
                              • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 09:15
                                wyobrazilam sobie, mam ochote puscic pawia;)

ja nie musze nic uwypuklac, uwypukla sie samo;)

• tygrysek_ Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 09:21
                                  ...o cholender!!!! samo?????:))))
                                  • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 09:31
                                    nietypowe? sadzilam ze z pkt widzenia facetow powinno sie uwypuklac samo z
                                    siebie;)))
                                    • tygrysek_ Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 09:44
                                      ..no tak,...ale jak one tak same to duze muszą byc!!!:)))
                                      • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 10:17
                                        ba! :))
                                        • tygrysek_ Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 10:41
                                          ..kurde,...jestem zaintrygowany!!!:))
                                          ...jak duże??:)))) widac zza nich chociaż świat??:)))

tygrysek...
                                          • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 10:49
                                            jeszcze zyje a tzn. ze nie wpadlam pod zaden samochod, zatem jezdnie widac
                                            calkiem dobrze;)))
                                            • tygrysek_ Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 10:56
                                              :))))))...to dobrze!!:))...a są podobne do tych od Lolo Ferrari????:))))
                                              • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 11:00
                                                czy ta pani moze sie z nimi poruszac o wlasnych silach? pytam, bo nie znam;))
                                                • tygrysek_ Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 11:04
                                                  ..ona juz nie żyje od dwóch lat:(((
                                                  ..ale miała tak wielkie że ojoj!!!...chyba ledwo chodziła!!:))

• saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 11:27
                                                    ja zyje, wiec znacyz takich! nie posiadam:)) i dobrze! mam jeszcze misje do
                                                    spelnienia.
                                                  • tygrysek_ Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 11:34
                                                    ..ale jak się same uwypuklaja to jeszcze nie jest tak źle!!:)))))))
                                                  • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 12:41
                                                    nie mnie to osądzac :))
                                                  • tygrysek_ Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 12:54
                                                    wiem!!:)...ale wyjdź na Wawe i przepytaj grupe 1000 losowo wybranych osób a
                                                    zobaczysz!:))))
                                                  • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 13:05
                                                    myslisz, ze beda narzekac?;)
                                                  • tygrysek_ Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 13:27
                                                    no chyba nie,....skoro same Ci sie tak uwypuklają!!:))
                                                    ..to miało być tylko potwierdzenie!:))

..a ładny mają kształt???:))

tygrysek...
                                                  • saqqara Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 13:38
                                                    Pregus, brykasz strasznie dzisiaj;))

• tygrysek_ Re: WSZYSTKIM MATURZYSTOM 09.05.02, 14:41
                                                    eee...zdaje ci się!!!:))
                                                    ..ja zawsze taki dziki jestem!!!:)))

tygrysek...
    • kitek1 a gdzie obecnie maturzystki.............. 09.05.02, 09:01
      trzymaja pomoce naukowe:)
      • saqqara technika poszla tak do przodu, 09.05.02, 09:19
        ze cholera je wie:)
        • kitek1 Re: technika poszla tak do przodu, 09.05.02, 09:22
          w stringi,
          ciezko cos wlozyc:(
          • tygrysek_ Re: ciężko.... 09.05.02, 09:27
            ...ale palce się da!!!!!:)))))
            • saqqara Re: ciężko.... 09.05.02, 09:32
              hahahahahaha:))))) dobre...
              • Gość: mario2 Re: ciężko.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 09:33
                Wkladano Ci palce w stringi?
                • tygrysek_ Re: ciężko.... 09.05.02, 09:45
                  ..no!!!!!:))))))))
                • Gość: mario2 Re: ciężko.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 09:46
                  Gdzie ty te paluchy jeszcze wlozysz?
                  • tygrysek_ Re: ciężko.... 09.05.02, 10:05
                    ...nie paluchy tylko łapki kolego!,..łapki!!..:))
                    ..a włożę tam gdzie pozwolą!!!:)))

tygrysek...
                    • Gość: mario2 Re: ciężko.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 10:17
                      Uwazaj bys nie skonczybl na macaniu kur!
                      • saqqara Re: ciężko.... 09.05.02, 10:18
                        lepsza kura w garsci niz stringi na ...dachu?;)
                        • motor Re: ciężko.... 09.05.02, 10:20
                          Nie taki diabeł straszny jak po depilacji!
                          • crimen Re: ciężko.... 09.05.02, 10:22
                            Witajcie.Dopiero teraz zrozumiałem swój błąd.Powinienem zostać nauczycielem;)
                            • Gość: mario2 Re: ciężko.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 10:23
                              Crimek!!!!!! Zyjesz cukierku??? :o))
                              • crimen Re: ciężko.... 09.05.02, 10:25
                                Obudziłem się po weekendzie:)))
                                • Gość: mario2 Re: ciężko.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 10:28
                                  to Ty w kraju siedzisz tak dlugo i sie nie odzywasz?
                                  • crimen Re: ciężko.... 09.05.02, 10:35
                                    Dopadła mnie "pomroczność jasna" :)))
                                    • Gość: mario2 Re: ciężko.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 11:49
                                      maslanka powinna to wyleczyc!
                                      Albo maly klinik! :o)
                          • Gość: mario2 Re: ciężko.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 10:23
                            Motor- chcesz Szakirke depilowac?
                            • saqqara Re: ciężko.... 09.05.02, 10:27
                              a czy Szakirka tego potrzebuje?
                              • Gość: mario2 Re: ciężko.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 10:29
                                Za trzezwa byla na ognisku, by to sprawdzic!
                                :o)
                                • saqqara Re: ciężko.... 09.05.02, 10:33
                                  no to co ze za trzezwa? przeszkadzalo to w czyms?
                                  • motor Re: ciężko.... 09.05.02, 10:40
                                    Przecież i tak pomogłem Damie w usuwaniu wosku
                                    Taki juz jestem nadgorliwy
                                    • saqqara Re: ciężko.... 09.05.02, 11:01
                                      zostawie to bez komentarza:)
                                      • Gość: mario2 Re: ciężko.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 11:50
                                        A co to nie byl wosk?
                                        Moze ciecz o tej samej konsystencji
                                        i kolorku?
                                        Tylko kto to zrobil?
                                        • saqqara Re: ciężko.... 09.05.02, 12:42
                                          a nie zalezy to od koloru swieczek? moze byly... zielone?
                                          • Gość: mario2 Re: ciężko.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 12:48
                                            A moze granatowe, bo sobie ktos drzwiami przytrzasl, albo jeansy farbowaly?

Zreszta zawsze sie zastanawialem, czy sperma takiego np. araba ma smak
                                            czekoladowy?
                                            • saqqara Re: ciężko.... 09.05.02, 12:51
                                              a jesli fioletowe o zapachu swierku?

jesli chodzi o araba, nie moge sluzyc pomoca w kwestii wyjasnienia problemu.
                                              • Gość: mario2 Re: ciężko.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 12:53
                                                Za to jestes specjalistka od fioletowego o zapachu swierku?
                                                • saqqara Re: ciężko.... 09.05.02, 12:54
                                                  ot, wykombinowal:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka