ewiku 02.12.04, 20:49 ... jesteś żywym magnesem; niezmiennie przyciągasz do siebie ludzi, sytuacje i okoliczności, które pozostają w harmonii z twoimi dominujacymi myślami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klara_wylewna Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 20:52 Niewątpliwie tak właśnie jest najczęściej, chociaż zdarza się przyciągać takie typy, że uch! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 20:54 To wszystko zależy jakim *biegunem* sie ustawie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:04 libressa napisała: > To wszystko zależy jakim *biegunem* sie ustawie :))) *** ... wtedy... albo przyciągniesz... albo biednego odepchniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:02 klara_wylewna napisała: > Niewątpliwie tak właśnie jest najczęściej, chociaż zdarza się przyciągać takie > typy, że uch! *** ... święte słowa... bo my zawsze robimy się głupsze niż jesteśmy... chyba dlatego, żeby nie pokazać swojej powalającej mądrości!... Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:06 "Dla mezczyzny atrakcyjna jest kobieta, ktora jest on w stanie zaspokoic" rzekl John Gray Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:08 i tylko ona może mu to wmówić... Odpowiedz Link Zgłoś
klara_wylewna Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:10 ciiiicho, bo nas teraz beda podejrzewac, ze ciagle im klamiemy i udajemy orgazm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:11 klara_wylewna napisała: > ciiiicho, bo nas teraz beda podejrzewac, ze ciagle im klamiemy i udajemy > orgazm ;) nie bój żaby... nie zauważą... zajęci swoim... udawaniem... np.lepszych... Odpowiedz Link Zgłoś
klara_wylewna Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:15 az tacy głupi to oni nie sa. Slyszalam, ze niektorzy domagaja sie, by kobieta miala wtedy otwarte oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:17 On był niepoprawnym optymista...:) Odpowiedz Link Zgłoś
klara_wylewna Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:07 nie wiem, na czym to polega, ale im bardziej robie sia na glupsza, tym wiecej panow się za mną włoczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:14 ja mam to samo...i zawsze tak było... ONI SIĘ BOJĄ...nas, skromnych, cichych, czułych...itd...itp... Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:24 no wlasnie bo kobiety sa jak jablka na drzewie... Niektore z nich rosna na nizszych galeziach- nic prostszego dla faceta zeby je zerwac. Inne, te najsmaczniejsze, rosna na samym szczycie jablonki i, zeby je zerwac, facet musi sie trochę natrudzic. Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:29 didi83 napisała: > no wlasnie bo kobiety sa jak jablka na drzewie... > Niektore z nich rosna na nizszych galeziach- nic prostszego dla faceta zeby je > zerwac. Inne, te najsmaczniejsze, rosna na samym szczycie jablonki i, zeby je > zerwac, facet musi sie trochę natrudzic. ***... a, że z regóły... delikatnie mówiąc wygodni... to się na tym drzewie ostają, te najlepsze... ... i muszą brać sprawy w swoje ręcę! Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:31 albo gnija :[ bo im sie nie chce wysilic i siegnac po te wyzej :[ Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:31 chahahahahahahahahah! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ja Ci powiem jak się trzeba natrudzić. Na przykładzie ludowego dowcipu, który gdzieś juz tutaj na FT przytaczałem, ale specjalnie dla Ciebie zrobię to jeszcze raz (dla celów szkoleniowych): spotyka Jasiek Maryśkę w zbożu i się pyta: - Maryśka, dajesz dupy, czy nie ?!? a ona mu na to odpowiada: - prosił, prosił, aż uprosił... :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:27 klara_wylewna napisała: > Ej, mów o sobie ;) ... o ktory kawałek z mojego stwierdzenia Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
klara_wylewna Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:29 skromnych, cichych, czułych...itd...itp... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:31 to mnie zaskoczyłaś, że niby taka nie jesteś?... to jak sobie radzisz?... Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:33 zdobywa facetów otwierając z kopa drzwi do ich sypialni ... :))))))))))))))) i mówię Ci, to działa! i to jak! :)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:36 witamy na dzikim zachodzie... widać bogata z domu... zwaz koszty tych drzwi!... Odpowiedz Link Zgłoś
klara_wylewna Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:37 Ewiku, no taka głupia to ja już nie jestem, żeby w kosztach partycypować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:38 klara_wylewna napisała: > Ewiku, no taka głupia to ja już nie jestem, żeby w kosztach partycypować ;) ... a co wystawiasz rachunek?...słusznie... niech mu sie nie zdaje, że to tak wszystko za darmo!... Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:42 To by wyszło za tanio. Ona ich chce całych na wieczność! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
klara_wylewna Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:36 Czasami, ale zaraz potem rzucam im powłóczyste spojrzenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:39 klara_wylewna napisała: > Czasami, ale zaraz potem rzucam im powłóczyste spojrzenie :))) a on płaci!... za te drzwi!... Odpowiedz Link Zgłoś
klara_wylewna Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:40 jak chce zamknąć, to nie ma wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:41 i to się nazywa przebojowość!... Ty pewnie z tego czubka drzewa?... Odpowiedz Link Zgłoś
klara_wylewna Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:44 skąd, mam lęk wysokości i boje sie upadłości z wysokości oraz ciemności Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:48 to jak Ty sobie radzisz?... chyba, że masz opiekuna!... Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:41 dobrowolnie i ze śpiewem na ustach! :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Prawo przyciągania... 02.12.04, 21:42 że mu ten smiech na tych ustach nie zamarł, na widok tego rachunku!... jakiś z tych silniejszych pewnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna4 Re: Prawo przyciągania... 03.12.04, 07:33 ewiku napisała: > ... jesteś żywym magnesem; niezmiennie przyciągasz do siebie ludzi, sytuacje > i okoliczności, które pozostają w harmonii z twoimi dominujacymi myślami... -- pewnie ze tak przciagam jak biegum polnocny..a ty Ewiku widzisz mi sie...... Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Prawo przyciągania... 03.12.04, 08:12 dzięki za to "uwielbienie"... haha...wezmę sobie to do serca... i będę się nadal starać!...obiecuję... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Prawo przyciągania... 03.12.04, 14:19 Czy mozna tez sie przyciagnąc do tego wątku:?? Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Prawo przyciągania... 03.12.04, 15:16 powoli... mamy czas... dużo czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Prawo przyciągania... 03.12.04, 16:22 JA sie szybko elektryzuję, mogę się zjeżyć;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Prawo przyciągania... 03.12.04, 16:51 Ze zbyt mocnego przyciągnia:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewiku Re: Prawo przyciągania... 03.12.04, 17:01 czyżby jakiś magnes w pobliżu?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Prawo przyciągania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:55 byle przyciągać w dobrym słowa znaczeniu, z tego nie robia sie potem ewentualne kłopoty....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Prawo przyciągania... 03.12.04, 17:11 sily grawitacji wzajemnej są przyjazne, przynajmniej u mnie;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Prawo przyciągania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:26 tak poezja czasem piorunuje rozmowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Prawo przyciągania... 03.12.04, 17:31 I uziemnia instynkt samozachowawczy;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Prawo przyciągania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:37 a jak bunkry też chronia przed piorunami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Prawo przyciągania... 03.12.04, 17:40 bo są" gruboskórne", siła p-ko sile, zero intelektu;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Prawo przyciągania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:53 żonglowanie słowem nie jest miara intelektu, tym bardziej w iluzji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Prawo przyciągania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 17:54 może łatwo zwieść jak 'lis' :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Prawo przyciągania... 03.12.04, 17:55 A lis jest przebiegły i pod spodem biały ,tak czytałem kiedyś;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Prawo przyciągania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 18:00 moze dlatego, że często zima chyca po sniegu :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Prawo przyciągania... 03.12.04, 18:06 Tak, juz byl w ogódku juz witał sie;-:DDD chytra bestia i podstępna;-)) Odpowiedz Link Zgłoś