potezny.aniol 09.05.02, 17:13 Zaraz Sie Rozejrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: No Jestem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:23 Tylko oczopląsu nie dostań. o/o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No Jestem! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:26 no i co aniele? jak w niebie tu,prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
potezny.aniol Re: No Jestem! 09.05.02, 17:30 W Niebie Tez' Jest Niezrozumiale. Wie'c I Tu Jak W Niebie. Aniol'ku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No Jestem! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:39 potezny.aniol napisał(a): > W Niebie Tez' Jest Niezrozumiale. Wie'c I Tu Jak W Niebie. Aniol'ku. nawet tam nie ma spokoju ducha?? i nie pląsa się beztrosko po niebiańskich łączkach??:( Odpowiedz Link Zgłoś
potezny.aniol Re: No Jestem! 09.05.02, 17:53 Spoko'j Ducha? Bez Pracy? Same Rozwia'zania? Ty Mys'lisz O Piekle! Przyjrze' Ci Sie' Uwaz'niej? Widze' Juz' Z'e Kuszenie Ci Bliskie Jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No Jestem! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 18:02 potezny.aniol napisał(a): > Spoko'j Ducha? Bez Pracy? Same Rozwia'zania? Ty Mys'lisz O Piekle! Przyjrze' > Ci Sie' Uwaz'niej? Widze' Juz' Z'e Kuszenie Ci Bliskie Jest! więc mnie ratuj!może jesteś moją szansą, daną i zesłaną mi przez...!:) Odpowiedz Link Zgłoś
potezny.aniol Re: No Jestem! 09.05.02, 18:17 Pomys'l Tylko Czy Wiesz Komu Chcesz Sluz'yc'? Jes'li Nie Wiesz, Nie Ro'b Kroku! Jes'li Wiesz Nic Cie' Nie Uratuje, Jes'li Pomijasz Mnie I Siebie Razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: No Jestem! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 18:26 potezny.aniol napisał(a): > Pomys'l Tylko Czy Wiesz Komu Chcesz Sluz'yc'? Jes'li Nie Wiesz, Nie Ro'b Kroku! > > Jes'li Wiesz Nic Cie' Nie Uratuje, Jes'li Pomijasz Mnie I Siebie Razem. myślę,że wiem komu chciałabym służyć...wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
potezny.aniol Re: No Jestem! 09.05.02, 17:29 Dzie'kuje'' Za Z'yczliwos'c'. Nie Zapomne'. Zapla'sam Ja. Zapla'sam Slowami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No Jestem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:32 To pląsaj :)) Ja Ci popatrzę na nóżki. Odpowiedz Link Zgłoś
potezny.aniol Re: No Jestem! 09.05.02, 17:35 Jeszcze Sie' Ucze'. A Ty Cos' Gdzies' Piszesz? Tu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No Jestem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:39 kitek1 napisał(a): > jakiej plci, > jestes aniele:) Obstawiam, że męskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No Jestem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:43 Po Odlocie Idiotów, kitku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: No Jestem! 09.05.02, 17:51 nisko dzisiaj lataly, faktycznie, Ty masz lep, maryjko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No Jestem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:58 No nie wiem. Mario mi mówi, że anioły są bezpłciowe. Coś jak tasiemce. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: No Jestem! 09.05.02, 18:00 tez takie bielusienkie, tylko jak pomysle, jak sie oone rozmnazaja, to mi sie niedobrze robi:( Odpowiedz Link Zgłoś
potezny.aniol Re: No Jestem! 09.05.02, 18:06 My Sie' Rozmnaz'amy Poprzez Me'skie Marzenia Z Sensem! Me'zczyzna Umiera, A Jego Marzenia To My. Jes'li Je Masz To Zobaczysz Prawde' O Kobietach Jak Umrzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
potezny.aniol Re: No Jestem! 09.05.02, 18:11 Jez'eli Me'skie Marzenia Sie' Spel'nia' Przychodzi Na S'wiat Czl'owiek. A Jego Marzenia Tworza' Aniol'ki Lub Anioly. Wie'c Rozmnarzamy Sie' Poprzez Sex, Ale Tylko Ten, Co Jest Spel'nieniem Marzen' Z Sensem. Kobiety Wiedza', Co To Sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No Jestem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 17:38 Zdarza mi się :) I tu i gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
potezny.aniol Re: No Jestem! 09.05.02, 17:58 Aniol'ki To Kobiety. Pote'zne Anio' To My. I Chce jescze Tu Takich Aniol'ko'w Jak Ty.Tylko Nie Pros'cie Mnie O ... To Straszne A Konieczne, Musze mo'wic' NIE. NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: No Jestem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 18:09 z tego co wiem, Anioly sa bezplciowe! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
potezny.aniol Re: No Jestem! 09.05.02, 18:13 Przyjrzyj Sie' Sobie I Nie Sl'uchaj Ksie'dza! Jes'li Masz Marzenia, To Wiesz Ze Wielkie Aniol'y To Faceci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: No Jestem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 18:18 raczej Upadle Anioly ! Odpowiedz Link Zgłoś
potezny.aniol Re: No Jestem! 09.05.02, 18:53 Nie. Aniol' To Naste'pna Generacja Ja. Odfruwam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 a jakie jest Twoje imię? 09.05.02, 18:42 Gabriel, Barchiel, Machidiel, Asmodel, Ambriel, Muriel, Uriel, Barbiel, Adnachiel, Michał, Rafał, Hanael, Sammael, czy może jakies inne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: a jakie jest Twoje imię? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 18:55 Nabuchodonozor Odpowiedz Link Zgłoś