niunia0208 07.12.04, 18:30 jestem mezatka, ale mam wrazenie ze moje zycie seksualne jest coraz bardziej nudne. zaczyna byc schematycznie. jest tu ktos kto ma ochote na niezobowiazujacy zwiazek? pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabel.tasmanski Re: Chce zdradzic !!! 07.12.04, 18:35 A kto jest twoim mężem bo jak Gołota to na mnie nie licz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Chce zdradzic !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:59 chciałabym zdradzic, ale nie mam kogo :((((( chciałabym kochać, ale nic z tego :((((( jestem wielbłądem Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Chce zdradzic !!! 07.12.04, 19:20 jak wielbład może pisać na forum ? :) wyjaśnij o co chodzi ztym wielbłądem Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Chce zdradzic !!! 07.12.04, 19:02 niunia0208 napisała: > jestem mezatka, ale mam wrazenie ze moje zycie seksualne jest coraz bardziej > nudne. zaczyna byc schematycznie. jest tu ktos kto ma ochote na > niezobowiazujacy zwiazek? > pozdrawiam > ania Jak masz jakiś przewód elektryczny w domu to zdejmij wtyczkę i złap za końce i wsadz do kontaktu,orgazm murowany,niepowtarzalny Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Chce zdradzic !!! 07.12.04, 19:23 ewentualnie może wsadzić sobie swieczke gdie potrzeba i usiąść na starej wibrującej pralce :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Chce zdradzic !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.12.04, 22:43 nie rob tego...bedziesz zalowac jak ja teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Chce zdradzic !!! 07.12.04, 22:48 No tak latwiej jest zrobic skok w bok niz urozmaicic staly zwiazek... Moze kup sobie wibrator, kajdanki, sexowna bielizne :] czyni cuda :] Idz sie kochac w ubikacjii w jakims klubie :D ODROBINE FANTAZJI I DZIALANIA !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś