Gość: Ana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:22 A mnie jest zimno! Czy znacie jakieś dobre sposoby, by było cieplej??? A może ktoś pomoże mi się rozgrzać;)) ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trzpiot Re: Zimno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:39 pod pierzynę rach ciach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Zimno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:42 Ale spać jeszcze mi się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: Zimno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:44 To dresiki, lekka kurteczka i 20 okrążeń wokól tego, co tam masz pod domem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Zimno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:47 Za leniwa jestem:( MOże łyknąć coś mocniejszego??? Odpowiedz Link Zgłoś
rybitwa_konrad Re: Zimno!!! 09.12.04, 19:52 Polecam herbate z wkladka (np rum) lub grzaniec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Zimno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:57 Ooooo! To jest myśl! Rum jest, więc już lecę wstawiać wodę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: Zimno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:57 po grzańcu zachciewa się niekiedy spać :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybitwa_konrad Re: Zimno!!! 09.12.04, 19:59 Mi siakos sie nie chcialo ;) I oczywiscie dobry jest, musze sobie nabyc bo dawno nie pilem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzpiot Re: Zimno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 20:02 Gotowca masz na myśli takiego, co go tylko fru na ogień i wsio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Zimno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 20:04 A przypraw do grzańca KAMIS używaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
rybitwa_konrad Re: Zimno!!! 09.12.04, 20:05 Pewnie, innego nie widzialem w sklepie ;) Ale trza dodac jeszcze gozdziki Zapomnialbym, dobre jest jeszcze grzane piwo np z gozdzikami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Zimno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 20:10 To może kupić KAMIS??? Jest doskonale dobraną mieszanką egzotycznych przypraw korzennych pozwalającą na uzyskanie wyśmienitego grzanego piwa lub wina. Specjalnie dobrane składniki (m.in. goździki i cynamon) nadają grzańcowi unikalny aromat i słodkawą nutę. Do przyrządzenia doskonałego grzańca, na bazie tradycyjnych przypraw Kamis, użyj swojego ulubionego piwa jasnego (lekkiego, pełnego bądź mocnego) lub czerwonego wina (półsłodkiego lub półwytrawnego). Zawartość opakowania pozwala na przyrządzenie 0,5 l rozgrzewającego nektaru. Grzaniec to idealny, rozgrzewający napój na długie chłodne wieczory. Odpowiedz Link Zgłoś
rybitwa_konrad Re: Zimno!!! 09.12.04, 20:14 Jesli tak mowisz to musze sprobowac tych przypraw ;) Grzanca robisz z czerwonego wina? Ja kupuje grzanca galicyjskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Zimno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 20:16 Ja akurat nie robię, ale podobno tak jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rybitwa_konrad Re: Zimno!!! 09.12.04, 20:21 I jak juz pomoglo? Zrobilo sie cieplej? Czy nadal zimno? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Zimno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:54 cieplej!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski pieprz sie 09.12.04, 20:16 to rozgrzewa. czasami aż żar bucha i iskry lecą Odpowiedz Link Zgłoś