Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 06:25 Taki gong. Ależ świeży poranek! Słoneczko świeci i taka błoga cisza. Dzień dobry wszystkim! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 09:04 Kurczę, czy oni muszą kosić trawę akurat w niedzielę? Jak im huknę, to pospadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 bim- bam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 09:26 ona juz dawno nie panna :o)) Witaj Kitku Frasobliwy :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: bim- bam 12.05.02, 09:38 maryja panna, maryja panna, samo mi tak wychodzi:) frasuje sie pogodowo, czy dzisiaj pic w plenerze, czy w atelier, wlasnie sobie przynioslem 0,7 flaszencje swiezego spirytusiku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: bim- bam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 09:43 O rany!! Maryjko !Widze ze tradycyjnie robisz za kogutka na forum:))) Fajnie Cie widziec.Mam nadzieje ze Czort wycalowal Ci w moim imieniu.Prosilam ja ostatnio o to!:))) Acha!Alez ze mnie prostaczka!Dzien dobry wszystkim;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: bim- bam 12.05.02, 09:46 dziekuje Ci samantko, za to cus do gadania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: bim- bam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 09:54 Na zakupach juz byle. Pogoda- zyleta. Pot sam sie skrapla na plecach! Kitku- plenerek! Jak najbardzeiej. wieczorem wczoraj saczylismy a plenerku piweczko z maryjka, Yesska, Jasminka i Churyym . calkiem sympatycznie. szczegolnie jak czlowiek w jasminki duze niebieskie- calkiem powaznie odsloniete niebieskie oczka spojrzal! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: bim- bam 12.05.02, 09:59 to jasmineczka juz z hawajkow wrocila, pieknie musi strzaskane, to sliczne stworzonko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: bim- bam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 10:01 dokladnie Ci nie odpowiem. Jakos ciemno bylo :o)) A ze w ciemnosci jeszcze sliczniejsza sie zdawala- to fakt :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Kitus! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 10:11 W morde jeza,ja nic nie wysylalam!!! To te cholerniki bez mojej zgody przelecieli sie po mojej ksiazce adresowej i rozeslaly.Malo mnie szlag nie trafil jak siem dowiedzialam ze to poszlo do wszystkich. Faktem jest ,ze calkiem dobrze sie gada przy pomocy tego gowienka;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Bang-bang! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 10:10 Samanta !!!Zostłam wycałowana, i dodatkowo kartkę dostałam ze Szczecina, a jakże! :)))) Nie należy się zrażać bijatyką na Forum, wiesz? Ja tam mam ją głęboko w nosie. Przecież zawsze są tu takie sympatyczniaki jak kitek, z którymi można sobie miło i zwariowanie pogadać. Buziaczki wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Bang-bang! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 10:12 Ciebie maryjko powinni juz za zycia swieta obwolac,jak bum,bum.Nie wiem czy jest druga tak lagodna i cierpliwa kobieta.Amen:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Bang-bang! Samcia! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 10:18 Oj, tylko nie to! Niebo jest nudne jak flaki z olejem. I wszystko tam takie sterylnie białe - szpital jednym słowem. Poza tym wcale nie jestem święta, tylko zdystansowana do kłótliwych, gderliwych, napastliwych, przemądrzałych,i innych takich frustratów. A kit im w ucho! Mnie humoru nie popsują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Ding-dong! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 10:21 Dzień dobry, jaki piękny dzionek. Jadę nad jezioro, niestety nie będę się kąpać, bo woda jest przerażająco zimna. Do usłyszenia - niebawem. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 10:23 No to dobrej zabawy! Ale Ci zazdroszczę :)) Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Ding-dong! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 10:25 A wiesz jak tam smakuje małe piwko...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 10:30 nawet duze. Duzo duzego, ale z sokiem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 12:03 Maryjko :) - dziękulskie uśmiechnięte za wczorajszy kurteczkowy z-ratunek - skostniałe kości mi ogrzac pomogło! Buziaczki :))) a Mario2- tradycyjny gentelman - też tam byłam Maleństwo, aaaa? ;);););) (chyba że to realizacja specyficznire rozumianego bon-tonu niemieckiego ;) ;) pozdrówka, miło było Was poznać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 12:32 Ty bylas a jednoszesnie Cie nie bylo, mowilas, a jednoczesnie siedzialas cicho, patrzalas nic nie wiedzac i pilas pozostajac trzezwa !! Kurde- jak Ty to robisz? :o)) P.S. Ludek Forumowy na Towarzyskim, to raczej cie nie zna. Gdybym im o Tobie opowiedzial- nie uwierzyliby mi. Takie cuda nie istnieja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 12:40 Czarna, ale bomba! Miło Cię tu widzieć. Też się cieszę, że Cie poznałam, powaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Ding-dong! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.05.02, 13:17 Opowiedz Maryś.Zawsze chciałem zobaczyć cud(a może cudo) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 13:27 Wysokie- czarnowlose, mlode inteligentne.... :o)) Oj Crimek- ze czlowiek nie moze byc mlodszy! :o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Ding-dong! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.05.02, 13:48 Niestety, ale pofantazjować wolno:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 14:08 Wiesz jak to jest: jak sie jest na diecie, to jedyne co ci pozostaje- to ogladanie menu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Ding-dong! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.05.02, 14:25 Ja tam nie jestem na diecie, ale takie cudo nieziemskie aż żal brukać naszymi perwersyjnymi fantazjami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 17:16 Gość portalu: Crimen napisał(a): > Ja tam nie jestem na diecie, ale takie cudo nieziemskie aż żal brukać naszymi > perwersyjnymi fantazjami:))) ciekawe kto by kogo....echem.......zbrukała, Najsłodszy ;) :D :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Crimek do boju! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 19:20 To zaczyna mi sie podobac :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Ding-dong! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.05.02, 20:02 No widzisz, już mi się podobasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 20:21 nastepnym razem zrobie zdjecie ! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Ding-dong! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.05.02, 20:34 I bez zdjęcia robi wrażenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 20:48 To fakt. Jedna uwaga! Wzrost ok. 180 cm :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Ding-dong! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.05.02, 20:55 Ale jaki temperament i intelekt:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 20:59 To sie akurat Crimku zgadza. Wiesz nieczesto sie spotyka takie kobiety na piwie! Z tego Chudego to jest jednak szczesciarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Ding-dong! IP: *.arcor-ip.net 12.05.02, 14:10 Siemanko warszawski kogutku.Czy nawet w niedzielę musisz dziobek otwierać i ryczeć na całą galaktykie,że już wstałaś?A nie przyszło do pięknej główki,że można by pospać do 16-ej,albo co? Mario,co do koszących trawkie,to oni już tak kilka dni chyba,co?I jeszcze granatki ty nie wyrzucił przez okno?Cierpliwy ty,oj cierpliwy,chyba że znieczulony Warką strong aktualnie. U mnie nie ma słońca,trochę pochmurno i chłodek jest,ale za to przyjemnie. A kto to Czarna jezd-naprawdę takie zwierzątko atrykcyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 14:20 A właśnie, że będę rano wstawać, wbrew reprymendom zatwardziałych śpochów, bo: - to lubię samo w sobie - mam rano święty spokój, bo śpiochy nie plączą mi się pod nogami - lubię denerwować co poniektórych rannym świergoleniem - i w ogóle A czarną to sobie teraz robię. Kawę. A do tego ubiłam śmietankę, mnaim i to będzie mój deserek. A Czarna jest bardzo, bardzo o.k. I naprawdę Czarna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Ding-dong! IP: 62.26.68.* 12.05.02, 14:35 Jak zwykle dogadzanie sobie -te kulinarne-idzie u ciebie pełną parą,złośliwy kogucie jeden.Ale takiej kawki też bym wychlał,a tak to muszę na jakichś chemicznych substytutach sporządzonych z gipsu,oraz farby wapiennej,bazować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 14:45 To uważaj tylko, żeby przełyk Ci nie zwapniał do następnej wizyty w Wa-wie! A ja już wtedy się postaram ze wszystkich sił, byś dobrą kawkę wypił :) Rymy mi nie wychodzą, bo bita śmietanka sie udała nad wyraz. Cóż, nie wszystko można mieć na raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Ding-dong! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 16:44 Do jasnej.... Kto popsuł pogodę w Poznaniu? Przez tego kogoś nie mogłam się poopalać! Przez to jestem tu szybciej niż wypadałoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 16:47 u nas lampa i skwar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Ding-dong! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 16:48 A ja tak chciałam się wysmażyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna maryjka i mario2 :))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 17:14 cuuuuuuuuuuda?????? mario - Kicia się nie wyspałeś chyba? zwykła, standardowa wiedźma podlaska :D :D Chudyy cos o tym wie, biedactwo ;) ;) tez się ciesze, ze dane mi było Was ujrzeć kaprawymi oczetami mario - mimo ................... :))))))))))))))))))))))))) Twoich a'priorycznych pyszczeń bezpodstawnych na tematy zwiazane choćby z absolutem ;) ;) :)))))))))) mam nadzieję-do zobaczyska no i zieloniutki sweterek muszę w końcu zwrócić (sic??!!) uśmiechowactwo najserdeczniejsze :)))))))))))))))))) da wstrieczi jak mawiają rdzenni berlinczycy :D papatki Czarna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: maryjka i mario2 :))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 19:16 jedyny absolut jaki moge powazac- to szlachetna wodka pod takim wlasnie tytulem. Co do absolutow dyskutowanych, to one nie istnieja- wprost przeciwnie do Absoluta dobrze zmrozonego! Wracajac do kwestii urody moze z 2 zasadniczych powodow zamilczysz w tej dyskusji. Po pierwasze jestes bezposrednio zainteresowana osoba Po drugie jestes baba i na temat babskiej urody, z natury rzeczy, niewiele ciekawego mozesz miec do powiedzenia. Tak wiec panowie- to naprawde niezla laska :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 17:19 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Ty bylas a jednoszesnie Cie nie bylo, > mowilas, a jednoczesnie siedzialas cicho, > patrzalas nic nie wiedzac > i pilas pozostajac trzezwa !! > > > Kurde- jak Ty to robisz? :o)) > > P.S. Ludek Forumowy na Towarzyskim, to raczej cie nie zna. Gdybym im o Tobie > opowiedzial- nie uwierzyliby mi. Takie cuda nie istnieja! bom eteryczna nimfa błotna :):):):):): mówiłam nie zas gadałam- ex definitione Waść :):):):):) widząc widząc widząc :)))))))) hieh - więcej niz przypuszczasz Polny Kwiatuszku Subtelny :))))) trzeźwa? wewll..well.well.. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 19:19 z eterycznosci niewiele bylo do podziwiania. Raczej zaskoczyla mnie ilosc dobywanych z Twego aparatu mowy slow na minute. Zawsze twierdzilem, ze Chudyy mistrzem jest, jesli o mowienie chodzi, przy Tobie jednak biedactwo za niemowe robic moze :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Tu Yessinko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 09:28 wpisywala sie jako Czarna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna :)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 11:04 mario2 :) co do auto-ocen istnieje jeszce cóóóś takiego jak "obiektywizm"(ew. próbypodejmowania) Chudyyy'ego przegadać nie da bo on nałogowo przerywa :)))))) (się nie da się ;) ABSOLUTY istnieją absolutnie :))))))))))))) (do szacownego grona w/w należy np. stwierdzenie, ze absolutna sympatia dażę absolutnie zmrożonego Absoluta). uściski dla Myryjenki :))))))) do zobaczyska (na jakimś ogniseczku najchtniej :)))))) czarniactwo zaspaneokrutnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudyy jestem IP: 217.8.166.* 14.05.02, 12:45 Moją Panią serdecznie pozdrawiam, a i innych Towarzyszy wypitki małej sobotniej i owszem, ups, znów przerywam ... Odpowiedz Link Zgłoś