Dodaj do ulubionych

Ding-dong!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 06:25
Taki gong.

Ależ świeży poranek! Słoneczko świeci i taka błoga cisza.
Dzień dobry wszystkim!
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 09:04
      Kurczę, czy oni muszą kosić trawę akurat w niedzielę? Jak im huknę, to
      pospadają.
      • kitek1 drrrrrrrrrrrrrrrrry:) 12.05.02, 09:18
        witaj pannnnno niedzielna:)***
        • Gość: mario2 bim- bam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 09:26
          ona juz dawno nie panna :o))

Witaj Kitku Frasobliwy :o)
          • kitek1 Re: bim- bam 12.05.02, 09:38
            maryja panna, maryja panna,
            samo mi tak wychodzi:)
            frasuje sie pogodowo,
            czy dzisiaj pic w plenerze, czy w atelier,
            wlasnie sobie przynioslem 0,7 flaszencje swiezego spirytusiku:)
            • Gość: samanta Re: bim- bam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 09:43
              O rany!! Maryjko !Widze ze tradycyjnie robisz za kogutka na forum:))) Fajnie Cie widziec.Mam nadzieje
              ze Czort wycalowal Ci w moim imieniu.Prosilam ja ostatnio o to!:))) Acha!Alez ze mnie
              prostaczka!Dzien dobry wszystkim;)))))
              • kitek1 Re: bim- bam 12.05.02, 09:46
                dziekuje Ci samantko,
                za to cus do gadania:)
                • Gość: mario2 Re: bim- bam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 09:54
                  Na zakupach juz byle. Pogoda- zyleta. Pot sam sie skrapla na plecach!
                  Kitku- plenerek! Jak najbardzeiej.
                  wieczorem wczoraj saczylismy a plenerku piweczko z maryjka, Yesska, Jasminka i
                  Churyym .
                  calkiem sympatycznie. szczegolnie jak czlowiek w jasminki duze niebieskie-
                  calkiem powaznie odsloniete niebieskie oczka spojrzal! :o)
                  • kitek1 Re: bim- bam 12.05.02, 09:59
                    to jasmineczka juz z hawajkow wrocila,
                    pieknie musi strzaskane, to sliczne stworzonko:)
                    • Gość: mario2 Re: bim- bam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 10:01
                      dokladnie Ci nie odpowiem.
                      Jakos ciemno bylo :o))

A ze w ciemnosci jeszcze sliczniejsza sie zdawala- to fakt :o)
                      • Gość: samanta Kitus! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 10:11
                        W morde jeza,ja nic nie wysylalam!!! To te cholerniki bez mojej zgody przelecieli sie po mojej ksiazce
                        adresowej i rozeslaly.Malo mnie szlag nie trafil jak siem dowiedzialam ze to poszlo do wszystkich.
                        Faktem jest ,ze calkiem dobrze sie gada przy pomocy tego gowienka;))))))
    • Gość: maryjo2 Re: Bang-bang! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 10:10
      Samanta !!!Zostłam wycałowana, i dodatkowo kartkę dostałam ze Szczecina, a
      jakże! :))))
      Nie należy się zrażać bijatyką na Forum, wiesz? Ja tam mam ją głęboko w nosie.
      Przecież zawsze są tu takie sympatyczniaki jak kitek, z którymi można sobie
      miło i zwariowanie pogadać.
      Buziaczki wielkie.
      • Gość: samanta Re: Bang-bang! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 10:12
        Ciebie maryjko powinni juz za zycia swieta obwolac,jak bum,bum.Nie wiem czy jest druga tak lagodna
        i cierpliwa kobieta.Amen:)
        • Gość: maryjo2 Re: Bang-bang! Samcia! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 10:18
          Oj, tylko nie to! Niebo jest nudne jak flaki z olejem. I wszystko tam takie
          sterylnie białe - szpital jednym słowem. Poza tym wcale nie jestem święta,
          tylko zdystansowana do kłótliwych, gderliwych, napastliwych, przemądrzałych,i
          innych takich frustratów. A kit im w ucho! Mnie humoru nie popsują.
    • Gość: kaja Re: Ding-dong! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 10:21
      Dzień dobry, jaki piękny dzionek. Jadę nad jezioro, niestety nie będę się kąpać,
      bo woda jest przerażająco zimna.
      Do usłyszenia - niebawem.

>

• Gość: maryjo2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 10:23
        No to dobrej zabawy! Ale Ci zazdroszczę :)) Do zobaczenia.
        • Gość: kaja Re: Ding-dong! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 10:25
          A wiesz jak tam smakuje małe piwko...?

• Gość: mario2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 10:30
            nawet duze. Duzo duzego, ale z sokiem :o)
        • Gość: Czarna Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 12:03

Maryjko :) - dziękulskie uśmiechnięte za wczorajszy kurteczkowy z-ratunek -
          skostniałe kości mi ogrzac pomogło! Buziaczki :)))
          a Mario2- tradycyjny gentelman - też tam byłam Maleństwo, aaaa? ;);););) (chyba
          że to realizacja specyficznire rozumianego bon-tonu niemieckiego ;) ;)

pozdrówka, miło było Was poznać :)
          • Gość: mario2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 12:32
            Ty bylas a jednoszesnie Cie nie bylo,
            mowilas, a jednoczesnie siedzialas cicho,
            patrzalas nic nie wiedzac
            i pilas pozostajac trzezwa !!

Kurde- jak Ty to robisz? :o))

P.S. Ludek Forumowy na Towarzyskim, to raczej cie nie zna. Gdybym im o Tobie
            opowiedzial- nie uwierzyliby mi. Takie cuda nie istnieja!
            • Gość: maryjo2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 12:40
              Czarna, ale bomba! Miło Cię tu widzieć. Też się cieszę, że Cie poznałam,
              powaga :)
            • Gość: Crimen Re: Ding-dong! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.05.02, 13:17
              Opowiedz Maryś.Zawsze chciałem zobaczyć cud(a może cudo) :)))
              • Gość: mario2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 13:27
                Wysokie- czarnowlose, mlode inteligentne.... :o))
                Oj Crimek- ze czlowiek nie moze byc mlodszy! :o(
                • Gość: Crimen Re: Ding-dong! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.05.02, 13:48
                  Niestety, ale pofantazjować wolno:)))
                  • Gość: mario2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 14:08
                    Wiesz jak to jest:
                    jak sie jest na diecie,
                    to jedyne co ci pozostaje-
                    to ogladanie menu!
                    • Gość: Crimen Re: Ding-dong! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.05.02, 14:25
                      Ja tam nie jestem na diecie, ale takie cudo nieziemskie aż żal brukać naszymi
                      perwersyjnymi fantazjami:)))
                      • Gość: Czarna Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 17:16
                        Gość portalu: Crimen napisał(a):

> Ja tam nie jestem na diecie, ale takie cudo nieziemskie aż żal brukać naszymi
                        > perwersyjnymi fantazjami:)))

ciekawe kto by kogo....echem.......zbrukała, Najsłodszy ;)
                        :D :D :D :D
                        • Gość: mario2 Crimek do boju! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 19:20
                          To zaczyna mi sie podobac :o)
                        • Gość: Crimen Re: Ding-dong! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.05.02, 20:02
                          No widzisz, już mi się podobasz:)))
                          • Gość: mario2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 20:21
                            nastepnym razem zrobie zdjecie ! :o)
                            • Gość: Crimen Re: Ding-dong! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.05.02, 20:34
                              I bez zdjęcia robi wrażenie:)
                              • Gość: mario2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 20:48
                                To fakt. Jedna uwaga!
                                Wzrost ok. 180 cm :o)
                                • Gość: Crimen Re: Ding-dong! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 12.05.02, 20:55
                                  Ale jaki temperament i intelekt:)
                                  • Gość: mario2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 20:59
                                    To sie akurat Crimku zgadza. Wiesz nieczesto sie spotyka takie kobiety na piwie!
                                    Z tego Chudego to jest jednak szczesciarz!
                  • Gość: leziox Re: Ding-dong! IP: *.arcor-ip.net 12.05.02, 14:10
                    Siemanko warszawski kogutku.Czy nawet w niedzielę musisz dziobek otwierać i
                    ryczeć na całą galaktykie,że już wstałaś?A nie przyszło do pięknej główki,że
                    można by pospać do 16-ej,albo co?
                    Mario,co do koszących trawkie,to oni już tak kilka dni chyba,co?I jeszcze
                    granatki ty nie wyrzucił przez okno?Cierpliwy ty,oj cierpliwy,chyba że
                    znieczulony Warką strong aktualnie.
                    U mnie nie ma słońca,trochę pochmurno i chłodek jest,ale za to przyjemnie.
                    A kto to Czarna jezd-naprawdę takie zwierzątko atrykcyjne?
                    • Gość: maryjo2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 14:20
                      A właśnie, że będę rano wstawać, wbrew reprymendom zatwardziałych śpochów, bo:
                      - to lubię samo w sobie
                      - mam rano święty spokój, bo śpiochy nie plączą mi się pod nogami
                      - lubię denerwować co poniektórych rannym świergoleniem
                      - i w ogóle

A czarną to sobie teraz robię. Kawę. A do tego ubiłam śmietankę, mnaim i to
                      będzie mój deserek.
                      A Czarna jest bardzo, bardzo o.k. I naprawdę Czarna.
                      • Gość: leziox Re: Ding-dong! IP: 62.26.68.* 12.05.02, 14:35
                        Jak zwykle dogadzanie sobie -te kulinarne-idzie u ciebie pełną parą,złośliwy
                        kogucie jeden.Ale takiej kawki też bym wychlał,a tak to muszę na jakichś
                        chemicznych substytutach sporządzonych z gipsu,oraz farby wapiennej,bazować.
                        • Gość: maryjo2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 14:45
                          To uważaj tylko, żeby przełyk Ci nie zwapniał do następnej wizyty w Wa-wie!
                          A ja już wtedy się postaram ze wszystkich sił,
                          byś dobrą kawkę wypił :)
                          Rymy mi nie wychodzą, bo bita śmietanka sie udała nad wyraz. Cóż, nie wszystko
                          można mieć na raz :)

• Gość: kaja Re: Ding-dong! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 16:44
                            Do jasnej.... Kto popsuł pogodę w Poznaniu? Przez tego kogoś nie mogłam się
                            poopalać! Przez to jestem tu szybciej niż wypadałoby.
                            • Gość: mario2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 16:47
                              u nas lampa i skwar!
                              • Gość: kaja Re: Ding-dong! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 16:48
                                A ja tak chciałam się wysmażyć!

• Gość: Czarna maryjka i mario2 :))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 17:14
                                  cuuuuuuuuuuda??????
                                  mario - Kicia się nie wyspałeś chyba?
                                  zwykła, standardowa wiedźma podlaska :D :D
                                  Chudyy cos o tym wie, biedactwo ;) ;)

tez się ciesze, ze dane mi było Was ujrzeć kaprawymi oczetami

mario - mimo ................... :)))))))))))))))))))))))))
                                  Twoich a'priorycznych pyszczeń bezpodstawnych na tematy zwiazane choćby z
                                  absolutem ;) ;) :))))))))))
                                  mam nadzieję-do zobaczyska
                                  no i zieloniutki sweterek muszę w końcu zwrócić (sic??!!)

uśmiechowactwo najserdeczniejsze :))))))))))))))))))
                                  da wstrieczi jak mawiają rdzenni berlinczycy :D
                                  papatki
                                  Czarna

• Gość: mario2 Re: maryjka i mario2 :))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 19:16
                                    jedyny absolut jaki moge powazac- to szlachetna wodka pod takim wlasnie
                                    tytulem. Co do absolutow dyskutowanych, to one nie istnieja- wprost przeciwnie
                                    do Absoluta dobrze zmrozonego!

Wracajac do kwestii urody moze z 2 zasadniczych powodow zamilczysz w tej
                                    dyskusji.
                                    Po pierwasze jestes bezposrednio zainteresowana osoba
                                    Po drugie jestes baba i na temat babskiej urody, z natury rzeczy, niewiele
                                    ciekawego mozesz miec do powiedzenia.

Tak wiec panowie- to naprawde niezla laska :o)
            • Gość: Czarna Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 17:19
              Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Ty bylas a jednoszesnie Cie nie bylo,
              > mowilas, a jednoczesnie siedzialas cicho,
              > patrzalas nic nie wiedzac
              > i pilas pozostajac trzezwa !!
              >
              >
              > Kurde- jak Ty to robisz? :o))
              >
              > P.S. Ludek Forumowy na Towarzyskim, to raczej cie nie zna. Gdybym im o Tobie
              > opowiedzial- nie uwierzyliby mi. Takie cuda nie istnieja!

bom eteryczna nimfa błotna :):):):):):
              mówiłam nie zas gadałam- ex definitione Waść :):):):):)

widząc
              widząc
              widząc :))))))))
              hieh - więcej niz przypuszczasz Polny Kwiatuszku Subtelny :)))))
              trzeźwa? wewll..well.well..
              :))))))
              • Gość: mario2 Re: Ding-dong! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 19:19
                z eterycznosci niewiele bylo do podziwiania. Raczej zaskoczyla mnie ilosc
                dobywanych z Twego aparatu mowy slow na minute. Zawsze twierdzilem, ze Chudyy
                mistrzem jest, jesli o mowienie chodzi, przy Tobie jednak biedactwo za niemowe
                robic moze :o)
    • Gość: mario2 Tu Yessinko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 09:28
      wpisywala sie jako Czarna!
      • Gość: Czarna :)))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 11:04
        mario2 :)
        co do auto-ocen istnieje jeszce cóóóś takiego jak "obiektywizm"(ew.
        próbypodejmowania)
        Chudyyy'ego przegadać nie da bo on nałogowo przerywa :)))))) (się nie da się ;)
        ABSOLUTY istnieją absolutnie :)))))))))))))
        (do szacownego grona w/w należy np. stwierdzenie, ze absolutna sympatia dażę
        absolutnie zmrożonego Absoluta).

uściski dla Myryjenki :)))))))
        do zobaczyska (na jakimś ogniseczku najchtniej :))))))

czarniactwo zaspaneokrutnie :)

• Gość: chudyy jestem IP: 217.8.166.* 14.05.02, 12:45
          Moją Panią serdecznie pozdrawiam,
          a i innych Towarzyszy wypitki małej sobotniej i owszem,
          ups, znów przerywam ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka