pretorus 20.12.04, 11:24 Szukam zdradzonych pań, tych które poznały smak zdrady. ponieważ uczucie to nie jest mi obce. Może wymiana doświadczeń i rady co dalej będą pomocne. Sam gwarantuje poważne podejście do sprawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konwalia52 Re: zdradzone panie IP: 217.153.136.* 20.12.04, 22:16 Bardzo przykre odczucia, nie chcę tego więcej przeżyć,bardzo bolało.Ci co zdradzają czują się bardzo pewnie, nigdy więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bol Re: zdradzone panie IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 20.12.04, 22:28 Jestem też ta zdradzona.Co czuję? Straszny bol,jeszcze mi nie odbiło mam nadzieję,ale ciągle o nim myślę,ciągle z nim rozmawiam,dlaczego nie potrafił po tylu latach po prostu powiedzieć: przepraszam nie mogę więcej cię oszukiwać za bardzo cięszanuję, więc proszę wybacz mi. Napewno bolałoby też, ale może trchę czułabym się mniej gorsza?Koledzy w pracy mówią mi komplementy,a ja ciągle myślę, że to takie same k...asy jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaxy2 Re: zdradzone panie 21.12.04, 09:51 A czy da sie po czymś takim zyc pod jednym dachem?! Czy można sobie to jakos wytłumaczyc? Sprawa mnie osobiście nie dotyczy ale widze jak miota sie moja znajoma. Stroi sie, dba o siebie, czesto w tym wszystkim przesadza! Co za ironia, facet zdradził a ona stara sie mu jeszcze przypodobac.... Mika Odpowiedz Link Zgłoś