Gość: xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 16:31 zamiast wątku kap kap :) piosenka z podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oona Here Comes The Sun- u nas we W-wiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 16:35 piosenka z przedszkola :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Here Comes The Sun- u nas we W-wiu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 16:56 a ja rozmyślam nad Twoją odpowiedzią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Here Comes The Sun- u nas we W-wiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:00 no to nie przeszkadzam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Here Comes The Sun- u nas we W-wiu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 17:49 Gość portalu: oona napisał(a): > piosenka z przedszkola :) O przepraszam, 6-ta klasa podstawówki.Pan Szewczyk i jego 10 min. przebojów z Dzikiego Zachodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Here Comes The Sun- u nas we W-wiu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:53 Gość portalu: kaja napisał(a): > Gość portalu: oona napisał(a): > > > piosenka z przedszkola :) > > O przepraszam, 6-ta klasa podstawówki.Pan Szewczyk i jego 10 min. przebojów z > Dzikiego Zachodu... nie chodziło mi o piosenke Eurythmics, tylko George'a Harrisona- Here comes the sun:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Here Comes The Sun- u nas we W-wiu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 17:55 A mi o tą pierwszą. > > Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: November 15.05.02, 17:44 dobrze, ze nie: do lezki lezka i bede niebieska/ cala w kolorze blue... ale i tak najlepszy jest November Rain Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: November IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 18:40 najlepszy: Hallucination Rain oraz Purple Rain Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: November 15.05.02, 18:44 pierwszy unknown (czy wypada mi sie przyznawac?...) drugi: no, tak - LoveSymbol:) obstaje jednak przy NOVEMBER; ten Slash...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: November IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 18:57 zgadzam się że Slash zrobił tam swoje wszak to mój zodiak :) hallucination Rain autor ten sam co purple :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Here Comes The Rain Again IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 19:01 Ty jeszcze podstawowke pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Here Comes The Rain Again IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 19:24 młody jestem z wyglądu pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś