Dodaj do ulubionych

Drogie panie

27.12.04, 00:13
Drogie panie w dosłownym znaczeniu. I po co to pierdzielenie o wnętrzu ,
inteligencji , klasie i innych tego typu pierdołach.
Przecież i tak idzie o to ile kasy ma facet w potrwelu. Jak już metryka lub
lustro mówi że nie da rady załapać się na gości z kasa to zaczynacie chrzanić
o wyżej wspomnianych bzdetach. A i tak liczy sie tylko jedno.
Obserwuj wątek
    • didi83 ...jasne 27.12.04, 00:19
      Mnie sie wydaje czy tak mowia Ci tylko ktorym sie w zyciu nie udaje nie maja
      odpowiednich finansow i nie maja odpowiedniej kobiety???
      Chcialam zauwazyc, ze teraz kobiety rowniez maja swoja kariere.. zarabiaja na
      siebie SAME.. stac je na wiele.. osiagaja niezaleznosc finansowa...
      Tak mezczyzni jak kobiety zarabiaja... wiec ciagle walkowanie o kobietach co
      leca na kase JEST CHORE.. To raczej debilni mezczyzni szukaja sobie idiotek
      ktorym dadza kase i je tym zadowola bo nie maja nic wiecej do zaoferowania...
      tlyko kase...
      • Gość: expercik:) Re: he, he, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:22
        to już trąci feminizmem, ale w wydaniu staropanieńskim :)
        • Gość: robalek djable, ty frustracie? IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:24
          cze djabel. wbiajm sie na forum pozna noca i co widze? teksty prowokacyjne? tu
          by nastapil ciag dalszy natomiast nie bede tanio sowich pogladow sprzedawac:P
          • diabel.tasmanski Re: djable, ty frustracie? 27.12.04, 00:33
            Jakie prowokacyjne ŚWIĘTA PRAWDA i tyle
        • didi83 Re: he, he, 27.12.04, 00:25
          Mam 21 lat ;] jestem prawie niezalezna (ach mam lekka pomoc rodzicow jako, ze
          jeszcze studiuje) Stac mnie na wszystko co chce ... lubie pracowac... wiec jak
          jakis nedznik mowi mi, ze kobiety leca na kase to mi az galki oczne pulsuja...
          Fakt szukamy mezczyzn ktorzy cos w zyciu osiagneli i ktorzy cos maja... ale
          same tez sporo posiadamy... same tez umiemy zadbac o swoje potrzeby ;]
          • Gość: expercik:) Re: umiecie, umiecie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:27
            ale prawdziwe kobiety wolą tradycyjnie, z chłopem, a nie tylko ciągle same :)
            • didi83 Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 00:30
              Nie mowie , ze SAME... po prostu my umiemy tyle samo co Wy, zarabiamy tyle co
              Wy... wiec po co bajki, ze kobiety to tylko na kase?
              Jasne sa kobiety ktore na to leca...ale sa mezczyzni ktore takie lubia... i to
              Oni je stworzyli ;] kasa kasa kasa ... nic wiecej nie maja...
              • Gość: expercik:) Re: są takie kobiety, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:32
                ale to tylko wyjątki potwierdzające regułę - i to "wyjątki" będące
                zaprzeczeniem kobiecości, nie łudź się na starcie, wróć do życia :)
                • didi83 Re: są takie kobiety, 27.12.04, 00:41
                  ja jestem kobieca... jestem delikatna... nawet wrazliwa bo plakalam na Epoce
                  Lodowcowej, a jednak rade sobie daje w zyciu... Takich jak Ja jest duzo...
                  tylko Mezczyzni ogladaja sie za ... tymi co leca na kase a pozniej narzekaja ;]
                  • didi83 Re: są takie kobiety, 27.12.04, 00:42
                    no ale przeciez takie ... kasiorki sa najlatwiejsze... ;]
              • diabel.tasmanski Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 00:32
                Nie napisałem że tylko na kase. Ale jeżeli 90% leci na kase to wole szukac
                wspód 90 niż wsród 10 które NIBY nie lecą.
                • didi83 Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 00:43
                  tak bo przebierac w tych 90% jest latwiej niz sie wysilic i rozgladnac sie za
                  tym 10%
                  • diabel.tasmanski Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 00:44
                    wiesz jak sie dizała na niszowym rynku to sie ma niszowe obroty :)
                    • didi83 Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 00:48
                      zdefiniuj "dizała"
                      • diabel.tasmanski Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 00:54
                        zmiana tematu ??? :)
                        • didi83 Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 01:02
                          Nie ale nie rozumiem tego slangu, wiec prosze o wyjasnienie
                          • diabel.tasmanski Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 01:04
                            Wiesz jak sie działa na niszowym rynku to się ma niszowe obroty :)

teraz rozumiesz ???
                            • didi83 Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 01:19
                              No :] wybacz malo domyslna juz jestem ;] winkuje sobie przez co zatracam
                              zdolnosc logicznego myslenia :D thihihi ;]
                              • diabel.tasmanski Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 01:21
                                Ja także nie jestm trzeżwy i boje położyć sie spać bo chyba poduszka nie jet tam
                                gdzie powinna :)
                                • didi83 Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 01:25
                                  Ja mam lozko nie poscielone ;/
                                  buuuuuuuuuuuu
                                  koszmar.... :[ posciel mi lozko :D
                                  • diabel.tasmanski Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 01:31
                                    Nie pościele To byłby dobry uczynek. To jest sprzeczne z moją diabelską naturą :)
                                    • didi83 Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 01:33
                                      Nawet diabel byl usluzny wobec kobiet ;]ppp
                                      a ja tylko o poscieleniu lozka mowie ;/
                                      • diabel.tasmanski Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 01:37
                                        Tak można sobie pogrywać szarmanckiego. Tylko po co ??? Co by mi z tego przyszło ?
                                        • didi83 Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 01:40
                                          Satysfakcja... :] pozwililabym Ci sie nawet patrzec jak spie ;]
                                          • diabel.tasmanski Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 01:45
                                            A jaką satysfakcje może mieć diabeł z dobrego uczynku ? Co innego grzech :)
                                            • didi83 Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 01:47
                                              Gzrech dla diabla jest codziennoscia... wiec coz w tym moze byc fajnego? czyz
                                              dobry uczynek dla Diabla nie jest najbardziej zakazany i grzeszny?
                                              ;]
                                              • diabel.tasmanski Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 01:48
                                                Dobry uczynek jest dla diabła grzechem :)
                                                • didi83 Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 01:52
                                                  No.. a diabel ma grzeszyc... to co z tym moim lozkiem?? ;]
                                                  • diabel.tasmanski Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 01:55
                                                    Pojęcie grzechu zależy od punktu widzenia
                                                  • didi83 Re: umiecie, umiecie, 27.12.04, 02:07
                                                    No nie no! musisz mi przyznac racje! ze dla Diabla zgrzeszeniem bedzie
                                                    zrobienie dobrego uczynku! Bo do jego obowiazkow/ w jego naturze sa zle
                                                    uczynki ;] wiec logicznie biorac wychodzi na to, ze jesli chcesz zgrzeszyc
                                                    musisz mi poscielic lozko :D
                                                    teraz albo nigdy :D
          • diabel.tasmanski Re: he, he, 27.12.04, 00:28
            Jedyne co możeci zaoferować facetą czego sami nie potrafią zdobć bez waszej
            pomocy to sex
      • diabel.tasmanski Re: ...jasne 27.12.04, 00:25
        wiesz był tu wątek o "normalnej dzuewczynie" postanowiłem to sprawdzić. Wczoraj
        byłem w knajpie ze znajomymi bylo nieżle jeżeli chodzi o branie. Jak
        ostentacyjnie zapłaciłem za piwo rozdzierając paczke setek to panienki mało co
        gaci przez głowe nie ściągały nie wyłączając barmnanek. Więc ciągłe wałkowanie
        o kobietach jest moze i chore ale prawdziwe.
        • diabel.tasmanski Re: ...jasne 27.12.04, 00:26
          G... mnie obchodzi dlaczego tak jest ważne że to jest skuteczne
          • didi83 Re: ...jasne 27.12.04, 00:28
            zalezy jakich kobiet szukasz i z jakimi sie zadajesz...
            skoro Ciebie zadowalaja klubowe "drinkówy" ;] to szczescia zycze ;]
            • diabel.tasmanski Re: ...jasne 27.12.04, 00:30
              ha ha. A co nie masz z nimi szans ??? będziesz mi głodne kawałki o wnętrezu
              żenić :)
              • didi83 Re: ...jasne 27.12.04, 00:32
                Oczywiscie, ze nie mam z nimi szans... nie stac by Cie na mnie bylo ;]
                Nie nie bede opowiadala tkliwosci... ale stac mnie na swojego drinka i nawet
                zeby Tobie postawic ;] lubie byc na rownych zasadach ;]
                • Gość: robalek djabel.. IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:36
                  rzuc se okiem swym wybiorczym na watek tobie dedykowany:P
        • ewelinal1 Re: ...jasne 27.12.04, 07:55
          Diabel ...wybacz ze taa...z ranka .przy mocnej w czerwonym....
          ..ale nie wytrzymalam....Ruszyłeś mnie tym tekstem .....Ty po
          prostu ..."pieprzysz" ............!!!!!!!1
          Radze zmienic knajpke...
          zdecydowanie ...
          aa.. miłego poniedzialku...
    • ewiku Re: Drogie panie... cd... 27.12.04, 09:39
      diabel.tasmanski napisał:

> Drogie panie w dosłownym znaczeniu. I po co to pierdzielenie o wnętrzu ,
      > inteligencji , klasie i innych tego typu pierdołach.
      > Przecież i tak idzie o to ile kasy ma facet w potrwelu. Jak już metryka lub
      > lustro mówi że nie da rady załapać się na gości z kasa to zaczynacie chrzanić
      > o wyżej wspomnianych bzdetach. A i tak liczy sie tylko jedno.
      --------------------------------------------------------------------------
      Ty nawet nie masz pojęcia jak się mylisz...
      mogę tylko współczuć takiego nastawienia, bo to znaczy, że któregoś dnia i Ty
      będziesz szacowany nie wg. mieć ( np. w głowie ), tylko być ( np. kimś z
      kasą )...
      i co naprawdę będziesz wtedy wart?...
      ... pozdr...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka