Gość: zarazka IP: 10.10.41.* 30.08.01, 09:13 ... wszystkim (bez wyjatku) serdecznie (bez sarkazmu) zycze (jesli to cos znaczy) aby mieli milo i sympatycznie (kazdemu wedlug potrzeb i co kto lubi) uszanowania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ronja Re: zyczenia... IP: 212.244.252.* 30.08.01, 09:32 Ach, ach, zarazko! Stary kompanie-ekspedientko zza samu! To ja poproszę nieco oleju do głowy, z deka powagi i obym się wreszcie ustatkowała... A można wiedzieć, skąd ta ogólnoludzka dobroć z samego ranka, w tym oślepiającym słońcu? Buziaki, Ronja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: zyczenia... IP: 212.33.74.* 30.08.01, 09:52 Dzięki Zarazka widzę, że mamy w tym tygodniu cos w rodzaju festiwalu dobrych życzeń :))))))))! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Str. Re: zyczenia... IP: *.wardynski.com.pl 30.08.01, 10:07 A kiedy się spełni to, co sobie zażyczę? Strzyga praktyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Str. Re: zyczenia... IP: *.wardynski.com.pl 30.08.01, 10:08 Tfu, to znaczy to, czego mi zarazka pożyczy. Strzya praktyczna ale rozkojarzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medved Re: zyczenia... IP: 195.94.222.* 30.08.01, 10:32 Gość portalu: zarazka napisał(a): > ... wszystkim (bez wyjatku) serdecznie (bez sarkazmu) zycze (jesli to cos > znaczy) aby mieli milo i sympatycznie (kazdemu wedlug potrzeb i co kto lubi) > > uszanowania szanowny, dzieki za zyczenia jesli to cos znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: zyczenia... IP: 212.33.74.* 30.08.01, 10:38 Znaczy, znaczy. Znaczy kapitan:)))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: zyczenia... IP: *.mst.gov.pl 30.08.01, 10:52 a czy jest jakas szczególna okazja? pytam z ostroznosci :))zanim podziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: zyczenia... sto lat, sto lat, sto lat !!!!! 30.08.01, 10:52 ja też swoje dorzucę, na bok żale, do�ć zgrzytania zębami, koniec zrzędzenia, za dala od żšdz, do�ć żerowania na słowach i operacji na żywca, nigdy więcej żałosnych wypocin, jednym słowem zarazko: żyj nam sto lat !!! Woland <naprawdę szczerze> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: single2 Re: zyczenia IP: 213.25.97.* 30.08.01, 10:55 a to i ja sie dolacze skoro tak tu milo, za zyczenia takze dziekuje, zarazce powodzenia zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: zyczenia IP: *.mst.gov.pl 30.08.01, 11:00 kto ona zacz ta zarazka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: zyczenia IP: 192.192.192.* 30.08.01, 11:44 no wlasnie! tez chcialabym wiedziec... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: zyczenia IP: *.mst.gov.pl 30.08.01, 12:00 o. ta triss o której myślę ? z wiaryy ?:) Gość portalu: triss napisał(a): > no wlasnie! > tez chcialabym wiedziec... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: zyczenia... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 13:04 dziękuję, Tobie również Zarazko. Dawno Cię tu nie było albo cóś przeoczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Ksiega Gosci IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 30.08.01, 17:01 Pozwalam sobie, wpisac sie na te szacowna liste, z przyjemnoscia i bez urazy. P.S. Mam tez nadzieje, ze i bez bledow ortograficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1@po Re;życzenia...... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 19:51 hm,po prostu wzruszające,nawet i ja dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Re;życzenia...... IP: *.access.nacamar.de 30.08.01, 20:10 A ja proponuje, Zarazka na prezydenta. Kto za???? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Re;życzenia...... IP: 212.33.74.* 31.08.01, 08:27 Podpisuję się pod pomysłem Trapszo rękami a jak będzie trzeba to nogami też :))))))! Odpowiedz Link Zgłoś
zarazka Re: zyczenia...reasume w piatek o godz. 18.40 31.08.01, 18:45 moi drodzy, bardzo sie ciesze, ze sie wypowiedzieliscie, ze dziekujecie i ze jestescie mili... czyz nie sympatyczniej pomyslec, ze skoro drogi dziurawe, praca meczy, komunikacja miejsca zle dziala i tyle tyle jeszcze.... my jestesmy mlodzi, zdolni, inteligentni, z poczuciem humoru... rzcuam haslo: kochajmy sie, bo kurwa, warto; precz z frustra... milej soboty, niedzieli itp. ps. dzieki za propozycje objecia prezydnetury... rozwaze, bo to nie latwa decyzja, ale jestem przekonanym, ze gdybym ja zostal prezydentem, a wy moimi doradcami, premierami, ministrami, to w tym kraju byloby tylko lepiej, jesli nie od razu, to za jakis czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: zyczenia...reasume w piatek o godz. 18.40 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 19:12 Dzieki za pozdrowienia i wzajem droga zarazko!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: zyczenia...reasume w piatek o godz. 18.40 IP: *.access.nacamar.de 01.09.01, 12:46 A nie mowilem urodzony prezydent i ten pomysl tez mi sie podoba, ja minister Ohh!! pomarzyc dobra sprawa. Zglaszam sie na ministra komunikacji bo sie na tym znam, spedzilem na drogach prawie polowe zycia i mi sie nalezy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zarazka Re: do ewentualnego ministra komunikacji 03.09.01, 12:58 Drogi trapszo; twoja kandydature rozwaze; powiem tylko, ze min. komunikacji bedzie jednym z najwazniejszych; jako prezydent bede mial kilka priorytetow - stan drog i komunikacja miejska bedea jednym znich; to jest bowiem to, co najbardziej wku... obywatlei zarazka Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: do sinior presidente 03.09.01, 13:07 ja mogę być rzecznikiem. jestem wystarczajšco bezczelny i w miarę wygadany, a w przypadku tej funkcji więcej się nie liczy... Woland Odpowiedz Link Zgłoś
woland? bez tytułu 03.09.01, 13:40 a co, Ty pewnie widziałby� mnie w roli nadwornego błazna ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka! Re: do Pana Prezydenta IP: 195.94.206.* 03.09.01, 14:23 Panie Prezydencie, a ja zgłaszam sprzeciw!!! Wulgaryzmy ??? Toż to nie przystoi władzy i nie do twarzy z tym Panu. pozdrawiam zarazka napisał(a): > moi drodzy, bardzo sie ciesze, ze sie wypowiedzieliscie, ze dziekujecie i ze > jestescie mili... czyz nie sympatyczniej pomyslec, ze skoro drogi dziurawe, > praca meczy, komunikacja miejsca zle dziala i tyle tyle jeszcze.... my jestesmy > > mlodzi, zdolni, inteligentni, z poczuciem humoru... > rzcuam haslo: kochajmy sie, bo kurwa, warto; precz z frustra... milej soboty, > niedzieli itp. > > ps. dzieki za propozycje objecia prezydnetury... rozwaze, bo to nie latwa > decyzja, ale jestem przekonanym, ze gdybym ja zostal prezydentem, a wy moimi > doradcami, premierami, ministrami, to w tym kraju byloby tylko lepiej, jesli > nie od razu, to za jakis czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: do Pana Prezydenta IP: *.access.nacamar.de 03.09.01, 18:40 Ja protestuje!! Panie Prezydecie stanowisko ministra komunikacji sie mnie nalezy, bo jak mawial nasz slynny "polityk" "Ja nichcem ale musze" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś