Dodaj do ulubionych

jak dobrze wstac, skoro swit...................

18.05.02, 14:46
jurzenki blask duszkiem pic:)
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: jak dobrze wstac, skoro swit................... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 14:54
      kitek! jutrzenka o 15 godzinie?! czegos siem chlopie nacpal,he?:)
      • kitek1 Re: jak dobrze wstac, skoro swit................... 18.05.02, 14:56
        a co to jest jutrzenka,
        psze pani,
        tak mi sie spiewa bez sensu:)
        • Gość: oona Re: jak dobrze wstac, skoro swit................... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 14:58
          dzien dobry Kitek,bladym switem:)
          • Gość: samanta jutrzenka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:04
            kitus to nic innego jak piekna planeta Wenus ,ktora mozna ujrzec przed wschodem slonca.Tak wiec
            bez sensu sobie spiwosz brachu;)))
            • Gość: Pom Re: jutrzenka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 15:06
              Czółko Kitajec:))
              Samcia, gadula padla!!
              • Gość: samanta no tak IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:12
                a ja ciem caly czas jeszcze widze na zolto i dadam jak jalopa sama do siebie,hahahahaha:)))))))
                • Gość: Pom Re: no tak IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 15:15
                  kurka wodna!!! musze z kafejki moje gg zresetowac, bo pewnie tam wszystko
                  jezd!!!
                  • Gość: samanta Re: no tak IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:17
                    ja tam nie wiem pom cos ty narozrabiala ale caly czas zolta jezdes!
                    • Gość: Pom Re: no tak IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 15:18
                      lece do kafejki!!! tam jezd pewnie caly czas komp wlaczyny na slalym laczy
                      gadula nie wylaczona i wszystko tam sie zapisuje, lece pokasowac!!
                      • Gość: samanta Re: no tak IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:19
                        lo jezusie,ale jajca;)))))) Ty pierdolo jedna!:))))))
            • kitek1 Re: jutrzenka 18.05.02, 15:19
              no to dobrze ze sie z jakas wenusicom obudzilem:)
              • Gość: samanta Re: jutrzenka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:20
                O to chodzi ze jak sie obudziles to wenusicy juz nie bylo.Sam byles kiteulek,sam nieboraku!:))
                • kitek1 Re: jutrzenka 18.05.02, 15:28
                  ale za to juz na sniadanie goleczke sobie gotujemy,
                  wenusica, mowi ze po takiej nocy tez bardzo glodna:)
                  • Gość: maryjo2 Re: jutrzenka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:35
                    Sorry, kitek, ale to Twoje sniadanie...jakies niezrozumiale dla mnie :))
                    Zechciej powtorzyc co Ty takiego pichcisz???
                    • kitek1 Re: jutrzenka 18.05.02, 15:38
                      golonke do mlodych ziemniaczkow:)
                      • kitek1 Re: jutrzenka 18.05.02, 15:39
                        i mlodej kapustki:)
                        • Gość: maryjo2 Re: jutrzenka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:43
                          Ja miałam młode ziemniaczki+koperek+kefirek.

• kitek1 Re: jutrzenka 18.05.02, 15:44
                            ale dobre te mlodziutkie jedzonka teraz:)
                            • Gość: maryjo2 Re: jutrzenka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:51
                              kitek1 napisał(a):
                              > ale dobre te mlodziutkie jedzonka teraz:)
                              **
                              A to dopiero początek !
                              Pomyśl, co będzie już wkrótce :)) Wszystko takie mniam!!!!
                              • kitek1 Re: jutrzenka 18.05.02, 15:54
                                najfajniejsza pora,
                                chyba nikt juz na forumie smucic nie bedzie:)
                                • Gość: maryjo2 Re: jutrzenka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:58
                                  Bo nikogo na Forumie nie będzie :)))
                                  Wczasować się będą, ot co!

• Gość: xp Re: jutrzenka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:38
                      a ja poprosze o tytuł i wykonawce piosenki
                      obiecał mi poranek szczęcie dziś
                      • Gość: maryjo2 Re: jutrzenka - Xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:41
                        Sprawdzasz, czy pytasz?
                        • Gość: xp Re: jutrzenka - Xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:42
                          xpytam!
                          bo chcę ściągnąć :)
                        • kitek1 Re: jutrzenka - Xp 18.05.02, 15:42
                          2+1?
                          • Gość: maryjo2 Re: jutrzenka - Xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:44
                            Kitek, a to nie były jakieś Alibabki czasem?
                            • kitek1 Re: jutrzenka - Xp 18.05.02, 15:47
                              nie wiem,
                              tak sobie grzebie w pamieci,
                              zeby iskikowi pomoc:)
                        • Gość: xp Re: jutrzenka - Xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:44
                          z powodu niemania tytułu ściągam jak dobrze mieć sąsiada
                          • Gość: xp Re: jutrzenka - Xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:47
                            jak dobrze miec sąsiada halina kunicka
                            oraz video: z here comes the rain again, sweet dreams - juritmix
                            tak mi dobrze
                          • Gość: maryjo2 Re: jutrzenka - Xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:47
                            Sprawdź Alibabki, coś mi nimi na kilometr zajeżdża.
                            • Gość: barakuda Re: jutrzenka - Xp IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.05.02, 17:11
                              alibabki 100%, a tytul moze kwiat paproci, ale to moze inna:)
                              • Gość: maryjo2 Re: jutrzenka - Xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 17:44
                                Pewnie myślisz o kwiecie jednej nocy :)

Rozkwita raz, tylko raz, biały kwiat (..)
                                jakoś tak to szło :)

• Gość: barakuda Re: jutrzenka - Xp IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 18.05.02, 18:02
                                  no wlasnie:), ale to nie ta piosenka, bylam wtedy mala hihi stad sklera
                    • Gość: samanta Re: jutrzenka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:39
                      jak to co? Goleczka czyli cos golego.Moze wenusice bedzie zarl naga? Modliszka w meskim
                      wydaniu:))
    • lena8 Re: jak dobrze wstac, skoro swit................... 18.05.02, 15:50
      ładnie zabalowałeś w nocy Kiteczku, już dawno był świt:)
      • kitek1 Re: jak dobrze wstac, skoro swit................... 18.05.02, 15:53
        pamietam,
        bo jeszcze nie spalem,
        jak byl tamten swit:)
        • lena8 Re: jak dobrze wstac, skoro swit................... 18.05.02, 15:56
          nocka była pewnie wyczerpująca i bardzo ekscytująca no i jeszcze świt:))
          • kitek1 a po sniadanku........ 18.05.02, 17:03
            czas ns sjeste:)
            • lena8 Re: a po sniadanku........ 18.05.02, 17:46
              jak w Grecji:)
              • kitek1 a po sjescie....... 18.05.02, 19:17
                czas na flaszeczke,
                polecam metaxinke *****:)
                • oona jednym słowem 18.05.02, 19:20
                  życie jest piękne,prawda??:))
                  • kitek1 chyba po raz pierwszy sie z oooneczkka ......... 18.05.02, 19:24
                    zgadzam:)
                    • men_ Re: chyba po raz pierwszy sie z oooneczkka ......... 18.05.02, 19:28
                      No, no - cosik mi ta Wasza zgoda podejrzanie pachnie !:)

kitek1 napisał(a):

> zgadzam:)

• oona Re: chyba po raz pierwszy sie z oooneczkka ......... 18.05.02, 19:29
                        men-to pierwszy i ostatni raz,obiecuje!:)
                        • men_ Re: No, bi\o już chciałem do Twojej 18.05.02, 19:31
                          mamusi Uneczko dzwonić ze skargą :)
                          oona napisał(a):

> men-to pierwszy i ostatni raz,obiecuje!:)

• kitek1 odda ci papucie za to....... 18.05.02, 19:30
                        nie cieszysz sie:)
                        • men_ Re: odda ci papucie za to....... 18.05.02, 19:33
                          Nieee, bo papucie wyrzucone z balkoniku :))

kitek1 napisał(a):

> nie cieszysz sie:)

• kitek1 Re: odda ci papucie za to....... 18.05.02, 19:39
                            na tamtym watku pisales,
                            ze jakiemus kopciuszkowi podarowales,
                            muslalem, ze to uneczka po balu byla u ciebie:)
                            • men_ Re: odda ci papucie za to....... 18.05.02, 19:41
                              Cos kręcisz, albo ściemniasz Kitek !:)
                              Papuci z autografem nie rozdaję :)
                              • kitek1 qrde, cytuje cie meniku................. 18.05.02, 19:45
                                z resztą papucie Ktoś inny mi
                                zabrał :)
                                • oona Re: qrde, cytuje cie meniku................. 18.05.02, 19:46
                                  i wyrzucił,wszystko sie zgadza:)
                                • men_ Re: qrde, cytuje cie meniku................. 18.05.02, 19:47
                                  kitek1 napisał(a):

> z resztą papucie Ktoś inny mi
                                  > zabrał :)

No właśnie - i wyrzucił celem ochrony mojego image !:)

• kitek1 ale komu....... zagadka kryminalna 18.05.02, 19:54
                                    tak zalezylo,
                                    zeby ci image zmienic i papucie wyrzucil,
                                    to jest problem:)
                                    • men_ Re: ale komu....... zagadka kryminalna 18.05.02, 19:58
                                      może jakaś Superwoomen ?:)
                                      • kitek1 Re: ale komu....... zagadka kryminalna 18.05.02, 20:00
                                        dobry trop poruczniku borewiczu,
                                        polski 07 bondzie:)
                                        • men_ Re: ale komu....... zagadka kryminalna 18.05.02, 20:02
                                          Myślisz Kitek, że coś mi grozi ze strony tej tajemniczej Superwoomen ?:))

Pytam się jak kumpla i specjalisty, hę ?:)
                                          • kitek1 Re: ale komu....... zagadka kryminalna 18.05.02, 20:05
                                            mysle ze ci nic nie grozi,
                                            pod warunkiem, ze sie z nia w koncu spotkasz,
                                            i sie o tym przekonasz,
                                            a tym samym znikna twe bezpodstawne lęki:)
                                            • men_ Re: ale komu....... zagadka kryminalna 18.05.02, 20:07
                                              Qrde, ale ja się nawet nie domyślam, która to taka zawzięta na moje
                                              serduszko !:)
                                              • kitek1 Re: ale komu....... zagadka kryminalna 18.05.02, 20:13
                                                chodz meniku na ta strone:randki.o2.pl/,bedziesz mial pelno fajnych
                                                narzeczonych:)
                                                • men_ Re: ale komu....... zagadka kryminalna 18.05.02, 20:15
                                                  A już tam wyrwałałes jakieś laski ?:))
                                                  • kitek1 Re: ale komu....... zagadka kryminalna 18.05.02, 20:16
                                                    no, jakies liceum,
                                                    juz chce patrona na mnie zmieniac:)
                                                  • men_ Re: ale komu....... zagadka kryminalna 18.05.02, 20:19
                                                    licealistki czy "z tyłu liceum, z przodu muzeum" hę ?:))
                                                  • kitek1 Re: ale komu....... zagadka kryminalna 18.05.02, 20:22
                                                    no przekonaj sie sam,
                                                    co ja ci mam gotowy towar podsuwac,
                                                    pogimnastykuj sie troche, urokliwy jestes:)
                                                  • men_ Re: ale komu....... Kitek 18.05.02, 20:25
                                                    E tam,ja tylko tak ze zwykłej ciekawości się tylko pytałem :)

Ja tam Swoją Wybrankę gdzie indziej w necie wyrwałem !:))

kitek1 napisał(a):

> no przekonaj sie sam,
                                                    > co ja ci mam gotowy towar podsuwac,
                                                    > pogimnastykuj sie troche, urokliwy jestes:)

• oona Re: ale komu....... Kitek 18.05.02, 20:26
                                                    men_ napisał(a):

> E tam,ja tylko tak ze zwykłej ciekawości się tylko pytałem :)
                                                    >
                                                    > Ja tam Swoją Wybrankę gdzie indziej w necie wyrwałem !:))
                                                    >
                                                    romantyk z Ciebie jak cholera:))
                                                  • men_ Re: ale komu....... Uneczka 18.05.02, 20:28
                                                    to taka romantyczno-netowa gwara !:)

oona napisał(a):

> men_ napisał(a):
                                                    >
                                                    > > E tam,ja tylko tak ze zwykłej ciekawości się tylko pytałem :)
                                                    > >
                                                    > > Ja tam Swoją Wybrankę gdzie indziej w necie wyrwałem !:))
                                                    > >
                                                    > romantyk z Ciebie jak cholera:))

• kitek1 Re: ale komu....... Kitek 18.05.02, 20:28
                                                    romentycznie ja wyrwal,
                                                    sie czepiasz, oooneczko:)
                                                  • oona Re: ale komu....... Kitek 18.05.02, 20:34
                                                    wiem,wiem,to taki romantyzm XXI w.:)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: ale komu....... zagadka kryminalna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 20:22
                                                    A może być na odwrót? Z tyłu muzeum, z przodu liceum?
                                                    I jak by to wyglądać mogło????
                                                    Czołem, chłopaki :)))
                                                  • men_ Re: ale komu....... zagadka kryminalna 18.05.02, 20:23
                                                    Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> A może być na odwrót? Z tyłu muzeum, z przodu liceum?
                                                    > I jak by to wyglądać mogło????
                                                    > Czołem, chłopaki :)))

E, chyba to niemożliwe - raczej brzydko :))

cześć pracy (forumowej) :))

• Gość: maryjo2 Re: ale komu....... zagadka kryminalna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 20:26
                                                    Po liftingu wszystko możliwe :))
                                                    Narobiłam się dziś jak osioł :)) (to względem pracy)
                                                  • men_ Re: ale komu....... zagadka kryminalna 18.05.02, 20:29
                                                    No widzę - szczególnie w kwestii rozgryzienia mojej tajemniczej wielbicielki
                                                    Menrylii :))
                                                  • maryjo2 Re: ale komu....... zagadka kryminalna 18.05.02, 20:42
                                                    Osiwiałabym już dawno, gdybym sie zajmowała rozgryzaniem tej wielbicielki :))
    • Gość: maryjo2 Re: Xp, uwaga!. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 16:22
      Radość o poranku - Jonasz Kofta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka