heart-man 09.01.05, 04:26 Słonko zacznij się odżywiać bo niedługo schowasz się za rurę od odkurzacza :))) W kim ja się zakochałem!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: expercik:) Re: DiDi, jaki ty szczawik jesteś!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 09:31 i na dokładkę istna z niej Tereska :)) Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: DiDi, jaki ty szczawik jesteś!! 09.01.05, 09:47 EJ JEM!!! Te zdjecia sa z wakacji /sierpien/ wiec wlep sobie jeszcze gdzies +3kg :D Odpowiedz Link Zgłoś
heart-man Didi, biedactwoooo!! 09.01.05, 23:37 Didi biedactwoooo!! Jak mi przykro. Nie wiedziałem, że miałaś takie trudne dzieciństwo? Co ja mówię przecież jeszcze je masz. Same lęki i to większość na tle seksualnym. Tragedia! Agresywna, zadręczona przez patologiczną rodzinę.:)) To Cię dzisiaj „jahipek” przetrenował. :) Świetne teksty na kaca….. Przyjmij ode mnie wyrazy współczucia biedna dziecinko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
heart-man Re: Didi, biedactwoooo!! 09.01.05, 23:45 Nie tylko o nim. Nie uczyłem się tej sieczki na blachę. Ale do poduszki tekst jest przedni:)) Odpowiedz Link Zgłoś
didi83 Re: Didi, biedactwoooo!! 09.01.05, 23:46 NO chomik to najwazniejszy!!! to przez niego mam krzywa psyche :[ Odpowiedz Link Zgłoś