Gość: von IP: 194.146.248.* 12.01.05, 02:48 Wcześniej widziałem, że seks najczęściej uprawiają Islandczycy. Teraz wiem, że robią to z wibratorem, a nie z człowiekiem. A owiec też hodują sporo... może i w tym coś jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raaaa Re: Posiadanie wibratora IP: *.ornet.biz / 217.153.83.* 12.01.05, 13:24 kurcze co to sie dzieje z tymi kobietami czyzbyśmy im juz nie wystarczali??oj kobietki kobietki.Może to wina panów faceci gatki podciągnąc i do dzieła chyba nie chcecie przegrac z maszyną;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: Posiadanie wibratora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 13:27 facetów ci bez liku, tylko jakich... gadające głowy przeważnie, bez łbów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do re mi anegdota IP: *.ub.uni-freiburg.de 12.01.05, 15:07 kobieta w sexshopie pyta ekspedientki- czy sa moze wibratory z napedem elektrycznym? na co jeden z klientow stojacych przy ladze reaguje - wie pani co, ja mam wibrator z napedem jadrowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w sexsklepie Re: anegdota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:29 Zmieszana -Chciałabym ten srebrny wibrator tam na półce. Sprzedawca -O Kochana! Ten nie. To mój termos z kawą! Odpowiedz Link Zgłoś
west9 Re: Posiadanie wibratora 13.01.05, 03:41 Kobieto zgadzam sie ze jest facetow co lik "bez jaj",lecz ile jest kobiet "bez .....???",Sex nie polega tylko na rozlozeniu nog i oczekiwaniu oblokow,a tez sama musisz sie do tego przyczynic a nie bidolic tu.Powodzenia....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: Posiadanie wibratora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 06:37 ja nie narzekam, stwierdzam jedynie fakty, bo ja prywatnie nie mam z tym żadnych problemów, i wierz mi, nigdy nie zaczynam i nie kończę tylko na rozkładaniu nóg, to za proste i za nudne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drobny Re: Posiadanie wibratora IP: *.ckzeto.com.pl 01.02.05, 10:33 i fajnie :D. ale to nie jest popularne zachowanie, ja sie przychylam do okreslen "kloda"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michud Re: Posiadanie wibratora IP: 62.72.67.* 25.01.05, 14:10 na pewno chodzi o podciaganie? zbyt gwaltowne podciaganie gatek moze powodac czasowa niezdolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEDDY Re: Posiadanie wibratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 07:41 Posiadam wibrator i moja żona też od ponad siedmiu lat i jesteśmy z tego bardzo zadowoleni gdyż mozna urozmaicać doznania i zastapić skutecznie okresowa niedyspozycję partnera.Nigdy nie naduzywamy swoich pieścidełek. TEDDY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Posiadanie wibratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 09:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Posiadanie wibratora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:36 super zabawka dla dwojga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Posiadanie wibratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:00 i szlusznie "na klopoty sa sex szopy"jestes zmeczony mowisz do zony-kochanie mam przyjsc czy mam ci podac?i sprawa zalatwiona ty spoko spisz i ucieszona zona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ichiko A ja mam:-) IP: *.promax.media.pl 30.01.05, 10:45 Mój wibratorek to prezent osiemnastkowy:-) Nadla nieużywany, ale umie tańczyć i nawet ma dwa imionka nadane przez moje koleżanki: Michał-Fred:-) Hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles romantyczne... :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:11 stracićdziewictwo z wibratorem.... bardzo romantyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka.tk Re: Posiadanie wibratora 31.01.05, 18:34 Moim zdaniem, każda kobieta powinna posiadać wibrator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baha Re: Posiadanie wibratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:49 Ja mam cztery, jestem z nich bardzo zadowolona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Posiadanie wibratora 23.07.05, 21:56 myszka.tk napisała: > Moim zdaniem, każda kobieta powinna posiadać wibrator. Wy to mscie dobrze....kupujecie sobie wibrator i juz... A my mezczyzni musimy kochanki miec...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika@ Re: Posiadanie wibratora IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 15.02.05, 22:51 mam wibrator ale nie sprawia mi przyjemnosci dupcenie sie z nim:)moze jakas super instrukcja obslugi? Odpowiedz Link Zgłoś
wegorz-rasta Re: Posiadanie wibratora 17.02.05, 01:42 wiesz z wibratorem to chyba jak z siusiakiem :) troche w gore troche w dol raz w prawo raz w lewo pokrecis do okola czasami nie trafic (przez pomylke prubowac wepchac w druga dziurke:)) no ale skad ty morzesz wiedziec takie sztuczki to specjalnosc facetow:)pozdrawiam i zycze przyjemnej zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania mam i uzywam tylko z partnerem IP: *.choroszcz.sdi.tpnet.pl 01.03.05, 13:03 on lubi sie tak bawic i ja tez, fajna sprawka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Posiadanie wibratora IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.05, 16:13 Ja również posiadam wibrator,dostałam go w prezencie urodzinowym,fakt może i śmieszne ale dla mnie bezużyteczne.Polecam zastanowić sie nad kupnem takiego prezentu. Odpowiedz Link Zgłoś
transsybir Re: Raport w niektórych aspektach szokuje 23.07.05, 21:07 Nie chcę być malkontentem , ale facet z wibratorem to trochę groteskowa sytuacja, a jak czytam używa ich całkiem spora część populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Raport w niektórych aspektach szokuje 23.07.05, 22:00 transsybir napisał: > > Nie chcę być malkontentem , ale facet z wibratorem to trochę groteskowa > sytuacja, a jak czytam używa ich całkiem spora część populacji. Mniemam, ze tu chodzi raczej o wibrator w formie sztucznej pisi z silniczkiem wibrujacym... Mam takie cos... Zupelnie bez sensu... Chociaz sam "akt" podobny to jednak mysle, ze to idiotyzm.... Ale nigdy glowa tego cyborga nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś