Dodaj do ulubionych

Posiadanie wibratora

IP: 194.146.248.* 12.01.05, 02:48
Wcześniej widziałem, że seks najczęściej uprawiają Islandczycy. Teraz wiem,
że robią to z wibratorem, a nie z człowiekiem. A owiec też hodują sporo...
może i w tym coś jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: raaaa Re: Posiadanie wibratora IP: *.ornet.biz / 217.153.83.* 12.01.05, 13:24
      kurcze co to sie dzieje z tymi kobietami czyzbyśmy im juz nie wystarczali??oj
      kobietki kobietki.Może to wina panów faceci gatki podciągnąc i do dzieła chyba
      nie chcecie przegrac z maszyną;p
      • Gość: Kobieta Re: Posiadanie wibratora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 13:27
        facetów ci bez liku,
        tylko jakich...
        gadające głowy przeważnie,
        bez łbów.
        • Gość: do re mi anegdota IP: *.ub.uni-freiburg.de 12.01.05, 15:07
          kobieta w sexshopie pyta ekspedientki- czy sa moze wibratory z napedem
          elektrycznym? na co jeden z klientow stojacych przy ladze reaguje - wie pani co,
          ja mam wibrator z napedem jadrowym.
          • Gość: w sexsklepie Re: anegdota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:29
            Zmieszana
            -Chciałabym ten srebrny wibrator tam na półce.
            Sprzedawca
            -O Kochana! Ten nie. To mój termos z kawą!
        • west9 Re: Posiadanie wibratora 13.01.05, 03:41
          Kobieto zgadzam sie ze jest facetow co lik "bez jaj",lecz ile jest
          kobiet "bez .....???",Sex nie polega tylko na rozlozeniu nog i oczekiwaniu
          oblokow,a tez sama musisz sie do tego przyczynic a nie bidolic
          tu.Powodzenia.......
          • Gość: Kobieta Re: Posiadanie wibratora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 06:37
            ja nie narzekam, stwierdzam jedynie fakty, bo ja prywatnie nie mam z tym
            żadnych problemów, i wierz mi, nigdy nie zaczynam i nie kończę tylko na
            rozkładaniu nóg, to za proste i za nudne...
            • Gość: drobny Re: Posiadanie wibratora IP: *.ckzeto.com.pl 01.02.05, 10:33
              i fajnie :D. ale to nie jest popularne zachowanie, ja sie przychylam do
              okreslen "kloda"...
      • Gość: michud Re: Posiadanie wibratora IP: 62.72.67.* 25.01.05, 14:10
        na pewno chodzi o podciaganie? zbyt gwaltowne podciaganie gatek moze powodac
        czasowa niezdolnosc.
    • Gość: TEDDY Re: Posiadanie wibratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 07:41
      Posiadam wibrator i moja żona też od ponad siedmiu lat i jesteśmy z tego bardzo
      zadowoleni gdyż mozna urozmaicać doznania i zastapić skutecznie okresowa
      niedyspozycję partnera.Nigdy nie naduzywamy swoich pieścidełek. TEDDY
      • Gość: Zenek Re: Posiadanie wibratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 09:40
      • Gość: rob Re: Posiadanie wibratora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:36
        super zabawka dla dwojga.
    • Gość: xxl Re: Posiadanie wibratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:00
      i szlusznie "na klopoty sa sex szopy"jestes zmeczony mowisz do zony-kochanie
      mam przyjsc czy mam ci podac?i sprawa zalatwiona ty spoko spisz i ucieszona
      zona!
    • didi83 Re: Posiadanie wibratora 25.01.05, 14:36
      :]
    • Gość: Ichiko A ja mam:-) IP: *.promax.media.pl 30.01.05, 10:45
      Mój wibratorek to prezent osiemnastkowy:-) Nadla nieużywany, ale umie tańczyć i
      nawet ma dwa imionka nadane przez moje koleżanki: Michał-Fred:-) Hihi
    • Gość: koles romantyczne... :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:11
      stracićdziewictwo z wibratorem.... bardzo romantyczne...
    • myszka.tk Re: Posiadanie wibratora 31.01.05, 18:34
      Moim zdaniem, każda kobieta powinna posiadać wibrator.
      • Gość: baha Re: Posiadanie wibratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:49
        Ja mam cztery, jestem z nich bardzo zadowolona!!!
      • nataan Re: Posiadanie wibratora 23.07.05, 21:56
        myszka.tk napisała:

> Moim zdaniem, każda kobieta powinna posiadać wibrator.

Wy to mscie dobrze....kupujecie sobie wibrator i juz... A my mezczyzni musimy
        kochanki miec...:)
    • Gość: mika@ Re: Posiadanie wibratora IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 15.02.05, 22:51
      mam wibrator ale nie sprawia mi przyjemnosci dupcenie sie z nim:)moze jakas
      super instrukcja obslugi?
      • wegorz-rasta Re: Posiadanie wibratora 17.02.05, 01:42
        wiesz z wibratorem to chyba jak z siusiakiem :) troche w gore troche w dol raz
        w prawo raz w lewo pokrecis do okola czasami nie trafic (przez pomylke prubowac
        wepchac w druga dziurke:)) no ale skad ty morzesz wiedziec takie sztuczki to
        specjalnosc facetow:)pozdrawiam i zycze przyjemnej zabawy:)
    • Gość: ania mam i uzywam tylko z partnerem IP: *.choroszcz.sdi.tpnet.pl 01.03.05, 13:03
      on lubi sie tak bawic i ja tez, fajna sprawka :)
    • Gość: gosc Re: Posiadanie wibratora IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.05, 16:13
      Ja również posiadam wibrator,dostałam go w prezencie urodzinowym,fakt może i
      śmieszne ale dla mnie bezużyteczne.Polecam zastanowić sie nad kupnem takiego
      prezentu.
    • transsybir Re: Raport w niektórych aspektach szokuje 23.07.05, 21:07

Nie chcę być malkontentem , ale facet z wibratorem to trochę groteskowa
      sytuacja, a jak czytam używa ich całkiem spora część populacji.

• nataan Re: Raport w niektórych aspektach szokuje 23.07.05, 22:00
        transsybir napisał:

>
        > Nie chcę być malkontentem , ale facet z wibratorem to trochę groteskowa
        > sytuacja, a jak czytam używa ich całkiem spora część populacji.

Mniemam, ze tu chodzi raczej o wibrator w formie sztucznej pisi z silniczkiem
        wibrujacym... Mam takie cos... Zupelnie bez sensu... Chociaz sam "akt" podobny
        to jednak mysle, ze to idiotyzm.... Ale nigdy glowa tego cyborga nie boli...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka