Dodaj do ulubionych

Chyba dobry temat na towarzyskie forum

21.01.05, 10:02
Jak sadzicie, na ile w swiecie kazdego(-ej) z Was mozliwe jest zycie z
serialu Seks w wielkim miescie ? Nie chodzi mi o dyskusje na temat filmu jako
takiego.
Obserwuj wątek
    • libressa Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 10:05
      Ha , ha, ha to zalezy, jak wielkie to miasto :DDDDDDD
      p.s
      nie znam tego serialu, raczej empiria :P
      • ramyus Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:14
        Wielkosc miasta nie ma znaczenia, liczy sie jakosc swiata.
        • libressa Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:18
          Masz rację, a my rzeczywistosć tworzymy przeciez sami, swiat równiez ;)
          • ramyus Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:47
            Tak, juz czuje jak zamieniam sie w kreacjoniste :)
            • libressa Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:53
              Teraz to pzresadziłes, ale skoro odpowiada Ci kreacjonizm , coz moge
              powiedziec, dosyc to osobliwe :DDDDD
    • czarna_rozpacz Chyba niedobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:19
      sadzac,
      po ilosci dyskutantow,
      • libressa Re: Chyba niedobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:22
        Nie demonizuj, moze wcale nie chodzi o ilosc, tylko jakosc :)))
        • czarna_rozpacz Re: Chyba niedobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:24
          kazdy emeryt,
          tak swoj sex tlumaczy,
          • libressa Re: Chyba niedobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:30
            Cos Ty emeryci sa poza przecież, podobno to dotyczy juz tych po 40 -ce :))))
            • czarna_rozpacz Re: Chyba niedobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:34
              u tych,
              to zalezy jeszcze od atrakcyjnosci partnerki,
              czybys miala,
              jakies doswiadczenia wlasne ?
              • libressa Re: Chyba niedobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:41
                Ja opieram sie tym razem o opinie niektorych userow z FT,
                moje doswiadczenia, chyba wiesz... stawiam zawsze na koneserów
                i nigdy sie nie zawiodłam,ale to jest kwestia odpowiednio wysoko postawinej
                poprzeczki i selekcja :)
                • czarna_rozpacz Re: Chyba niedobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:04
                  bardzo bez sensu,
                  dzisiaj pitolisz,
                  czyzby koneserow-konserwatorow,
                  w nocy,
                  Ci zabraklo:(
                  • libressa Re: Chyba niedobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:06
                    Nie zaczynaj, mam galazke oliwna w dłoni, poki co :)
                    • czarna_rozpacz Re: Chyba niedobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:07
                      jak czegos z netu,
                      nie skopiujesz,
                      to sama nic,
                      wymyslec nie potrafisz,
                      olewam,
                      twoja galazke,
                      • libressa Re: Chyba niedobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:12
                        Bądź zdrow Kitus, bardzo dobrze dobrałes sobie nicka :)
                        Nic dodac, nic ujać :)
    • robert78 Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:24
      Jest możliwe w każdym świecie, wystarczy trochę pobożnych życzeń i bujna wyobraźnia:)
      • libressa Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:31
        I sprawne dłonie :PPPPPP
        • robert78 Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:32

No i prysznic:D
          • inna-bajka Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:36
            No witam moją ulubioną parkę ;)
            Wczoraj nieźle Państwo zabalowali na moim poście.
            Libresso, powiedz mi kochana ile Ty sypiasz na dobę, bo wdg. moich skromnych
            obliczeń to max. 5 godz. :)))
            • robert78 Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:38
              Masz chęć na prysznic? Posunę się;)
              • inna-bajka Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:40
                Chyba by mi terz pasowało, wstałam o 5 i już wróciłam z Krakowa
                • robert78 Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:43
                  Wskakuj:) Fajny, z hydromasażem:)
                  • inna-bajka Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:49
                    No proszę, a jeszcze tak niedawno, była moda na płyty.
                    Widzę, że standardy podchodów się podnoszą.
                    Poczekam jak mnie zaprosisz na jazdę Lincolnem ;)
                    • robert78 Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:54

Jakie podchody? Chciałem się tylko dobrym.. humorem podzielić:]
                      Mark VII mi się podobał, ale Navigator to dla mnie ciężarówka, prototyp H3 był fajniejszy.
                      • inna-bajka Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:57
                        OOOOOOOOOOOOOOOO, mój drogi.
                        NAVIGATOR, to jest ta rzecz za, którą giną inne bajki.
                        Nie ma nic lepszego niż Star w metaliku i chromowane felgi, a pod maskką tabuny
                        koników :)))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))
                        • robert78 Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:00
                          Eee nadmuchana mydelniczka dla kompleksów:(
                          Z chromem wygląda jak świnia w bamboszach:)
                          • inna-bajka Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:09
                            No wiesz, łamiesz mi serce.
                            Ale cóż, jak go sobie kupię, to Ci z góry pomacham.
                            • robert78 Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:12

Ja sobię kupię proto H3 pickup, bez zderzaków, z kołami na wierzchu 2x większymi od Navi i Ci ochlapię błotem szyby;PPP
                              • inna-bajka Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:23
                                To ja Scanię serii R i naczepę na słonie, to Cię rozjadę jak mróweczkę.
                                • robert78 Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:27

Jak słonie zobaczą ogień w moich rurach to się spłoszą i Ciebie rozdepczą;DDD
                                  • inna-bajka Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:28
                                    Ogień mam w sobie, więc się już oswoiły :)
                                    • robert78 Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:30

Mój jest większy, dadzą dyla;PPP
                                      • inna-bajka Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:32
                                        Mój jest większy ;)))
                                        O rozmiarach nie będziemy rozmawiać. Zresztą są różne teorie.
                                        • robert78 Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:33

Nie teoretyzuj.. marsz pod prysznic, ale już:)))
                                          • inna-bajka Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:36
                                            Jestem nowoczesna. Używam bombardowania jonowego, który rozbija kurz z ciała.
                                            Poprawia kolor skóry i redukuje celulitis.
                                            • robert78 Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:38
                                              Znam świetny masaż na celulitis, z bombardowaniem możemy się dogadać:)
                                              • inna-bajka Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:44
                                                To może pobawimy się w Eisteina i porozbijamy jądra ?
                                                • robert78 Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:47

A co ty Jagna jesteś?;P Jak będziesz zgniatać tym czym myślę to już mnie swędzą:D
                                                  • inna-bajka Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:49
                                                    Wariat.
                                                    Mowa oczywiście o 12 cm szpileczkach ;)
                                                  • robert78 Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:53

I akupunkturę też znasz.. mniammm:) Baja wrzuć wreszcie jedynkę bo mi się silnik przegrzeje;P
                                                  • inna-bajka Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:54
                                                    To Ty wrzuć na luz, bo coś mi się wydaje, że za bardzo sobie to wszystko
                                                    wizualizujesz :)
                                                  • inna-bajka Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:53
                                                    OK. Zmykam do chatki. Do zobaczenia w domku, jeśli ni pójdę balować.
                                                  • robert78 Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:56
                                                    Miłego balu:)
                                                  • inna-bajka Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 16:52
                                                    Nie wiem czy będzie bal, bo mam dziwne halo.
            • libressa Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:44
              Witaj Bajeczko,
              nie lubie tracic czasu na senm szczegolnie kiedy taki jeden user dotrzymuje mi
              towarzystwa...:)
              Dzisiaj 4 godz...mam dobre geny :)
              • inna-bajka Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:46
                Ja dziś też tylko 5 godz., ale chyba zaczyna mnie łapać senność.
                A ty jeszcze tyle pracy :(
                • libressa Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:52
                  Tez niebawem znikam,ale wieczorem i cześc nocy, dlaczego nie :)))
                  • inna-bajka Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:55
                    Ja musiałam wracać do firmy i jeszcze jakaś fizyczna praca i jutro choć soboty
                    mam wolne.
          • libressa Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:42
            Mniam !!!! :)
            • robert78 Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:46
              No i rączki się nie męczą:)
              • libressa Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:51
                Raczki moga zajac sie chusteczkami :DDDDDDD
                zakłądam, prysznic we dwoje:)
                • robert78 Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 14:55

O.k. już ustawiam wyższą temperaturę:)
                • libressa Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:02
                  Musimy niestety to przełozyc na inny czas, musze zniknac,
                  ale wroce wieczorowa pora :)
                  Pa!
                  • robert78 Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:04

Nie to nie, już mnie nie będzię;)
                    • ewcia.p Re: Chyba dobry temat na towarzyskie forum 21.01.05, 15:07
                      chciałabym się wypowiedzieć ale hmm nie widziałam tego ani razu ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka